Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a bödönös is érdekes élmény, de értem miért utálják. Van aki üvegpálcát dug a pöcsébe, én megnéztem már pár érdekes filmet, miért éppen az lenne a fura hogy ez is bejön nekem és még pár embernek? 😊 Amúgy speciel a challenging mivolta mit sem érne a meta kommentár nélkül, Stanley Parable-hoz tudnám hasonlítani. Igen, low effort, ezen sose értettem miért akadnak ki emberek...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.26. 23:48:29
VVVVVV című program megvan? Rosszabbul néz ki, mint az első Super Mario Bros NES-en. Mégis olyan 'catchy' soundtrackje van és annyira szórakoztat a kihívás, hogy nem tudom nem szeretni azt a játékot. Szar a grafikája? Igen. Valszeg a csóró fejlesztőnek nem volt elég pénze? Meglehet, sőt biztos. De leszarom, mert ez a fickó/csapat összehozott egy olyan gammát, ami képes volt ennek ellenére behúzni.
Hotline Miami ugyanez.
Sok indie játék valóban egy hulladék, lásd a harmadik képen látható bödönös valamit. Az csak arra ment ki, hogy rákapjanak a streamerek és challenge hullámot indítson el, ezzel keresvén némi pénzt.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.12.26. 23:33:16
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
14 éves játék. Shadowgrounds.
Idei "játék". Ape Out.
Rohadt nagy bullshit bevédeni ezeket a fosokat azzal, hogy mer' ez művészet. Lószart. Volt egy ötletük, mert sokat nézték a majmok bolygóját, de pénzük nem volt grafikusra, így abból főztek ami van, majd ráhúzták, hogy ez direkt ilyen, ez egy stílus. Baze, ez nagyobb átverés, mint a banán a falon performance. Mondjuk a mai kilúgozott fejű hipsztereknek biztos ennyi is elég, szerencsére vannak még látószervvel rendelkező, a maszlagon átlátó játékosok is, akik csak röhögnek ezeken az ingyen adott szarokon.
Ja igen... a "művész úr" másik okádmányát is említsük már meg... igazi szargyáros a faszi.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.26. 21:03:34
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.26. 19:48:29
Next PC upgrade: 2022
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mondjuk az FTL amit képvisel, ahhoz pont jó az amit graf terén előad. Sose kötöttem bele. Viszont ez annyiszó' mótvá', hogy nem értem eddig hol élt, akinek még nem volt meg Steam-re.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.26. 18:41:53
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A holnapi talán Hyperlight Drifter? (ami megint ismétlés)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.26. 17:12:25
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.26. 10:11:49
MS igazán kiadhatná steam-re is legalább ezt ha már a 2-3-Judgmentet baszik kiadni pc-re
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.25. 19:41:33
Ez PC-n is működik, vagy XBOX One only?
Szerk.: Találtam egy ilyen kommentet, szóval esélyesen, nem oké.
"Not for PC, Instant Delivery, fast as usual.
As usual the purchase was instant. The code redeemed with no issues. Love CD Keys.
The net lists this game an anywhere, its not one of those titles. It is purely XBOX ONE only.
I tried it, wont work on Windows. Ill own a XBOX ONE someday."
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.25. 19:25:32
€0.46
Raiden Legacy - Steam Edition
€0.37
Sanitarium
€0.37
Art of Murder - FBI Confidential
€0.37
Art of Murder - Deadly Secrets
€0.37
Art of Murder - Hunt for the Puppeteer
€0.37
Art of Murder - The Secret Files
€0.37
Seeking Evil: The Wendigo
€0.37
Art of Murder - Cards of Destiny
€0.37
Shadow Warrior 2
€3.69
Overclocked: A History of Violence
€0.37
Total
€7.48
:-)
Így igaz! A Deluxe Upgrade tartalmát nem adja, de az nem is kell!!! Artbook, skin, OST? Pfff... ingyen se :-D
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Battlefront 2 single is jó lett már csak rövid nagyon és egy optimalizációs mestermű egy etalon
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.25. 18:59:54
Végeztem a sztori móddal, összesítésben 95%-ot ír, szóval pár láda és secret még hátra van. 32 órámba telt Grand Master (legnehezebb) fokozaton. Emelem kalapom a fejlesztők előtt, mert a kihívás valóban ott volt. Mint Dark Souls rajongó, megdobogtatta a szívem ez a fajta nehézség és maga a harcrendszer is.
