Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- Nehézség: Tegnap egy streamer a szemem láttára halt meg (egyáltalán nem tűnt túl könnyűnek a játék ez alapján)...Ennyit a könnyedségről.
- Walking sim: Ennyi erővel minden sandbox az.
- Unalmas: erről nem tudok nyilatkozni még
- Érdektelen beszélgetések: állítólag a történet nagyon erős és az npc-k is nagyon jófélék a játékban.
- Grafikai gondok: Van olyan játék amiben nincs??? Ez tényleg akkora gond? :-D
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Most ezt azért adták ki, mert kell a hírverés az első résznek, hogy lassan adhassák ki a 2. rész marketingjének első elemeit. Ráadásul az első résszel a Warhammer rajongók megkapták az Öreg világot (Warhammer világtérkép egy része) és ezt még marketing szempontból megtámogatták egy ingyenes DLC-vel, mely egy komplett játszható nép.
Ergó egyrészt felhívták a figyelmet a játékra, amit boldog boldogtalan meg tudott így venni bagóért (visszautalnék a korábbi g2a-s érvelésemre mikor is ha bagóért adok valamit kedvet csinálok a 2. résznek elméletemre), akik igen nagy eséllyel fognak venni a nem túl olcsó dlc-kből is (amik egyébként rendkívül minőségiek), mert úgy még jobb élmény a játék. Másrészt keretbe foglalták az első játékot ezzel és hatalmas nagy pirospontot szereztek a rajongóktól (kedvezni egy ilyen rajongótábornak szintén azt jelenti, hogy előre megcsinálod a piacodat a következő játéknak). A keret azt jelenti, hogy a Warhammer 1-hez már nem nagyon fog érkezni érdemi dlc, legalábbis nem sok, így lassan annak fejlesztését le is fogják zárni.
Ismét köze nincs a bevételhez (már csak azért sem mert baromira sokat kerestek az alapjátékkal is, de a dlc-kkel is) a Warhammer humbliba tételének. Kőkemény és tökéletesen megkomponált reklámkampány az egész.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Értelmezhetetlen odabökés, hogy azért van oda ( valaiki valamiért ) mert fizetett érte"
Ha nem akarod meghallani a negatív véleményeket, nem akarod látni a hibákat, akkor kényszeresen önigazolsz. Picit tovább olvasgattam az ügyben és tényleg jogosak a negatív meglátások... vedd el az egészből a látványt és csak a gameplay-re koncentrálj, máris hervad a mosoly. Néhányan nem véletlenül mondják, hogy ez egy dínós Assassins Creed, csak többet kell futnod. Mondom én, hogy Zorronak lesz igaza a fos grafikás, de perfekt gameplayt felvonultató címeivel...
Amúgy ez hányadik Zelda lesz? 14? 21?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Persze amilyen a hangulat itt ma, mindjárt jön valaki, aki elmagyarázza, hogy egy f*sz vagyok, és a játék egy rakás szar. 😛
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Értelmezhetetlen odabökés, hogy azért van oda ( valaiki valamiért ) mert fizetett érte. Muszáj érte fizetni ha játszani akarsz vele, más különben mások véleményével törölheti ki mindenki a valagát, de az nem jelenti azt hogy akkor biztosan oda is leszel tőle, bár ez mindig a kisebbség a legvégén.
Engem nem érdekel, vagyis kicsit igen, de majd ha egyszer lesz rá idő akkor veszem. Pénteken jön a ZELDA, remegve várom. Az érdekel.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.01. 18:25:43
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ízi... Ízi... vagy szuszáááá...
Nem kell letépni a másik (amúgy élőben nem ismert) arcát csak azért, mert vagy félreértjük, vagy mert nem értjük, ill. nem értünk vele egyet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Fogtam és betettem egy pro gamer/designer véleményét, aki már akkor gaminggel csapatta, amikor te még csak egy kósza távoli gondolat voltál, így nem meglepő, hogy az ő véleményére jóval inkább adok, míg a tiédre kevésbé.
