Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Achik igen... vannak originen is. Abs. nem érdekelnek ennél a játéknál. A lineáris pálya egyetlen apró leágazásában van 1 biz-basz. Azt szedd fel az adott pályán még 3-5x. Ez engem nem motivál a pálya újrázására, mert már 1x megoldottam a 2 éveseknek szóló feladványait, nyilván nem akarom újra. Ezrét is írtam hibának, hogy adott pályán ki sem jelzi, hogy hány ilyen gyűjthető vackot találtál, csak ha már végeztél vele.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.18. 09:44:25
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Unravel jó cucc csak kár hogy EA és nem gyün steamre acsikkal mindennel.
Next PC upgrade: 2022
A grafika és a zene/art kifogástalan. Nincs gondom a kis madzaggal se. A játékmenettel van gondom. Unom. Nem érzem kihívásnak, viszont frusztrálónak és önismétlőnek nagyon is. Kb. a 4. pályára kifogyott az ötletzsák és vagy belealszok vagy felránt az olyan húzásaival, hogy megoldasz egy puzzle platform részt szépen, majd 2 lépéssel odébb a felderítés kedvéért leesel valahová, de nem kellett volna, mert az instant death és hová tesz vissza? Hát a puzzle elejére. Fuuuuuuu -.-
Közben legyőztem már 2x a final bosst Skyforce Anniversaryben insane fokozaton. Ezzel a lépéssel nagyjából 30x toltam le a játékot. Nem, nem viccelek. Miért pont az Unravel kapcsán írom ezt? Mert a Skyforce-t egyetlen ezredmásodpercig sem untam és még megyek vissza a bonus pályára maxolgatni!
Verdikt: Nagyon nem tetszik, ha egy remek gameplay-el megáldott játék ócska küllemmel jön lásd: VVVVV. Ennél már csak az a dühítőbb, amikor egy gyönyörű játék meg unalmas gameplay-el érkezik.
A tökéletes egyensúlyt pedig a Skyforce hozza! Közel tökéletes gameplay, még a grind ellenére is és eyecandy küllem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.18. 09:15:50
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Játék birtokosai: 4,980,694 - 5,108,100
Játékosok összesen: 4,771,296 - 4,896,048 (95.82%)
Játékosok az elmúlt két hétben: 1,287,689 - 1,353,203 (26.18%)
Átlagos játékidő: 73 óra,7 perc
Átlagos játék idő az elmúlt két hétben: 7 óra,50 perc
PC-n is elérte az 5 millió példányt, stabil 1 milliós aktív játékosbázissal (+6 milliós konzolossal😊). Yay!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.18. 04:28:46
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Agyatlan hentnek tunik igy elso blikkre.Javitsatok ki ha nem igy van.
Dusty Revenge co-op edition
Guavamelee! Gold Edition
Hand of Fate
System Shock pack
Double Fine Adventure documentary
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Semmi gond, lesznek ezek még bundliban, csak győzzük kivárni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.17. 18:57:36
Darksiders Warmastered Edition
Darksiders II Deathinitive Edition
Darksiders II: Deathinitive Edition Soundtrack DLC
Akinek még nincs meg, az ezt vegye, MOST.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Dungeon Siege II - 1.74$
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.17. 13:39:46
Hibának tartom viszont, hogy a képernyő nem mozgatható egyik analóggal sem, pedig platform cuccoknál ez elég alapvetés, mert akkor nincs az, hogy ugrasz egy nagyot a semmibe, bele a rákok közé. 3 apróság még, hogy menet közben sehol nem írja, hogy x/5 collectiblest találtál meg az adott pályán, csak akkor ha letudtad és utána szembesülsz vele, hogy b. meg 1 kimaradt. Ez elég olcsó módja a játékidő kitolásának.
Továbbá egy gombolyagnak nem kéne meghalnia 2 ágnyi eséstől, ez picit hülyeség, ahogy az is, ha ha leereszkedsz a képernyő szélére teljes biztonsággal, de az a képernyő alja, akkor az úgy halál, mer' hát az a képernyő széle. Sigh. Semmi nem tökéletes. Eddig azért egy stabil 8-ast adnék rá.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.17. 12:55:15
Egyébként persze, ha nem lenne meg nyilván én is kihasználnám a lehetőséget. Úgyis lesz ennél is olcsóbb egyszer.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.17. 11:52:01
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
<#eljen>#eljen>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én tolom a Trialt. NFS 2015-öt néztem és töröltem nekem nem jön be. Unravel az kegyetlen királyság. Kár hogy az EA karolta fel és ők adták ki steam-en sokkal nagyobb sikere lenne elképesztően jó game.
Tolja még valaki 7 napos trial miatt? Ahogy néztem ennyi nap alatt nótaszóval kipörgethető. Bármennyire is jó játék nekem ez 20 ojrót nem ér most meg, úgyis bundlis lesz 1 éven belül, vagy 5 dolcsiért megy majd.
Szerk: egy emailben van a két kulcs.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2017.02.17. 10:41:04
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Átnéztem újra a levelezésem, a konkrét mailt 2x is, hátha vak vagyok, de nem... csak 1 címet kaptam.
Szerk.: Ja hogy... kezdem érteni. Csak akkor kapsz duplát, ha a nyertes team-el voltál. Nekem az Endless a fontos, így tudtam, hogy nem az nyer, de akkor is rájuk nyomtam. Talán ezért kaptam csak 1 címet.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.17. 10:40:55
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Duplázás rlz! :-D
Mit kaptál?
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.02.17. 09:32:17
Melyikre nyomtál?
Company of Heroes 2 - Southern Fronts DLC and Shining Force from the SEGA Classics.
A túlzott tolerancia pedig éppen olyan káros, mint a tolerancia teljes hiánya. Mert túlzottan toleráns ember, már akkor is mosolyogva bólogat, amikor éppen súlyos hátrányokat szenved el az életben. De jó példa a túlzott toleranciára az OFF-ba kívánkozó menekült-teNorista kérdés, meg a németek toleranciájának túltolása.
Az túlzott empátiába meg beleszoktak halni, vagy egyenes út a depresszióhoz. Abból se a jól a sok, pont úgy, mint a vitaminokból, de nyilván valamennyi szükséges, ha nem akarsz remeteként élni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.17. 08:01:00