311802
-
#309793 Kingdom kiadója nem szemét... Az a game már lefutott min fél éve miután a humblen is már ingyen szórták + már nem jön hozzá semmi.
Mondhatni alig termel bevételt (termel nyilván de már kb "jelentéktelent) így meg hülyék lette volna nem lepaktálni epikkel,most hogy kaptam értem pár millió $-ét... Annyit már a game se hozna önmagában évek alatt sem...
Akkor beszélek szar szemétről amikor fél/1évre adják el magukat.Akkor ott rohadjon meg az összes. -
#309792 Akkor a kiadó is szemét mert a saját érdekét nézi? Kicsit összeesküvés elmélet ez már.. lehet vuhani koronavirus is azért most tizedel.. na jó nem. -
Zóanagyvarázsló #309791 Monthlyból megvolt már neki.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.02.13. 18:47:45 -
Probatbicol #309790 Tehát azért szemét az epic mert a steamen nem jelenik meg a játék oldalán a dlc....
Tipp: bekattintod ingyen a játékot epicen és megveszed hozzá a dlc-ket. Problem solved. -
#309789 Ennek örömére meg is vettem egy kulcsos, szürke oldalról kuponnal, nyugodtan meg is dögölhetnek a szarjukkal együtt -
#309788 Steam? Semmi köze ennek a Steam-hez... ez kiadói döntés! A Steam le se szarja, hogy a Deep Silver melyik oldára mit tesz, amíg fizet... ez kiadói trógerség, abból is a legalja.
Mi az, hogy unatkozom? Ez a fő hobbim, évtizedek óta! Ha ez se érdekel, akkor mi más?
-
#309787 Most meg már az EPIC kliensbe még az e-mail címet is be kell írni. Eddig legalább azt megjegyezte és csak a jelszót kellett beírni. Most meg már mind a kettőt. Én is egyre jobban utálom. -
Zóanagyvarázsló #309786 Én az ingyenes osztogatás kezdetekor csináltam. Csak 0 eurós/dolláros/guldenes/krajcáros pluszegysorokat vettem, de sosem töltöttem le semmit.
És nem, nem követtek el bűncselekményt, de bosszantó, az biztos. Viszont az epices osztogatás előtt hónapokkal is el volt már dugva. -
#309785 Nem.. mert már a steam is rohadék. Nem mindegy ha jól jársz valahol hogy mi van mögötte? Tiszta lelkiismerettel ami játék kell az epicen és ha csak ott van akkor ott megveszem. Ha steamen akkor ott.. de tovább megyek volt hogy kiadótól is vettem játékot. Unatkozol hogy ennyire mozgatja a fantáziád? -
#309784 Nagyon sajnálom, ha nem olvastad el... pontosabban szólva, nem akarod értelmezni amit leírtam. Hol írtam olyat, hogy rohadékok, hogy ingyen játékot adnak? Adjanak, nem érdekel. Nem azért rohadékok, hanem... de most komolyan újra írjam le??? -
#309783 Szerinted ez mennyire gerinces üzletpolitika? Egyértelműen kimerítik a vásárló megtévesztése bűncselekményt. Kíváncsi vagyok, mit reagál rá a Steam support, már fogalmazom az üzenetet.
Nálam $ van, hiszen nem vásároltam és nem is vásárolok ott semmit... ez az accountom Day1 készült, amikor Shadow Complex-et osztogattak, amit persze ott soha nem indítottam el, X360-on toltam végig. -
#309782 Közben rám pittyegtek, hogy van Royal DLC package Steam-en is... egy kis gond van vele: Direkt, szándékosan NINCS a játék oldalán! A kereső adja ki! A Steam-en nagy pofával hirdetik azért, hogy 50%-os leárazás van a franchisra, az eldugott DLC pakkra ellenben csak 25% jutott.
Fúúú komolyan... az összes bicska kinyílt a zsebembe. Ez a Deep Silver & 10cent combo ez jobb, mint egy gyomormosás. -
#309781 Én nem értelek. Adnak egy játékot ingyen és még ők a rohadékok.. a sony is rohadék mert sok exlu játék van ps re? Utáljam most őket.. ezt ne csináld már.. tök fölös ronyrázás ez az epicet utáljuk gondolkodás.. van sapka.. nincs.. á mindegy. -
Zóanagyvarázsló #309780 Én vettem Steamen Royal DLC Package-t, létezik most is. Csak a játék adatlapjáról nem tudsz oda eljutni.
Nálam egyébként 12 euró Epicen a Royal DLC Bundle. -
#309779 Itt valami nagyon... elnézést... qrvára nincs rendben!
Epic-en 6.49$ az összes DLC. Jó, legyen semmi gond. Az alapára ennek az all DLC pakknak 8.99$.