A karakterfejlődés is el lett találva. Ahogy fokozatosan, skill fa szerűen szerezzük meg a különböző képességeket, amik nagyon hasznosak tudnak lenni a játék során, szinte mindegyiket használni fogjuk a játék vége felé. Szóval ezt jól átgondolták, nem lett elhanyagolva.
A Jedi Outcast/Jedi Academy óta nem éreztem ennyire jedinek magam, mint itt (a Force Unleashed játékokkal nem volt dolgom).
A harcrendszer után jöhet a másik nagyon fontos rész, a pálya/pályadízájn. REMEK!
Ne értsetek félre, nem nagyon lehet eltévedni, mert mindig világos, hogy hol van a továbbút, szóval kinda lineáris pályákról beszélünk, de fokozatosan egyre jobban szerteágazik és mikor már azt hinnéd, hogy jól van, ennél nagyobb már nem lesz a pálya, ott derül ki hogy JA, még itt egy újabb tomb.
És emellett még részletesen ki is vannak dolgozva, hogy az ember tényleg azt higgye, hogy ez egy hatalmas komplexum, barlang, bánya stb.
Hatalmas taps ezért.
Grafikáról nem szeretnék sokat mondani (nem is tudnék). Szép, nagyon szép látvány terül elénk, akármelyik pályán vagyunk. Az nagyon látszik, hogy nem Frostbite Engine-el készült. És ezzel most nem az Unreal-t akarom degradálni, mert abból is lehet elképesztő dolgokat kihozni, de az Unreal-es gyermekbetegségek itt is megvannak és látszódnak.
De ha engem kérdeztek, kihozták a motorból a legjobbat. És még jól is lett optimalizálva. Minden ultrára volt állítva és 90%-ban tartotta is a fix 60 fps-t, kritikus helyeknél voltak beröccenések. (i5 8400, 16GB RAM, GTX 1060 6G😎
A soundtrack frenetikus. Vannak original-trilogy számok, vannak prequel-trilogy számok és vannak full eredeti számok is és teljesen beleillenek ebbe a Star Wars történetbe, imádtam őket.
Bugok....vannak. Olyan hihetetlenül sokkal nem találkoztam, szóval rendesen le volt tesztelve, de némelyiken csak röhögtem, mikor pl. sikerült elhagynom a játékteret.
Van egy negatív rész is: A ládák. A játékban vannak különböző ládák, de egyikben sincs értelmes dolog. Ezekben a ládákban ugyanis, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG SKINEK VANNAK. Skinek ruhához, hajóhoz és droidhoz. (Van egy bizonyos fajta különleges láda, nem arról beszélek, hanem az összes többiről)
Újrajátszhatósági faktora...vaaaan...de hogy én most kijátszottam a legnagyobb nehézségi fokon, nem nagyon érzek semmit, hogy újra kéne kezdenem. Majd, előveszem újra, ha jön a folytatás. (már pedig állítólag lesz)
Én azt mondom, hogy vegyétek. Legyen ez is egy üzenet az EA-nek, hogy singleplayer játékokra igen is SZÜKSÉG van.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.12.25. 18:23:00
Meg tudod mondani, hogy mi ingyenes hozzá? Úgy látom, hogy ami a Deluxe Upgrade pack-ban van az nem.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.12.25. 18:23:11
A holnapi ikon pedig teljesen egy FTL-jellegű űrhajónak néz ki.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.25. 17:01:54
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
GTA V: Bár már korábban gyengébb gépen letoltam kb 25 FPS-el, azért igy volt az igazi. Remek játék, szerintem a legjobb GTA eddig.
AC Syndicate: Igazából pont olyan mint az összes előtte, csak ezúttal Londonban. Szórakoztató de semmi extra.
AC Origins: Na ez már jobb, Egyiptom klassz helyszin, főszereplő is szimpatikus és a harcrendszer se egybites.
AC Odyssey:: Tulajdonképpen félig meddig egy átskinezett Origins, viszont ami ott nem volt jó azt javitották, az RPGsités pedig remek ötlet volt. Viszont a térkép szerintem túl nagy, a végére már inkább csak a maxolás miatt jártam be az egészet. Szóval a kevesebb több lett volna.
Tomb Raider Reboot 1-3: Ebből igazából az első kettő már megvolt régebben, Shadow volt csak újdonság. Remek mindhárom része de a 2013-as első maradt a kedvencem.
