Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dartonite
Ertem, koszi.
Akkor ez nem az en stilusom meg ilyen olcson sem.
Tinman
Érthetőbben írom: Több olyan puzzle kellett volna bele, mint
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a tengernél a bolyás zsilipes, vagy a motrocsónakos. Mert az, hogy n+1x kötözöd magadnak a "járdát" a továbbjutásért az semmi.
Az kb. 2 percig érdekes, utána unalmas, órákkal később, meg irritáló.

Achik igen... vannak originen is. Abs. nem érdekelnek ennél a játéknál. A lineáris pálya egyetlen apró leágazásában van 1 biz-basz. Azt szedd fel az adott pályán még 3-5x. Ez engem nem motivál a pálya újrázására, mert már 1x megoldottam a 2 éveseknek szóló feladványait, nyilván nem akarom újra. Ezrét is írtam hibának, hogy adott pályán ki sem jelzi, hogy hány ilyen gyűjthető vackot találtál, csak ha már végeztél vele.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.18. 09:44:25

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Ezekkel az unalmas nem unalmassal nem tudok mit kezdeni. Ezt kb BÁRMELYIK létező játékra rá lehet mondani mivel egy 500 órás rpgbe az elejétől kezdve is ugyanazt csinálod végig.
Unravel jó cucc csak kár hogy EA és nem gyün steamre acsikkal mindennel.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Toltam tovább ezt az Unravelt és valami nem kóser vele.

A grafika és a zene/art kifogástalan. Nincs gondom a kis madzaggal se. A játékmenettel van gondom. Unom. Nem érzem kihívásnak, viszont frusztrálónak és önismétlőnek nagyon is. Kb. a 4. pályára kifogyott az ötletzsák és vagy belealszok vagy felránt az olyan húzásaival, hogy megoldasz egy puzzle platform részt szépen, majd 2 lépéssel odébb a felderítés kedvéért leesel valahová, de nem kellett volna, mert az instant death és hová tesz vissza? Hát a puzzle elejére. Fuuuuuuu -.-

Közben legyőztem már 2x a final bosst Skyforce Anniversaryben insane fokozaton. Ezzel a lépéssel nagyjából 30x toltam le a játékot. Nem, nem viccelek. Miért pont az Unravel kapcsán írom ezt? Mert a Skyforce-t egyetlen ezredmásodpercig sem untam és még megyek vissza a bonus pályára maxolgatni!

Verdikt: Nagyon nem tetszik, ha egy remek gameplay-el megáldott játék ócska küllemmel jön lásd: VVVVV. Ennél már csak az a dühítőbb, amikor egy gyönyörű játék meg unalmas gameplay-el érkezik.

A tökéletes egyensúlyt pedig a Skyforce hozza! Közel tökéletes gameplay, még a grind ellenére is és eyecandy küllem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.18. 09:15:50

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem tudom volt-e már, de kulcsos oldalak szerint (hivatalos infót nem találtam) Dead Rising 4 2017. március 7-étől lesz steamen is elérhető és játszható.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Rocket League:

Játék birtokosai: 4,980,694 - 5,108,100
Játékosok összesen: 4,771,296 - 4,896,048 (95.82%)
Játékosok az elmúlt két hétben: 1,287,689 - 1,353,203 (26.18%)
Átlagos játékidő: 73 óra,7 perc
Átlagos játék idő az elmúlt két hétben: 7 óra,50 perc

PC-n is elérte az 5 millió példányt, stabil 1 milliós aktív játékosbázissal (+6 milliós konzolossal😊). Yay!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.18. 04:28:46

[merlinw.org]

MerlinW
Nem, logikai/ügyességi tps fantasy akciójáték. Semmi köze a DaS stílushoz. Sima árkád hentelés, a jobb fajtából.

