Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.12. 22:19:12
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Lehet h csal amúgy, nem vitatkozni akarok feltétlen, én a saját tapasztalataim alapján beszéltem. (Én is full map cheat-el néztem h a rakba tol ki ennyi egyseget és sajna indokolt volt. Mondjuk én nem szamitom cheat-nek mikor átjön olyan ellenfeleken amin nem feltétlenül kene. )
Amúgy sztem más is tanulhat necromancy-t nem csak nekro, fából vagy alapból bedobták neki a kampányhoz.
A korábban leírt ellenfél karija warlock volt, nem volt nála item. Egyszer csak a semmiből lett mellett csonti. Jó nem gond, de azé' akkor se szép.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
[merlinw.org]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amit a vezetőség kvázi szétlopott...
A Homm 2-ben tuti a csalás. Pont most volt egy olyanom, hogy becsaltam egy várba a hősét, ott csak egy őröm volt, meg pár apróság. A célom az volt, hogy a vár tornyai legyengítsék, én meg a közelben várakozó nagyobb seregemmel porrá zúzzam. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy 40 törpéje maradt nagyjából, annyira legyengítette a vártorony, tehát semmi egyéb egysége. Vége a csatának, azonnal nézem a seregét jobb klikkel, odakerült egy rakat csonti a törpék mellé. Honnan? Következő kört nem is kapott! A közelben nem volt backup hőse, konkrétan meg sem mozdult. A váramban, nyilván nem volt csonti. A hőse NEM nekromanta volt és harc közben sem sütött el semmiféle feltámasztó varázslatot. Még arra tudok gondolni, hogy valamilyen item van annál a heronál, de még nem nyomtam le, majd kibelezem és megnézem :-)
H4el bezárólag van tapasztalatom, szintén nem kevés.
Én hagytam már a fenébe, pedig lenne néhány játékom amit farmolhatnék.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az A.I. szvsz akkor lenne jobb, ha nem ezt a gerilla taktikát tolná, hanem ha látja, hogy erősebb seregem van, igyekezni kitérni előlem, vagy behúzni a várba, de nem túl gyakran lép ilyesmit, inkább patkánykodik, amivel valójában csak az időt húzzák tök feleslegesen.
Tévedés ne essék nem akarom én senkinek sem megmondani, mivel játsszon, de azért ez egy egészséges szeméthalom és a játékidő eltöltésének szinte csak jobb módjai vannak, mert u.e. a Steam-en rengeteg minőségi cím is ott sorakozik.
Én az ötödik résszel voltam úgy, hogy a démon kampányban elakadtam, mert nekem volt egy alap váram, az ellenfélnek 3 v 4, fullos sereggel, legerősebb lényekkel, amit nagy nehezen megvertem, alig maradt egységem, erre másnap jön szembe egy kicsit gyengébb hős mint az előző. Hát kösz szépen. Pedig az MI csalás miatt egyébként sem volt könnyű játék. Szerencsére azért kiismerhető volt és ennek megfelelően a szinglikben könnyen el is lehetett verni. Egyébként asszem Humblin többször is volt már ilyen akció, én akkor behúztam az összes részt, pedig a CD-k még mindig megvannak és azóta sem telepitettem egyik részt sem, de úgy érzem pár eurót megért az, hogy fenn legyen a listámon. A játszott órák számát tekintve mindenképpen megérdemli.
Köszi. Meg is vettem. 😊
Imádom az ilyen kis lófütyi játékokat, annyi van már belőlük steamemen, mint a szemét. Ilyen fél óra-egy órákat szórakozok velük. Tökre megéri. 😄
A HoMM4et én szerettem mint játékot csak hát a történet gáz volt. mármint h előző világ kaput, tp nyit következőre és nincs összefüggő történet. a világteremtés részt sztem marhára elbaszták, nem volt meg a hangulat és sok fan-nak nem jött be a váltás. (sztem mint stratégia iszonyat jó volt, azt is rongyosra játszottam)
amúgy meg h az AI jó-e h tol egy villámot majd spuri nézőpont kérdése. patkány módszer, jogosan utálható is, de mit izmozzon veled mikor tuti elvered? (és van h a hős a fontosabb mint az elhulló sereg. igazán okos akkor lenne ha tudná h mikor nem éri elmenekülni mert nem ér annyit az adott hős, szemben azzal az 1-2 plusz lhúzott egységgel tőled. pl. direkt szétszedné több részre az egységeket h még egy lightning bolt beleférjen.)