Mordor 1-2: Szintén csak a második volt új. Jobb mint az első, változatosabb de azért nem olyan széria amit sokszor fogok újrázni.
SW: Battlefront 2: Rövid de szórakoztató kampány egy vacak sztorival. Semmi extra.
Titanfall 2: Na ez már jobban tetszett, szórakoztató, pörgös FPS.
Sekiro: Nálam simán év játéka, kétszer is végigvittem, egyszer megjelenéskor, aztán most októberben még egyszer.
NIOH: Complete Edition: Szintén kiváló játék, de összességében a Sekiro kicsivel jobban tetszett.
Divinity: Original Sin: Nem igazán zsánerem ez a fajta játék, kb évente egy ilyenhez van kedvem, ez most a Divinity volt. Összességében jól szórakoztam, szóval jövőre jön a második része.
Rage 1-2: Első már megvolt párszor, 2 meg ugye idén jött. Pontosan ugyanolyan mint az első, csak szinesebb. Fun lövöldözés, unalmas és érdektelen open world és buta sztori. De összességében jól elvoltam vele.
Outer Worlds: Egy Obsidian játék ami nem egy bugos szétesett szemét megjelenéskor. Már ez önmagában valami de közben még iszonyat hangulatos is (bár ez utóbbi meg tőlük nem meglepő). Jöhet a második rész.
Code Vein: Anime Dark Souls. Illetve csak szeretne az lenni, itt-ott középszer de amúgy elmegy. Azt hiszem erre mondják, hogy "hatpertiz".
Jedi Fallen Order: Mondanám, hogy az évtized legjobb Star Wars játéka de tekintve a kinálatot ezzel nem mondtam sokat. Viszont tényleg jó játék, nálam év játéka jelölt volt. Persze egy deka eredetiség nincs benne de jól zatyulja az innen onnan lopott elemeket szóval szerettem.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2019.12.25. 01:38:03
Why so serious?
Gugliztam, de Gremlinre nem egészen ezt dobta ki, sőt Gremlin + Steam-re sem. <#idiota>#idiota>
Szerk:
Én aszittem, hogy össze kell lőni a Steam fiókkal és kiszemezgeti, hogy mi van, de tévedtem. Ezzel nem vagyok előrébb. 😊
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2019.12.24. 20:28:25
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Hádde' oda van írva a képre: gremlin.
Extra über help: gremlin.hu :-D
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.12.24. 18:43:04
A következő pajzs logo a KCD talán?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Planescape: Torment: Enhanced Edition - 34 óra, legjobb sztorijú crpg ever.
Baldur's Gate: Enhanced Edition - 20 óra
Enderal: Forgotten Stories - 108 óra. Legjobb ingyenes Skyrim total conversion ever.
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - ez egy 2017-es mentés volt, idén csak pár órát raktam bele, de a karakterben összesen 222 lett.
Heroes of Might and Magic III Complete - összes kampány, ~174 óra (Heroes 3 HD+ -al csináltam az nem számolja az időt, azért csak sacc)
Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary DLC - 6 óra
Borderlands: The Pre-Sequel - 122 óra
Borderlands 3 - warez - 50 óra - ebből majd megveszem a GOTYt Steamen, Epicről nem kell semmi.
Meg most év végén céges ajándékból lett egy Oculus Rift (sajna nem S, nincs hozzá Touch kontroller, most már mindegy), úgyhogy elmerültem a VR-ban. Engem baromira meggyőzött, úgyhogy a Steam vásáron beszerzek pár VR (is) játékot, és mindenképpen majd egy Valve Index is (ha megint kapható lesz).
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
2019-ben végigjátszott játékaim:
2018-ban elkezdett...
Halo 2 befejezése
Super Lucky's Tale befejezése
2019....
