Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Skyforce: Erről ne is kérdezzen senki, mert nem megy elfogulatlanul nyilatkozás róla. Számomra egy szinte tökéletes játék. LVL8-on vagyok insane fokozaton. Azé' itt, mert LVL1-LVL7-ig már ki van maxolva az anyjába insane-en is :-)
- Shmup: Sajna elég drágák a jófélék mindig Steam-en, mondjuk nem aggódom, mert elnézve a shmup collectionom csak ezzel a műfajjal kitartanék 2 évig :-D
Pár játékhoz viszont elfogytak a kulcsaik:
Subnautica, Monster Loves You! kulcsok elfogytak
Super Meat Boy kulcsok szintén elfogytak, de DRM FREE-ben továbbra is elérhető.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sajnálom, de amiket leírtál az user error. Nem egy tipikus lövölde, nem árt benne taktikázni egy picit. Az irányítással semmi baj nincs szvsz, a társaknak folyamatos utasítást kell adni és akkor nem lesznek segg hülyék, a gránátokat a megfelelő helyen a megfelelő ellenfelek ellen kell használni és a fegyverekkel sem csípőből kell tüzelni. Én a közelharci támadást is sokat használtam ahol volt értelme.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2017.02.15. 04:50:37
Én amikor évekkel ezelőtt kipróbáltam a RC-t, még csak nem is a grafikán akadtam fenn, pedig már akkor sem volt szép. Őszintén szólva, nálam a grafika sokadlagos szempont. Emlékszem mikor 1-2 éve felraktam a Borderlands-t és minimális grafon indult alapból. Néztem hogy milyen csúnyácska, aztán toltam a játékot 2-3 órán át, mire eszembe jutott megnézni a Settings-t. De a Singularity még ennél is jobb volt, ott konkrétan az utolsó pályán jutott eszembe, hogy esetleg még lehetne húzni a grafikán, erre kiderült hogy majdnem végig low beállitáson játszottam 😄 De annak is még csak 10 éve talán, hogy bepótoltam a Baldurs Gate-et... vagyis elkezdtem, mert egy helyen elakadtam és annyira frusztrált a 640*480-as max felbontás, hogy inkább hagytam. És akkor sem az zavart, hogy a játék ronda, hanem az, hogy nem láttam eléggé a karakterek körül környezetet A RC-ban viszont sztem minen el volt baltázva, amit el lehetett b*szni. Az irányitás nagyon nem állt kézre, a társak hülyék voltak mint a segg és jobban hátráltattak mint amennyit segitettek. Ráadásul a pályákon elég könnyű volt beakadni, ami szintén frusztráló. A fegyverek szórása igazi rohamosztagoshoz méltóan fos volt, kb mintha egy KV-2-essel próbálnál meg lövöldözni menet közben 50%-os legénységgel. És ez alól nem volt kivétel a sniper sem. Mint a legtöbb játékban a gránát itt is használhatatlan volt és sztem a közelharci támadást is csak azért tették be, hogy ha elfogy minden lőszer, ne csak szaladgálni tudjunk mint a mérgezett egér. Egyébként annál a pályánál adtam fel, amikor a menekülő anyahajót kellett időre leállitani. Az őrségen még valahogy átverekedtem magam, viszont amikor az irányitóba értem...
1. a használhatatlan társaim nem voltak képesek meghekkelni a gépet amig egyedül védtem a seggüket
2. ha én hekkeltem, akkor meg képtelenek voltak bárkit is feltartani és meghaltam
Szóval miután kihullott a hajam, inkább letöröltem az egészet a fenébe. Érdekes egyébként hogy a Lucas-os játékok sem voltak túl sűrűn leértékelve, sőt! Anno amikor megvettem a Witcher bővitett kiadását, láttam egy SW gyűjteményt is valami horror áron. Ha jól emlékszem, az X-Wing, a TIE Fighter meg az X-Wing vs TIE Fighter volt benne és valami 4k pengőForint volt. Mondom ennyit egy 10 éves játékért nem adok, amivel ráadásul anno 486-oson játszottam, akkor meg már egy 700-as AMD-nk volt itthon. Neten se nagyon láttam őket akcióba, talán ez is annak köszönhető (mármint az hogy mostanában többször is van/volt SW bundli) hogy megvette a Dizni. Arra viszont már rájöttem én is, hogy nosztalgiából nem szabad elővenni egy játékot sem, mert nagy csalódás éri az embert és egy régi szép emléket tesz vele tönkre... ennek ellenére még is fontolgatom hogy megint nekikezdek az X-Wingnek és legutóbb az ingyenes X-Com első részre is lecsaptam (nekem az jött be legjobban, emlékszem, még középsuliban... xD )
Érdekelne minden Shmup ami nektek fölösbe maradt (Steames játékok,természetesen a normális ár alatt) régi konzolos játékok is! Konzolra csak régi cuccok érdekelnek (PS2,Dreamcast) egy kivétel van,SNES-re a Phalanx.
