Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Végigolvastam az egész oldalt, semmi különöset nem láttam. Konkrétan grebber-t nem is említik. Rosszul látom?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Több résszel is toltam, de csak a Vortexest toltam végig... gyakran vérpisilős, de oltári nagy platformer cuccok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Tök más kommentár ragadott meg, és inkább elkalandoztam egy játék GOG oldalára. Hát, top10 leghangulatosabb játék listán nálam tuti fent lenne.

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.13. 20:37:32

zorrobomber
"Viszont azzal soha senkinek nincs baja."

Azért nekem szokta szúrni a szemem. Neki jó és kész, általában ez az ultimate érv. Amivel nincs is baj, csak arról nincs mit beszélni.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.13. 20:33:29

IMYke2.0.0.0
Minden kommentár nélkül ugorj be ide - az utolsó hozzászólásokat érdemes...
grebber elérte, hogy már akkor fújjanak rá mindenhol, ha csak "megszólal".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
A Nintendo Club-ba, ahova jártam konzollal játszani, csak a harmadik rész volt, így csak azzal toltam, de hallottam, hogy a többi is nagyon jó.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Sájsze/10.

Tinman
Mondjuk az tényleg érdekes, ha belegondoltok, hogy ezzel nincs bajotok:

"Ezek azok, amik nyugodtan jöhetnének nagyobb számban is pc-re..."

Ezzel viszont baj van, bunkó, parasztnak tartjátok érte az elkövetőjét:

"Ezek azok amik nyugodtan maradhatnak távol a pc-től..."

Egyik sem személyeskedő. Egyik sem kellene, hogy megbántson értelmes, felnőtt embereket. Egyik sem rasszista, erőszakos hsz. Csupán 2 különböző vélemény. Az egyik pozitív, a másik negatív. Miért nem fogadjátok el a negatív véleményt?

JOGOS! Valóban jobb lenne, ha kifejtené, hogy miért ne jöjjenek ezek PC-re, érvekkel alátámasztva, mert így valóban, csak egy ideszórt valami.

DE! A pozitív példa ugyan ez az eset ám! Akkor itt is illene megindokolni, hogy azért jöjjenek az ilyenek PC-re, mert... Viszont azzal soha senkinek nincs baja. Arra soha senki nem írja, hogy "kösz ezt már hallottuk", "unalmas vagy", " vótmá' ", etc. Hogy van ez?

mert gyorsabb voltam ... de ne bánd mert nem kártyás. sose fog visszajönni az ára
Tinman
Amaz pedig nem rossz, elég jó meglátásai szoktak lenni.

Tinman
Őrület nagy címek voltak. Nehezek, de iszonyat jók. Megérdemelnének egy superior PC portot, nem vitás.

Tinman
"32LH530V/LH6047"

Ezt próbáltam beaktiválni, de nem fogadta el. Mi lehet a baj?

genndy
Bundle Starson Spring Sale.

GMG-n meg Square Enix címek. -50' de inkább -75%-kal.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.03.13. 20:07:42

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Azon mit lehet higgadtan lereagálni, hogy mert máshogy látom a dolgokat egyből jön a császár és elkezd keménykedni ,hogy kitilt? Attól még hogy fenyeget nem fogok behódolni senkinek sőt megmásítani se fogom a véleményem.
Ha így működne kb maradna itt 2-3 ember (lehet sokat is mondtam) aki nem szokott egymással "szócsatázni"

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.13. 20:06:03

Next PC upgrade: 2022

Például ezzel is kimerítetted a Merlin által felhozott stílusbeli problémát. Empátiát már nem is keresek nálad, mert azzal nem rendelkezel 1 grammal se.

Most is megtehetted volna, hogy higgadtan ezt lereagálod erre elkezdesz itt pattogni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.13. 19:56:11

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Voltan
Emberekkel tényleg nem vagy bunkó "per se", és azzal sincs baj, ha a negatív véleményedet öntöd szavakba egy mások által értékelt dologról. Csak nem feltétlenül kell en bloc kiejelenteni valamiről, ami neked nem tetszik, hogy egy rakás szar.
Főleg úgy, hogy egy adott esetben nagyrészt értékesnek tartott dolgot fikázol le (azt is lehet, de mondjuk érvekkel), ugyanakkor meg elég széleskörűen totális szemétnek tartott dolgokat halmozol fel, és tolsz.
Egyéni kérdés, persze, de tényként közölni a saját személyes preferenciáidat, és kutyázni a másikét, az már gáz.

