Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
"Csak ehhez társul egy leszarok mindenkit magamon kívül hozzáállás" Ezt csak te gondolod ,semmi ilyen nincs.

Next PC upgrade: 2022

Csak ehhez társul egy leszarok mindenkit magamon kívül hozzáállás és így már kevés az őszinteség az üdvösséghez. + A tolerancia és az empátia teljes hiánya se teszi az embert szerethetővé.

Részemről, ha eltűnne a fórumról holnaptól még tán pezsgőt is bontanék (nesze neked őszinteség).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.16. 22:20:21

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Olvasd el újra a hsz-em pls.

Azzal kezd, hogy mely kiragadott mondatára reagáltam. Értsd jól: Az idézőjelbe rakott mondatára reagáltam csakis kizárólag. Ha ezek után is állnak a kérdéseid, azokat már pls ne nekem tedd fel, mert nem tudok rá válaszolni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
1 - nem szar.
2 - megéri, bőven.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Illetve Steamen Square Enix Publisher Weekend, benne a hivatalos boltok között historical lownak számító 20€-s Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration-nal.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
Itt még nem láttam:
BundleStars Star Deal: Batman Arkham Knight 4,99€ (csak az alapjáték!), még kb. 20 óráig.

De érdemes most nézelődni is az oldalon, fut jópár bundle, LEGO-k is, meg összeválogatósok is.

Dzsini
Ha most játszanál vele azonnal, és az elsővel jól szórakoztál, akkor igen. Ha pár hónap múlva, akkor nem, mert lesz olcsóbb (érdemes az anniversary kiadást begyűjteni).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.02.16. 20:42:40

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Oké hogy őszinte csak ez hogy jön az eladásokhoz? 😊 Aztán persze írta hogy ez kiemelkedik valamennyire a klónok közül csak Capcom hagyta cserben. A te általad linkelt hsz kicsit félrement. Amúgy tök jó hogy nálad ő az őszinte remete, és nem joghurt zabáló hipszter(?), csak azért mert a fura ízlésén kívül kicsit disszociális is 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.16. 20:41:34

Rapid81
Az új Deus Ex ennyire sz@r, hogy máris 70%-ért dobálják?
Új TR megéri a 20 ojrót?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
"a 15 új játék bekerülésének a célja nem az volt, hogy a fejlesztők megszedjék magukat."

Ezzel kapcsolatban Grebber reagált, nem az én nézőpontom, ebben az esetben veled értek egyet.

"ha csak egy lurkónak vesznek belőle egy levél lázcsillapítót és van 1-2 jobb éjszakája már megérte."

Ez egy tök jó dolog, aki már IRL vett ilyenben részt azt tudja mennyire jó érzés. Viszont ez a netes adakozás, későbbi látható eredmények, bizonyítékok nélkül ez rémes. Rohadt jó érzés átadni egy olyan hajléktalannak az ebéded, aki NEM pénzt kér tőled, csak odajön, hogy tudnál-e rajta picit segíteni. Boldog volt, a bőréből majd kiugrott, pedig csak egy apró ebéd. Végre nem piára, cigire, meg sziouzásra költötte... pont ezért NEM adok pénzt nekik és már nem 1x megesett, hogy amikor pénzt kért valamelyik azt válaszoltam neki, hogy pénz az nincs, de veszek magának kaját, vagy odaadom a sajátom. Na erre volt aki elküldött a k. anyámba.

Nevezz régimódinak, de én a látható, kézzel fogható eredményekben hiszek ha a jótékonykodásról van szó.

"abból bármi következne a többi hasonló szervezettel kapcsolatban"

Azért mert egyik megtette, nem biztos, hogy az összes többi is így tesz. Ebben egyetértünk, ezt nem is vitattam sehol. Viszont úgy fest ezen a téren nekem több negatív tapasztalatom volt, mint neked, így a teljesség igénye nélkül mondok egy másik megtörtént esetet. Egy alapítvány a súlyosan hátrányos helyzetű kifejezetten kisebbségben élő inuitok (nem) támogatására jött létre. A pénzek, főleg az uniós támogatások nagy részét csodálatos módon eltüntették, különösen az alapítvány vezetője és annak közvetlen köre. A mai napig működnek, szeretettel fogadják az adód 1%-át vagy a pénzbeli adományaid. Ezekről a lépésekről csak belsősök tudtak, abból is csak egy magasabb réteg és hát az egyiket elég jól ismertem és általa egyre többet és többet láttam/hallottam/tapasztaltam. És ez csak egyetlen példa, de van külföldi példám is csak félek a kutyát nem érdekli, mert rossz kedvetek lesz... az igazságtól az embereknek általában rossz kedvük lesz, így soha nem népszerű az aki felnyitja a szekrényajtókat és rögtönzött csontváz kiállítást tart.

