Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Kicsit a GOTY-t összekeverted a CE-vel (Game Of The Year Edition vs Collectors Edition), de amúgy pontosan egyetértünk, avagy én kevertem össze a dolgokat, de attól még a lényeg ugyanaz 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.02.19. 21:43:18

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Semmi baj nincs az Unravel-lel, egy csodálatosan keserédes játék, ragyogó megvalósítással Egy 2d platformer walking simulator. Tökéletes a maga módján, a maga stílusában. Emellett pedig gyönyörű.
Néha nem értelek, a helyén kell kezelni a dolgokat. Nem pontosan vágom, hogy mit vártál ettől a címtől, ez nem egy Ori, ez nem egy metroidvania, ez csak egyszerűen van, és szép - grafikailag, érzelmileg, mindenhogy. Ennyi és nem több.

Tinman
Le is mondtam EA Origin Access előfizut. 24.-én járt volna le a trial, de addig se érdekel. Unravel legközelebb akkor érdekel, ha bundli része és ahogy olvasom a ME Catalyst is ez a kategória.

Ez jó kör volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Egyetértek. Szép Goty-t én is vennék emberi áron...De 40 000 Ft már nem az emberi ár kategória (vidéken egy jómunkásember fél vagy 3/4 fizetéséről beszélünk).

Nyilván kell tudatos vásárlóknak lenni, már csak azért is mert ezeket az árakat pénztárcával nem lehet bírni. Én azért az általad említett évi 3-4 1 day vásárolt játékról azt gondolom ennyit azért megérdemlek. Nyilván nem veszek én se mindent 16 000 Ft-ért. Némelyik cím azért jobban esik ha 3000 körül veszem például.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Voltan
Sok igazságod vagyon.

A magam részéről leszoktam a collectors cuccok vásárlásárol - részint helyhiány, főleg meg - anyád - olyan mocsok drágák mostanság, hogy felejts el. Leszoktam az előrendelésekről. Leszoktam a day 1 vásárlásról.

Amiről még nem tudok leszokni, az az, hogy az igazán várt címeket beszerezzem pár nappal-héttel a megjelenések után, amennyiben megerősítik a kritikák az elvárásaimat. Ilyenből van egy évben átlag 3-4 db. Persze az igazi az lenne, ha a GOTY kiadásokat venném meg, talán egy nap erre is rászokok.

Az viszont nagy örömmel tölt el, hogy azon nagyon várt címeket, amiket anno skippeltem a pocsék debüt miatt, most zsákolgatom befelé fagyi áron. Szóval mondhatjuk, hogy félúton vagyok a tudatos vásárló cím megszerzése felé 😄
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.02.19. 19:30:12

MerlinW
Wow, Ez a TT Batman is baromi jó lett.

[merlinw.org]

Tinman
Bizony majd meg is vesszük 2x! Legközelebb majd akkor amikor 4.99-ért tolják :-D

/Amúgy nekem akkor is az lesz az 1. vétel :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Akkor most már végre értitek, hogy miért rinyáltam annyit a Witcher 3 kapcsán. Akinek alapból megvan egy alapjáték azt szénné szívatja a kiadó azzal, hogy drágában adja a a dlc-ket hozzá, mint az alapjáték ára. Jah és ha megveszed az all in one kiadást akkor vagy ugyanannyira jössz ki mintha dlc-ket vennél vagy ha alapjátékot vennél (2x kéne megvenni 1 játékot hogy teljes legyen).

Az, hogy te támogattad megjelenéskor egy játék fejlesztőjét azt ki nem xarja le....Vedd meg kétszer ha már olyan sügér voltál, hogy 0 day vásároltál (akkor úgyis van pénz dögivel). Azt most tegyük félre, hogy kuponnal kaptuk meg ingyen a játékot (ennyi erővel vehettük is volna az eredmény ugyanaz lenne).

Fuck Logic!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atisz
1 Still Life-ot (1. rész) és Rise of the Triad 2013-t keresnék (1-1 játékért kicsit felesleges lenne megvenni a hozzájuk kapcsolódó egész csomagot, bár tény, hogy nagyon jó árban vannak).

