Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
The Witness soha nem volt még bundle része, hovatovább a valaha volt legolcsóbb ár érte 10 Euro volt, ami a teljes bundli 1/3 ára!!! Ergo a legértékesebb darab benne, így aki azon 1 dolcsiért túlad azon az elven, hogy 1 dollár/játék az nem kicsit agyhalott.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
már izommemóriából megy neki, az ilyesmi másképp nem tanulható meg ilyen sebességre és pontosságra

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
És közben bszki streamen beszélget a nézőkkel. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

totyak
Szerintem lehetetlenség a 30 játékot érték alapján elosztani 30 felé. Már az is csoda lenne, ha a 30 darabra összejönne külön-külön 30 ember. Kb. 1 dollárba kerülne mindenkinek a kiszemelt játék, szóval szerintem nem nagy gond, ha egy Dott-ot egy árban ad el valaki egy VVVVV-vel. Túl sok a játék a csomagban, így esélytelen egy csapatos vásárlás.

Dzsini
na jó, a Boshy meg főleg ahogy Witwix játszik az más kategória...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
Tényleg.

Fpocok
VVV-ről mindig a Boshy ugrik be
Még nézni is beleszédül az ember 😄

Dzsini
Ez a 100%, az ott is 17:27 😊

Fpocok
18 percért még megérné... de 13-ért nem 😄

zorrobomber
az nem semmi 😊

Dzsini

Tinman
Ez így van. Én is kivárok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Feléért bármikor odaadom + parlament!<#banplz>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.14. 14:12:14

grebber
Kapkodnak... Lehet még bekerül 15 game a csomagba vagy isten tudja mennyi...

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Hát az ottaniakat nem ismerem, meg elég nehéz beárazni ezeket a cuccokat, mert nyilván egy DoT =/= World of Goo.

zorrobomber
VVVVVV 2490 Ft 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.14. 13:54:15

Tinman
Annál picit többet ér, de egy VVVVVV-ért bármikor odaadom :-D

Shep
80 HS gold-ot adok egy DotT-ért 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ZsZso
Mondjuk azért agyam eldobtam attól, hogy a táblázatot felrúgva vett valaki egy csomagot és a listára feliratkozóknak adogatja el a játékokat (egyenlő arányban osztott árakon, azaz witness = VVVV!) - akik ha ezt benyalják, akkor szépen lehúzzák majd magukat a listáról és a türelmesek meg szépen hoppon maradnak. Sírni támad ilyenkor kedvem 😞. (itt is leírom, hogy szerintem nem akart rosszat a tag, csak nem gondolta végig, de ettől még az eredmény ugyanaz lehet)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

totyak
Prohardveren, a Best buy topicban is próbálnak összeszedni egy csapatot és osztozkodni a játékokon. Van is egy lista, hogy kinek mi kellene. Nekem konkrétan csak a DotT, de ahogy nézegettem, kb. a nálad megmaradók felére lenne még ott jelentkező, van, ahol több ember is.

zorrobomber
Túlértékelt dolog szvsz a sok kaszt meg sok alaptulajdonság, szerintem sokkal fontosabb a szerteágazó sztori és lore. Ha ilyen "mennek a számok felfelé" játékot akarok játszani arra ott a sok Diablo klón.

Atisz
Én nem tudok szavazni: amikor rányomok a 'submit vote' gombra, bekakil és nem jutok tovább.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A lekonzolosítás a fejlődési rendszerre vonatkozik és helytálló, mert a 3 alaptulajdonság és osztály nevetséges egy olyan játék esetében, ami főként RPG-ként funkcionál.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zorrobomber
Jade Empire-ben azért nem pont ugyanaz a rendszer van mint a KotOR-ban, lehet már koptak az emlékek, de előbbi kifejezetten akcióorientált, míg utóbbiban sűrű pause nyomkodás van 😊 Na meg úgy általában kicsit sértőnek érzem a KotOR esetében a "lekonzolosítás" jelzőt. Akkoriban igazi AAA minőséget képviselt szvsz, és pont eltalálta a tökéletes arányt az egyszerűbb játékmenet, és részletes lore és történet között.

