Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
sziasztok
conker's bad fur day-t keresném N64-re, megvásárolnám.
3Error
Szabi !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Sok tesztben írnak róla, hogy csal az A.I.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha jól emlékszem, egyszer valamilyen nem necro frakciós karimnak szintén feldobta a random a skillt mint lehetőség. Már nem emlékszem milyen kari volt. De ha Witch Doctor adja, akkor bármilyen kari megtanulhatja, aki rálép. Egyébként arra én is gondoltam, hogy a nehézségi szint beállitásánál változik hogy a botok mennyi nyersivel indulnak, és lehet hogy nehezebb szinten többet kapnak. De! ha jól emlékszem a fullos vár hetente 2 fő egységet termelt. Amikor megépitetted, azon a héten csak egyet kaptál. Ehhez képest nem egyszer már az első héten 3 fő egység volt a seregében. Úgy hogy semmi olyan hely nem volt, ahol tudott volna felvenni. Linket természetesen nem tudok adni, nem hinném hogy a 3DO fórumai még léteznének. Ha jól emlékszem ezzel próbálták kompenzálni azt, hogy az MI sokszor elég buta volt.
Igen, a warlock - a necromanceren kívüli egyedüli hősként - megtanulhatja a necromancyt. Relatíve nincs rá sok esélye, de a random dobhatja neki, akkor is, ha a játékos irányítja.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.12. 22:19:12
3Error
Én is, ill. az Steam Inventory Helper plug-int. Az is jó, de az csak értelem szerűen a raktárat kezeli.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Erre az elismertékre dobhatnal vmi linket. Btw amúgy nem tudni h egy pályát mennyi nyersanyaggal ill. building-el kezdi, igy meg nem lehet matekozni.
Lehet h csal amúgy, nem vitatkozni akarok feltétlen, én a saját tapasztalataim alapján beszéltem. (Én is full map cheat-el néztem h a rakba tol ki ennyi egyseget és sajna indokolt volt. Mondjuk én nem szamitom cheat-nek mikor átjön olyan ellenfeleken amin nem feltétlenül kene. )
Amúgy sztem más is tanulhat necromancy-t nem csak nekro, fából vagy alapból bedobták neki a kampányhoz.
Tinman
Most már 100%.

A korábban leírt ellenfél karija warlock volt, nem volt nála item. Egyszer csak a semmiből lett mellett csonti. Jó nem gond, de azé' akkor se szép.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Anno a fejlesztők is elismerték hogy csal. Volt nem egy térkép, ahol már az első 2 hétben fixen tudtam az útvonalat, mert kitapasztaltam mi az ideális. Egy hét alatt kb lehetetlen kihúzni a top egységet. Mármint az első héten. Ehhez képest a gépnek sikerült. A HoMM-hoz is voltak kódok, anno direkt ezért be is lőttem a teljes térképet és megnézte, még is mi a rákot csinál a gép. Sokszor még a free nyersanyagok mellett is elment, olyan egységeket vert le veszteség nélkül, amiket csak jobb játékosok tudtak (pl fater a necces csatáknál néha megkért hogy játsszam le helyette, mert amit ő elvesztett, én azt minimális veszteséggel megnyertem, taktikázással vagy jobb játékismerettel) Még anno ki is matekoztuk, hogy melyik pályán merre kell menni, mik a legrövidebb utak hogy minden összejöjjön adott kastély legerősebb egységéhez. A gépnek érdekes módon mindig előbb meg volt.
darkSectorxxx
Jaja, ez így van.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

lalakov
Bocs, lehagytam hogy nettó. ;-)
Tinman
Köszönöm a tippet, megnézem. Enhanced-et ugyan használgattam már korábban is, de nem ilyenre.

MerlinW
Enhanced steam böngésző plugin? Két kattintás és automatikusan beárazza az összeset amit kiválasztasz és kirakja piacra. Már csak mobilon kell elfogadnod. Én évek óta használom, csak azzal adom el őket.