"személyesen vennék kutyakaját belőle és adnám a kutyák szájába darabonként"

Egy k. jó példát hoztál! MINDEN menhely nagy örömmel és szeretettel vár ilyen jellegű direkt adományokat! És ha nem szereted a kutyákat, de az embereket igen (én pont fordítva vagyok vele), akkor hazafelé a bevásárlásból kanyarodhatsz egy hajléktalan szálló felé és vihetsz egy karton konzervet.

A másik komoly gondom a humblis adakozással, hogy eléggé kis eséllyel jut ebből a hazai rászorulóknak. Nem akarok szemét lenni, de bizony nem állunk annyira jól, hogy innen a Balkán faráról mainly amcsi szervezeteknek adakozzunk és ne a hazai alapítványoknak.

Egyszerűbben: Magyaroktól segélyt, hazai rászorulóknak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Azért ez most egy elsősorban politikai akció, a jótékonyság és a kiadók reklámja másodlagos - persze nem mellékes rész.

A Reddit is csinált ilyesmit, és még nagyon sok online közösség.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A humble elvileg 300ezret hozzácsap a jótékony kerethez. Őszintén meglepne, ha elkezdenének a lebonyolításon fillért b*szni. Szerintem nem annyira elképzelhetetlen, hogy ők is jótékonykodnak most egyet, még akár önös érdekből is, hisz piszok nagy reklám ez most nekik.
A többi bundlinál mindig ott van, hogy behúzhatod, hogy mennyit kapjanak ők a pénzből, a store vásárlásokon és a monthlyn pedig jól deklaráltan megvan a maguk haszna.
Leírom inkább így: "A pénz 0%-ban megy a fejlesztőknek/kiadóknak."
Ahogy Dzsini kifejtette, nem arról beszéltem, hogy ebből most tuti 100% vegytiszta önzetlen szeretetté változik a pénz, csak arra, hogy a 15 új játék bekerülésének a célja nem az volt, hogy a fejlesztők megszedjék magukat. Közvetlenül legalábbis semmiképp nem, közvetve nyilván jó reklám ez nekik.
Mint mindent, ezt is érdemes kontextusában olvasni, mert egy ilyen témára reagáltam a postommal.
Abban viszont szinte teljesen biztos vagyok, hogy a Humble a gyűjtés végén elküldi a pénzeket dollárra pontosan a megfelelő alapítványoknak.
Hogy ők mit csinálnak vele azt a fene se tudja. Én régebben már minimálisan ugyan, de önkénteskedtem doktorok határok nélkülösök mellett (nem vagyok tagja a szervezetnek és abban se vagyok biztos, hogy pont ez a szervezet volt-e vagy valami testvérszervezet), oda nyomtam a 100%ot, én azért igenis hiszek benne, hogy a pénz legalább egy része jó helyre megy, ahogy írtam is korábban, ha csak egy lurkónak vesznek belőle egy levél lázcsillapítót és van 1-2 jobb éjszakája már megérte.
De azt továbbra is anekdotikus érvelési hibának tartom, hogy azért, mert a magyar gyermekrák alapítvány vezetője ilyet művelt akkor abból bármi következne a többi hasonló szervezettel kapcsolatban. Tudom, hogy az ember szeret feketén-fehéren gondolkodni és nyilván a lelkiismeretünknek is egyszerűbb azt mondani, hogy az összes ilyen tolvaj rohadék, úgyhogy nem szánunk pénzt jótékonyságra, de egyetértünk, minimum valahol félúton van az igazság és igenis az anyagi jótékonykodás is tud segíteni és nem totál naivitás azt gondolni, hogy lehet, hogy jó helyre kerül a pénz egy része.
Bevallom egy kicsit azért elszomorít, hogy bármikor megemlítem itt, hogy az ilyen 100% jótékony bundlik nekem mérlegelés nélküli instant getek, akkor mindig jönnek olyan kommentek, amikből kábé az jön le, hogy még én szégyelljem magam, hogy ilyen rohadékoknak adom a pénzt ahelyett, hogy személyesen vennék kutyakaját belőle és adnám a kutyák szájába darabonként egy a saját házam udvarán üzemeltetett menhelyen, mert minden más jótékonykodás kamu. Lehetne többet is tenni az egyszerű pénzadománynál? Persze, simán. Szoktam többet is tenni? Néha, nem elégszer. De ettől még szerintem igenis a pénzadomány is tud segítséget jelenteni és egyáltalán nem jó az, hogy az emberekben (főleg a gyermekrákos eset óta) ennyire vegytiszta rosszként csapódik le a dolog.

