Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez viszont akkor fain mivel már a totál hardcore apex fullos edition lesz 5$ mire gyártanak olyan procit ami futtatja rendesen
Next PC upgrade: 2022
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Single meg ugye más tészta (sztori is van - vezetéssel stb.) - de ott is az ingame realizmusról szól.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És kajakra eltünt nálam a Storebol a BF1. még megvenni sem tudnám XD
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.02.28. 21:01:21
Tinman: Érdemes de mivel ez sim kb a lövöldék dark soulsa
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.28. 20:59:45
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
@Tinman, én az Operation Flashpointtal játszottam elég sokat, ugye ezek pedig a folytatásaik. Keményen katonai szimulátorok. Kb. én ennyit tudok. <#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.02.28. 20:50:01
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Elsősorban a single élmény érdekelne... érdemes velük próbát tenni, ha eszem ágában sincs multizni?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tévedés nekem semmi gondom nincs azzal, hogy ilyen létezik. Legyen, nyilván nem én vagyok a default minta. Nekem az a mókás lépés, amikor MS 17-18 ezrekért kínál digitális játékokat, majd ráébred, hogy nem fogy és kvázi másol egy másik céget, jelen esetben az EA-t. Mondjuk nem ez lenne az első eset, amikor egy óriás copy-z a kisebbektől.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PH-ról tudom így.
A FúDeMax™ meg tök fölösleges, amikor épp az a lényeg, hogy messziről észrevedd az ellenfelet (értsd jól: minél kevesebb csicsa legyen a képernyőn és a mozgás, karakter, távcső csillogás legyen látható).
Nem én találtam ki, gyakorlatban láttam Józsinál a különbséget.
HD6850 és az új GTX 1060 (6G😎 mellett is.
//Tájékoztatásul: Arma 3 - 2,134 hrs on record - Józsi mérlege eddig.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.28. 20:11:23
1$:
Arma: Cold War Assault
Arma: Gold Edition
Arma Tactics
BTA:
Arma 2
Arma 2: Operation Arrowhead
Arma 2: British Armed Forces Add-on
Arma 2: Private Military Company Add-on
Arma 2: Army of the Czech Republic Add-on
15$:
Arma 3
Arma 3 Karts Add-on
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Originen lehet igényelni most korlátozott ideig 7 napos EA access-t, amivel korábban ki lehetne próbálni Andromédát. Vajon ez az akció meddig tart...?
Parasite Eve 2, best game EVER!
( 5 nappal a megjelenés előtt lehet indítani és nem addig tart, hanem a fontos hogy 10 óráig )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.28. 19:33:39
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
iPon Hírek - 2017.02.28 - 17:01
"A Middle-earth: Shadow of War augusztus 22-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra."
Gép igény, videó a link mögött.
Nem a steam ellen mennek, mert nem steamot kínálja, hanem egy előfizetéses szolgáltatást. Legközelebb ehhez az EA Acces Vault van. Annak tökéletes lesz akik PL mondjuk 3-4 AAA címet le akarnak tolni 1 hóra befizet és a lehető legolcsóbban kényelmesen megteszi. Aki meg nagyfogyasztó kap egy rahedli címet amivel ellehet. Te teljesen máshogy játszol, máshogy biroklod a címeket, mások a preferenciák. Nagyszerű lépés, ezzel mi csak nyerünk.
Aztán jön a Tyranny is.
Végül, RPG vonalon a Torment.
S hogy miért vettem meg akkor most 7626 Ft-ért?
Franc se tudja - az biztos, hogy így is ~50%-ot spóroltam, és ez az engedmény csak 2018 nyarán, telén esedékes a STEAM-en.
Amúgy meg, leginkább a kíváncsiság győzött.
S baromi jól indul a játék - kellően mély a megalapozás (alaposabb, mint a Tyranny esetében és hangyafülnyit erősebb, mint a PoEt-nél), és érdekes és érdekel a sztori.
7 napos EA Access lejárt és az a vicc, a leghalványabb ingert se érzem, hogy meghosszabbítsam. Ami érdekel megvan, az a cirka 2-3 cím ami nincs, az meg nem érdekel annyira, hogy ezen görcsöljek.
Introducing Xbox Game Pass: Unlimited Access To More Than 100 Games
Demót kapott a Halo Wars 2
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.28. 15:50:16
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.28. 15:36:18
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.02.28. 15:13:45
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.28. 15:07:47
Dobozosban túl drága volt nekem, de digitben már beugrott - CDKeys-ről.
Ahogy a topikjába írtam:
"Sajnos, a karaktergenerálás csak ~1 óra volt.
De itt nem az a "klasszikus" karaktergenerálás történik...
//Szerk.:
Biztosan nem olyanok akarják megvenni ezt a játékot, akik nem, vagy alig tudnak, de...
...az angol nyelvtudás ehhez nagyon erősen kell.
A szövegmennyiség már az elején nagy, és garantáltan csak több lesz, a történetben haladva.
//Ami engem igazán zavar(t), hogy a karakterhez tényleg semmi közünk - "készen" kapjuk, a kalandos generálással szólhatunk csak bele. Kozmetika --- egyelőre! --- nem került még képbe."