Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GOG-on ingyenes az Eschalon: Book 1. Marha kellemes, oldschool kinézetű rpg.
grebber
Akkor az még odébb van mint az 1190Ti mivel a procik is csicska 15%okat lépdelnek előre.. 😞
Ez viszont akkor fain mivel már a totál hardcore apex fullos edition lesz 5$ mire gyártanak olyan procit ami futtatja rendesen

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Helyre menyecske. Főleg amikor időnként belengeti azokat.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Az Arma 3 lesz@rja milyen vga-d van, a CPU érdekli.. 😛

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
ARMA 3 - 4-500 méterről egy (jól ellőtt) golyó és kampec, és kamilla, hogy "most akkor ezt honnan?". Multiban ez volt.
Single meg ugye más tészta (sztori is van - vezetéssel stb.) - de ott is az ingame realizmusról szól.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Megcsináltam a 7 napos free accest, de nem hozza be a battlefield 1 terméket. egy üres kép van a dobozkép helyett.

És kajakra eltünt nálam a Storebol a BF1. még megvenni sem tudnám XD
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.02.28. 21:01:21

grebber
Max alatt én már soha nem fogok játszani. Nagy királyság csak kurva drága.

Tinman: Érdemes de mivel ez sim kb a lövöldék dark soulsa
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.28. 20:59:45

Totti5
Mikor mondta az MS hogy nem fogy a játéka? akkor az akciók is azért vannak mert nem fogy? kétlem hogy bármi gond is lenne a digitális terjesztéssel, erről sosem volt szó. EA Access azért valósult meg mert az MS nyitott volt rá és partner volt benne ( Sony elkergette őket, nekik nem kellett ). Ha mindenki csak és kizárólag a saját zseniális ötletei után menne, akkor te biztosan nem használhatnál egy olyan Steamot ami most van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

3Error
Hah, akkor Józsit pisztollyal is... <#idiota>

@Tinman, én az Operation Flashpointtal játszottam elég sokat, ugye ezek pedig a folytatásaik. Keményen katonai szimulátorok. Kb. én ennyit tudok. <#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.02.28. 20:50:01

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Valaki aki nagyon képben van, pls. meséljen már ezekről!

Elsősorban a single élmény érdekelne... érdemes velük próbát tenni, ha eszem ágában sincs multizni?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Amikor leírtam a kommentet még át is futott az agyamon, hogy na erre már Totti nem válaszol és de, vannak még csodák :-D

Tévedés nekem semmi gondom nincs azzal, hogy ilyen létezik. Legyen, nyilván nem én vagyok a default minta. Nekem az a mókás lépés, amikor MS 17-18 ezrekért kínál digitális játékokat, majd ráébred, hogy nem fogy és kvázi másol egy másik céget, jelen esetben az EA-t. Mondjuk nem ez lenne az első eset, amikor egy óriás copy-z a kisebbektől.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Úgy, mintha vásárolnál egy előfizetést (tehát, minden adatot meg kell adni), de a "fizetéskor" nem történik semmi, nem von le semmit - 7 nap után viszont már figyelj, mert leveszi a lóvét.
PH-ról tudom így.

Prince23
Originen van valami 7 napos ingyenes EA access. hogyan tudom aktiválni?

IMYke2.0.0.0
HD6850-el játszott FPS Józsi korábban vele - FHD-ben, jól belőtt állapotban.
A FúDeMax™ meg tök fölösleges, amikor épp az a lényeg, hogy messziről észrevedd az ellenfelet (értsd jól: minél kevesebb csicsa legyen a képernyőn és a mozgás, karakter, távcső csillogás legyen látható).
Nem én találtam ki, gyakorlatban láttam Józsinál a különbséget.
HD6850 és az új GTX 1060 (6G😎 mellett is.

//Tájékoztatásul: Arma 3 - 2,134 hrs on record - Józsi mérlege eddig.

3Error
Csatlakozom Genndyhez.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Ej akkor még nem lesz Arma 3-am. Mondjuk nem is baj. Talán az 1190Ti tudja majd maxon futtatni hogy ne akadjon 😊
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.28. 20:11:23

genndy
Humble ARMA Bundle

1$:
Arma: Cold War Assault
Arma: Gold Edition
Arma Tactics

BTA:
Arma 2
Arma 2: Operation Arrowhead
Arma 2: British Armed Forces Add-on
Arma 2: Private Military Company Add-on
Arma 2: Army of the Czech Republic Add-on

15$:
Arma 3
Arma 3 Karts Add-on

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
A fele még mindig 5.500 játék és nézd meg a winstore-t... rohadt sok putri vacak van ott is.

genndy
Az élmény miatt abszolút, de vedd figyelembe hogy rövid, az egész 4-5- óránál nincs több. Ha a hossz neked szempont, akkor inkább várj még vele.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Jah, lehet hogy rosszul fogalmaztam.
Originen lehet igényelni most korlátozott ideig 7 napos EA access-t, amivel korábban ki lehetne próbálni Andromédát. Vajon ez az akció meddig tart...?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Megnéztem neked. Xboxon a tavalyi Fifa 17 trial még él. A többi már nincs, mert minden más amiből volt trial bekerült a Vaultba.

( 5 nappal a megjelenés előtt lehet indítani és nem addig tart, hanem a fontos hogy 10 óráig )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.28. 19:33:39

Rapid81
12,59€-ért megéri az INSIDE?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Middle-earth: Shadow of War - megjelenés és gépigény
iPon Hírek - 2017.02.28 - 17:01

"A Middle-earth: Shadow of War augusztus 22-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra."
Gép igény, videó a link mögött.