Ezzel egyidőben Steam-en NINCS, nem létezik Royal DLC Bundle! Van helyette Royal Edition 40€-s áron, ami most akciós áron 29.99€.
Ha külön a DLC-ket szeretnéd megvenni Steam-en, még úgyis jobban jársz, ha EGYESÉVEL berakod őket a kosárba, mintha a Royal Edition-t vennéd, ami abszolút nem veszi figyelembe, hogy mit vettél meg már a pakkból vagy sem!
És ezt a brutális árkülönbözetet nem lehet a Steam +18%-os sápjára fogni (Epic 12%-hoz képest értendő), ez egyszerűen kiadói döntés!
De könyörgöm!!!!!!!!!!!!!! Miért nem jó nekik Steam-en a 8.99$-os Royal DLC Bundle + 18% Steam sáp?????? Borítékolom, hogy k. sokan vennék!
De nem... ehelyett abszolút féreg hozzáállással egyszerűen Steam-en nem jelentetik meg a DLC bundle-t!
Ha eddig kicsit is elismertem az Epic-et, az most fordult át a gyűlölet legteljesebb árnyalatába! Undorodom tőlük! Egy gennyes fekély a PC játéktörténelemben az egész hányás bagázs! -
Rony94 #309778 Aki még nem nagyon olvasott semmit a KC:D-ről, annak elmondom, hogy 2018 egyik legjobb játéka. Szóval akit nem zavar az Epic launcher, annak ez rohadt jó deal. -
#309777 Igen. :) -
#309776 plusz az Aztez, jövő héten Faeria -
Kingdom Come: Deliverance ingyenes Epic-en.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2020.02.13. 17:31:26 -
#309774 Hát, még a majom is leesik néha a fáról, ahogy a mondás tartja. :) A lényeg, hogy megoldódott. -
#309773 :)
Ja legalább a support helyén van, mert egy email-be hogy 2 vásárlás kulcsát kaptam, ez tuti a support intézte, nem késett email volt. :) -
#309772 Na, akkor jóvan, örülök. Furcsáltam volna, ha maradt volna a gebasz, soha rosszat még nem hallottam róluk senkitől, és a magam tapasztalata is abszolút pozitív. :) -
#309771 -
#309770 Igen elfelejtettem mondani, írtam a supportnak, elküldve a paypal-os számlákat és ma jött egy eamail, benne 2 koddal!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.12. 18:59:01 -
#309769 Jaaa értem, köszönöm a tippet! :) -
Evoluti0N #309768 Humble VR Bundle csomó remek játékkal. A top tier kb. kötelező kategória, de a többi is jóféle. -
#309767 Na, megjött a kulcs végül? -
#309766 Ha nem használtad fel, akkor automatikusan levonja. Még a téli vásárról kellett maradnia, ha jól rémlik olyan május környékéig érvényes. A Gold edition 28.98 EUR-ra jön ki, ebben benne van az Expansion Pass (amit már nem tudok hogy mennyire jelent teljes játékot). -
MrAndree #309765 De nyilván kell hozzá a season pass is ami még 25, szóval akkor legyen 40 euró. Ehhez képest meg annyival meg már talán nem lesz drágább Steamen a superior verzió.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2020.02.12. 00:13:40 -
#309764 14 euro az best buy. :) -
#309763 Mi a kupon kód? -
#309762 Magyar kártyás paypal-al is lehet fizetni akkor? -
MrAndree #309761 Biztos véletlen az időzítés. :D Ennyit mondjuk már lehet ott is megérne, de bízom benne, hogy Steamre is valami akcióval dobják fel pénteken. -
#309760 Epic-en Metro Exodus kuponnal:
-
Rony94 #309759 Operában benyomtam a TunnelBear-t, beírtam egy kamu amcsi címet, aztán kifizettem PayPal-al. Ilyen egyszerű. -
#309758 Én is megvenném, de fizetni nem szeretnék a multiért, és kacifántos ez a vpn dolog is....
-
#309757 Eddig nekem se.... És ugye csak email-ből tudhatnám meg a kulcsot, G2A-n annyiból jó, hogy vásárlás után mindjárd kiad egy linket.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.11. 21:13:38 -
Rony94 #309756 Na most nem tudom az ilyesfajta vásárlás reklámozása mennyire szabad ezen a topikon, de VPN trükközéssel csak 3 dollár a Division 2. Aki imádja a looter-shooter játékokat, annak nagyon megérheti. Ubisoft Store (US)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.02.11. 21:08:34 -
#309755 Már két tucatszor vásároltam ott én is, és még nem volt soha gondom vele... -
#309754 Most vettem 2 Evil Within 2-őt CD-n és nem küldtek még email-t.... mondom fasza, eddig megjött mindig ha vásároltam...:S