Tinman "részire"
1 - Onechanbara Z2: Chaos (drága és rövid,de nagyon megéri imho)
2 - Sky Force Anniversary...lemaradtam a leárazásról viszont így vagy úgy de megveszem,thx 😊
3 - DoDonPachi Resurrection most -30%...ha csalódnál benne kifizetem az árát (játékba,sörbe,csajok (talán egy pipa kijön 😄 ) )
Akinek van valami jóság,küldjön PM-et. Előre is köszönöm.
Ami benne van 4-5 "top" game kb mindenkinek az kell.
Ha megveszed a csomagot csak ezekért akkor nehéz lesz a felét is visszahozni az árnak mert ezenkivül a többi egy rakás szar. Group Buyson jól látható mert kb a kutyának se kellenek.
Ennél a csomagnál olyan árat senki se fog megszabni/ game ahol ne lenne ugatás belőle egyszerűen lehetetlen.
De aki türelmes vár most már ezek (a top game-ek) simán bármikor ott lesznek majd egy Humble havi adalékként..
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az osztozkodásból indult ki az egész eszmecsere. Már pedig ott pénz cserél gazdát. Valaki kifizet érte 30 dollárt és nem tudom mennyit elad belőle 1 dollárért/db., köztük úgy tűnik a bundle legtöbbet érő darabját is. Nekem nem azzal van a kínom, hogy aki megvette rosszul jár, mert az 1 dolláros árakkal + amit beaktivál magának nyilván "megéri" neki, de annak nem éri meg rohadtul, aki szeretne egy Subnautica-t, meg egy Mushroom 11-et, de csak utóbbit kapja az 1 dollárjáért, holott röhögve 2$-t is adott volna a 2 játékért. Na most ez vele szemben igazságtalanság, mert az 1 dolcsiért kap egy 0.25 euros játékot, viszont azzal szemben meg indokolatlan előnybe helyezés, aki meg az 1 dollárjáért 9.5 euros Subnauticát vagy éppen The Witness-t kap.
Én azt hittem egy csoportban mindenki egyenlő... de véletlenül sem attól lesz az, hogy darabra nézve 1 egységnyi ellenértékért adsz egyiknek nagy vadat a másiknak meg katicabogarat.
Szó szerint HARMINCNYOLCSZOR ér többet ma egy Subnautica, mint egy Mushroom 11. Ez minden csak nem egyenlő.
De ha ilyenek manapság a csoportok, akkor máris szeretnék jelentkezni a következő bontásra és kérem szépen 1$-ért a legértékesebb játékot... nem érdekel mi az, biztos jó, biztos játszani fogok vele és természetesen instant beaktiválom magamnak. <#pardon1>#pardon1>
Szubjektívan, saját érzelmi alapon (és nem fokozni kívánom a vita hevét, vagy ilyesmi): nekem a "The Witness" 1 HUF-ot sem ér. Nem izgat a koncepció, taszít a képi világ, és nem szeretem a sétafikát, meg azt, hogy azonnal a horvátok játéka ugrott be róla.
De, mondom: saját vélemény.
Ha nem lenne meg, akkor nekem az "AI War" mérföldekkel többet érne.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.14. 21:25:34
(talán a Daemon érdemelné meg, hogy megvegyem, rengeteget használtam, igaz a free-t...)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Legalábbis az összesnek van ingyenes megfelelője vagy szoftver sem kell hozzá. Skip.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.02.14. 20:23:52
Humble Software Bundle for PC Lovers
1$:
System Mechanic 16.5 - 1 year license for new customers only
AirParrot 2 (two-pack) - Lifetime licenses, redeemable twice
EaseUS Partition Master Pro 11.9
BTA:
DAEMON Tools Pro 8 Lifetime - Lifetime licenses for up to 3 PCs
Backblaze Online Backup - 6 months of unlimited backup, for new users only
3DMark Advanced Edition
12$:
PCMark 8 Advanced Edition
VRMark Advanced Edition
Dashlane Premium - 1 year, new users only
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ez a játék nem azért húzócím, mert én azt mondom, hogy az, hanem az értéke miatt. Értem amit mondasz, hogy ha nézed a steam-es árakat durva összegek jönnek ki, de ki nézi azokat? Nem a Holdon éltünk eddig.