[merlinw.org]

dartonite
Ezek olyanok mint a Dark Souls?Vagy miert kihagyhatatlan?
Agyatlan hentnek tunik igy elso blikkre.Javitsatok ki ha nem igy van.
ismét új játékokat kapott a humble freedom bundle:
Dusty Revenge co-op edition
Guavamelee! Gold Edition
Hand of Fate
System Shock pack
Double Fine Adventure documentary
3Error
<#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Akit érdekel egy jóval áron aluli Nioh az keressen meg privátban (olyan, akit innen ismerek...többit privátban).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Ja, nekem is csak a 2 kéne.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Voltan
Köszi a tippet, ennyit megérnek.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Egy kulcsot ad? Nekem csak a 2 kellene

Tinman
Freedom bundliba bekerült a Hand of Fate (kellemes, egyedi cucc) és a System Shock 1-2 is. Egy picit most bánom, hogy nem vettem meg míg volt Subnautica mert IRL van egy friend aki most eléggé tudna örülni, ha neki adnám a Hand of Fate-et, nekem meg nyilván a Subnautica + The Witness + Invisible Inc + Song of The Deep jött volna jól. Viszont Subnautica nélkül ez így nekem nyilván nem pálya...

Semmi gond, lesznek ezek még bundliban, csak győzzük kivárni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.17. 18:57:36

genndy
Bundle Stars aktuális star deal: Darksiders Franchise Pack, 4,99€. Benne:
Darksiders Warmastered Edition
Darksiders II Deathinitive Edition
Darksiders II: Deathinitive Edition Soundtrack DLC

Akinek még nincs meg, az ezt vegye, MOST.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Voltan
Nem is tűnik rossznak

Fpocok
14perc Dö Szördzs

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Dungeon Siege I - 1.74$

Dungeon Siege II - 1.74$
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.17. 13:39:46

zorrobomber
Én meg nyilván gondolatolvasó vagyok <#buck>

Tinman
Nyilván Origines árra értettem, hogy 20 ojrót nem ér meg. 2 pályát letoltam, messzemenőkig kellemes, igényes, pont olyan amilyennek 2016-ban egy platformernek lennie kell(ett).

Hibának tartom viszont, hogy a képernyő nem mozgatható egyik analóggal sem, pedig platform cuccoknál ez elég alapvetés, mert akkor nincs az, hogy ugrasz egy nagyot a semmibe, bele a rákok közé. 3 apróság még, hogy menet közben sehol nem írja, hogy x/5 collectiblest találtál meg az adott pályán, csak akkor ha letudtad és utána szembesülsz vele, hogy b. meg 1 kimaradt. Ez elég olcsó módja a játékidő kitolásának.
Továbbá egy gombolyagnak nem kéne meghalnia 2 ágnyi eséstől, ez picit hülyeség, ahogy az is, ha ha leereszkedsz a képernyő szélére teljes biztonsággal, de az a képernyő alja, akkor az úgy halál, mer' hát az a képernyő széle. Sigh. Semmi nem tökéletes. Eddig azért egy stabil 8-ast adnék rá.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.17. 12:55:15

zorrobomber
Unravel - 9.49€

Egyébként persze, ha nem lenne meg nyilván én is kihasználnám a lehetőséget. Úgyis lesz ennél is olcsóbb egyszer.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.17. 11:52:01

lalakov
50 óra élvezet, nagyon jó játék lett.
Dzsini
Nem tudom, hogy van-e (én nem is regisztráltam), de ha elsőre nem látszik, kár rá időt áldozni, a böngésző kéznél van 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
Erre is gondoltam, de azt hittem, hogy van valahol egy kilépő gomb csak én nem látom. Nem valami sok lehetőség van az oldalon, úgyhogy akkor tényleg nincs.
<#eljen>
Dzsini
Töröld ki a böngészőből az oldalhoz tartozó sütiket, az biztos működik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
Amúgy a www.makewarnotlove.com oldalról, hogy lehet kilépni, mert nincs sehol logout gomb? Egyszer beléptem és mindig be vagyok.
Tinman
19.99-et ír ki. Kérsz screenshotot?

Scooter
Iegn, akkor azért kaptunk duplát. Szóval akinek kő, az jelentkezzen PÜ-ben!
zorrobomber
Van az 10 ojró is.

