Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Next PC upgrade: 2022
Szóval légyszi ne hagyd abba, nagyon élvezzük tök ugyanazt olvasni mindig!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.22. 18:50:10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha olcsóbb lesz és tartalmazza a hard mode ot és a végjáték dlct, megveszem.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.02.22. 17:46:58
Parasite Eve 2, best game EVER!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szóval az egész játékból a "már láttuk, játszottuk" fíling ered, de akinek tetszett az első két rész, annak ez is tetszeni fog. Mindenesetre a Knight előtt nyomjátok, mert azután kicsit kevésnek fog érződni.
Miért jönne PS3ra? VAgy Vitára? Mindkettő halott.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szerk: Amúgy meg úgy tűnik, h baki volt. (legfelső hozzászólás)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.02.22. 00:31:48
A STEAM-en eddig kapott 67%-os OFF-al szemben (59,99 - 18417 -- 67% - 19,80 --- 6 078 Ft) a 15 dollár kellemes ár, amúgy. 4372 Ft.
//Szerk.: Temrészetesen a "fullos" 'Civilization: Beyond Earth – The Collection'-ről besztélek --- Includes 3 items: Sid Meier's Civilization®: Beyond Earth™, Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Rising Tide, Sid Meier's Civilization: Beyond Earth Exoplanets Map Pack
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.02.21. 20:21:21
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1$:
Sid Meier's Civilization III
Sid Meier's Civilization IV The Complete Edition
BTA:
Sid Meier's Civilization V
Sid Meier's Civilization® V: Brave New World
Sid Meier's Civilization V: Gods & Kings
Sid Meier's Civilization V DLC
20% off Sid Meier's Civilization® VI
25% off Sid Meier's Civilization® VI Digital Deluxe
15$:
Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Exoplanets Map Pack
Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth - Rising Tide
meg persze a szokásos -10% Monthly kuponkód.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
9YFNN-9Q9KF-GLCPV
Company of Heroes 2 - Southern Fronts DLC
60LBB-Q6088-6DW3Q
Endless Legend - Echoes of Auriga Add-on
BMQW5-EVHJX-GD6RA
Total War Rome II: Blood and Gore
AKNF3-RG32Y-FL0CK
Total War Attila: Blood and Burning
9MKQL-PBTMN-NMZF8
Shogun 2 Blood Pack
ADVNZ-4WPDL-L6PPF
Total War Rome II: Blood and Gore - G5K85-TINN9-IFWCG
Total War Attila: Blood and Burning - FP3BW-8D7CI-RNWV8
Shogun 2 Blood Pack - G6WT9-ZJ9GB-QHRHZ

Egyébként - most már én is amondó vagyok, hogy - humble monthly mellett "életveszély" ilyeneket vásárolgatni 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.20. 12:39:42
Az mondjuk intő jel azért, hogy te is kb. ugyan ott szálltál ki mint én... ez nem véletlen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
4. pálya körül szálltam ki 12 pálya van, ebből világosan látszik, hogy a játék 1/4-ét láttam. Az, hogy később komorabb lesz, de holt ugyan azt csinálod, az lehet, hogy téged kielégít......
"az hogy meg elhalálozol és újra kell csinálni az egészet, az meg már a te bajod"
Nem. Ez hiba. Ha megoldasz egy puzzle platform elemet, majd azért halsz meg, mert kíváncsi vagy, hogy mi történik "akkor ha", majd visszatol a feladvány elejére az rettentő gáz.
Mi köze a walkthrough-nak az első végigvitelhez? Elárulom: Semmi. Aki walkthrougt készít, az nem ott tolja le előtted elsőre, különben az unalomtól az ereid felvagdosnád a 19. bocs lecsúsztam megint az ágról, vízbe estem, nem kapaszkodik vissza ez a szerencsétlen témánál. Ja igen, az irányítása sem elég reszponzív, ahhoz képest, hogy platformer. Reszponzív irányításért lsd.: Rayman Legends, Origins, Ori és a vak erdő.
A gond megint ott van, hogy álművészkedős fassággal túl van hypolva valami, ami valójában szimplán csak korrekt. Rémes, hogy ez embereket kilóra megveszik a látvánnyal. Még a végén Zorronak lesz igaza.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.20. 11:15:17
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Küllem az tényleg perfekt, zene ha nem is perfekt, de oké, bár azt a hegedűt egy picit lehetne még hová hangolni, a gameplay meg boooooorin'.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.19. 22:01:26
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A játékmenet cirka 4-5 ténykedésből áll és ezt ismételed végtelen számban. Agyhalál és ráadásul rohadtul álmosító. Nyuggergame.