Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudsz olyat csinálni..Ha azt mered mondani, hogy jó, akkor már önigazolsz (még akkor is ha egyébként igaz lenne...). Önigazolás kártya mindent visz mint az aduász...Deal with it...:-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nincs meg a játék előrebocsátom:

- Nehézség: Tegnap egy streamer a szemem láttára halt meg (egyáltalán nem tűnt túl könnyűnek a játék ez alapján)...Ennyit a könnyedségről.
- Walking sim: Ennyi erővel minden sandbox az.
- Unalmas: erről nem tudok nyilatkozni még
- Érdektelen beszélgetések: állítólag a történet nagyon erős és az npc-k is nagyon jófélék a játékban.
- Grafikai gondok: Van olyan játék amiben nincs??? Ez tényleg akkora gond? :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És forrás esetleg?

Megint csak tévúton jársz. Ez megint csak színtiszta marketing és semmi más. A játéknak hatalmas rajongótábora van és a humblibumbli előtt is sokan megvették és egyáltalán nem bánták meg. A Total War Warhammer eszméletlen nagy siker lett pénzügyileg és a rajongók szemében is. A DLC-ket is nagyon sokan megvették mert minőségi tartalmat nyújtanak.

Most ezt azért adták ki, mert kell a hírverés az első résznek, hogy lassan adhassák ki a 2. rész marketingjének első elemeit. Ráadásul az első résszel a Warhammer rajongók megkapták az Öreg világot (Warhammer világtérkép egy része) és ezt még marketing szempontból megtámogatták egy ingyenes DLC-vel, mely egy komplett játszható nép.

Ergó egyrészt felhívták a figyelmet a játékra, amit boldog boldogtalan meg tudott így venni bagóért (visszautalnék a korábbi g2a-s érvelésemre mikor is ha bagóért adok valamit kedvet csinálok a 2. résznek elméletemre), akik igen nagy eséllyel fognak venni a nem túl olcsó dlc-kből is (amik egyébként rendkívül minőségiek), mert úgy még jobb élmény a játék. Másrészt keretbe foglalták az első játékot ezzel és hatalmas nagy pirospontot szereztek a rajongóktól (kedvezni egy ilyen rajongótábornak szintén azt jelenti, hogy előre megcsinálod a piacodat a következő játéknak). A keret azt jelenti, hogy a Warhammer 1-hez már nem nagyon fog érkezni érdemi dlc, legalábbis nem sok, így lassan annak fejlesztését le is fogják zárni.

Ismét köze nincs a bevételhez (már csak azért sem mert baromira sokat kerestek az alapjátékkal is, de a dlc-kkel is) a Warhammer humbliba tételének. Kőkemény és tökéletesen megkomponált reklámkampány az egész.

Just for the record: Kezdetektől úgy hirdették meg, hogy trilógiát akarnak és 5 éven belül ki akarják adni mind a 3 részt. A három rész egyébként kapcsolódni fog és együttesen meg fogja jeleníteni a teljes Warhammer világot. Aki egy kicsit is követte a játékot az tisztában van vele, hogy a második rész készülőben kell, hogy legyen egy ideje, hogy tudják tartani a határidőt.

Tinman
Egyetértek... főleg, amikor nem is a saját véleményem közöltem ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Olyan szájából írtam ide a negatívumokat, aki bőven többet tolta már mint ő... szóval?

"Értelmezhetetlen odabökés, hogy azért van oda ( valaiki valamiért ) mert fizetett érte"

Ha nem akarod meghallani a negatív véleményeket, nem akarod látni a hibákat, akkor kényszeresen önigazolsz. Picit tovább olvasgattam az ügyben és tényleg jogosak a negatív meglátások... vedd el az egészből a látványt és csak a gameplay-re koncentrálj, máris hervad a mosoly. Néhányan nem véletlenül mondják, hogy ez egy dínós Assassins Creed, csak többet kell futnod. Mondom én, hogy Zorronak lesz igaza a fos grafikás, de perfekt gameplayt felvonultató címeivel...

Amúgy ez hányadik Zelda lesz? 14? 21?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Pont te mondod? Nézd meg hogy reagáltál... csak visszapasszoltam.

