Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Még nézni is beleszédül az ember 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.14. 14:12:14
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Dark Forces-hoz rossz élmények fűznek: túl sötét volt és túlságosan a Doom nyomasztó világára hajazott, a Star Wars hagulatot csupán a rohamosztagosok és a fegyverek némelyike idézte fel olykor. A(z FPS-ekben kötelező) csatornás pályán végleg feladtam, mert úgy tűnt, mintha az ellenfelek is újratermelődtek volna, elsősegélycsomag meg bizony nem nagyon volt.
A Rogue Squardon nagyon tetszett, szerintem a legjobb repülős Star Wars játék, igazi (akkoriban etalonnak számító) játéktermi minőséget produkált.
Aztán jött a Jedi Knight, amit bizony többször is végigjátszottam, a fénykard küzdelmek ugyanis roppant látványosak és élvezetesnek (noha meglehetősen hektikusnak is) hatottak. Szinte minden rendben van abban a játékban, máig az egyik legjobb SW játék szerintem, a Luke-kal való találkozás és a mellette való harc pedig abszolút csúcspont. Érdekes, hogy a folytatásként következő Jedi Academy már szinte feledésbe merült, pedig az sem volt rossz, bár az nekem kimaradt.
A Knights of the Old Republic szintén nagyon korrekt volt, a kiherélt, lekonzolosított RPG rendszer ellenére is (mondjuk ugyanez van a Jade Empire-ben is, amit szintén kedvelek), szokásos Bioware minőség, rengeteg 'choice and consequence' párbeszéddel, mellékszereplővel és kiváló sztorival.
A legutolsó SW játék a Republic Commando volt, amitől sokat vártam a híresztelések nyomán és nem is okozott csalódást, de a grafikai hibák botrányosak voltak. Nem tudom, hogy tudták így elszabni az Unreal Engine 2-s alapokat, de valami iszonyatos módon néztek ki egyes textúrák. Ezt leszámítva azonban tényleg jó volt.
Szóval alapvetően jók voltak a Lucasarts féle SW játékok, de valahogy egy kicsit mindig hiányzott belőlük az a plusz, ami feledhetetlenné tette volna őket.
#284699 : Ott a link
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.14. 11:10:36
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.14. 10:57:28
Amint látod bundli szökevény lett, már ingyen osztogatják :-D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
És igen, nagy szerepe volt a 3dfx felfuttatásában, mint írtam is, technikailag úttörő játék volt, de ez ma már aligha érdekes.
Anno idegesítő volt, ma pedig már értékelhetetlen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Invisible INc is érdekelne, de azt nem írtad.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- STAR WARS: Rebel Assault I + II
- Star Wars Shadows of the Empire
- STAR WARS™: Rogue Squadron 3D
És ha már nosztalgia... Itt azért elmorzsoltam még egy könnycseppet. Colonization! F-19! Oh boldog gyermekkor! És ami kimaradt, a Pirates! Az egyébként feltűnt valakinek, hogy az F19 videó végén egy F117-es van? 😄
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.02.14. 02:13:46