Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mikrotranzakciók: Vehetsz champion státuszt ez annyit csinál, hogy bónusz xp-t kapsz és több lootot (ha béna vagy ez édes kevés, mert egy tapasztalt játékos a padlót törölgeti majd veled), vehetsz steelt mely a játék fizetőeszköze. Steelel különböző fegyver és a páncélcsomagokat tudsz kinyitni melyben jobb és rosszabb cuccok vannak (de egy tapasztalt játékos ellen a fenekedet törölgetheted vele...Én a magam 20 órájával egy ilyen kezdőt úgy megeszek, hogy pislogni sincs ideje). Szóval a mikrotranzakció ebben a játék kutyagumit se ér nem hogy pay to win lenne.
Mellesleg az xp amúgy is jön, steelt amúgy is kapsz...Ezek a cuccok csak a türelmetleneknek valók, mint ahogy a Rainbow Six: Siege-ben működik.
12 000 Ft-ért lehet szürkeboltokból venni sima verziót...Bőven elég. Semmivel se több a deluxe, de a gold sem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
No...ég és föld. 😄
A harc az messze más mint a das, mint mechanikában, mint irányításra. 😊
Hát nem próbáltad a demoban? 😄
Nehogy megvedd, a Ni-oH az a Das hasonló gém, a For Honor egy csak multira jó, de hosszabb távon arra is unalmas stratégiai verseny, a kart kell nyomogatnod adott irányba, ez nem olyan H&S féle cucc. 😄
Lebeszéllek akkor róla, nem szoktam ilyet, de ebben az esetben nagyot csalódnál.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne féljetek, hamarosan lesz itt steamen is, Free Weekend, nyakamat rá 😄
De ne legyen igazam...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Dönts belátásod szerint 😄
Én még tolom, de úgy látom már nincs értelme tovább tolnom... 70 órát nekem megért annyi pénzért.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
@grebber, Te is F.E.A.R. rajongó vagy? <#vigyor>#vigyor>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.02.24. 15:55:52
1) The game is called Batman: Arkham Insurgency and it takes place about 3 years after the events of Arkham Origins. It's built on the same engine as Arkham Knight was and has been in development since around 2014.
2) The game will feature Batman and Dick Grayson as Robin as the main playable characters. Grayson has been Robin for about two years at this point.
2) It's set in a previously unexplored, coastal area of Gotham that is roughly the same size as the three islands from Arkham Knight on the outside, although the interiors have been substantially expanded so you will be able to get inside most of the buildings now. The Batcave and Wayne Manor are also accessible via fast travel.
3) The plot is that there has been a mass breakout at Blackgate and Arkham Asylum, and several terrorist attacks across the city, which results in the GCPD blocking off a segment of Gotham where they have completely lost control. This is the main playable area and while it's mostly populated by villains and criminals, there's a whole heap of trapped civilians that Batman and Robin will need to rescue.
4) The Batmobile is in the game, but it's been changed. There's no more battle mode but the controls have been modified to compensate. The combat mostly consists of chase sequences and using the Batmobile's superior speed and maneuverability to navigate around slower opponents while bombing the hell out of them with the car's weaponry. The missiles, power winch and the EMP device remain, along with some new stuff.
5) Dual play mode is also present, but it's been changed. The dual takedown has been removed but there's a whole bunch of new special moves and combos in its place. There's an entire new skill tree devoted to the mechanic.
6) Combat has been expanded to better accommodate 1-on-1 fights. It's still rhythm based where you have to time all the correct button presses exactly, but it's more complicated than the attack/counter basis of the previous games.
7) Owlman and the Court of Owls are the main villains of the game - although Owlman is really the main focus, especially when he murders all the other members of the Court towards the end of the game and starts targeting Batman's allies. It's revealed that the Court views Batman's heroics as a threat to their control, so they organize a criminal uprising to take him out. The Talons are also present as elite enemies who you never fight more than 3 at a time as just one character, or 4 to 5 as both characters.
8) Other villains in the game are Maxie Zeus, Dollmaker, Killer Moth, Anarky, Two-Face, Blockbuster, Ventriloquist, Cornelius Stirk, Tweedledee and Tweedledum, Dusan al Ghul, Mad Monk, Dala, Riddler and yes, Joker. Joker figures somewhat prominently in the story (it's revealed that he helped orchestrate the Arkham Asylum breakout), but he's not the main villain but more of a major supporting character who mostly works for himself, but will sometimes help Batman and Robin if it benefits him.
9) Alfred and Lucius Fox are your main contacts in the game. Barbara Gordon helps you out on a few side missions and has a slight crush on Dick Grayson, which he doesn't reciprocate.
10) Unlike Arkham Knight, there will actually be boss battles this time.
11) The estimated release date is around November of this year, but it's possible that it could be pushed back seeing as the game was meant to be revealed towards the end of last year but was delayed.
"
Szósz
Pár nap múlva úgy is kiderül.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.02.24. 15:49:03
Ezt kb. 15 ezerszer kell csak megcsinálni - jó néha vannak egyéb dolgok úgy mint lovaglás hadonászással, megmentés hadonászással, support hadonászással, menekülés hadonászással de akkor is ennyi és nem több a játékmenet csak a map változik illetve egy idő után még azok se - egy kis fejlődéssel és fejlesztessél meg öltöztetéssel.