[merlinw.org]

Dzsini
3 centből 1 megy Valve-nak, 1 megy a játék készítőjének, 1 az eladónak. 2 centből 0 megy az eladónak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

lalakov
Igen, nekem egyik sem kéne. :-) De egy barátomnak ajánlottam, mert a kislánya szereti az ilyeneket. Megnéztem direkt neki a kártyaárakat is. A normál kártyák 0,02-0,03-ért mennek el. Egy játékban min. 3 szokott lenni és olyan 40 tartalmaz is kártyákat. 0,02*3*40=2,4-1,09=1,31. Persze sok macera van vele kitermelni, de ha úgyis játszik egy részével és a többit kitermeli, ez a pénz is valami.
Tinman
Hiszek neked, mert még csak a 3. kampány közepén járok... egyelőre más tapasztalok, de később bármi lehet még :-)

Tinman
A kártyázósdi farmoló progival értelmezhető már csak, de az is csak úgy, ha megy a géped más egyéb célból is, különben amit beszedsz a réven, az elmegy a vámon áram formájában. Másik alternatíva melós géppel kifarmolni... én utóbbit művelem, mert úgyis megy a gép, úgyis melózok rajta, senkit nem zavar, ha közben farmol.

Tinman
"GAMER-es melléklet volt (és mellesleg az volt minden idők legjobb gémer magazinja is"

Amit a vezetőség kvázi szétlopott...

A Homm 2-ben tuti a csalás. Pont most volt egy olyanom, hogy becsaltam egy várba a hősét, ott csak egy őröm volt, meg pár apróság. A célom az volt, hogy a vár tornyai legyengítsék, én meg a közelben várakozó nagyobb seregemmel porrá zúzzam. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy 40 törpéje maradt nagyjából, annyira legyengítette a vártorony, tehát semmi egyéb egysége. Vége a csatának, azonnal nézem a seregét jobb klikkel, odakerült egy rakat csonti a törpék mellé. Honnan? Következő kört nem is kapott! A közelben nem volt backup hőse, konkrétan meg sem mozdult. A váramban, nyilván nem volt csonti. A hőse NEM nekromanta volt és harc közben sem sütött el semmiféle feltámasztó varázslatot. Még arra tudok gondolni, hogy valamilyen item van annál a heronál, de még nem nyomtam le, majd kibelezem és megnézem :-)

pont ezt magyarázom, h sztem nem csal, csak néha annyival jobban játszik önmagához képest, h a korábbiakhoz képest cheat-nek tűnik.
H4el bezárólag van tapasztalatom, szintén nem kevés.
Tapasztalataim alapján pedig de, pont ezt szokták csinálni; menekülni és várba behúzni. csak ha gyorsabb vagy nála vagy utoléred ... (ugye neki is fel kell derítenie a térképet, szal ezért van h néha szabályosan belédfut)
darkSectorxxx
Én is így érzem, a kártyázás már rége nem alternatíva, ha mellette játszol és élvezed a játékot, pluszban jöhet a kártya, de csak erre rámenni a lovéra nem éri meg, már az többe kerül hogy feleslegesen fussanak a gépen a játékok ez végett. 😄
Én hagytam már a fenébe, pedig lenne néhány játékom amit farmolhatnék.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Természetesen neki fogok esni, csak szépen sorjában :-)

Az A.I. szvsz akkor lenne jobb, ha nem ezt a gerilla taktikát tolná, hanem ha látja, hogy erősebb seregem van, igyekezni kitérni előlem, vagy behúzni a várba, de nem túl gyakran lép ilyesmit, inkább patkánykodik, amivel valójában csak az időt húzzák tök feleslegesen.