Voltan
Gyerekek, Hollow Knight, Hollow Knight, Hollow Knight, Ez egy gyöngyszem! Már most látom, hogy elegáns helye lesz az éves toplistámon. Ahogy az angol mondja: " It sucks you in like a thousand dollar whore" 😊 Dark souls fanoknak is nagyon tudom ajánlani!

Persze amilyen a hangulat itt ma, mindjárt jön valaki, aki elmagyarázza, hogy egy f*sz vagyok, és a játék egy rakás szar. 😛

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Akkor már csak benne kéne lennie a monthlyban 😄

MerlinW
+1 szerintem is zseniális alkotás.

[merlinw.org]

Totti5
Jelen pillanatban az Övé többet ér itt, mert Ő játszik vele. Nyilván azért vette mert érdekli, és élvezni akarja. N+1 akár ömlengős, akár negatív írásokat betanni ismeretlen akárkiktől felesleges. Nem vagyunk előrébb. Minden játéknál van ez is meg az is... csak keresni kell és az ember talál.

Értelmezhetetlen odabökés, hogy azért van oda ( valaiki valamiért ) mert fizetett érte. Muszáj érte fizetni ha játszani akarsz vele, más különben mások véleményével törölheti ki mindenki a valagát, de az nem jelenti azt hogy akkor biztosan oda is leszel tőle, bár ez mindig a kisebbség a legvégén.

Engem nem érdekel, vagyis kicsit igen, de majd ha egyszer lesz rá idő akkor veszem. Pénteken jön a ZELDA, remegve várom. Az érdekel.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.01. 18:25:43

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Gyerekek, mintha mindenki csalánra pisilt volna...
Ízi... Ízi... vagy szuszáááá...

Nem kell letépni a másik (amúgy élőben nem ismert) arcát csak azért, mert vagy félreértjük, vagy mert nem értjük, ill. nem értünk vele egyet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Attól, hogy nem értetted a történetet és nem érezted át a sztori lényegét, még nem lesz sz@r a játék, pusztán nem tudod értékelni. Az egyik legjobb sztori, amit valaha átéltem játékban. Borzasztóan jól össze van rakva és nagyon élvezetes.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

De magas az a ló.
Tinman
+1

Tinman
19 perc láthatóan kevés volt.

Fogtam és betettem egy pro gamer/designer véleményét, aki már akkor gaminggel csapatta, amikor te még csak egy kósza távoli gondolat voltál, így nem meglepő, hogy az ő véleményére jóval inkább adok, míg a tiédre kevésbé.

Ezt te a MÁS által elkövetett véleményt, úgy tűnik szinte személyes sértésként élted meg, hiszen te megvetted a játékot, hát milyen dolog már az, hogy valaki rosszat mer róla írni. Az ilyen emberektől mentsen meg az ég... az önigazoló vásárlóknak külön szint van fenntartva Wesker poklában.

Viseld el: Vannak mások, akiknek lehet más a véleménye, mint neked. A tiéd tiszteletben van tartva, a másé is legyen. Fejlődj, van hová...

Seth
A legbölcsebb,ha nem írsz neki semmit ;D

PSN ID.: Beegabor

Ok. Szar a játék. Bár ne vettem volna meg. Neked van igazad. Csak igazolom magam. <#integet2> Amúgy mit kéne csinálnom, ami azt jelentené, h nem értek veled egyet és nem önigazolom magam?
darkSectorxxx
Mondjuk nem értem kinek könnyü a játék, én sokszor meghaltam már. Ezen én azóta gondolkodom, hogy ki és mi alapján írta.
Ezekszerint valakinek könnyű.

A többi simán izlés kérdése. Nekem is van sok olyan unalmas játék, ami nekem unalmas, a játékosok sokadrésze meg megzabálta. 😄
Nehéz szerintem objektíven hozzáállni, az egyetlen alap a viszonítás, ha viszonyítjuk, akkor kb 2 játék van ezen a szinten. Az egyik a W3

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Az önigazoló vásárló ékes példáját hoztad. Gondolkodj el rajta adok rá rengeteg időt...

