311802
-
#309713 Reménykedtem benne, hogy vannak alapok, ha már kivágott tartalmat árulnak pénzért. Amúgy van egy rakat játék, ahol meg az SP tényleg tartalmaz mindent. -
Rony94 #309712 Black Flag-ben konkrétan valós idős küldetések is vannak, amit kimaxolni az örökkévalóság. Itt most a Kenway's Fleet-re gondolok. Én MINDENT megszereztem és megcsináltam a BF-ben, kivéve ezeket. Belekezdtem, de mikor több óra próbálkozás után is azt írta a játék, hogy 98 vagy 99% csak a progress, ott mondtam hogy: "Na jó, hagyjál békén!" -
Kis szaros kőrjegyzőség és önkormányzati szférában/ról dolgozva is: hajjaj, miket tudnák mesélni... -
#309710 A töltők egyáltalán nincsenek egységesítve - van microusb, usb-c és lightning, plusz a feature telefonoknál máig megvannak a klasszikus nokiás tű töltők. Bármi ilyesmire, ha az EU Jól Megmondja, a világ többi része (Kína főleg) maximum elnézően mosolyog (lásd GDPR, ami kb. annyit hozott, hogy most az oldalak egy részénél +1 klikk, hogy ugyanazt műveljék mint előtte, és egy apró kis résznél történt valami igazi változtatás).
Plusz amint van valami "előírás", abban a pillanatban mindenki, akinek az érdekében áll elkezdi kikeresni az összes lehetséges kiskaput rajta , és beindul a rules lawyerkedés - nem "Season Pass" a neve, hanem "Expansion Pass", ez nem is DLC hanem bővítmény (ugyebár Witcher 3) és így tovább. Ilyen dolgokkal kapcsolatban lehet szabályokat írni, de felesleges (nézd pl. a moderálási szabályokat bárhol). "Kiskapu" akkor van, ha van nagy is.
Értelmes, tudatos, nyitott szemmel járó embereket kellene nevelni, de az ugyanúgy nem áll senkinek érdekében :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.02.08. 11:13:46 -
#309709 Aki melózik és figyeli mi van körülötte bőven tudna litániákat írni a faszságokról ,hogy zajlanak a dolgok. Olyan döntések ,megoldások vannak ,hogy te kis ember csak kamillázol és ép ésszel fel se tudod fogni + el se hiszed hogy ilyen megtörténhet?
Ez itt off nagyon ezt még leírom és részemről vége:
-Meloban költségcsökkentés zajlik mondom ez miben nyilvánul meg: megszűnik a jelenléti ív (amire felírtad a neved) és aki nem kéri hogy maradjon annak megszűnik a papír alapú fizu papír (céges emailbe kapjuk majd)
Érted ez költségcsökkentés... De az hogy egy 90 ezer ft-os készüléket megvegyen a cég amivel tudna magának zománc vizsgálatot végezni AZT NEM!!!!! Tudjátok a csávó aki jön a céghez mennyiért vizsgál meg 1 készüléket ami HÁROM PERC? 30k a cégen belül többszáz klk van... Szóval a cég inkább fizet ennek a mérő cégnek mondjuk 200*30k-t azaz 6 millió ft-ot ,ahelyett hogy megvennék a 90ezres mérőműszert és akár a takarító is meg tudná vele csinálni amit kell..
Festés: Anno kaptunk 3 liter készülékfestéket és 1 liter higitot ,hogy ha van idönk fessünk le a készülékeket... Ezzel az adaggal kb letoltunk min 10 készülékek és a festés összege lehetett vagy 6000ft.. De nem ők hivják a festő céget akik 1 db klk-et tolnak le 150 EZERÉRT.....
Költségcsökkentés meg a kis faszomat azt... tehát a lényeg itt a cégek bármennyit kifizetnek bárkiknek láthatóan agyatlanul csak hogy akinek ebbe benne van a keze százezreket rakjon zsebre a semmiért .de ha a munkásnak kéne 5%-os emelés már mi a faszt képzel mit követelőzik..
Szép új világ...és még mennyi ilyen debil riherongyság mehet ebben az elbaszott világban
A pozíciókat már nem is mondom arra az időt kár fecsérelni..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.02.08. 11:04:24 -
#309708 Az EU intézményein belül tudod mennyi kamupozíció van? És azt tudod, hogy az Európai Parlament 751 tagja között milyen niemandok (meg niedermüllerek :)) ülnek? Simán foglalkozhatnának ezzel is.