Atisz
Én a Rebel Assault-tal játszottam szenvedtem sokat, emlékszem, hogy 1-2 pályán szinte lehetetlen volt átmenni, mert egyszerre kellett navigálni és lőni, mindezt botkormánnyal (aztán jóval később kipróbáltam egérrel és rájöttem, hogy mennyivel könnyebb úgy 😊)
A Dark Forces-hoz rossz élmények fűznek: túl sötét volt és túlságosan a Doom nyomasztó világára hajazott, a Star Wars hagulatot csupán a rohamosztagosok és a fegyverek némelyike idézte fel olykor. A(z FPS-ekben kötelező) csatornás pályán végleg feladtam, mert úgy tűnt, mintha az ellenfelek is újratermelődtek volna, elsősegélycsomag meg bizony nem nagyon volt.
A Rogue Squardon nagyon tetszett, szerintem a legjobb repülős Star Wars játék, igazi (akkoriban etalonnak számító) játéktermi minőséget produkált.
Aztán jött a Jedi Knight, amit bizony többször is végigjátszottam, a fénykard küzdelmek ugyanis roppant látványosak és élvezetesnek (noha meglehetősen hektikusnak is) hatottak. Szinte minden rendben van abban a játékban, máig az egyik legjobb SW játék szerintem, a Luke-kal való találkozás és a mellette való harc pedig abszolút csúcspont. Érdekes, hogy a folytatásként következő Jedi Academy már szinte feledésbe merült, pedig az sem volt rossz, bár az nekem kimaradt.
A Knights of the Old Republic szintén nagyon korrekt volt, a kiherélt, lekonzolosított RPG rendszer ellenére is (mondjuk ugyanez van a Jade Empire-ben is, amit szintén kedvelek), szokásos Bioware minőség, rengeteg 'choice and consequence' párbeszéddel, mellékszereplővel és kiváló sztorival.
A legutolsó SW játék a Republic Commando volt, amitől sokat vártam a híresztelések nyomán és nem is okozott csalódást, de a grafikai hibák botrányosak voltak. Nem tudom, hogy tudták így elszabni az Unreal Engine 2-s alapokat, de valami iszonyatos módon néztek ki egyes textúrák. Ezt leszámítva azonban tényleg jó volt.

Szóval alapvetően jók voltak a Lucasarts féle SW játékok, de valahogy egy kicsit mindig hiányzott belőlük az a plusz, ami feledhetetlenné tette volna őket.

zorrobomber
link?

grebber
Jött mail a SEGA-tól elindult az a bohóckodás amit korábban írtatok. Lehet szavazni. Csakis a TW W-re adják az ingyen cuccokat idefelé<#eljen>

#284699 : Ott a link
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.14. 11:10:36

zorrobomber
Volt a hsz-emben egy csipetnyi irónia 😊 Egyébként teszteltem a játékot anno, és nagyon jó az alapötlet, de tudván hogy egy ingyenes flash játékként indult, és nem is túl hosszú, sokalltam érte az eredeti árat. 5-10€-n kellett volna indítania... és lehet most nem kéne az emberek után dobálni.

grebber
Látod ..és nem igazam lett?<#eplus2> Steamgifts most eléggé telitett amúgy is a G2A és a Humble miatt....+ a Huskot is vadászon (annak ellénére hogy megvan a havi csomagból) de ha megnyerem el tudom adni 0.5$-ért a sajátom . THUG LIFE<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.14. 10:57:28

Tinman
Hát ha kell a játék és nincs rá röhejes 1.5 ojród, akkor arra nehéz mit mondani <#nemtudom>

Amint látod bundli szökevény lett, már ingyen osztogatják :-D

zorrobomber
Nekem is adjon már valaki ingyen egyet.

zorrobomber
Jaja, plusz egy sorért minek fizetni.

grebber
Superhot-ot vittem köszönöm! Valahogy éreztem sok érte az az 1.5 euro. Jól tettem ,hogy kivártam<#idiota>

wesker24
Akinek még nem lenne meg az nyugodtan viheti !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Superhot: X5H0I-LPI70-C5HI0 Dirt 3: NFFQ7-VPPH6-PGR6W
zorrobomber
Stardew Valley-m van még a Monthly-ból, ha lenne értelme az egész csoportosdi dolognak és nem léptem volna ki, rég kiraktam volna giftnek, de ahogy néztem jobban megéri public-ba kitenni amúgy is. Csere érdekelne valami jó cuccra.