Tinman
Nézted azokat a játékokat? Pont ezek miatt hasonlít a Steam lassan egy kövér szemétdombra. Pont ezek ellen próbál meg lomha óriás módjára harcolni a Valve. Igen kártyás, de mennyi jön ezekből vissza? 0.01-0.02 euroért talán elmennek. Iszonyat macera beárazni, eladni, aztán ha mákod van visszajön a szeméthalom ára. :-/

Tévedés ne essék nem akarom én senkinek sem megmondani, mivel játsszon, de azért ez egy egészséges szeméthalom és a játékidő eltöltésének szinte csak jobb módjai vannak, mert u.e. a Steam-en rengeteg minőségi cím is ott sorakozik.

Anno sem volt titok hogy a HoMM-ban csal az MI. Nekem is benne van pár száz órám a 2. és 3. részben (de lehet simán ezer felett is) én a negyedik résszel is elvoltam. Már anno is eredetiben volt meg, a HoMM 2-t asszem Guru mellé adták, a 3 rész konkrétan 3 példányban volt meg, az asszem GAMER-es melléklet volt (és mellesleg az volt minden idők legjobb gémer magazinja is). Abból asszem csak az utolsó kieg hiányzott, de az AB-t is rongyosra toltam. Ráadásul ez családi játék volt, fater és tesóm legalább annyit játszott vele mint én. Én csináltam anno egy fél Föld térképet is, rajta volt Amerika, Európa és Afrika. Öcsém is gyártott hozzá jópár térképet. Fater meg még ma is ezt tolná, meg a Civ 2-t, ha nem mutatom meg neki a WoT-t 😄
Én az ötödik résszel voltam úgy, hogy a démon kampányban elakadtam, mert nekem volt egy alap váram, az ellenfélnek 3 v 4, fullos sereggel, legerősebb lényekkel, amit nagy nehezen megvertem, alig maradt egységem, erre másnap jön szembe egy kicsit gyengébb hős mint az előző. Hát kösz szépen. Pedig az MI csalás miatt egyébként sem volt könnyű játék. Szerencsére azért kiismerhető volt és ennek megfelelően a szinglikben könnyen el is lehetett verni. Egyébként asszem Humblin többször is volt már ilyen akció, én akkor behúztam az összes részt, pedig a CD-k még mindig megvannak és azóta sem telepitettem egyik részt sem, de úgy érzem pár eurót megért az, hogy fenn legyen a listámon. A játszott órák számát tekintve mindenképpen megérdemli.
lalakov
Ha tetszik neki, miért ne? ;-) A kártyákból meg bőségesen visszajön az áruk. Szinte az összes kártyás.
Tinman
Ahelyett, hogy minőségi játékokkal játszanál, ilyenre mennek el a fél órák és órák. Grebber effekt.

@lalakov

Köszi. Meg is vettem. 😊
Imádom az ilyen kis lófütyi játékokat, annyi van már belőlük steamemen, mint a szemét. Ilyen fél óra-egy órákat szórakozok velük. Tökre megéri. 😄
sztem akkor majd a 3 kampányának is ess neki nyugodtan. egyrészt nem túl hosszú és nem túl nehéz ha az ember okosan fejleszti a hőseit. Az átvezetők a kor lehetőségeiben elég pazarok voltak. Vhogy mindig sajnáltam h a Might and Magic-ekben az animált bejáratok mai szemmel nézve is csicsásak míg hát az enginehez '98ban is kellett némi gyomor. és a HoMM átvezetői elég közel állnak ezekhez a gif-ekhez.
A HoMM4et én szerettem mint játékot csak hát a történet gáz volt. mármint h előző világ kaput, tp nyit következőre és nincs összefüggő történet. a világteremtés részt sztem marhára elbaszták, nem volt meg a hangulat és sok fan-nak nem jött be a váltás. (sztem mint stratégia iszonyat jó volt, azt is rongyosra játszottam)

amúgy meg h az AI jó-e h tol egy villámot majd spuri nézőpont kérdése. patkány módszer, jogosan utálható is, de mit izmozzon veled mikor tuti elvered? (és van h a hős a fontosabb mint az elhulló sereg. igazán okos akkor lenne ha tudná h mikor nem éri elmenekülni mert nem ér annyit az adott hős, szemben azzal az 1-2 plusz lhúzott egységgel tőled. pl. direkt szétszedné több részre az egységeket h még egy lightning bolt beleférjen.)
Fpocok
MÉG 4 NAP!