Ugyan 10 évbe került szinkronizálni a mobilköltségeket az EU-n belül, meg egységesíteni a telefontöltőket, de mindig lehet reménykedni, hogy néhány alkamas ember is szót/lehetőséget kap olykor-olykor.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2020.02.08. 10:50:12 -
#309707 The Crew 2 - a season pass tartalma a játék első X hete során megjelent új autókból 1-1 ajándék példány, amit mindenki más is megvehet 3 nappal később, egy jelzés a játékos neve mellé és plusz százalék minden bevételre. Egyéb fizetős tartalom és DLC nincs, csak kozmetikai. -
#309706 Azért ha ez csak most tudatosult benned...
Amúgy hogy képzeled el a dolgot? Országos törvények (értsd: boltok) felett álló Jateékkiadás-elnevezés-etikai bizottság ahová mindenki be kell nyújtani a listát és vétó joguk van?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.02.08. 09:59:30 -
#309705 Akkor máris megvan a válasz arra, hogy miért nézik hülyének a játékosokat. Mert lehet. Ott vernek át, ahol csak tudnak. Kiskapu az legyen, az alap, az kell. -
#309704 Nincs neki. Ahogy rengeteg más dolognak sincs. -
#309703 Akkor mi a Season Pass hivatalos definíciója, amit papírra is vetettek? -
#309702 És további 3 perc keresés után találsz ezer és egy példát arra hogy a pre-order bónusz nincs benne, a deluxe kiadás dolgait nem tartalmazza, stb. Az, hogy valaki valamit leírt az interneten még nem teszi azt Valósággá és Szabállyá amit a törvény büntet ha megszegik.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.02.08. 09:46:51 -
#309701 Na... mondom én:
"A season pass is a form of video game monetization in which consumers purchase a discounted package for current and future downloadable content (DLC) packs for a video game atop its base cost."
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.08. 09:42:01 -
#309700 Látod hogy nem azt jelenti, így innentől a saját elképzelésed van szemben a valósággal :) -
#309699 A season pass tudtommal azt jelenti, hogy a t. vevő a már létező és a jövőbeni DLC-ket is megkapja. Abszolút gerinctelen üzleti magatartás az amit a UBI csinál és nem először.
A kényszerességem abszolút jelen van, amikor egy játékból sztorit content hiányzik. Hát azért játszom egy játékkal, hogy bármi, ami a történettel kapcsolatos, annak egy mellékszála, vagy kiegészítése is a szemem elé kerüljön.
Egyetlen AC-t maxoltam ki, az AC 2 GOTY-t, de a vége felé már ott is bántam, hiszen órákig csak elhagyott vackokat szedegettem fel. A Black Flag-ben kb. 92%-ig jutottam utána már ott is munka lett volna kimaxolni.
A Syndicate-ben is minden sztori témát megoldottam, az utamba kerülő dolgokat felszedtem ott 83%-on, a Ripper DLC-ben 93%-on zártam. Szóval annyira nem vagyok én messze a 100%-tól, ha a játék jó, de ha tudom, hogy kimarad egy történet szál, az rettenetesen zavar.
Szerintem ezt a játékot most én jegelem és kivárom, míg lesz a Deluxe-ra akció... abból még 20% és akkor azt mondom, hogy azt a pár €-t megéri, de 10€-t? Ritka pofátlanok!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.08. 09:37:40 -
#309698 Van ahol a megjelenés végén összevonják az egész játékot és csak egy, mindent tartalmazó változat lesz a boltban (a legutóbbi Tomb Raider ilyen ha jól rémlik) de ez sajnos kivétel és nem szabály. -
#309697 Na igen, ez az ami elbizonytalanít. Általában nyugodt szívvel skippelem a DLC-ket (különösen a RESi 5 óta, amivel gyakorlatilag a hulladék multiplayert és 2 db 1-1.5 órás bónusz kalandot veszel meg többért, mint amibe az alapjáték került), de az efféle mély játékok esetében sajnos kihagyhatatlanok. A BG, BG2 nem teljes a kiegészítők nélkül és gondolom ez itt sincs másként.
