Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi vagyok, mennyit kapnak a srácok.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.15. 18:15:46
Next PC upgrade: 2022
Te folyton a játékok piaci értékével hozakodsz elő, de az általam felvázolt elméleti csoportos vásárlásnál a játékok értéke semmit nem jelentene, nem is kellene nézniük a csoporttagoknak. Pusztán csak jelezni, hogy melyik játékot szeretnék és osztani a költségeket. Ha egy játékra többen is jelentkeznek, természetesen nem kaphatja meg mindenki, de akkor sem kellene azt az elvet követni, hogy X megkapja, a többi meg sírjon, hanem ki lehet sorsolni és az fizet, akit kihúztak a kalapból. Mindenre van egyszerű megoldás, csak keresni kell Elfogadom, hogy neked ez a rendszer nem lenne megfelelő, katonás rendet szereted és senkinek nem adnál egy centtel sem többet, mint amit érdemel. Még jó, hogy nem így gondolkodik/gondolkodott mindenki, mert akkor már a cserekereskedelem idején kihalt volna az emberiség.
A telefonos példád teljesen értelmetlen, nem vág a témába, kár is volt vacakolnod a legépelésével. A játékoknál ugyanis az elmélet szerint mindenki kiválasztja melyiket szeretné és azért fizet egyenlő arányban. A te példád szerint meg kinek mi jut és ugyanannyit fizet, Naná, hogy az nem korrekt.
Végezetül, még egy utolsó észrevétel, hogy ki talál ki és micsodát. Nem írtam semmi olyat, hogy szerinted én vagyok, aki egy dollárért elviszi a "legértékesebb" játékot. Pusztán kijelentettem, hogy nem kaptam semmilyen játékot és nem fizettem semennyit, ez is a te korábbi hsz-edre volt reakció. Már csak azért sem, mert ahogy többször is írtam, ez egy elméleti csoport, szinte lehetetlen összeszedni 30 embert 30 különböző játékra. Tehát inkább a te fantáziádban született kitaláció, nem az enyémben, így szerintem neked kellene megtanulnod értelmezni a leírtakat. De fejet hajtok előtted, ha rámutatsz hol vádollak bármivel is.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Itt meg a paladin fehér lovon: ĐŁ.
Az ember szórakozni és gyönyörködni is vágyik. Ha rajtad múlna, úgy tűnik nem lenne fejlődés, elég lenne még mindig pár MHz. Szerencsére nem így van. Ha kötelező lenne vele játszani, a saját nyelvemmel szúrnám ki a szemeim.
Elvárások. Neked alacsonyabb, nekem magasabb. Hint: A Spelunky és a Stardew szerintem is k. jó játékok. Előbbit 2x is vettem, 1x X360-ra. DE! Amit pl. ez a 2 játék tud az nekem az ALAPVETŐ elvárásom küllem tekintetében! Most a VVVVV fejlesztőjének tényleg letört volna a keze, ha egy Spelunk szintű pixel art szintű minőséget tol alá? Nézd meg az Owlboy-t... ŐRÜLET!!! Az méltó tisztelgés kb. bármi előtt ami retro/gaming/gameplay! Így kell!
A fényképezőgép és az ecset hasonlata rettentő. Előbbi az egyéni gyors képkészítést hozta el BÁRKI számára, utóbbihoz sajnos tehetség és rengeteg idő szükséges. Amúgy eddigi életem során sok művésszel találkoztam már, köztük festőkkel is, de csak egy hozta azt a szintet, amitől az állam a padlón koppant. És ez az egy az aki nem futott be és nyomorog, aki meg fossa ki magából a giccset, de van hátszele, az meg tarol és bégetnek a birkák. Teljes őrület!
Nekem az a nagy kínom a te VVVVV játékoddal, hogy ha dettó u.e. jön ki méltó köntösben 2 pofára falom. Így meg toltam cirka 3/4 órát és kösz nem. Nem a nehézsége, nem a zenéje zavart, hanem az, hogy mellette meg olyan platformer hever parlagon, mint az Ori és a vak erdő vagy a Rayman Legends.
Azt viszont tényleg nem gondolom úgy, hogy ciki lenne játszani a VVVVV-vel! Tőlem aztán lehet az ember fia meleg az sem érdekel, csak engem hagyjon ki a marhaságaiból és akkor rendben vagyunk.
Az új Bomberman eléggé bejön, irritálóan bejön, mert nem akarok Switch-et, baxa meg a Nintendo, hogy csak arra lesz -.-
Ott volt a Dust Elysian Tale. Na az küllemben k. rendben volt, nekem ott a gameplay nem jött be, de azt se 40 ember szórta össze, szóval lehet ezt jól csinálni...
Az Atarit jó, hogy említed! Gyűlölöm. Számomra azon ~40 éves játékok 90%-a nem létezik.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amíg a gameplay jó, addig pontosan így van szerintem. Nem kötelező játszani vele, nyugodtan lehet nyomni az Unravel-t (képzeld, én is elég magas áron behúztam, és asszonnyal toltam), meg felőlem akármit, de az hogy egy fejlesztő alacsony technikai lécet állít magának, az nálam nem bűn, és szarozandó instant. Sokat játszottam már vele, de egyszer se éreztem múltba révedésnek, ez egy zsír új játék (volt 2010-ben). Miután feltalálták a fényképezőt már senki ne fessen ecsettel? Hagyjuk már... Pedig értem én honnan jön ez az ellenérzésed, igen, rengeteg szemét ömlik steam-re és egyre nehezebb megszűrni, kvázi lehetetlen, de a VVVVV egyike a trágyában leledző igazgyöngyöknek. Nem szeretném hozsannázni, meg piedesztálra emelni, de érzésem szerint semmivel se cikibb ezzel játszani, mint egy régi klasszikus leporolt, de erősen félresikerült rebootjával. Mi van ha megcsinálják a következő Bomberman-t, de te skippeled mert nem viszi át a gfx lécedet? Ha támogatod a jó gameplay-t, lehet az után lesz pénze csak a fejlesztőnek csapatot verbuválni, hogy növelje a production value-t.