Egyébként az 1%-al nálam az a helyzet, hogy a helyi falusi általános iskolának adom, mert tudom, hogy ott nem sok jön be ebből, nincsenek nagy reklámkampányaik és tényleg +1 ember pénzét is nagyon megérzik és nagyon örülnek neki, plusz én szoktam segíteni nekik műszaki cuccokat kinézni, beszerezni, beüzemelni (nincs ilyen cégem, vállalkozásom, nincs ebből bevételem, faluért önkénteskedés címén segítek), szóval pontosan tudom, hogy nem a tanárok magánrepülőjére megy a pénz, hanem tényleg olyan dolgokat vesznek belőle, amivel a kis lurkóknak egy kicsit szebbé, érdekesebbé válhat a tanulás.
Tinman
Így van... eleve nem mehet 100% jótékonykodásra, hiszen az egész lebonyolításának se éppen 2 fillér lehet a költsége. Azt meg kizártnak tartom, hogy a humble ezt saját zsebből fizetné, de így máris bukik a 100%.

És akkor persze mi vagyunk a gonosz, megkeseredett bunkók, akik nem hisznek a csodákban. Holott csak sokat láttunk már és ismerjük az emberiség sötét oldalát is :-/

Tinman
"3 perces indie horror játékokat játszok szerinted mennyire érdekel a minőség"

Ezzel az őszinteséggel én komolyan nem tudom, miért nem kedvelnek sokan. Nem ironizálok. Tökös dolog ez a belemondom a képedbe amit őszintén gondolok stílus. Kár, hogy elég nehéz vele elérni azt, hogy ne úgy gondoljanak rád az emberek, ahogy szoktak... de ez nem feltétlenül csak a te hibád.

Sajna sok embernek IRL is hazudni kell és játszani magad, mert az emberke nem szeretik az őszinteséget :-/

IMYke2.0.0.0
"abban is, hogy megy ebből máshová is"

Megy.
Okun lyukas vödör elmélete óta tudjuk, hogy nincs 100%-os (újra)elosztás.
Maga a "rendszer" is felzabál a forrásból (ön működtetés).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Most olvasom csak... te is megemlíted a gyermekrákos témát. Helyes.

"kiadott jelentésekből" -> Szaktanácsadás 30 millió. Ez a gond....

Tinman
"az merő ostobaság"

Szerintem az igazság megint félúton van, mint mindig. Megy ebből a pénzből jótékony célra abban biztos vagyok... meg abban is, hogy megy ebből máshová is. Ez az egész csak és kizárólag akkor lenne teljesen hiteles, ha a kampány lejárta utáni 1-2 hétben felkerülne a honlapra az ÖSSZES ezzel kapcsolatos tranzakció! Mert itt arról van szó, hogy a köz adakozik és ugye nálunk nem annyira népszerű módon kap is visszafelé cserébe valamit... igen, de ha a köz adakozik, akkor közérdek, hogy a köz lássa, hogy mi történik a köz pénzével. (Jah, direkt toltam retardba.)
Ha nem látja, akkor az ott már eleve gyanús!

Tinman
A gyermekrák alapítványos faszi is mindig ezt mondta, aztán csak lebukott, pedig a könyvelőm szerint oda még tőlem is ment adó 1%...

Tinman
Nem tudom mennyire vagyok "jófej" azt majd mások megmondják, de az egyenlőtlenség zavar.