Helyette nézzük a JELENLEGI árakat az összes digitális játékokat árusító piacon, beleértve a szürkéket is és annak alapján a The Witness bizony nagyon baráti alapon is 2.500 Ft-ot ér (Steam szerint meg drágább, mint a bundle). Ebből egyenesen következik, hogy a Day of The Tentacle meg NEM ér sokat! Miért nem? Mert nem ez az első eset, hogy bundli része és éppen emiatt MOST IS, ebben a pillanatban nevetséges 1 euroért vihető! Ergo kanyarban sincs a The Witness jelenlegi értékéhez képest! Ráadásul a The Witness ára NÖVEKEDNI fog mihelyst vége a bundle-nek és persze ha nem lesz egy másik bundle része...
Próbáld meg azt a rém egyszerű elvet követni, hogy összeadod a játékokat a JELENLEGI -globális- piaci árukon és meglátod miért k. nagy pofátlanság 1 dollárért elhappolni a többiek elől a The Witness-t. Ha én vagyok a teamben, esküszöm nem lett volna pofám 1 dollárt csengetni érte... mennyit adtam volna érte? Ha tényleg instant tolnám a játékot, akkor bizony legalább 2.000 Ft-ot! Jól jártam volna? PERSZE! Így is legolcsóbb áron jutottam volna hozzá a játékhoz!
Értem, hogy neked nem kell a Witness és ne is az fájjon, hogy más olcsóbban kapja meg, hanem az fájjon, hogy mások is akarták volna a játékot, ráadásul biztosan normálisabb árat is adtak volna érte, mert nem vakok látják az árakat. Így viszont, hogy ki van jelentve, hogy minden 1 dollár, de bocsi a The Witnesst már viszi Kovács Józsika, így ez az egész valakinek egy sima üzlet (1 dolcsi DoTT) van akinek főnyeremény (9-10 euros The Witness 1 dolcsiért) van akinek meg orálszex (Tower of Guns 0.6 euro!).
Matek:
a, 9 db. DoTT = 1 db. The Witness
b, 15 db. Tower of Guns = 1 db. The Witness
Érted már?
"Úgy látom neked az nagyon fájna, ha más olyasmit kapna olcsón, ami neked nem is kellene valójában."
Nagyon rosszul látod. Nekem egy csoportos osztozkodásban a fairplay hiánya az ami fáj! Mondok egy példát: Kapunk telefonokat a cégben, van 20 kolléga, mind a 20-nak 50.000-et kell a fizetéséből beáldozni a telókra, de használhatják magán célra is mert dual-sim-esek. 15 kolléga iPhone 7 Plus-t kap, 3 kolléga Samsung Galaxy S7-et, 2 kolléga (köztük vagy te is) meg egy Huawei P8-at. Okosteló az összes? Igen. 50k-t perkált mindenki? Igen? Igazságtalanság ért? IGEN! JÓVAL értéktelenebb telót kaptál, mint a társaid, holott ugyan annyit adták a közösbe! Miért kap valaki 250 ezres telefont 50k befizetése után, miközben a másik csak egy vacakabb 50k-s telefont kap és szintén 50k-t perkált? Miért jár X-nek szó szerint 5x több a pénzéért, mint neked??? Ez nem fair! Ez fáj, mert értelmes emberek vagyunk, nem bólogató, önérzet nélkül kutyák!
"az én szememben ezek a játékok darab-darab" "egyszerűen nem akarod megérteni, amit írok"
Semmi gond, segítek: Rosszul látod. Te így látod. És az sem számít én, hogy látom, mert attól a piac még nem így működik, ahogy te látod és a legtöbb igazságérzettel rendelkező ember sem! Azt sem írtam, hogy te lennél az aki a markában röhög, ahogy azt sem, hogy te lennél az, aki 1 dollárért kap értékes valamit... az ilyen kitalálósdit pls mellőzd, mert nem írtam ilyet.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én úgy látom, hogy egyszerűen nem akarod megérteni, amit írok és erre vagy rácsavarodva, hogy a digitális termék is különböző piaci értéket képvisel, meg grammra pontosan arányosan legyen elosztva minden. Nincs itt hülyének nézve senki, igen, az én szememben ezek a játékok darab-darab. Egyébként nem kaptam meg semmit 1 dollárért, nem röhögtam a markomba, a korábban általam említett csoportosulás csak egy tervezet, hogy összejönne-e megfelelő számú emberke. Én nem vettem és nem adtam el semmit.