Parasite Eve 2, best game EVER!

lalakov
46 játék , talán mind kártyás 1,09-ért.
Tinman
Homm3-at is most természetesen megvettem. Azt is toltam anno sokat, de sajnos azt sem vittem végig soha és igen, az is rippelve volt :-(

Nekem viszont a 4. rész is eléggé tetszett, azt majdnem végigtoltam, de azt hiszem valahol a barbár kampánynál kiszálltam, mert rettentő nagy túlerővel találtam magam szembe, miközben nekem nevetségesen gyenge és kevés egységeim voltak. Sok éve volt már, talán most tapasztaltabb fejjel menni fog, de az még messze van.

Amúgy azt tudjátok, hogy itt a Heroes VII. Collectors Edition bontatlanul a vitrinemben? Gyönyörű szép, szobros fincsiség, ez az :

Tinman
Nagyon sokat toltam én is anno, de soha nem vittem végig, meg nem is nagyon értettem miért nincs sztori/átvezető akármi. Eléggé szét volt rippelve sajnos, de most pótlom. Már a 3. kampányban vagyok és egészen elképesztő, hogy még mindig mennyire gördülékenyen zseniális az egész játék.

Amitől viszont ki vagyok akadva: Megtámadom az ellenséges hőst. Kezdődik a csata. A távolsági egységeimmel (wizard-al tolom főleg) kapásból kilövöm az ellenfél távolsági egységeit. A hőse erre elnyom egy durvább sebző spellt az én távolsági egységeimre, majd instant FLEE!!! És ezt k. sokszor eljátssza ellenem. Iszonyú patkány húzás, mert péppé verném, de csak rendre gyengítget és nehéz terepen nem is tudom elég gyorsan pótolni az elveszett egységeket, már pedig wizarddal nekem a távolsági egységeim a legfontosabbak. Ez most akkor jó A.I.-nak számít?

Sok örömöt hozzá, a HoMM2 az egyik örök nagy kedvencem, eszemet nem tudom hányszor toltam végig a kampányt. 😊 (és sztem is elég jól sikerült a sztori, pláne h ugye "folytatódik" a Might and Magic-ekben. emiatt van az h számomra halott a Heroes sorozat a 4ik résszel. 😞 )
Archi 6 ill. 7ik pályája kitörölhetetlen emlékeket okozott mert mikor elősször jutottam el oda a gép olyan pofátlanul jól játszott mindkét pályán, h min 10* kellett nekiesni mindnek. (egyesek szerint a gép néha csal ... sztem meg csak néha undorítóan jól játszik.)

Ha nincs meg akkor javaslom behúzni a HoMM3-at is mert az is garantált pár száz óra móka! 😊
3Error
Ez csak alámondás, nem szinkron. Nem hozza régi flashbacket VHS-en? <#vigyor1> Lehet, hogy koprodukció : velük... <#idiota>

Ez lenne?? Játék esetén, ez tényleg gáz hogy így merték kiadni. 😄D A szinkronrendező igencsak beszívhatott vagy csak narris filmeket látott életében. Csak, ez az 1 játék van, amely így jött ki?

Azt, nem gondoltam volna hogy játékban is van narrátoros. XD
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2017.03.11. 19:47:38
darkSectorxxx
Nem, de én sem hogy késznek tekintettem. .😊
azért is mondtam, hogy:
"Amíg nem tudják kiküszöbölni 100%-osan a bugokat, addig én nem állnék így neki, rombolná az élményt."

Csak nekem 1 félelmem van, hogy:

- ki tudják-e javítani 99-100%-ban
- milyen drága konfigon

Mert a WiiU használtan nem drága....