Halo 3
Halo 4
Halo 5
Resident Evil 5 (normál, amatőr, veterán, professional)
Contrast (acsimaxolva)
Legendary
ShadowSide (acsimaxolva)
The Survey
Submerged (acsimaxolva)
Timeshift
The Artifact (acsimaxolva)
Estranged: Act I (acsimaxolva)
Estranged: Act II (acsimaxolva)
The Park (acsimaxolva)
NeonCode (acsimaxolva)
Bioshock (1) Remastered (3x is egymás után mert acsimaxolni akartam de annyit már nem élek hogy ez lehetséges legyen 😞)
Beyond the Behind
Caligo
Crysis 3
Chernobyl Terrorist Attack
IS Defense
Joe's Diner (acsimaxolva)
R.A.W. Realms of Ancient War
Venetica
Dizzlepath Genie
Blair Witch
Gears 5
Far Cry Primal
Far Cry 4
Call of Duty WW2
Medal of Honor Allied Assault + 2 kiegészítő
Battlefield 5 (5 óra)
Battlefield Hardline (5 óra 53 perc)
1406
Ebony
Centralia Homecoming
Chain Saw
Star Wars Battlefront II
25 Cadre of Death
I'm Lost
Dispatcher
Agony
Unravel 1
A játékok amiket kaptam
Necro Immortallis
Behind the Beyond
The Last Dawn : The first invasion
Dogfight 1942
Tunnels of Despair
Castle of Illusion
Influent
Far Cry Primal (Xbox One)
Agony
The mummy pharaoh
Az ilyen-olyan nyereményjátékokon nyert játékaim
Project CARS 2
Inner Space
Heliborne
Slipstream
Kingdom Rush Origins
Hard Reset Redux
Finding Paradise
Warhammer: End Times - Vermintide Drachenfels (DLC)
Snake Pass
Smoke and Sacrifice
QUBE2
Two Worlds II - Echoes of the Dark Past
Morthergunship
Immortal Redneck
Asura: Vengeance Edition
C15 – Horror
SYNTHETIK: Legion Rising
Absolver
My Time at Portia
Chasm
Steel Rats
Yoku's Island Express
A játékok amiért sajálatos modon pénzt kellett fizetnem
Little Nightmares - Secrets of The Maw Expansion Pass (steam wallet)
Get Even (2.28$)
Caligo (steam wallet)
Penumbra Collectors pack (steam wallet)
The Room (steam wallet)
Redeemer (steam wallet)
Weaverse,Duder ,The Amazonian Dread (bundle volt 0.77€)
Gears of War 4 (ingyen volt darksector uzsorakamtának köszönhetően<#banplz>#banplz>)
Far Cry 1 796Ft (xbox one)
Forza Motorsport 6 (11.19€)
Forza Motorsport 6 Complete Add-Ons Collection 1395ft
Pacify, Darkwood, The Town of the Light (2.57$)
Gravel (Humble wallet aka. free)
NFS Payback (Humble wallet aka. free)
Extinction (0.66€)
Inner Chains (0.91€)
Alone in the Dark: The New Nightmare (0.5€)
How to Survive Third Person Standalone (0.5€)
Adr1ft (0.5€)
God's Trigger (0.1€
Forzo Horizon 3 (8.71€)
Ebola, Ebony,1406,Centralia: Homecoming,Chain Saw, House of Evil 2 (bundle volt 0.88€)
Az indiegala miatt ezek nekem ingyen voltak
Demon Hunter 4: Riddles of Light
Noir Chronicles: City of Crime
Lost Grimoires 3: The Forgotten Well
Shawden
Burnin Rubber 5
Shaq Fu A Legend Reborn
Distortions
The Artifact
Degrees of Separation
NeonCode
The Crow's Eye
Queen's Quest 4: Sacred Truce
Chronicles of Magic: Divided Kingdoms
Kingmaker: Rise to the Throne
The Initiate
Westboro
All-Star Fruit Racing
Path of Sin: Greed
My Brother Rabbit
Endless Fables 3: Dark Moor
Queen's Quest 3: The End of Dawn
A humble havi csomagokból az alábbiakat tartottam meg
Yakuza 0
The Division
Sniper Elite 3
Cod WWII
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Spyro Reignited Trilogy
Shenmue 1-2
Yakuza Kiwami
Soul Calibur VI
Ancesters Legacy
X-Moph Defense
Igen igen ez egy 12 hónapos éves humble...4 hónapot skippeltem és kb 3x eladtam a teljes csomagot mert akkora trágyadomb volt...De a jó oldala ,hogy ha azt veszem ezek kb összesen nem kerültek 10$-ba sem.
(De persze ezek nagy többsége aktiválva nincs mivel tele a steamgifts addig semmit se<#banplz>#banplz>)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.24. 13:21:20
Why so serious?