Amit opcionálisan cserébe kínálnék (mind hasonlóan Bundle Stars csomagokból valóak):
- Moebius: Empire Rising
- Zombie Vikings
- Heroes & Legends: Conquerors of Kolhar
- Supreme League of Patriots Season Pass
- Elliot Quest

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
De ez ugye egy patch formájában az alapjátékot is kellene, hogy érintse, a bónusz helyszínek meg sztori más tészta.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
" a Pillars of Eternity esetében pl. külön disznók, hogy számos játékegyensúlybeli módosítás van benne, mert a +tartalom egyébként feledhető)"

Nem is bírtam túl sokáig, csak ~3/4 évig, és megvettem a Pass-t 2016.12.26-án.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Meg kell várni, hogy lejárjon a 60%-os akció és akkor megint megéri megvenni a season pass-t külön is <#vigyor2>

Komolyra fordítva a szót ez tényleg hülyeség (amellett, hogy kontraproduktív is). Így kibabrálni azokkal, akik az első pillanatban vették/kapták meg a játékot. A season pass/DLC-k általában alacsony, 33-50%-os árengedményei pedig külön szánalmasak, többek között ezért sem szoktam venni őket (persze vannak játékok ahol - szinte - kihagyhatatlanok, de ezen esetek ritkák, a Pillars of Eternity esetében pl. külön disznók, hogy számos játékegyensúlybeli módosítás van benne, mert a +tartalom egyébként feledhető)

kigyi
Igen nekünk Tinman-el az alap van meg nincs bővített változatunk. VGA-hoz kaptuk még ezt a példányt és külön kellene megvenni az SP-t (ami többe kerül mint a teljes kiadás 😄 😄 )

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Atisz
A válasz egyszerű: a steam store az "sima" RotTR helyett a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration-t jeleníti meg kizárólagosan, akár meg vannak a DLC-k, akár nem. Ha a sima verzió van meg, ugyanazt írja ki, de akkor alul külön a season pass-t kínálja megvételre, de ha újonnan akarod megvásárolni, csak az extra kiadást lehet megvenni.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.02.19. 10:50:43

Tinman

Ahogy itt írtam, én a VGA kártyám miatt kaptam meg a Rise of TR-t. Az az alapjáték volt. De a kiadó valamit variált és most már nem látod külön az alapjátékot csak az Anniversary-t... ami a könyvtáramban is van. De a store oldalán azt írja, hogy nekem egyetlen DLC sincs meg hozzá. Tovább bonyolítja a dolgot, hogy a libraryban a játékra bökve viszont nincs View Downloadable Content opcióm...

3Error
No ez érdekes. Nekem dobozosan van meg és természetesen fullos a Steam-en. Neked biztos nem a sima Rise of Tomb Raider van "csak" meg?

@MarkBlade <#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Tőlük kellett volna...

Köszönöm a lehetőséget, de majd egyben veszem valamikor a pakkot. Az viszont nagyon gáz, hogy ennyire nem vették figyelembe, hogy ki mire szavaz. Szerintük miért szavaztam az Endlessre mindig?

FEARka
Én a Warhammerre szavaztam és már 6 kulcsot adott. Minden logika nélkül csak osztogatják a kisebb dlc-ket, és a régi Sega játékokat. Tegnap elvileg a CoH 2 és a Warhammer nyert mégis Endless Legend kódot kaptam 😊 Kell a kód?

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Atisz
Ha valakinek valamilyen oknál fogva még nincs meg a Deep Dungeons of Doom és ki szeretné próbálni, írjon, küldöm.

Tinman
Lol!!!!

Ezt bezzeg nem adták oda, miközben a kezdetektől Endless Legendre szavaztam. Ebben mi volt a logika?

Tinman
Ez is megvan már ezer éve... még C64-re is megvolt.

C64-en anno nagy száma volt. Anno...
na most a golden axe 2-re marha nehéz mást mondani, az EL dlc pedig 7 db plusz zeneszám ... ergo aki akarta már rég rákeresett yt-on.

sajna eddig elég érdektelen a dolog számomra. sztem nagyobb (és pozitívabb) visszahangja lenne ennek ha egy kvázi friss dlc-t adnának ingyen a Warhammer-höz. (engem ugyan az csöppet sem érdekel de mivel az igencsak 'fiatal játék' és híresen {aka pofátlanul} túlárazottak a dlc-k hozzá így biztos lenne ováció sokaktól)
kigyi
És még 1 adag kulcs, tudom nektek szemét, de nekem ezek sincsenek meg.

mooo
köszi! <#eljen>
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

(Nekem megvan a fullos anyag - a felajánlásra jár tőlem a Zápvót)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FEARka
Akinek kell az Endless Legend - Echoes of Auriga jelentkezzen.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