Scooter
1 accom van és 1 e-mail címre jött a 2 kód, ebben a formában: Your prize can now be redeemed on Steam. This prize bundle includes Company of Heroes 2 - Southern Fronts DLC and Shining Force from the SEGA Classics. Előtte a 2 kód: XXXX-XXXXX-XXXXX + XXXXX-XXXXX-XXXXX
grebber
Szerintem az origin (EA) nem fog nagyon többet bundlezni...

Én tolom a Trialt. NFS 2015-öt néztem és töröltem nekem nem jön be. Unravel az kegyetlen királyság. Kár hogy az EA karolta fel és ők adták ki steam-en sokkal nagyobb sikere lenne elképesztően jó game.

Tinman
Még 22 perc és lejön az Unravel :-D

Tolja még valaki 7 napos trial miatt? Ahogy néztem ennyi nap alatt nótaszóval kipörgethető. Bármennyire is jó játék nekem ez 20 ojrót nem ér most meg, úgyis bundlis lesz 1 éven belül, vagy 5 dolcsiért megy majd.

Tinman
Igen, közben beleszerkesztettem, ráébredtem magamtól is :-D

ZsZso
A nyertes frakciót választók kaptak duplát.

Szerk: egy emailben van a két kulcs.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2017.02.17. 10:41:04

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Akkor csak engem nem szeret... nem baj túlélem.

Átnéztem újra a levelezésem, a konkrét mailt 2x is, hátha vak vagyok, de nem... csak 1 címet kaptam.

Szerk.: Ja hogy... kezdem érteni. Csak akkor kapsz duplát, ha a nyertes team-el voltál. Nekem az Endless a fontos, így tudtam, hogy nem az nyer, de akkor is rájuk nyomtam. Talán ezért kaptam csak 1 címet.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.17. 10:40:55

kigyi
Nekem is 1 acc-om van nem dupláztam a gondolat is sértő kérlek....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Öööö... egy accal az úgy hogy? Gondolom te is 2 email címmel mentél nem?

Scooter
Miért is? Nekem is dupla gyütt. <#alien>
Tinman
Grebber nem szarozik megint :-D

Duplázás rlz! :-D

Scooter
A Company of Heroes 2 - Southern Fronts DLC + Shining Force from the SEGA Classics-ért lehet jelentkezni PÜ-ben. Nekem már mind a kettő megvan!
grebber
Company of Heroes 2 - Southern Fronts DLC + Shining Force from the SEGA Classics.

Voltan
Hát végülis ingyé vót. na, akkor én még várom az enyémet.
Mit kaptál?

grebber
Kaptam. Be is aktiváltam őket de kár volt. Ilyen hulladékokért ekkora hírverést. Bármelyik indiegala szökevény fényévekkel többet ér ezeknél.

Voltan
Grebber, te kaptál a SEGÁ-tól DLC kulcsot?

Voltan
Fura, én még nem kaptam...TW-ra csatlakoztam pedig

kigyi
Total War volt a menő (arra kell szavazni ami tuti, hogy nyer 😄 ) Viszont mivel nincs meg a COH2 alapjáték így nem sokra megyek vele hiába van már hozzá 2 DLC-m.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.02.17. 09:32:17

Tinman
Shining Force-ot kaptam mert az Endless Legend-es opcióra szavaztam, az ugyanis még nincs meg.

Melyikre nyomtál?

kigyi
Na a SEGA küldött kulcsot. Én ezt kaptam tőlük:
Company of Heroes 2 - Southern Fronts DLC and Shining Force from the SEGA Classics.

Tinman
Hmmm.... ennek elég durván ellentmond, hogy ha valakinek valami kell, kb. elsőként teszi fel a kezét, hogy segít.

A túlzott tolerancia pedig éppen olyan káros, mint a tolerancia teljes hiánya. Mert túlzottan toleráns ember, már akkor is mosolyogva bólogat, amikor éppen súlyos hátrányokat szenved el az életben. De jó példa a túlzott toleranciára az OFF-ba kívánkozó menekült-teNorista kérdés, meg a németek toleranciájának túltolása.

Az túlzott empátiába meg beleszoktak halni, vagy egyenes út a depresszióhoz. Abból se a jól a sok, pont úgy, mint a vitaminokból, de nyilván valamennyi szükséges, ha nem akarsz remeteként élni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.17. 08:01:00