- Injustice 1 story mód - Szórakoztató, látványos, jópofa hancúrozás nettó 5-6 órában. 8/10
- Injustice 2 story mód - Dettó, de 6-7 órában, ha mind a 2 befejezés érdekel. 8.5/10
- The Evil Within 2 - Mint a legendás első rész 2. része csak árnyéka önmagának, mint egy nem TEW játék? Elfogadhatóbb. 6.5/10 körül.
- Little Nightmares + 3 DLC - 9.5/10-es kis ékszer.
- Final Fantasy 1 (PSP) - Ha a PC-s emulátorkodást nem nézed, akkor superior verza. Nem rossz, abszolút nem a küllemével van a gond, hanem az ostoba megoldásaival, pl., hogy hiába csinálsz meg mindent tisztességgel, fedezel fel alaposan mindent, akkor is megtörténik, hogy adott bossnál kevés leszel, mert nem grindeltél eleget! A játék szó szerint bünteti, ha nem grindelsz! A final boss-ig jutottam, az kb. 20 perc után levert, hiányzik még kb. 5 szint, menjek grindelni. Ezzel az a gond, hogy a harcok nagyon hamar repetitívek lesznek, és az enemyk nagy része, egy idő után már csak a színét váltogatja, meg persze más elementális támadást tol. Visszarepülve az időbe, ez kb. egy 7/10-es cím, de manapság tolva jó, ha 5.5/10-et ér.
- Shaq Fu a Legend Reborn - Buttonsmashingelős verekedős brawler indie cucc, ami annyira régi vágású, hogy mer röhögni kínaiakon, vagy
éppen a szőkéken. 6/10-es ökörködés.
- Life is Strange- Játékként 3/10, interaktív filmként erős jó szándékkal 7/10.
- Lords of the Fallen - Soha rosszabb Souls copycat-eket! 7.5/10
- Nioh Complete + WT* a YT-ra belőle - Ez egy iszonyatosan alulértékelt cím. A kiváló alapjátékot, dettó kiváló DLC-k követik, ahol a kihívás már az egekben táncikál. 9/10
- Bloodborne + DLC - platinára téve, a fosfrémes, kromatikusan összeaberrált teknómoslékot, mely amúgy egy kibaxott jó játék, egy méltatlanul sárból tákolt hardverhez láncolva. Gyalázat! 8/10 és lenne ez feljebb is, ha PC-n tolhattam volna.
- Dark Souls 3 + DLC-k - Ha Day1 így jön ki elélvezek kb. De elkövettem azt a hibát, hogy Day1 letoltam. Kár volt. Így évekkel később szépen ki van polírozva, méltó 3 részként tartható már számon. 9/10
- Hellblade - Nongamer eyecandy. Játékként 5/10 erős jóindulattal, interaktív filmként 8/10.
- Assassin's Creed Unity + DLC-k - Elmebeteg módon kihagyott ziccer. Sajnálom Totti, de ez nem, hogy előrelépés, hanem visszafejlődés. 6.5/10
- Mario + Rabbids Kingdom Battle - Egy vérbeli Nintendo játék, ami nem Nintendo istállóból jött és dettó kiállt a PC-s verzióért. 8.5/10
+ továbbra is Hearthstone, nyilván az összes PVE kontent is mindig goldból megvéve és letolva.
* = Iszonyú mennyiségű időt zabál fel egy WT készítés. Konkrétan ráment a nyaram gaming ideje.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.24. 12:33:46
Amivel szembe kell nézned, az úgyis rád fog találni (elfutni nem tudsz előle és addig nem is fogsz lelépni innen, amíg magad mögött nem hagytad) és mivel mindenkinek más a sorsa/végzete így nem érdemes azon rágódni, hogy ki hol van éppen és merre tart. Ebből is f@szösszeméregetés lett, de senki sem jobb vagy épp rosszabb a másiknál. Legbelül teljesen más világ mindenki, más nézőponttal, értékrenddel, tapasztalatokkal, tapasztalásokkal és igazsággal (nincs 1 igazság, közel 7 milliárd van - DSP). Ezt persze nehéz megérteni, tolerálni és elfogadni, de attól ez még ilyen.
Játékos témánál maradva, nem tudjuk, hogy a karakterkészítőd miket pipált be a születésedkor (nem, külső, jellemzők és készségek, kezdőterület, megjelenő NPC-k az életedben, szintlépésenként új képességek és tapasztalatok, végső boss). <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.24. 12:09:44
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."