Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Megnézném így is, igen. 😄
Pláne mikor akció van és pörgés akkor lehet a legjobb. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.10. 23:20:19

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darksectorxxx/MerlinW: Tetszik? 😊 Kár, hogy nincs meg, ~2éve fent volt egy helyen ez így. Vajon, van még film ami megjelent így, az elmúlt időkből? Gyanítom, kicsit hihetetlennek tűnt, míg rá nem néztetek egy filmeket forgalmazó webshopra. A BD-re is rákerült. Pozsgay József a narrátor. Kazi maradt a régmúltból?
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2017.03.10. 23:07:03
darkSectorxxx
Régi gyermekkori emlékek. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW
Aztabüdös😊 Annyira rossz, mégis nosztalgikus érzések öntöttek el 😄

[merlinw.org]

Ha, már Feláldozhatók. A 2.-ik részt látta valaki így??

Igen, hivatalos szinkron!
darkSectorxxx
<#awink> De kurvára hasonlít rá, nem?

Mostanában Antonio Banderas is kezd ilyen formát ölteni....Feláldozhatók 3....
Meg van még 1 amcsi színész csak a neve nem ugrik be. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.10. 20:32:32

3Error
EZ (19:10-től) pedig a film legjobb jelenete szvsz 😊
// Jó zenével, csak Vlady nélkül pedig itt.

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.03.10. 20:30:02

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Szerintem, mint "Shepard" mindegy, hogy eredeti arc, nő vagy férfi, maga a karaktere üt. Én az első résztől kezdve (egyedi) FemShep-pel toltam, több végigjátszást is mindhárom részből. Nekem az lett "A" Shepard. Persze mindenki úgy tesz, ahogy jó neki, (többek közt) ezért is vagyok ME fan. <#vigyor3>

(sőt, eredetileg is női karakternek szánták... állítólag)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
Ez itt Vladimir Mashkov. 😄DDDD <3

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.10. 20:14:59

zorrobomber
Így van, Shepard az Shepard. <#taps> Olyannyira, hogy én a sokadik végigjátszást is "A Shepard arccal" toltam le. Ami nálam ezt jelenti:
<#papakacsint>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.10. 20:00:38

Rapid81
Nagy az Isten állatkertje...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
darkSectorxxx
De Shepard az Shepard arccal Shepard. 😄

Nm tudom az Andromeda milyen lesz, de legrosszabb esetben is átlagos, ami jót jelen 2017-bent!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.10. 19:01:09

Kongy
Mondjuk testre lehetett szabni kedved szerint, szóval nem kellett az alap arccal nyomni. 😄

Egyébként én eléggé elvakult vagyok BioWare téren, amit elém tolnak azt két pofára zabálom tőlük, Star Wars KotOR óta. Talán a Naughty Dog még ilyen nekem, de más fejlesztőcsapatot nem tudok mondani.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.03.10. 18:59:34

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Persze, ez így van rendján, valószínüleg nem fog meg a játék, mást szeretnél tőle látni, nekem a lauch trailer pl azt simán adja, amit szerettem az első 2-ben.

Persze vannak kérdések, homályos foltok a végleges terméket illetően, de a kedvem még nem ment el töle, tuti azért mert másképpen állunk a játékhoz. 😊

Mindegyik játék meosztó, ez örök törvény. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.10. 18:58:54

TBTPumpa
Nem tudom, de nekem ez az Andromeda nagyon nem adja, pedig a marketingesek keményen dolgoznak azon, hogy patikának tűnjön. Főleg, ha azt nézzük, hogy ez egy az egyben egy szájfáj Dragon Age Inquisition. Nem, valahogy nem. Látok benne érdekes dolgokat, amiket megnéznék szívesen, de valahogy az egész összkép olyan semmilyen érzést nyújt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.10. 18:46:59

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Dehogyis. 😊
Rühheltem az arcát, mint egy 120 mütéten átesett transzfesztita.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.10. 18:44:30

TBTPumpa
Nincs Shepard = nincs Mass Effect <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Nem tudom mit tesznek a zsiráfok, ha robotok, de a valós világgal szembeforgatni egy sci-fi terméket, annak aztán végképp meddő a végeredménye. 😄

darkSectorxxx
Én nem túrnak semmit. 😄

Dzsini
Elnézést, nem vagyok megfelelően képzett belőlük, csak pár streamet láttam 😊

(robotdínók terén én a Transformers rajzfilmeken nevelkedtem)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A robotzsiráfok nem túrnak fel semmit. A Robotantilopok túrják fel a talajt....<#awink><#banplz>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Hát, ők meg egy sok sok évvel a jövőbe helyezett játékban létező androidok, akik már kicsit ügyesebben tudják manipulálni maguk körül a mágneses teret 😊
... egy másik játékban meg robotzsiráfok túrják fel a talajt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rapid81
Ez nem ugyanaz. Ez horizontális, a játékban meg vertikálisan vannak a fegyverek a hátán. Ismerem egyébként, csináltam is már hasonló kísérleteket. Jól el lehet velük lenni. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dzsini

darkSectorxxx
Megöregedtél....😊

Fpocok
Ez fake videó.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
De... de... a FF15-tel ellentétben itt legalább leanimálták a fegyvert. Röhejes, de már nem annyira mint a FF15ben.