Összességében nem rád akarom erőltetni a játékot, és nem akarlak meggyőzni hogy kezdj el Atari-s cuccokkal játszani, hanem csak úgy érzem hogy maga ez a játék megérdemli a szarozás elleni védelmet, ennyi.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.15. 15:18:32
Továbbmegyek: az internet 99%-a azt sem tudja mit ír le ezekkel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akkor most utánanézek, mi az a weeb 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szerk: Weeb shit.
Szerk 2: Demót játszottam. Faszaság.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.02.15. 14:24:32
Valami weeb shit.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.02.15. 14:23:40
Release Date: Early 2017
60 dollár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vannak elég rővid game-ek hajrá
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.15. 12:34:26
Az Unravel meg nem tudom hogy jön ide, megvan, tök jó meg minden, de teljesen más terep. Egy kurva nagy kiadó mammut vállalkozása. De mondom, nyugtasd magad az igénybajnok jelzővel. Tényleg igényes vagy. Jár a buksi simi.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.15. 12:34:17
A Catalyst-ról fogalmam sincs, még nem is regeltem EA accessre, majd ha lesz időm meglépem, de az Unravel lesz az első, ami szintén platform cucc és még csak okádnom sem kell a küllemétől, mert lehet igénytelenül (gy.k. szarul) is megvalósítani valamit, meg lehet igényesen is.
"Az, hogy neked rém alacsonyak az elvárásaid"
Egy hajóban evezünk, mert ha a Catalyst-ot tolod, akkor rád ez szintén igaz.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.15. 12:21:14
Az, hogy neked rém alacsonyak az elvárásaid, az nem az én problémám. Toljad kedvedre, közben meg halomra állnak a minőségibb indie címek, ahol a készítők vették arra is a fáradtságot, hogy valami grafikát kifingjanak magukból.
ME Catalyst-al még nem játszottam, így nem tudhatom, hogy milyen. Te játszottál vele?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.15. 12:15:46
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.15. 12:10:18
Azt elfogadom hogy te mást választasz és nem is akarsz játszani ezzel, csak akkor skippeljük a szarozást.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.15. 12:08:17
Azzal viszont tudom magam nyugtatni, hogy tele a steam 1000x igényesebb/jobb/szórakoztatóbb INDIE játékokkal, melyeknek tényleg semmi közük se az AC-hez, se a Resi-hez.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.15. 11:59:45
Star Wars Battlefront
Unravel
Mirror's Edge Catalyst
Mass Effect trilogy
Plants vs Zombies Garden Warfare 1&2
FIFA 15&16
Battlefield 4: Premium Edition
Battlefield 3
Need for Speed: Deluxe Edition
Crysis 2&3
Battlefield Hardline
Titanfall: Deluxe Edition
Dragon Age Inquisition: Digital Deluxe
Dragon Age 1&2
This War of Mine
Sim City Complete Edition
Trine Enhanced Edition
The Banner Saga
Need for Speed Rivals: Complete Edition
Plants vs. Zombies
Dead Space 1-3
Need for Speed: Most Wanted
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.15. 11:13:22
Az a csapata aki régen x360-ra is fejlesztett, vagyis nem fix csapat. 😊
A steam-es dolog az meg kicsit más mert a Microsoft érdekelt volt a win10el, de amúgy soha nem lett volna pc-n játszható ez a néhány játék. 😊
Nem kizárt egy pc-s megjelenés. Láttunk már ennyire ostoba komunikálást exclusive-ok terén. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A Baldur's Gate kézzel rajzolt hátterei szerintem a mai napig megállják a helyüket, a 640x480-os felbontás az, ami zavaróan hathat (legfőképp az is a mai szélesvásznú monitorok miatt), tehát én ott semmiképp nem hangsúlyoznám ki ezt (akinek nem tetszik maga a grafika, azt persze megértem). Tény, hogy ebben a tekintetben jobb(/szebb) az Icewind Dale, mivel ott olyan varázslatos helyszínekre látogathatunk el, amik jócskán elrugaszkodnak a BG már-már realisztikus(nak ható) középkori városainak környezetétől.
Visszatérve a Republic Commando-ra, maga a játék és a taktikai rész jó volt, 1-2 alkalom volt csupán, amikor gond volt a társakkal, ilyenkor érdemes volt előrerohanni és minél hamarabb lelőni mindenkit egyedül (egyébként a játék is "magunkra hagyott" minket jó néhány alkalommal). A nehézséggel talán csak a "kísértethajón" akadhatott probléma, de a megfelelő fegyverrel kicsalogatva az ellenfeleket az sem volt olyan vészes.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.02.15. 10:00:25
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Phil Spencer mondta ,hogy pár cím jön majd steam-re is.... azóta is várat magára bármire is értette ezt. ReCore-t hittem az első ilyen fecskének ,mert szerintem 100db-nál többet nem adtak el storeba (pc-n) ,de látszólag nem érdekli őket ez a steam-es userbase.