Utoljára szerkesztette: totyak, 2017.02.14. 18:41:35
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Bezzeg a régi akcióiknál...
+1 kérdés: a 2013-as Rise of the Triad tényleg volt már ingyenes???
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.02.14. 18:04:40
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nem erről szól? Akkor miről? A másik hülyének nézéséből? Mindegy csak darab-darab? Ezek nem táncoslányok, hogy neked barna nekem szőke és egálban is vagyunk, hanem piaci értéket képviselő termékek és MESSZE nem volt fair attól, aki -magában- jókat röhögve 1 dollárért berántotta a The Witness-t. Egyszerűen a többiekkel szemben nem fair, de annyira nem, hogy már rég túlragoztam mégsem értjük egymást. Mondjuk nem véletlen... számomra ekkora igazságtalanság lenyelhetetlen!
Annyival tudjuk zárni ezt az elmélkedést, hogy egyáltalán nem értünk egyet.
btw ha a Gauntlet érdekel akkor tudom ajánlani a FORCED: Slightly Better Edition-t. persze ez is haverral az igazi
"Van, én telefonon (iPhone 6) is teszteltem és meglepően működőképes a dolog"
tudnád részletezni kicsit? h oldották meg a kamerakezelést? a menüket, az irányítást?
Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.02.14. 17:21:57
btw én Jedi Knight-okat pont az Academy-vel kezdtem és azután nekem szenvedés volt az előzmény.
Lenne kérdésem is a kommunához, miszerint vki próbálta már a KotOR mobil verzát? mert most az is van HB-n (Shadowrun-okkal egyetemben) és 6 dodóért elgondolkodtatott a dolog.
Wishlist-em
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.14. 17:01:36
Average purchase $32.18
/Ezt is pár db. több 100 dolcsis húzza fel...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.14. 16:29:01
Egy szóval nem állítom, hogy bárki ezen keressen... de, hogy mérlegelje a játékok árait az nem kérdés. A The Witness egyszerűen sokszorosát éri, emiatt alsó hangon 2.500 Ft-ot tessék perkálni annak, aki lecsap rá, mert így ő is jól jár és az is aki túladna rajta. A digitális termékeknek is van értéke. Az határozza meg ezt az értéket, hogy mennyire olcsón hozzáférhető más forrásból, mennyire telített már vele a piac, etc. A The Witness a 30 dolláros bundli értékének 1/3-a. Ezen semmiféle jewish thingy nincs, ennyi az annyi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lekonzolosítás túl általános szó, ráadásul kicsit sértő is (előszeretettel használom én is). Talán inkább azt mondanám, hogy áramvonalasított, és azt szoktam észrevenni magamon, hogy egyre inkább igényt tartok erre. Persze lehetett volna több "szám" a játékban, de tényleg sokkal jobb lett volna tőle, és nem csak a mikromenedzselés mennyisége nőtt volna? Rossz példa számomra az áramvonalasításra a Mass Effect 3, ami nekem érzésre már egy Call of Duty volt scifi skinbe bújtatva.
Így, az OlcsóJánost keresték meg, azaz engem.
Az első részhez annak idején én készítettem el a Patch 3 honosítását, így nem volt nehéz azzal végezni.
A második résznél kellett a hozott anyaggal is, meg a saját fordítással is foglalkoznom, és a kettőből egyet gyúrnom.
Szóval, a weben korábban elérhető anyagok akár lehettek a "problémásak" is... én ugyanis nem telepítő anyagban, hanem a beültethető változatban dobtam át a közvetítőnek a fordításokat.
Biztosan nem csak a játékba volt integrálva, mert emlékszem, hogy le lehetett tölteni külön. Úgy mint most a Dirt3-nál is, ha felnézel az EVM oldalára. Alul van egy ilyen fülecske, hogy "magyar patch letöltése". Nyilván az első részhez is így tudtam letölteni.
Nekem megvannak - igaz, nekem több fajta is, mert másoké is le van mentve nekem.
Pölö:
- Syberia 2 Hun Full by AlienSoft
- Syberia 2 huneng by Gregorius
Enyém:
- <2009.12.19>2009.12.19> - Syberia 1
- <2010.02.05>2010.02.05> - Syberia 2
Viszont, engem köt a szerződés, vagy mifene.