Kénytelen voltam egyéb példákat is hozni, mert a tényeket ignoráltad, gondoltam a gyakorlatiasabb példákat nem fogod. Tévedtem. Ez van. Azt meg az elején leszögeztük, hogy nem értünk egyet, így ebből egy végtelenbe konvergáló unalmas beszélgetés lenne, mert 12322 hsz után sem fogunk egyetérteni. Talán egyszer majd rájössz a saját bőrödön tapasztalva, hogy milyen az, ha ugyan annyit adsz, mint bárki más, de mások valamiért a többszörösét kapják vissza és még meg is ideologizálják, hogy "de hát az 1 db. az 1 db. és mindegy, hogy mi az".

Abban viszont tökéletesen egyetértek veled, hogy nem szimpatikus a hozzáállásod, mert félek ha 1x egy csoportban lennék veled, de szépen kioktatnál róla, hogy miért te kapod a nagyobb falatot... Hát abból nem kérek. Nem véletlenül volt egy olyan érzésem, hogy jobb ha nem veszem meg a bundle-t és nem osztozkodok, mert ha a csoport többi tagja is ilyen szemlélettel járna el és a pofámba vágna a Witness-ért 1 dolcsit, akkor azért ott úgy elszakadna a cérna. Ez persze nem történik meg, szóval mindenki mehet a dolgára, a sztori bátran zárható, többet hozzátenni már én részemről nem fogok.

RatBaG
ez is csak a nevében flatout...

Per Aspera Ad Inferi.

Kongy
Ez egy csatakiáltás, ezért csupa nagybetű 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Persze, mert a játék a csupa nagybetűs HONOR-ról szól. Kivéve ha orochi-val találod szembe magad. Az orochi-k bekaphatják. 😄
<#worship>
Pontosan erről van szó, örülök, hogy nem nekem kellett leírnom. 😊

szerk.: Talán még annyit, de ez már erősen OFF, hogy ez az "én már láttam olyat, hogy jótékonyságra szánt pénzt drogra költöttek úgyhogy minden jótékonyság az alvilágot pénzeli" egyrészt erősen anekdotikus érvelés esete.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.02.16. 17:59:38
grebber
Majd a Moto Racer 4-el egy bundleba behuzzuk oda valók ezek<#eljen>

Fpocok
Flatout 4 mégis jön pcre. Nézzétek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Jó ez az EA Access . Legalább kiderült hogy a számozatlan /alcím nélküli NFS nem okoz nagy kiesést a game-er életemből. Ez számomra egy hulladék. Félpercenként az arcomba jön valami üzenet , hivogatnak stb.
Még tolok vele pár órát kényszerből (Frosbite miatt jól jön a vga tesztbe) azt törlöm a vérbe. Ez Facebook nem versenyjáték. Vajon a Rivals (ez nem toltam még warezba sem) is ilyen vagy ott még értelmes emberek dolgoztak a szérián?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.16. 14:27:27

Dzsini
Steamen a Dark Souls, a Metal Gear sorozat részben... rengeteg van

zorrobomber
és a DOOM. Fuh, nagyon unatkozok <#nevetes1>

genndy
LIMBO és INSIDE ugyanez.

IMYke2.0.0.0
A jelenleg aktuális helyesírási szabályok szerint már szinte bármit így írhatsz, és nem szólhatnak rád a nyelvészek.

zorrobomber
Olyan bizalomgerjesztő amikor egy játék nevét HIVATALOSAN Caps Lock-al kell írni 😊

<#eljen> FOR HONOR™ <#eljen>

grebber
Ez az lett volna , de mivel Capcom lelőtte névváltás stb ez lett belőle.

zorrobomber
Kickstarter pont nem arra jó hogy egy klónt eladjanak... oda innováció kell, valami olyasmi amire sokan felfigyelnek és nem csak a Resi rajongók tizede. Mer ugye a rajongók nagy része nem klónra hanem az igazira vágyik.

grebber
Mert ezt Resi klonként emlegették meg minden egyéb azt hittem ezek népszerűbbek.