MarkBlade
Dawn of War II Retribution - Ultramarines DLC - 5JH6H-EDAZV-K2VA2
ha kell valakinek..
kigyi
Valóban, de én nem vettem meg minden bundlit így újdonságok 😊

Tinman
+1

Eddig csak olyanokat adtak, amik már megvannak nekem, ergo valami bundliban már voltak -.-

2 company of heroes 2 dlc (meg az eddigieket se aktivaltam a HB-bol) es két sosem hallott játék. eddig én is ugy vagyok vele h inkább szeretkezem mint haboruzom 😊 endless legends dlc-ket szerettem volna bevallom
grebber
Ninja topik lakóinak minden jó szóval oda elfér..

Next PC upgrade: 2022

kigyi
Ingyen van, vagy ingyen van? Nem kötelező jelentkezni rá, sőt ki is lehet törölni a leveleket.

Tinman
Pls ne harapjátok le a fejem, se egyéb kiálló testréSem, de nekem nem így néz ki... úgy értem a játék oldalán a DLC-k mindegyikére azt írja, hogy nincs meg (nekem nincs ott a kékes owned felirat), de az alapjátékra meg azt, hogy igen.

Vétéef? :-(

grebber
Aki még Batman szűz ,de tetszik neki a sorozat elég kellemes ár lehet ez:
Batman Bundle 9.99 €
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.18. 18:57:00

IMYke2.0.0.0
Röviden: a 20th Anniversary Edition = GOTY. Mindent tartalmaz, és még extrákat is:

Továbbá:

grebber
Jó fej a nagy lóvasat azt Indigalába is szégyenek lennének amiket adogat<#levele>

kigyi
xD 😄

Voltan
Ja, csak a spam folderben kötött ki... :S

Voltan
Fura, én még nem kaptam egyet sem, pedig jelentkeztem...

kigyi
Ez a Sega jó fej, meddig bombáznak mindket kulcsokkal? Ma is jött kettő 😄

Tinman
Várj! Ezt most nem értem és nem ironizálok tényleg nem értem!

Nekem van egy Rise of The Tomb Raiderem, de amikor anno beaktiváltam az az alapjáték volt! Viszont egy ideje amikor belépek azt írja, hogy nekem megvan ez a 20 Year Celebration. Viszont azt írja, hogy nincs se SP-em, se DLC-im. Amikor pedig a Libraryben kiválasztom, rámegyek a nevére és jobb klikk ott nekem nincs olyan, hogy opcióm, hogy View Downloadable Content!

Akkor most mi van nekem?<#help>

Tinman
Elég nagy, mert eddig mindenki csak áradozott róla. Látod te is.

Rapid81
20th Anniversary-t lehet már csak megvenni Steamen, ami mindent tartalmaz. DLC nélkül már meg sem tudod venni. 😊 Azért itt úgy látom már nagyobb hangsúlyt fektettek a sztori DLC-kre, mint az elsőben. Vagyis, ebben már legalább van. 😄 És tök jól beépül a helyszínekbe, nem külön kell őket indítani, kivéve a Croft Manor-osat.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Nyilván nem te vagy az egyetlen, akinek nem tetszik. Micsoda meglepetés. 😄 Nekem amúgy bejött. Többször is végigvittem. Azon kevés játékok közé tartozik, amiben minden acsit összeszedtem célzottan.
Tinman
7870OC-vel. Mindenképpen :-D

DLC-t is vettél hozzá?

Rapid81
Rászántam magam és megvettem az "új" TR-t. Szándékosan az SSD-re telepítettem, erre rakás alkalommal meg-megakad, mintha töltene. WTF? Esetleg az a gond, hogy Very High-on tolom, Dx12-vel? <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Most nézem, hogy írtam le a bója szót. Ezt nem is értem, nem én írtam. Meghekkeltek. Ennyire hülye nem szoktam lenni ^^

Tinman
Megnyugodtam... azt hittem velem van a baj. Az a vicc, hogy én ezt a játékot nagyon nagyon szeretni akartam, aztán egyszer csak azt vettem észre magamon, hogy unom és első körben ezt betudtam a hangulatomnak. Toltam más játékot, élveztem. Visszatértem Unravelhez, 15 perc nem kellett megint azt éreztem, hogy beletudnék aludni.

Én nagyjából a felénél abbahagytam. Nem lett jó játék sajnos. Unalmas, frusztráló és önismétlő. Kidobott pénz volt.