Fpocok
Azt lehet tudni, meddig tart a 7 nap ingyenes? Mert gondoltam ME4 megjelenése előtt egy héttel bekapcsolom... vagy mikor és akkor ki tudom próbálni INGYEN.

IMYke2.0.0.0
Én lehet, hogy az Andromeda miatt befizetek például...

Totti5
Bocsánat hazudtam, de nem bírom, ehhez kell kommentelnem.

Nem a steam ellen mennek, mert nem steamot kínálja, hanem egy előfizetéses szolgáltatást. Legközelebb ehhez az EA Acces Vault van. Annak tökéletes lesz akik PL mondjuk 3-4 AAA címet le akarnak tolni 1 hóra befizet és a lehető legolcsóbban kényelmesen megteszi. Aki meg nagyfogyasztó kap egy rahedli címet amivel ellehet. Te teljesen máshogy játszol, máshogy biroklod a címeket, mások a preferenciák. Nagyszerű lépés, ezzel mi csak nyerünk.

grebber
Igen, mivel nekem ingyen van ,így nem igen érdekel. Másnak nem biztos ,hogy ingyen hozzájuk tud jutni.

Mégis játszod őket vakulásig. 😄
IMYke2.0.0.0
Pillarst most már be tudom fejezni, hiszen megvan hozzá a Pass...
Aztán jön a Tyranny is.
Végül, RPG vonalon a Torment.

S hogy miért vettem meg akkor most 7626 Ft-ért?
Franc se tudja - az biztos, hogy így is ~50%-ot spóroltam, és ez az engedmény csak 2018 nyarán, telén esedékes a STEAM-en.
Amúgy meg, leginkább a kíváncsiság győzött.
S baromi jól indul a játék - kellően mély a megalapozás (alaposabb, mint a Tyranny esetében és hangyafülnyit erősebb, mint a PoEt-nél), és érdekes és érdekel a sztori.

IMYke2.0.0.0
Ott a pont.

Fpocok
Nekem is megvolt a Gamestar jóvoltából az első két rész eredetiben.

grebber
Ez a 11k-t kár felhozni mivel te is tudod több mind a fele ótvar indiegalába se való fércmunka.

zorrobomber
Azért ez is öregedett nem gyengén, ez az FPS-ek sorsa. Megnézném hogy adod be egy mai fiatalnak hogy ez a világ legkirályabb játéka. Mellesleg még én sem veszem be 😊

wesker24
Jah a valaha volt egyik legjobb játék a régi időkben meg is van az eredeti lemez a Polcon !
Fpocok
Sírok a boldogságtól! Egyik legjobb játék újra kijön PCre!

Tinman
Keserves kapálózások ezek a cirka 11.000 játékot kínáló Steam árnyékában.

7 napos EA Access lejárt és az a vicc, a leghalványabb ingert se érzem, hogy meghosszabbítsam. Ami érdekel megvan, az a cirka 2-3 cím ami nincs, az meg nem érdekel annyira, hogy ezen görcsöljek.

grebber
MS is bevezeti azt amit az EA csinál 10$ / hó és csapathatsz sok sok címet

Introducing Xbox Game Pass: Unlimited Access To More Than 100 Games

Teljesen fölösleges előrendelni, mert biztos nem fogy el és nem nyersz vele annyit, mint amennyit buknál, ha kiderül, hogy valami nagy gebasz van vele (NMS, Arkham Knight).
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
grebber
Bárkit akit kicsit is érdekel a MS Store vagy a Halo Wars 2:

Demót kapott a Halo Wars 2
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.28. 15:50:16

zorrobomber
Ja, és ha jól tudom EA Access-el 10 órát tolhatsz majd vele.

zorrobomber
Nem lehet tudni hogy milyen a játék, mert még nem jelent meg. Ráér megvenni, miután megtudod hogy miért is akarsz pénzt kiadni.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.28. 15:36:18

Prince23
Mert? mármint a játék maga rossz lenne, vagy maga az oldal nem megbízható?

zorrobomber
"ME:A gémet jó lenne pre-orderelni"

Rossz ötletnek tűnik...

Prince23
Instant gamingről valaki előrendelt már? ME:A gémet jó lenne pre-orderelni, de félek, hogy meg feledkeznek a kulcsról... március 23-ig sok idő van még...attól tartok feledésbe merülhet az előjegyzésem.... nem merem megtenni náluk.... még
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.02.28. 15:13:45

zorrobomber
Nálam először Pillars, aztán ha az megvan akkor jöhet szóba bármi hasonló 😊 (de a Pillars is csak akkor gyön ha vége a Fallout 4-nek...)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.28. 15:07:47

IMYke2.0.0.0
Én már nem bíztam a véletlenre.
Dobozosban túl drága volt nekem, de digitben már beugrott - CDKeys-ről.

Ahogy a topikjába írtam:

"Sajnos, a karaktergenerálás csak ~1 óra volt.
De itt nem az a "klasszikus" karaktergenerálás történik...

//Szerk.:
Biztosan nem olyanok akarják megvenni ezt a játékot, akik nem, vagy alig tudnak, de...
...az angol nyelvtudás ehhez nagyon erősen kell.
A szövegmennyiség már az elején nagy, és garantáltan csak több lesz, a történetben haladva.

//Ami engem igazán zavar(t), hogy a karakterhez tényleg semmi közünk - "készen" kapjuk, a kalandos generálással szólhatunk csak bele. Kozmetika --- egyelőre! --- nem került még képbe."

zorrobomber