zorrobomber
zorrobomber
Persze csak akkor miért csodálkozol hogy nem gyűlik rá a pénz 😊

grebber
3 perces indie horror játékokat játszok szerinted mennyire érdekel a minőség? Mindent megnézek én ,ne a levegőbe fikázzak. Ezekről mostanában ezért direkt végigvezetem leírásban mi is volt benne ,mert amit régen írtam csak hogy egy rakás fos az kevés ezekhez 😊

zorrobomber
Teljesen egyedi ízlésed van, ez egy középszar horror amiből Dunát lehet rekeszteni mostanság. Még a grafika is fos.

grebber
Lehet én vártam (várom) csak túlzottan ,de én azt hittem miután megláttam ,hogy elkezdenek kalapozni órák alatt min 100k összejön lazán. De hogy 13+ óra aztán nincs meg a 10k sem 😞

Közpen nyomom ezt a free EA Access-t. Mirrors Edge 2 nem gyengén fingatja a gépet 4k-ba. Hát ja 4k maxhoz bőven kell majd az 1090Ti vagy bármi is lesz a neve széria.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.16. 08:32:58

Dzsini
Nem ugyanarról beszéltek szerintem.

Grebber azt írja, hogy az új megjelenések a bevétel céljából jelentkeztek be - ez most konkrétan nem igaz, hiszen ez a pénz 100%-ban megy tovább a három kijelölt célra - ha ez bármikor nem így történt volna, akkor a Humble akkora balhét kapott volna a nyakába, hogy mostanáig visszhangozna tőle az internet, és nem tudnának folyamatosan fejlődni, növekedni.

Te arról írsz, hogy a kijelölt célcsoport (jelen esetben az ACLU, az IRC és a DSF) hogyan használja fel a pénzt - ezt pedig egyéni elképzelés kérdése, lehet hinni vagy nem hinni a kiadott jelentéseknek, és sok éve működő, eredményeket elérő szervezeteknek - bár itt is igaz, hogy ha bárhol kiderült volna, hogy a kiadott jelentésekből (mikor, mire mennyit költöttek) valami nem igaz, akkor elég hangos lett volna tőle az internet, ahogy arra van is pár példa (lásd csak Magyarországon a 2014-es Gyermekrák Alapítványos balhé).

Ennek a bundlenak és a kapcsolódásnak most sokkal inkább politikai háttere van, főleg az ACLU és Trump intézkedései miatt.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.02.16. 07:21:57

Voltan
Soha, soha nem hittem volna, hogy Grebbernek adok igazat, de a helyzet az, hogy a nagy jótékonyságot akkor látom, mikor én magam viszem a levest az éhezőkhöz.
Volt már erre példa, tapasztalatból tudom. A nagy jótékonyság akkor megáll, amikor effektíve el kellene osztani a dolgokat. Onnantól már hirtelen megszűnik a nagy szervezőkészség.

Szóval hagyjuk a fenébe ezeket a bundlis charity-ket, mert lófasz. Mindenki vegye meg a játékot, ami kell neki, társuljon másokhoz, dobják össze kalákában, mindenki élvezze a játékokat, és adakozzon is a saját pénztárcája szerint. Áldásom rá. De azt elhinni, hogy ez jótékonyságra megy, az merő ostobaság.

Ha jótékonykodni akarsz, akkor neked személyesen kell odamenni, más út csak hazugság.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A pénz 100%ban jótékonyságra megy.
grebber
Ahogy sejteni lehetett jött a pénz szagra a legalja is 😊

15 új játék érkezett a Humble Freedom Bundle-höz:

Guns of Icarus Online
QUBE
Rituals
Dangerous High School Girls in Trouble (WTF 😄 )
TIMEframe
JumpJet Rex
Potatoman Seeks the Troof
Ballistick
GRAV
Team Indie
Luna's Wandering Stars
Ricket Birds: Hardboiled Chicken
Chroma Squad
shutshimi
Beat Hazard Ultra
totyak
Úgy érzem mintha direkt nem akarnád megérteni a felvázolt koncepciót, én pedig ennél jobban nem tudok magyarázni.

Nem szeretetszolgálat, ezt is elmondtam, nem szeretünk senkit 38x jobban, ezt is elmondtam. Mindenki azt kapná, amire igénye volt.

Ha ennyire jófej vagy a való életben, hogy kisegítesz embereket, ez a dolog nem értem miért veri ki a biztosítékot nálad.