Rapid81
Ha mágneses tere van, akkor rátapad a hátára, nem lebeg mögötte. Na mindegy. Szerintem akkor is röhejes. 😊

darkSectorxxx
Odabasz!

Rapid81
A 3 befejezése miatt még mindig haragszom rájuk, de b@sszák meg, muszáj leszek megvenni, mert nekem nagyon adja a hangulatot.

darkSectorxxx
Ez lehet jó játék, de pS4 topikban már írtam kb 1 hónapja erről a magas pontozásokról véleményt, lassan tényként lehet kezelni amit írtam....
Páran emlékeznek is szerintem.

Dzsini
többek között pl. #285456

darkSectorxxx
Mivel eddig nem is mutattak semmit, ezért nem is lehetséges megállípítani egy remekmű születését, valszeg titok és reklámnak megteszi a techbemutató is....én ezt is szeretem, amikor játékoknál nem azzal demoznak, hogy a játék story-gameplay 99%-át már megnézetik veled előre....😊

Rapid81
Ez de röhejes egy játék, bakker. 😄 Még egy rohadt kardtartót sem tudtak neki csinálni? Hogy néz már ki, hogy lebeg a háta mögött a kard. Meg, hogy akkora, mint a csajszi. XD Számomra ez messziről kerülendő kategória. Fizetnének érte, se érdekelne. Na meg, hogy az Óz a nagy varázslóból a bádogember ellen kell harcolni, hát az meg erősen kínos. Dorothy is benne van? XD

Fpocok
Sonic Mania
Woohoo? De legalább 60fps.

genndy
Nagy Mass Effect fan vagyok, EC-vel még a 3 végét is sikerült elfogadnom, de addig tényleg majdnem hibátlan játékok, háromrészes sci-fi játék trilógiának meg főleg, de ez az Andromeda nem izgat fel különösebben. Amit eddig láttam belőle, az alapján maximum egy jó közepes, tisztességes iparosmunka akció-rpg lesz belőle, de semmi emlékezetes vagy kiemelkedő (ha a gameplay elejére gondolok amikor nekimennek annak az izének, már összefacsarodik a hc-sf szívem, hogy mit műveltek az 1-2-3 íróival? Azokban ekkora ökörségek azért nem voltak). De ne legyen igazam.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.03.10. 17:24:17

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
Vannak benne dolgok, de semmi olyan amit eddig nem láttunk.

Voltan
Ez nekem sem adja annyira, a fene se tudja, hogy miért.
Szerintem ez egy kimondottan rossz trailer amúgy 😄 Nem azért, mert a játék rossz lesz, hanem mert nem szól semmiről, nincs benne semmi.

Mindazonáltal a játék várós, bár vannak fenntartásaim, meg aggodalmaim, de azért várom szeretettel.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Prince23
És a trilogy legjobb darabja szvsz 😊

zorrobomber
+1

Fpocok
zorrobomber
Uff, nem tudom én öregedtem -e meg (nyilván), vagy mi van, de ez már nem ugyanaz...

Fpocok
Bekeményedtek a mellbimbóim gecc.

Fpocok
Nem kell minden beszólásomat halálosan komolyan venni... de most akkor jobb lenne, ha csak bebasznák ide egy videót, mindenféle kommentár nélkül? Szerintem nem.

Tinman
30 mp-ig néztem, szinte megbabonázott. Csak ennyit tudok mondani: 10/10

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Csoportdinamika. Ugyanoda járunk vissza, és nem jó érzés amikor azt látod hogy mindenkivel szembemegy a véleményed. Ilyenkor kifejted, hátha mások is megértenek, ha nem értik meg akkor trollkodsz hogy legalább kicsit rosszul érezzék magukat akiknek ellenvéleményük van.

Fpocok
Mert próbálom megérteni embertársaim agymüködését amikor Platinum gameplaytöl eldobják az agyukat... vagy az RE4et tekintik a sorozat legjobbjanak... vagy azt mondják a Lara rebootra, hogy jó.

Miért nem teszed azt, ami minden épeszű ember tesz olyan játékokkal, amik nem jönnek be nekik, azaz ignorálod?
IMYke2.0.0.0
Nincs szüksége a játéknak fogadatlan prókátorra, de:

Én úgy látom, hogy a(z ellenséges) robotok dijáznjával az ég világon semmi gond nincs... ugyanis: ezek harci robotok, akik végül is "élik a maguk életét" (érdemes lehet néhány komolyabb stream-et/walkthrought megnézni, amikor is ezek a robotok beszélnek...)
Szóval, a robotok külalakja is reprezentálja a letűnt világot, korszakot, amikor létrehozták őket az emberek, az egymás elleni harcokhoz.

A YoRHa egységek meg már androidok, amik sokkal fejlettebbek náluk, hiszen az éppen élő emberek kezei közül kerültek ki.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.