Minden játékról össze lehet szedni negatív véleményeket. Ajánlom a TLoU negatív értékeléseit. Szar játék. Ja várj, nem.

Holnap fogok kb. egész nap játszani. Majd a nap végére leírom, h mi a véleményem róla.

Amúgy meg:

- collecting minden játékra jellemző, ami open world
- sok játék annak ellenére jó tud lenni, h könnyű (lásd Witcher 3)
- van benne gyorsutazás, mount. emígy meg naná, h open wolrd játékban sokat kell lótifutizni.
- lopakodás, küldetések, változatos ellenségek különböző taktikával. nem tom, h mi itt a boring és a weak.
- erről majd bővebben
- minden játékban előfordul. Witcher 3-ban minden karakternek belelóg a mindene mindenbe. többek között saját magukba is.

"Újságírók", játékosok nagy része imádja. Szal most keresni egy negatív véleményt és ez alapján leírni, kicsit komolytalan.

"Fingomsincsnemtoltam" Legfontosabb része a hozzászólásodnak.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.01. 17:00:46
A Firewatch történetét csak az kutyázza, aki nem értette meg az egész mondanivalóját. Ilyen mesterien felépített és aztán szándékosan lerombolt történet, ami pont ezzel adja át a narratíva lényegét, nem sok van.

Főleg nem a Talking Lightbulbs: The Game.
Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.03.01. 15:50:04
zorrobomber
Nyilvánvalóan a történetért vannak oda, mivel egy sztoriközpontú játék. A Rapture mitől kiváló?

zorrobomber
És erre jön egy ilyen hír <#wilting> <#taps>

Total War: Warhammer 2 is 'in the works'

wesker24
A Firewatch egy túlhypeolt Közép szerű walking simulator, egyáltalán nem is tudom miért vannak oda azért a játékért, vannak nála sokkal profibb alkotások is ahol a Firewatch labdába se rúghat, ott van az Everybody Gone to Rapture na az egy kiváló játék lett.
zorrobomber
Azért az izgatottságtól én is távol állok <#nevetes1>

Fpocok
Tegnap néztem streamen... ebben sokkal több a lopakodás, mint számítottam. Amúgy meg... izé... videóról jónak tűnik

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Engem a Firewatch sem izgatott fel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
A walking simulator-okkal elméletben nincs gondom, de egyik se tolt még olyan sztorit elém amitől lecsuszott volna a gatya. A Firewatch pl. érdekel, de majd bundliból (pénteken pl. jöhetne 😊 ).

darkSectorxxx
Egészségedre. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hát nézhetjük így is hogy minden negatív ami jellemzi a sandbox játékstílust. Viszont a story az sokkal keményebb szerintem, mint máshol, van bőven benne átvezető is.

Persze ha alapon úgy áll az ember hozzá, hogy maga a játékstílus jegyeit utálja, akkor ez sem fog akkora újításokat hozni, csak amik jellemzik a stílust, azt hozza fasza minőségben.

Kell hogy a játékos vonzódjon a témához, különben nem fogja értékelni.

Tinman
Ez akkor se lenne neked való, ha te kapnád meg egyedül idén :-D

Minden benne van amit gyűlölsz <#eljen>

Tinman
- typical grind & collecting game
- too easy even on higher difficulties
- walking.... well running simulator
- beauty is one thing, but the core gameplay is very boring and weak
- disinterested conversation
- graphical glitches

Fingomsincsnemtoltam, de a fentiek fényében 3k-ért érdekel majd.

IMYke2.0.0.0
Csak rossz döntés a vezetők részéről, mert ők 2-3-4-5x szorzóban gondolkodtak... és mikor nem lett valóság, a management bukásnak minősítette...