Nem az a baj, hogy az ízlésed nem alkot sok közös halmazt az emberek nagy részének ízlésével, ez még akár érdekes is lehet, a baj az, hogy a kommunikációs stílusod általában egy kamasz szintjét súrolja alulról. Nem mindig, de általában.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.03.13. 19:45:38

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Kivel vagyok bunkó paraszt idézzél már légy szíves?
Attól hogy nekem nem tetszik ami szarrá van hájpolva még nem fogok kussba maradni ,mert csak az ajnározás a trendi?
Ha nem tetszik, hogy a kedvenceitek nem tetszenek másoknak nem kell járni fórumokra mert ott bizony ez van többeknek más a véleménye mindig és ezt meg is osztják másokkal.

Amúgy meg vér kemény vagy tiltsál ki örökre (ebben jó vagy úgyis más modi szerintem nincs is sőt nem is érdekli őket) ha nem bírod elviselni az engem nem érdeklő számomra szar játékok iránti véleményem.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.13. 19:37:07

MerlinW
"amit írok az az én véleményem más nem hat meg"

Ezzel semmi gond, csak nem kell feleslegesen bunkó-parasztnak lenned azokkal, akikkel napi szinten kommunikálsz a fórumon. Mert a végén nem lesz hova írnod a "véleményeidet".

[merlinw.org]

grebber
Sokszor mondtam már, amit írok az az én véleményem más nem hat meg. Attól meg hogy 20 millió ember akarja kicsit se hat meg és nem is érdekel. Nekem nem kell ne jöjjön ennyi nincs ebben több.

wesker24
I am back again ! 😄

Chronichles of Riddick - Road to The Mining Core Part 11
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.03.13. 18:11:21
Van egy jobb megoldás. Úgy hívják, h PS4.
Fpocok
PlayStation Now: Stream PS4 Games in 2017
Jól hangzik, kivéve, hogy a szolgáltatás egy nagy rakás szar.

Nem beszélhetek mindenki nevében, de nem azzal van baj, h kinek mi tetszik és nem tetszik, hanem ez a gyerekes hozzászólásod, h neked nem tetszik, szal inkább ne is jöjjön PC-re.
Szabi
köszi, egy bő 15év után újra Hot Wheels-t kaptam születésnapra <#vigyor2><#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

grebber
Igen komoly, nekem nem tetszik ez a gyerekes ugrabugra.

tigeroo
most ez komoly? hány éves vagy?
Ingyen délutáni komédia grebbertől. <#nevetes1>
grebber
Azokkal legalább játszom amaz meg csak felesleges hulladék lenne amit bottal se

Igazad van. Ezek nem félórás foshalmazok.
Fpocok
Szerintem te is távol maradhatnál a pctől...

Videocastes témához..
Engem amúgy simán érdekelne egy kicsit részletesebb bemutatkozás a játékfejlesztő csókától.
És ezt most egyáltalán nem gyanakvóan mondom, egyszerűen érdekelne, hogy pontosan milyen szerepkörben mennyi időre és milyen mélységben foglalkozott azokkal az igen nagy címekkel, amiket előszeretettel szokott sorolni.
Szerintem a hitelességén is sokat javítana, ha kicsit jobban konkretizálná a hátterét.
grebber
Ezek azok amik nyugodtan maradhatnak távol a pc-től...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.13. 15:11:09

Fpocok
tigeroo
pont a bad fur day? abból a pénzből amennyibe kerül amúgy vehetek 1 xboxot és játszhatom a remastereddel <#idiota>
"Minden játékban találsz olyat, ami jó és olyat, ami nem."
Erről reflexből ez ugrott be <#banplz>
zorrobomber
<#eljen>

Minő véletlen (nyilván a goldeneye miatt), szembejött velem ez a videó:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sziasztok