Fpocok
Írta valaki, hogy kész van?

darkSectorxxx
Látod, ebben egyetértek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.11. 16:28:57

Totti5
S itt van az első potyautas..... Amit lent látsz annak semmi köze a játékhoz, komplett grafikai elemek és pályaelemek hiányoznak belőle. A játék gyönyörű WiiUn is és hót ugyan az Switchen is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.11. 16:28:18

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
WiiU-n sem szép, de ez a bugos valami, illuzióromboló. 😄
Amíg nem tudják kiküszöbölni 100%-osan a bugokat, addig én nem állnék így neki, rombolná az élményt.
Hiába a 4k, mégsem olyan mint lennie kéne.

De próbálkozásnak jó.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.11. 16:25:17

Fpocok
Holy shit... durván fejlődik napról napra. Van ahol már a konzolos 30fps is megvan.

MerlinW
Egyszer indítottam el a játékot, de akkor 2 órán át nem tudtam letenni, annyi kontent van benne és annyira beteg😊

[merlinw.org]

Scooter
The Vanishing of Ethan Carter végigjátszva! Nagyon tetszett az egész játék, csak sajnálom, hogy ilyen k*rva rövid volt. Mind a 14 teljesítmény megszerezve. Annyira ezek se voltak kihívások, csak egyetlen, a sniper rifle-es.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kézigránátot megtaláltam úgy, hogy meg se néztem neten, hogy hol található, csak azt nem tudtam, hogy mire kell használni. Azt meg főleg nem, hogy hol kell eldobni, hogy ennek hatására kihozza a mesterlövész puskát. Szóval ha nem találok egy youtube-os videót, akkor sose jöttem volna rá.
Öregszünk. 😊 Én a második résszel játszottam rengeteget amikor valami számtech újság (tán Guru) mellé adták. Jó kis játék volt.

Why so serious?

Tinman
Vettem pár Heroes-t GoG-ra, mert szégyen szemre csak az 1. és az 5. részt toltam végig. A 2. részből term. a Gold-ot kapjuk. Ért is pár meglepetés. Egyrészt anno a warezmatyi korban én ebből egy ripelt verzát tolhattam, mert legnagyobb döbbenetemre átvezetők vannak, rendes sztori van, tiszta hevön.

A minőség tényleg örök, mert bár a graf elveri számos mai indie alkotás küllemét, de ennyi év elteltével is hangulatos, igényes, egyben van az egész, abs. kellemes a szemnek, még 127 centin is, ahol 4:3-ban szalad, de nem zavaró, hamar észre sem vehető. (Persze nem árt, ha ehhez a tv feketéje tényleg fekete.) A menük, feliratok nem aprók, 3 méterről is elegánsan kezelhető. Az emuláció Dosbox-al történik, közel tökéletes. Egyetlen kifogásom a hangokkal/zenékkel kapcsolatos, ugyanis váltáskor egy kicsit pattog. Teljesen elviselhető és hát ugye 64 biten toljuk 16GB rammal, meg nyócmagos' procival :-D

A játék továbbra is pontosan u.a. addiktív, mint 21 évvel ezelőtt... amúgy nem kicsit mellbevágó, hogy 21 év eltelt. Baze -.-

IMYke2.0.0.0
Esküszöm, hogy csak kíváncsiságból, de elvittem és sikeresen aktiváltam - egyszer most már tudnom kell, hogy miért van meg 13 haveromnak ez a játék <és van olyan is, aki JÁTSZOTT vele> 😊

Köszönöm szépen a játékot. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Ám legyen. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(VII)(III)W(III)H-A(IV)WJK-LGDGQ

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ha valakinek kell egy alap Goat Sim, jelentkezzen nálam. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Atyaisten. Hányok. Ilyen hulladék módon lett a Stranglehold is szinkronizálva.<#falbav>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.11. 00:22:55

Next PC upgrade: 2022

Kár, hogy csak ~10GB fölötti, HD-kópiák alatt van csak rajta ez a szinkron. 1! SD sincs ezzel a hangalámondással, akár magában, csak rendes szinkronnal.