Ezt te a MÁS által elkövetett véleményt, úgy tűnik szinte személyes sértésként élted meg, hiszen te megvetted a játékot, hát milyen dolog már az, hogy valaki rosszat mer róla írni. Az ilyen emberektől mentsen meg az ég... az önigazoló vásárlóknak külön szint van fenntartva Wesker poklában.
Viseld el: Vannak mások, akiknek lehet más a véleménye, mint neked. A tiéd tiszteletben van tartva, a másé is legyen. Fejlődj, van hová...
Ezekszerint valakinek könnyű.
A többi simán izlés kérdése. Nekem is van sok olyan unalmas játék, ami nekem unalmas, a játékosok sokadrésze meg megzabálta. 😄
Nehéz szerintem objektíven hozzáállni, az egyetlen alap a viszonítás, ha viszonyítjuk, akkor kb 2 játék van ezen a szinten. Az egyik a W3
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Holnap fogok kb. egész nap játszani. Majd a nap végére leírom, h mi a véleményem róla.
Amúgy meg:
- collecting minden játékra jellemző, ami open world
- sok játék annak ellenére jó tud lenni, h könnyű (lásd Witcher 3)
- van benne gyorsutazás, mount. emígy meg naná, h open wolrd játékban sokat kell lótifutizni.
- lopakodás, küldetések, változatos ellenségek különböző taktikával. nem tom, h mi itt a boring és a weak.
- erről majd bővebben
- minden játékban előfordul. Witcher 3-ban minden karakternek belelóg a mindene mindenbe. többek között saját magukba is.
"Újságírók", játékosok nagy része imádja. Szal most keresni egy negatív véleményt és ez alapján leírni, kicsit komolytalan.
"Fingomsincsnemtoltam" Legfontosabb része a hozzászólásodnak.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.01. 17:00:46
Főleg nem a Talking Lightbulbs: The Game.
Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.03.01. 15:50:04
Total War: Warhammer 2 is 'in the works'
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Persze ha alapon úgy áll az ember hozzá, hogy maga a játékstílus jegyeit utálja, akkor ez sem fog akkora újításokat hozni, csak amik jellemzik a stílust, azt hozza fasza minőségben.
Kell hogy a játékos vonzódjon a témához, különben nem fogja értékelni.
Minden benne van amit gyűlölsz <#eljen>#eljen>
- too easy even on higher difficulties
- walking.... well running simulator
- beauty is one thing, but the core gameplay is very boring and weak
- disinterested conversation
- graphical glitches
Fingomsincsnemtoltam, de a fentiek fényében 3k-ért érdekel majd.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.01. 14:12:13
3év múlva amikor már senki nem veszi a külön dlc-ket se akkor meg berakják az akkor már teljes full verzát a 15-ös pakkba. Kiadói szempontból csillagos 5ös piacismeret és árusítás. (szintén szvsz)
Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.03.01. 13:58:49

Bármennyire is sikeres valami ha a kiadó úgy látja hirtelen kell egy nagyobb összeg (ami több mintha az eredeti áras eladása a steam-en ez idő alatt) akkor ha az univerzum játéka ha minden díjat besöpört ,belekurják bundleba. Ez az élet egyetlen 100%-ban biztos alapelve. Ezt ezért találták ki. Mivel most feltörték a JC3-at tuti biztos vagyok benne, hogy idén az is tiszteltét teszi egy Monthly bundleban.
Next PC upgrade: 2022
És nem volt bukás egyáltalán.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Inkább az új Deus Ex meg Batman, meg a hasonló ordas nagy bukások lesznek gyorsan leértékelve. Hasonlóan, nem látsz egy nagy októberi megjelenét -75%-kal a téli sale alatt.
Az évenként ünnepi akciók pedig tudatos, kitalált pénzbeszedési módszerek, még a legjobban fogyó címek is kapnak akciókat. A júzer remegve várja hogy élete díljét kösse meg és agyon vásárolja magát mindenféle cuccal amivel nem is fog a közeljövőben játszni, de a tudat ott lesz hogy nagy üzlet volt ( valójában nem ha ott rohad még hónapokig az accon ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.01. 09:04:10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ilyen steam-et, amilyen most van nem is szívesen használok! Milyen más alternatívám van? Kb. a nagy büdös semmi!?