Aki, fent van PH-n, az ottani TV-s guruktól kérnék pár TV-re ajánlatot, max. 100e FT-ig, 80-82cm-es méretben. Fontos kitétel, hogy DVB-T2/HEVC tuneres legyen. (Már, kapható nálunk is ilyen tuneres STB.) Emellett, ha van DVB-C/S2-es tuner is benne az se baj. Ha, jól sejtem nem igen van a piacon olyan, amely kódolatlanul veszi fel a TV-műsort, kódolt TV-csatornáról. Médialejátszás sokrétűsége előny. Samsung és LG a legajánlottabb márka? (MM, Tesco és társaiban, nem biztos hogy a legújabb modellek vannak a polcon.) A HDMI x,x, fejhallgató kimenet, különféle csatlakozók meglétét már ne is hozzam szóba.

2 jelölt: LG 32LH530V/LH6047
Ajánlották ezt is: Philips 32PFS4131
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2017.03.13. 12:36:46
tigeroo
is-is.

kaptam egy N64-et, ocarina of time + mario 64-el. most beszerezném a ritkábbakat hozzá (pl. goldeneye stb)
zorrobomber
Jelen pillanatban a legfőbb játék beszerző forrásom a Monthly, és még ezt a pénzt is tudnám jobb helyre tenni, de a hörcsög miatt ennyi kell. Na meg a Heroes 2... az is kellett, nyilván 😊

Tinman
Azt kb. 1.5 hete vettem meg, le volt árazva a Dungeon Rats-el együtt összesne 11.98 eurora. Még nem volt rá időm sajna :-/

Tinman
"Game development területen dolgozok. 😊 Nem azért játszom ezeket, mert annyira minőségi játékok lennének, hanem inkább szakmai kíváncsiság."

Ezt sajnálom, de nem tudom felfogni. Nyilván a saját korlátoltságom ékes bizonyítéka, de nem megy. Miért kell a rossz, csak a pénzért összeszórt példákat megismerni ahhoz, hogy a te munkád jobb legyen. Ez egy kicsit olyan, mint azért randizni csúnya, ápolatlan emberekkel, hogy aztán majd értékeld azt aki nem ilyen. Nekem ez magas.

"Minden játékban találsz olyat, ami jó és olyat, ami nem. Ezeket olcsón, gyorsan megnézem játszok velük kicsit. Tanulok belőle valamit, ha más nem akkor negatív példának jók."

Ahelyett, hogy a minőségi címekből tanulnál, melyen szinte minden aspektusa példás. Nem nagyon értem, hogy miért kell a bulvárt olvasni, amikor ott van melletted egy Charles Dickens regény?

Volt itt egy tagunk, aki sajnos már elhunyt és neki volt az a hitvallása, hogy "gamerként úgy élj, hogy ha lepereg előtted életed filmje, abban minél több AAA végigjátszás legyen". Nagy igazság, ha a játékok világában mozog az ember. Minden egyes óra, amit egy szeméthalomba ölsz, az elvett óra valami csodálatos elől... aztán amikor az ember ott van, hogy közel a vég, lehet, hogy majd csak akkor ébred rá, hogy még mennyi minden jó dolgot nem próbált, mert érdemtelen vackokra fecsérelte el az idejét.

"Másrészt ezek olyan játékok, amiknek nem folyik a reviewja mindenhonnan."

Egy google keresés, vagy egy Steam rivjú és máris sokkal többet tudsz, de még ez is több idő, mint amennyit megérdemelnek. Sok a szemét, rengeteg.

"Szóval ja ez egy sajátos perverzió."

Ezen talán sokan átestünk már. Jelenleg Grebber ennek a koronázatlan királya, aki egy ütős gamer PC-n, fél-1 órás szemetekre is fecsérli az idejét, majd jön és beírja ide, hogy mekkora rakás hulladékok voltak.

"És ha valaki csak casual gamerkedik, akkor én is azt mondom, hogy inkább keresse meg a király indie címeket 5 dollárért és azokat vegye meg, ha ezt az árkategóriát nézi."