Annak ellenére, hogy ahogy elnézem nagyrészt orosz cucc ez a Pathfinder, bitang jól sikerült és eddig ez az egyetlen játék ami valamennyire megközelíti a Baldur's Gate színvonalát. -
#309696 Bőven elég a 13.99 EUR-ért a 3, tulajdonképpen nekem az a 2 is elég lenne, a többi számomra selejt, még a harmadikat is nehéz kiválasztani :/ -
#309695 nézd fordítva - mi értelme a "Gold" és a "Deluxe" kiadásnak, ha a season passban benne van minden?
innentől a te döntésed, hogy ér-e 10 eurot a kényszerességed
szerintem nem fogod amúgy sem 100% közelébe tornászni az egészet, úgyhogy nem ezen fog múlni - élvezd a történetet, a környezetet és a 2 nem pici DLC-t
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.02.08. 09:20:13 -
#309694 A fenébe... ilyet találtam:
"The missions is only available if you own Deluxe or Gold edition. It is a part of Deluxe edition.
If you got Standard version , you will not get that mission"
Nekem az alap van meg és ahhoz vettem Season Pass-t.
Sokan 99%-nál emiatt "megakadtak" és nem értették miért nem jelenik meg a küldi.
Mi értelme van a Season Pass-nek, így? De ezt a Syndicate-nél is eljátszották! A Dreadful Crimes totál nem része, lehetett külön megvenni!
Fúúúúú komolyan.... hadd ne káromkodjak :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.08. 09:16:29 -
#309693 ez alapján Main küldetéssor része - nincs most fetelepítve, úgyhogy tudja a fene :) (azért is töröltem ki)
mondjuk nekem a legnagyobb digitális kiadás van meg ebből és az Odysseyből is, úgyhogy a deluxe content megvolt, a kígyófogas lópáncélra emlékszem :)
(a fegyverekre nem, ahogy írtam - nem gond, ha kimarad egy, annyi van belőlük, mint a fene, még legendásból is)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.02.08. 09:05:17 -
#309692 Az nekem esélytelen idén, de nyilván KELL :-)
Ez a 3. AC, amit tolok mindössze 3 hónapon belül. Mondjuk ezt még nem biztos, hogy most tolni fogom, mert Switch témában is szeretnék haladni. -
#309691 Láttam, hogy írtál, csak kitörölted... pls, segíts akkor letisztázni, te úgyis kimaxoltad.
The Digital Deluxe pack:
- An exclusive mission Ambush at Sea: Take command in the fight for naval supremacy on the rough seas.
- The Desert Cobra Pack, including:
- The desert cobra outfit: Sneak in the sand and strike as fast as the wind with this outfit.
- The horse, Fangs: This tusk-toting horse stirs fear in the hearts of your enemies.
- Snakes legendary shield: These twin-snakes will protect their master.
- Eye of Apep legendary blunt weapon: This snake may not bite you, but you will feel its sting.
- The fang legendary sickle sword: The Fang is designed to shred anything it touches in pieces.
- Three additional ability points to enhance your Assassin’s starting skills.
Ebből engem kizárólag a küldi érdekel, akkor is, ha csak 15 perc. Most tényleg meg kell vennem a kényszerességem miatt a Delux-ot 9.99€-t (-20%), vagy tényleg a főküldi része?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.08. 08:53:31 -
#309690 Hajózás itt egyáltalán nem jelentős - az majd az Odysseyben lesz az, addigra rájönnek hogy hogy kell igazán jó ókori hajózást csinálni :) -
#309689 Egy DLC hiányzik... nem értem, hogy miért nem tudták a Season Pass-be bepakolni :-(
Ambush at Sea... ahogy néztem, max negyed óra, de pont a kedvencem hajós téma... nézem az árát: 9.99€.