Azt olvasom ki a mondandódból, de nyilván csak beképzelem, hogy kiforgatod a szavaimat úgy, hogy téged igazoljon. Idekeversz politikát, közéletet, gazdaságot, mégsem egyről beszélünk. Nem ismerlek és nem szoktam személyeskedni, de nem szimpatikus a hozzáállásod. Eddig nem bírtam elengedni a témát, reméltem, hogy dűlőre jutunk, de esküszöm, bármi is lesz a reakciód, türtőztetem magam a válaszadástól, mert ez a beszélgetés értelmetlen.

Tinman
Ha neked ebben az eszmecserében az a lényeges, hogy kinek van igaza, akkor van egy jó hírem: Igazad van! A te szemszögedből nézve bizonyára...

"Te folyton a játékok piaci értékével hozakodsz elő"

Mivel mással? Ez egy termék, melynek ára van... olyan, mint a banán vagy a Porsche, van áruk.

"a játékok értéke semmit nem jelentene, nem is kellene nézniük a csoporttagoknak."

De akkor ez tulajdonképpen egy szeretet szolgálat? Akkor érthetőbb, bár akkor se értem, hogy miért szeretünk valakit 38x jobban a másiknál :-D

"katonás rendet szereted és senkinek nem adnál egy centtel sem többet, mint amit érdemel"

Az eleje okés, a rend sok rossznak még nem volt forrása, a vége viszont nem... adakoztam már nem 1x, volt, hogy a saját ebédem adtam oda hajléktalannak, vagy csak simán tárggyal/pénzzel jótékonykodtam. Nem mellesleg én vagyok a borravaló koronázatlan királya. Már nem 1x kaptam a pofámba érte, hogy miért adok ennek és annak borravalót... mittomén' mert jól esik neki, meg legközelebb se köp a pizzámba nem? (Vica-versa nekem is jól esik, ha egy meló után kapok némi vacsipénzt.)

"Még jó, hogy nem így gondolkodik/gondolkodott mindenki, mert akkor már a cserekereskedelem idején kihalt volna az emberiség."

Ez jogos, tényleg egyre több a bégető birka, akinek fel sem tűnik, hogy a másik mekkora előnybe került vele szemben, miközben mind a ketten egyforma befektetéssel éltek. Az emberiségnek a javak teljesen aránytalan birtoklása amúgy minden csak jó nem, cirka 3.6 millárd szegény éldegél a bolygón, miközben NYOLC embernek annyi a vagyona, mint annak a 3.6 millárd szegénynek. Nemtom' látod-e a problémát itt is, ennél a nagy Föld nevű tortánál, amiből van akiknek már morzsa sem jut, nem, hogy szelet...

"A játékoknál ugyanis az elmélet szerint mindenki kiválasztja melyiket szeretné"

Igen, oszt' nem azt kapja, mert van rá egy valag jelentkező. Nekem is iPhone 7 Plus kéne (adnám is el rögvest). A te elméleti csoportod a szeretetszolgálaton kívül akkor egyben szerencsekerék is? Ha nem neked jut a Witness, akkor kapsz egy 0.25 euros indiszart meg egy ÍJ kártyát? Ez jóval szarabbul hangzik, mint amilyennek elsőre gondoltam. ^^

"Egyébként nem kaptam meg semmit 1 dollárért, nem röhögtam a markomba, a korábban általam említett csoportosulás csak egy tervezet, hogy összejönne-e megfelelő számú emberke. Én nem vettem és nem adtam el semmit." -írtad.

Erre írtam azt, hogy: "Azt sem írtam, hogy te lennél az aki a markában röhög, ahogy azt sem, hogy te lennél az, aki 1 dollárért kap értékes valamit..."

"így szerintem neked kellene megtanulnod értelmezni a leírtakat"

Miért? Hol írtam, hogy szerintem neked kéne megtanulnod értelmezni? Ezeket a patronokat direkt lövöd el, aztán majd lepődsz meg ha visszadobják? :-D

Össze kell magukat kapni...Azután meg jelentgethetnék be az új címeket is, mert exluzív játékok híján még egy Paks erősségű géppel se hozzák be a Sony előnyét.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jim Morrison
hú, az továbbra is jó messze van. addig még sok ps4 prot eladnak.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok
Microsoft will unveil Xbox Project Scorpio on June 11th

Parasite Eve 2, best game EVER!