Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Nem jobb.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Meg is ijedtem, hogy x hónappal a megjelenés után még van benne ilyen bug. De azóta kárpótolt a game a keserves indulásért. 5 EUR-t bőven megért.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
holnap felkészül Steep és valami Darksiders - visszaáll az egy hetes rendszer (január 1-9-ig)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.31. 17:14:03
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A jóféle 4k tv nagy előnye, hogy ha nem bírod kihajtani, tolod FHD-ban és ott is szépséges a képe :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerk: Jah, most látom, a steam-en lejjebb tekerek, deluxe képénél, hogy Complete Season.
Akkor simán megéri most steam-en a 4.94€-t, -82%-al.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.12.30. 18:05:57
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
holnapra felkészül Yooka-Laylee
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Outer Wilds - 10.99€ kuponnal
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.30. 08:43:21
A videót csak annak, aki már kijátszotta:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahogy az újságíró csaj sem akart bele illeszkedni a történetbe (és akkor még nem is tudtam a videóban említettekről)
Most egyrészt ezt rá lehet fogni a döntésemre, de szerintem ez egy kvázi főszereplő esetén nem szabadna megengedhető szállnak lennie az, hogy nem tudok semmit arról akivel játszanom kötelező.. másrészt az ő történetének a nagy részét kivágták a játékból, ami gondolom megint csak nem tett jót az egésznek
Ettől függetlenül, a többi ami benne maradt, az jó volt, ha a fentiek nincsenek, én is jobban élveztem volna a BTS-nál.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.12.29. 23:52:36
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Viszont csöppet hektikus.
Míg a network meter azt jelzi, hogy full sávszéllel (1.5M😎 tölti, addig a kliens összevissza jelez mindenféle sebességet.

Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2019.12.29. 20:31:30
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.29. 20:19:17
A B:TS ilyen szempontból sokkal jobb, kerek egész, bár a lezárással nekem voltak bajaim
De ha már Quantic Dream, akkor a Detroit Become Human a nagy hármasból 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Akkor mindkettő.
5500 HUF-ért megérte. Ez a 2 cím érdekelt mindösszesen a PS3 exklúzívok közül. 😊
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2019.12.29. 19:20:12
Epicen ma Talos Principle
Holnap Hello Neighbor
Beyond: Two Souls vagy Heavy Rain?
Most csak az egyikre akarok költeni, mert a 10€ kuponnal Epic Store-ban 8€. Ennyit már megér.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.12.29. 16:35:31
[merlinw.org]
Meg is van a 100%. Azért nem törlöm le, mert ha jövőre meglesz az 5700XT, akkor ultragiga maxon játszani akarok vele egy kicsit. 😊 Már High-on is gyönyörű a játék és nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen minden maxon a Lara segge. 😄
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2019.12.29. 16:31:54
+ Ez aztán a DLC baz!!! Konkrétan egy full új világ! 2 új szereplővel, egy rakat új fegyóval, rengeteg új helyszínnel, extrákkal, frankó puzzle elemekkel!
+ Máshol ezt szemrebbenés nélkül eladják teljes játéknak.
+ Ez a tropical környezet annyira jópofa, hogy rákívántam a Donkey Kong címekre...
+ Cirka 10 óra tartalmas, nem kamu, nem recycled, nem bullshit content!!! (Ami több is lehet, ha maxolni akarod.)
+ Ha az alapjátékban volt is pár hiba, itt azt mind kijavították! Még arra is figyeltek, hogy a leader kari végre a jól látható, irányított kari. Az alapjátékban ugyanis a mászkálós részeknél gond volt, hogy a picike robotot irányítottad, a piros sapkás Mario meg a nyomában volt. Igen, ám de a képernyőn ha nem pont oda fókuszáltál, akkor Mario látszott jobban, így az időre menős puzzle elemeknél az irányítással gondok adódtak rendre, hiszen a robotot kell irányítani, miközben te Mario-t nézed önkéntelenül is.
+ Zéró bug. (Switch sleep bug sincs.)
+ Pofátlanul jól működik Donkey Kong behozása a Rabbids univerzumba... szinte természetes, hogy jelen van. És nyilván van rá játék közben egy csomó jópofa utalás is.
- Mittomén'. Nem jut eszembe semmi.
- Na jó, ha nagyon kötekedni akarok, akkor kiemelném, hogy sok volt már a ládatologatós puzzle-ből...
- Továbbá ebben már vannak olyan puzzle-ök, amiket 10 év alatti átlagos gyerek nem hiszem, hogy képes megoldani. Az alapjáték puzzle elemei jóval lájtosabbak voltak. Persze itt is úgy van megoldva, hogy az extrákért járó puzzle a nehezebb, a továbbhaladást jelentő könnyebb.
9.5/10 és a büdös életben egyetlen játék sem kívánhat faszább DLC-t!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.29. 13:46:48
KONA-t akartam maxolni az is első végigvitelre 18/35-ös az acsi arány, de elolvasva mi kell hozzá hát köszönöm nem maximum akkor ha minden létező játékomat végigvittem már. Olyan időhúzó acsik vannak benne ,hogy a pofám leszakad. Vidd végig a játékot hogy nem használsz járművet... boklászd végig a "baszott nagy" havas tájat és keresd meg az összes tűzrakást, az összes talizmánt... Már csak az első hogy gyaloglással küldöd végig duplázza az alap 5-6 órás gametime-ot.. a többi keresgélős moslékról nem is beszélek... Tényleg szeretek maxolni játékot,de nem így. Az más hogy fejleszt maxra a fegyót vagy gyilkolj 1 fegyverrel 50 ezret meg gyirj ki 5000 népet kiskéssel. Ezek még ok mivel ez kihivás, de ezek a gyűjtőgetések meg agyfelbaszáson kívül semmi másra nem jók.
Next PC upgrade: 2022
Amúgy milyen durva már! Ez az 52% az összes sztori, mellék küldit lefedi ám! Ergo a játék 48%-a bullshit gyűjtögetés OMG!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Na köszi... szép. Mindegy, letolom a fő dolgokat, meg a sztori contentet, de nem gyűjtögetek itt se az is biztos, aztán. Origins, majd jövő ősszel/télen. Megvan már a fullos Origins, de még rá sem néztem.
Ellenben visszajöttek az Origins-szel, ami elképesztően jó, és igen, képesek voltak még azt is megugrani az Odissey-el. Mindkettő zseniális lett.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[merlinw.org]
Sekiro
Remnant: From the ashes
AC Odyssey DLC-k
Division 2
Viszon végtelen órát öltem:
Rocket League
Warframe
Let it Die
Destiny 2
Elkezdeni meg elkezdtem, talán még folytatom.
Code Vein
SW Fallen Order
Star Control Origins
DMC5
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.12.29. 02:01:18
[merlinw.org]
Letoltam a sráccal az első küldit (élvezetes, jópofa volt) és ilyenkor mindig olyan lelkes tudok lenni. Tök szép, kiváló a hangulat, a füstös Albion remekül néz ki, figyeltek a részletekre is, tök jól működnek benne a játékmechanikák, egyetlen egy bugot a kb. 40 perc alatt nem láttam. A lopakodás, késdobálás flottul működik, az irányítás smooth.
Jó a kezdés... ugye nem kell majd nagyot csalódnom már megint? <#help>#help>
Az Origins-ből amit láttam az tényleg végre előrelépés a franchise korábbi részeihez képest, szóval bizakodó vagyok, de még van előtte egy Syndicate + DLC-k.