Nekem viszont a 4. rész is eléggé tetszett, azt majdnem végigtoltam, de azt hiszem valahol a barbár kampánynál kiszálltam, mert rettentő nagy túlerővel találtam magam szembe, miközben nekem nevetségesen gyenge és kevés egységeim voltak. Sok éve volt már, talán most tapasztaltabb fejjel menni fog, de az még messze van.
Amúgy azt tudjátok, hogy itt a Heroes VII. Collectors Edition bontatlanul a vitrinemben? Gyönyörű szép, szobros fincsiség, ez az :

Amitől viszont ki vagyok akadva: Megtámadom az ellenséges hőst. Kezdődik a csata. A távolsági egységeimmel (wizard-al tolom főleg) kapásból kilövöm az ellenfél távolsági egységeit. A hőse erre elnyom egy durvább sebző spellt az én távolsági egységeimre, majd instant FLEE!!! És ezt k. sokszor eljátssza ellenem. Iszonyú patkány húzás, mert péppé verném, de csak rendre gyengítget és nehéz terepen nem is tudom elég gyorsan pótolni az elveszett egységeket, már pedig wizarddal nekem a távolsági egységeim a legfontosabbak. Ez most akkor jó A.I.-nak számít?
Archi 6 ill. 7ik pályája kitörölhetetlen emlékeket okozott mert mikor elősször jutottam el oda a gép olyan pofátlanul jól játszott mindkét pályán, h min 10* kellett nekiesni mindnek. (egyesek szerint a gép néha csal ... sztem meg csak néha undorítóan jól játszik.)
Ha nincs meg akkor javaslom behúzni a HoMM3-at is mert az is garantált pár száz óra móka! 😊
Azt, nem gondoltam volna hogy játékban is van narrátoros. XD
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2017.03.11. 19:47:38
azért is mondtam, hogy:
"Amíg nem tudják kiküszöbölni 100%-osan a bugokat, addig én nem állnék így neki, rombolná az élményt."
Csak nekem 1 félelmem van, hogy:
- ki tudják-e javítani 99-100%-ban
- milyen drága konfigon
Mert a WiiU használtan nem drága....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.11. 16:28:57
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.11. 16:28:18
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amíg nem tudják kiküszöbölni 100%-osan a bugokat, addig én nem állnék így neki, rombolná az élményt.
Hiába a 4k, mégsem olyan mint lennie kéne.
De próbálkozásnak jó.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.11. 16:25:17
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
A minőség tényleg örök, mert bár a graf elveri számos mai indie alkotás küllemét, de ennyi év elteltével is hangulatos, igényes, egyben van az egész, abs. kellemes a szemnek, még 127 centin is, ahol 4:3-ban szalad, de nem zavaró, hamar észre sem vehető. (Persze nem árt, ha ehhez a tv feketéje tényleg fekete.) A menük, feliratok nem aprók, 3 méterről is elegánsan kezelhető. Az emuláció Dosbox-al történik, közel tökéletes. Egyetlen kifogásom a hangokkal/zenékkel kapcsolatos, ugyanis váltáskor egy kicsit pattog. Teljesen elviselhető és hát ugye 64 biten toljuk 16GB rammal, meg nyócmagos' procival :-D
A játék továbbra is pontosan u.a. addiktív, mint 21 évvel ezelőtt... amúgy nem kicsit mellbevágó, hogy 21 év eltelt. Baze -.-
Köszönöm szépen a játékot. <#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.11. 00:22:55
Next PC upgrade: 2022