Eh?
zorrobomber
Én alapvetően jó review-kat látok, egyet olvastam ami negatív volt, mondjuk azzal egyet is tudtam érteni (nem nekem való, szerencsére, hisz nincs ps4).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.01. 14:12:13

Tinman
Gratulálnék, de ahogy olvasom a részvétnyilvánítás találóbb lenne :-/

Én a Warhammer TW kapcsán azt érzem h azért van most a HB Monthly-ban mert az alapjátékot már nem veszi senki, a további bevétel nekik pedig a 10-12 dodóért külön árult dlc-kben van. amiket addig húznak amíg akarnak, ld. Rome2. Mire nem jön hozzá több cucc, ergo megvan a full jtékélmény addigra day1-os megjelenési áron számolva a játék cirka 100+ lesz. szvsz nagyon ügyes marketing stratégia volt bedobni most.
3év múlva amikor már senki nem veszi a külön dlc-ket se akkor meg berakják az akkor már teljes full verzát a 15-ös pakkba. Kiadói szempontból csillagos 5ös piacismeret és árusítás. (szintén szvsz)
Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.03.01. 13:58:49
Robotdinók.

grebber
Warhammer Total War.... alig 1 éves és ott fityeg a Humble Monthlyban... 12$/6 game áron. Abszolút nem bukás a game mert azért csak eladtak belőle 1.35 millió db-ot pc-n...
Bármennyire is sikeres valami ha a kiadó úgy látja hirtelen kell egy nagyobb összeg (ami több mintha az eredeti áras eladása a steam-en ez idő alatt) akkor ha az univerzum játéka ha minden díjat besöpört ,belekurják bundleba. Ez az élet egyetlen 100%-ban biztos alapelve. Ezt ezért találták ki. Mivel most feltörték a JC3-at tuti biztos vagyok benne, hogy idén az is tiszteltét teszi egy Monthly bundleban.

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
Tomb Raider 2013 januári megjelenés (és 50 dollár, előrendeléssel 45) után áprilisra 30, májusra 25, júliusra 15 dollárra esett, és karácsonyra 5 dollár lett belőle.
És nem volt bukás egyáltalán.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Melyik sikeres játékra gondolsz, amelyik megjelenés után pár hónappal -50%-ot kapott? GTAV? Skyrim? WD2?

Inkább az új Deus Ex meg Batman, meg a hasonló ordas nagy bukások lesznek gyorsan leértékelve. Hasonlóan, nem látsz egy nagy októberi megjelenét -75%-kal a téli sale alatt.
Tinman
Életciklus vége, amikor a megjelenés után pár hónappal 50% rákerül, karácsonykor meg 75%? Nem éppen. Persze nem a winstore-ról beszélek, ott még akciózni se képesek értelmesen. 10 éves játék vagyonokért, ott aztán van életciklus figyelés.

Totti5
Az akciók azért vannak mert a játékok elérték az életciklusuk végét és érdemes leárazni. Rosszabbik esetben day1 bukik és hamar kap egy nem várt akciót, de az már senkinek sem jó ha ilyen mód kell valamit tukmálni, mert annak rossz vége van ott abban a pillanatban.

Az évenként ünnepi akciók pedig tudatos, kitalált pénzbeszedési módszerek, még a legjobban fogyó címek is kapnak akciókat. A júzer remegve várja hogy élete díljét kösse meg és agyon vásárolja magát mindenféle cuccal amivel nem is fog a közeljövőben játszni, de a tudat ott lesz hogy nagy üzlet volt ( valójában nem ha ott rohad még hónapokig az accon ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.01. 09:04:10

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Úgy írod ezt a 15%-ot, mintha Te naponta dobnál piacra 200%-kal jobb procikat... :facepalm:

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Igen, erről tudtam, azért ignore on a multira. Na de milyen a single? Hosszú? Tartalmas? Élvezetes? Változatos? Ajánljátok?

Tinman
Az nem zavar, ha valami nehéz, az már igen, ha a single nem élvezetes, de erről nem írtok :-(

Tinman
Nézd meg a store eladásokat. Az akciók mindenhol azért vannak, mert vagy nem fogy a termék magasabb áron, vagy új termékek jönnek, melyek mellett a régieket nehezebb eladni. Az akciók nem a szeretetről szólnak. A digitális terjesztéssel sok gond van, de ez egy másik lap.

Ilyen steam-et, amilyen most van nem is szívesen használok! Milyen más alternatívám van? Kb. a nagy büdös semmi!?