Berserk semmivel sem tud többet nyújtani mint a fentiek cserébe 3-szor olyan drága - na jó más a történet és egy kicsit jobban néz ki. Egyedül az Attack on Titans az ami eltér egy kicsit a megszokottól de ott is a Titánok miatt meg a 3Ds mozgás az ami életben tartja ezt a fajta grindelős stílust, főleg a True Attack módban ahol kb. Dark Souls feletti nehézség párosul a superior értékelések eléréséhez."
/Hanso... Tomsolo/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én nagy anime fan voltam,de mára sajnos hánynom kell tőle. Teljesen megértem azokat akik előítélettel kezelik ezt az egész iparágat (mert ipari szinten fossák őket,nem egy kultúra része) viszont szeretném megvédeni,mint a TV sorozatoknak ennek is vannak must have produktumai. Ajánlanék párat ami nálam a The Wire (Drót) szintjén van. (ha nem láttad pótold,legjobb krimi sorozat...Twin Peaks persze más tészta 😊 )
Cowboy Bebop (szimplán a legjobb,tökéletes főszál,zseniális befejezés,felejthetetlen karakterek,az angol szinkron jobb mint a japán)
Lain (nagyon nehéz cucc,sok filozófiai problémát feszeget,ha érdekel a pszichológia)
Azumanga Daioh (a Monty Python japán megfelelője,agyzsibbasztó humor)
Samurai Champloo (lásd Bebop,kinek ez kinek az)
Full Metal Alchemist (ez igazi mainstream (hellsinghez ez van a legközelebb) fiatal felnőtteket megcélzó sorozat,viszont abból a legjobb)
Monster (nevével ellentétben ez egy kőkemény thriller,nem akciófilm)
Gintama (sírva röhögős,én már nem sok mindenen nevetek de a Shogun-os részeken voltak légzési problémáim)
Ráadás - The Girl Who Leapt Through Time (ez egy film,nem sorozat...személyes kedvencem)
Próbáltam kicsit szélsőségesen válogatni,de még sok kiemelkedő alkotás van és a Hellsing bár jó volt nálam a felejthető kategória. A mostani sikersorozatokat pedig messzire kerüld el,a Harcosok klubja után elég nagy pofára esés egy Avatar szintű hulladék.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Azt most nem fogadom el indoknak, hogy soseleszráidőd'. :-P
Drága vásárlóm! most 80 ezerért tudom adni neked az új gépet, de még nincs benne hangkártya és csak az integrált GPU megy egy Codegen házban, de ha most megveszed egyszer... majd... valamikor... TALÁN, saját dedikált GPU-t is kapsz, 7.1 zajkeltővel és persze az egészet egy Lian Li házban. Ugye milyen tuti buli?
Az külön tökön rúgás számomra, ha végigtolható már egy EA cím, majd fél év múlva már egy csomó változtatás ment végbe, így tolhatom újra... ezzel nincs gond, ha kiváló a játék, de ugye nem ez az általános. Meg mi az, hogy valami 3 éve EA (The Forest).... fúúúúú!!!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.23. 14:56:53
Az én STEAM-netes ismerőseim pedig a GRID 2-ből lettek, akikkel értelemszerűen és leginkább GRID 2 party megy, mikrofonnal.
Nem mondom, néha volna ingerenciám 2-3-4 fős társasággal kicsit agymozgatóbb, taktikát, összjátékot igénylő anyagra is, de a management ehhez több energiát igényelne, mint amennyit fordítani hajlandó volnék.
Városban élve könnyebb lenne - akkoriban legalábbis az volt, mikor Pécsett éltem, ~13 évig.
A "Rise of the Tomb Raider" kooperatívra például kifejezetten kíváncsi vagyok... csak még be kellene fejeznem a 3 nehézségi szintet, amit kitűztem magam elé...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
...nincs bátorságom MMO-zni, tartván attól, hogy beszippant (ismerem magam), és vége az így is kevéske szosüllájfomnak.
- Dead Rising --- Single Player, only
- Dead Rising 2 --- Single Player, Multiplayer, Co-op
- Dead Rising 2: Off The Record --- Single Player, Co-op
- Dead Rising 3 Apocalypse Edition --- Single Player, Multiplayer, Co-op
Küldtem friend request-et, remélem, neked 😊 Ratgabon keresztül jelöltelek, szóval alighanem te lehetsz az 😊
BTW,
Vegyél fel kérlek Steam-en. <#nyes>#nyes>
// @Imy, köszönöm a golden egg-ekket ! <#love11>#love11>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.02.23. 10:50:25
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
S érdemes a mangára is ránézni, ami viszont folyamatosan bővül. (Legjobb tudomásom szerint Chapter 347-nél jár az angolra lefordított).
Szégyen vagy sem én kivárok egy demót bármennyire is imádom a Berserk világát,ha jó akkor kosár,ha pedig csak a névvel akarják lenyomni a torkomon az új Orochit akkor szuper easy-n végigszaladok a törtön a nosztalgia kedvéért. A Golden Age Arc-ról is lehúztak pár rókabőrt már azt is pofátlanságnak tartottam.
Viszont az új Gears of Wart igazán bedobhatnák STEAM-re 😊