Sírok :-(
Nem baj, ha sok küldi van benne, jól elvoltam Syndicate-el is, csak ne kelljen ládákat nyitogatni percenként :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.08. 08:46:15 -
#309688 Nem souls téma ez, később se lesz az :)
És lesz loot bőven, és lesz térképtakarításra lehetőség bőven - amit írtál a Syndicate-nél is, az itt is áll - foglalkozz azzal, ami épp a közelben van, vagy amiről épp úgy érzed, hogy valóban érdekel hova fut ki. 183 küldetés van a játékban, ebből 24 az, ami az alapjátékban a sztori része - azon túl nincs semmi, ami "nagyon kell majd". Szép és fun dolgokat lehet találni:
-
#309687 Biztos béna vagyok, de bő 1.5 óra volt, mire AC:O-t belőttem úgy, hogy 4k fix 60-al menjen és a látványból a lehető legkevesebb kompromisszumot vegyem le. Az eredmény döbbenet. Már a Syndicate-nél is rendre lehidaltam, de ez még gyönyörűbb... kár, hogy a játék 5. percben elhatalmasodik a loot és az a baj, hogy az emberen előtör az OCD és úgy van vele, hogy biztos fel kell szedni, mert hátha nagyon kell majd :-(
Ettől persze ez lehet még egy iszonyat jó játék, csak rögtön ezzel szembesülni nem volt túl jó.
Pár harcot is letudtam, valóban ez az eddig legjobb AC harcrendszer, de hát ilyen souls témához ez édeskevés... meg se tudnak ütni. Talán majd később. -
#309686 Igen sőt a humble sokszor még ezt is megfejeli pl most is -2$-os kupon amivel csak 10$.. Pausenál 3$-t ad hogy maradj mégis tehát már csak 9$ stb.. Brutális aki képes 5 percet rászánni már keres vele -
#309685 Komoly gond vele, hogy a DLC-k kellenének hozzá és nem olcsók... ezt se most fogom tolni. -
#309684 Nagy hiba volt nem feliratkozni classic planre 12$-t. Neked most már mindig magasabb áron van. Pedig itt a topikban is akkor sokszor le lett írva, hogy fel kell iratkozni ott és akkor különben magasabb az ár.
Amúgy jó, hogy vannak benne töltelék címek is, így mindig nagyon könnyű kiválasztani a 10 címet, amit elvihet az ember. -
#309683 Elhiszem, végig is tolom majd. Fura vele a történetem, mert Day1 akartam, de volt más, aztán mondom akciókor megveszem még PS3-re, de lemaradtam. Jött az új gen, ott már nem figyeltem rá annyira, jött PC-re wishre tettem, de kb. el is felejtettem, eljött az én időm. -
#309682 Nem rossz a mostani monthly, de 17 eurót nekem nem ér, ha kapok megint emailt hogy visszavárnak 8 euróért, akkor befizetek rá.
Frostpunk + DLC - nincs meg de elfogadok főleg dlcvel : D
Pathfinder: Kingmaker Explorer Edition - RPG jöhet minden mennyiségben.
Cryofall - Ez megvan, de eladom vagy cserélem (Amúgy fasza kis pvp multis játék mint a ARK és társai és a grafika is szerethető, sok content és folyamatosan jönnek az updatek 2-3 havonta.. ráadásul még rengeteg cuccot terveznek.
A többit nem ismerem és nem is nagyon érdekel.
Nvm a Book of Demonst is vágom, az is elfér. : D
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2020.02.08. 07:40:25 -
#309681 Az Okami hihetetlen jó, annyira szerethető, hogy nem igaz. Persze 30 FPS-re van korlátozva, és az érdekes - szerintem eszméletlen kreatív - látványvilág kissé fejfájást okozó lehet, amíg nem szokott hozzá az ember, de a játék maga egészen zseniális. -
#309680 Naná! -
#309679 Vagy akkor ez most a februári amiből lehet válogatni?
Mert akkor erre befizetek. -
#309678 Bivalyerős lett a HB mostani csomagja, de látatlanban így sem fizetünk :)
Kár, mert a Pathfinder és a Frostpunk is WL-en volt, ráadásul a FP-hoz a DLC is jön. -
#309677 Végül ezt a TD játékot behúztam: Warstone TD; a többi meg elment. -
#309676 A Pathfinder tovabba also hangon 300 ora***, es 46+ csigabajt.
//szerk.: *** = a magunk/magadfajta alaposaknak, maximalistaknak.
Rohanva ugyanis szart se er.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.02.07. 19:36:12 -
#309675 Egy tisztességes világban mondjuk a start után legyen 3 hónap exkluzivitása ,de jönne egy non VR verzió... -
#309674 Ráadásul a 2 húzónévhez még el kell költeni egy rakat lét, ha teljes élményt akarsz...