Scooter
Engem meg a Day of the Tentacle Remastered érdekelne, de nagyon. Cserében is.
zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Gyenge erőlködés még mindig azon lovagolni, hogy félreértettél...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
MILF 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsini
Kislány 😊

Fpocok
Boldog 49. szülinapot Lara!

Voltan
Egyébként persze annak idején imádtam, mert nagyon egyedi cucc volt, és lenyűgöző sok szempontból (anno), persze idegesített sokminden benne már akkor is, de a star wars feeling, meg a graf. elvitte a hátán. Aztán amikor jópár évvel később elővettem, bööeh.. Mondjuk úgy, hogy nem öregedett szépen a játék 😊

Voltan
Nem azt mondtam, hogy nehéz, hanem hogy rohadtul idegesítő. Ha játszol vele, megérted. A pálya design borzalmas, és iszonyú egyhangú.
És igen, nagy szerepe volt a 3dfx felfuttatásában, mint írtam is, technikailag úttörő játék volt, de ez ma már aligha érdekes.
Anno idegesítő volt, ma pedig már értékelhetetlen.

Tinman
Igen, csak azt írtam ami nekem már megvan, az Inv. Inc bizony nálam wishlistes, szeretnék vele játszani :-)

Monster loves You!-t vinném. Meg a Stardew Valley-t is akár.

Invisible INc is érdekelne, de azt nem írtad.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Keresem:

- STAR WARS: Rebel Assault I + II
- Star Wars Shadows of the Empire
- STAR WARS™: Rogue Squadron 3D

Tinman
Hát akkor eddig csak 2 játékra van jelentkező :-(

Csak a legjobbat hagytad akkor ki a KotOR személyében 😄 Kb az eredeti trilógiához fogható alkotás.
Én sztem éveken át nyüstöltem az X-Winget, mire 100% lett minden. Jó öreg 486-os. *elmorzsol egy könnycseppet* Aztán valahonnan megkaptam a TIE Fightert is, de azzal alig tudtam játszani, már nem emlékszem hogy technikai oka volt e vagy egyéb. A RS-t haverom mutatta, az ő gépén elment, baromi jól nézett ki, de játszani már akkor sem akartam vele. A Dark Forces is meg volt, e azt se toltam túl sokat. A Duke Nukem poénosabb volt. Aztán ezek a KOTOR és társai teljesen hidegen hagytak, a Starfighterből csak videót láttam, de már akkor is olyan mértékű visszalépésnek tartottam az X-Wing szériához képest, mint ahogy az új trilógiát minősitették az eredetihez képest. (megjegyzem, én nem voltam ennyire kritikus a filmekkel szemben) Aztán jött a Republic Commando, amint jó utólag megvettem. Sokat vártam tőle és nagyon nagyot csalódtam. Még a múltkori Bundli-ban benne volt és feltettem megint, mert nehogy már kifogjon rajtam egy ilyen játék, de... áhhh, hagyjuk. Mellesleg, nekem az X-Wing az utolsó olyan "űrszimulátor", amire azt mondtam hogy irányitható és képes voltam harcolni is benne, az X3-ban már inkább a békés kereskedelem mellett döntöttem. AZ EAT viszont meglepő módon tetszett és elég sokat játszottam is vele. Az X-Wingen kivül ez volt asszem az egyetlen amit végig is játszottam. Mondjuk ez pont nem volt nehéz, bezzeg az X-wing! xD

És ha már nosztalgia... Itt azért elmorzsoltam még egy könnycseppet. Colonization! F-19! Oh boldog gyermekkor! És ami kimaradt, a Pirates! Az egyébként feltűnt valakinek, hogy az F19 videó végén egy F117-es van? 😄
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.02.14. 02:13:46