Ebben egyetértünk. Erre kiváló a Humble! Szinte 100%-ban minőségi címeket áraznak le a sárga földig. 1-1 ilyen bundle hónapokra elegendő tartalmas, minőségi, tanulságos szórakozást jelent. Múltkor 15 dolcsiért fullos Civilization pakk sem volt gyenge, de a monthly-k is gyakra kiválók.

"Meg az AAA címeknél én amitől agyfaszt kapok, az az RPG cimke. És egy lineáris játékmenet van. Tudsz választani három skill közül, akkor már RPG. 😄"

Láttad volna régen a Lands of Lore, Ultima, Daggerfall, Ravenloft, Menzoberranzan idejében... casual irányba megy a gaming keményen. Szerencsére azért vannak még komolyan vehető cuccok is, de egyre kevesebb.

Tesztben. Ergo kb urban legend kategória forrás nélkül. Én is hallottam ezerszer ezt csak nem tapasztaltam. 😊 Ld alább.
zorrobomber
Erről jut eszembe ideje lenne már Age of Decadence-re ránézni 😊

Game development területen dolgozok. 😊 Nem azért játszom ezeket, mert annyira minőségi játékok lennének, hanem inkább szakmai kíváncsiság.

Minden játékban találsz olyat, ami jó és olyat, ami nem. Ezeket olcsón, gyorsan megnézem játszok velük kicsit. Tanulok belőle valamit, ha más nem akkor negatív példának jók.

Másrészt ezek olyan játékok, amiknek nem folyik a reviewja mindenhonnan. Leülök én játszani az AAA játékokkal is, de ott már biased, mert ugye előtte elolvastál 2 reviewt legalább, megnéztél egy trailert vagy valami gameplayt. Főleg, hogy ugye egy 50 eurós játék előtt azért megnézem mit veszek meg. Ezeknél volt egy bundle még mindig fogalmam sincs mit csinálnak a játékok. Majd, amikor megnyitom őket.

Szóval ja ez egy sajátos perverzió. És ha valaki csak casual gamerkedik, akkor én is azt mondom, hogy inkább keresse meg a király indie címeket 5 dollárért és azokat vegye meg, ha ezt az árkategóriát nézi.

Meg az AAA címeknél én amitől agyfaszt kapok, az az RPG cimke. És egy lineáris játékmenet van. Tudsz választani három skill közül, akkor már RPG. 😄
Tinman
Az úgy kellemes... egy jó ideje wishen volt, ott, de mea culpa, nem akartam 10 dolcsit áldozni rá. Nyilván megéri, de azért csak retro, meg nekem is megvan valahol az az emlegetett újságmelléklet, de nem akartam azzal vacakolni. A 3. rész is megvan eredetiben, a 4. résztől meg már fullos kiadványokként.

Nekem kifejezett célom végigtolni őket.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.13. 10:51:42

zorrobomber
"Tegnap még jóáras volt a Heroes?"
Igen, a tegnapi diskurzus nyomán jutott eszembe hogy még csak a 3 van meg GOG-on, és kéne a 2 is. Megnéztem, és voilá, 3.29 volt.

Szerintem végig nem fogom tolni, de egy-egy skirmish jöhet bármikor.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.13. 10:49:56

Tinman
Igen, ez sajna a legtöbb 3D címnél így van, erősen át kell szellemülni... nem lehetetlen, de nagyobb feladat, mint mondjuk egy 30 éves 2D játékkal örömködni.

Tegnap még jóáras volt a Heroes? Akciókor sikerült vennem 3.29 dolcsiért őket. A visszarázódáshoz nekem 5 perc kellett, onnantól teljesen okénak tartom az egész összhatást. 4 pályán tolom már :-)

zorrobomber
Pont ezek a korai 3D cuccok öregedtek iszonyat ramatyul... elhiszem hogy istenkirály cuccok voltak a maguk korában, de nekem már a Goldeneye is megmarad csupán állítólagos legkúlabb FPS-nek, ma ezt már nem venné be a gyomrom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Inkább én is behúztam a Heroes 2-t és azt toltam tegnap. Pillanat alatt visszarázódtam és működött a "csak még egy kört".

Tinman
Ahogy az árát elnézem befektetésnek venné :-D

zorrobomber
nosztalgiázni kell vagy miért keresed?