Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
LAN-ozás egy időben az egyik csapatban volt, szigorúan ebéd után egy fél óra-óra és a főnökség is támogatta, mert cserében 10 órát volt bent mindenki. Nem tudom miért szűnt meg de most már nem tolják (valami FPS-t nyomtak).

zorrobomber
Nem én csinálom, nem vagyok nagy alvógép 😊 Egyébként egészséges lenne, Kínában délidő után lábujjhegyen kellett járkálni, a fél iroda aludt 😊

IMYke2.0.0.0
Munkaidőben nem alszom. Nem iszom kávét (sem).
Ellenben munkaidőben szívesen LAN-oznék 😊)))))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát ha te ezt csinálod munkaidőben akkor vegyetek már fel oda engem is. 😄

Why so serious?

zorrobomber
Lehet hogy munkaidőben aludtak, kávéztak, és lanoztak munka helyett. Most ez egy ilyen szar, irigy savazásnak tűnik, közben meg csak a magyar valóság 😊

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ettől függetlenül és nem védeni akarom a BW-t de azért nem olyan rossz dolog az ha egy 7,5es átlagértékelésű játék a "legszarabb" amit valaha csináltak. 😊 Mondjuk ha dolgoznak még fél évet akkor lett volna az 8 is. Én annyit módosítottam, hogy előbb Horizon, addig tán jön patch a karakter kreálóra. Az animációk nem érdekelnek, de nem lehet normális női karaktert csinálni ami viszont zavar. És tán kezdenek vele valamit abban néhány hétben. 😊

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
"szerk.: szerkeszteni nem ér"

<#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Nyert egy csomó GOTY díjat, ok, belátom, hülye voltam. Mentségemre szóljon... hogy rég volt? (amúgy tényleg, 2014... olyan mintha tegnap jelent volna meg)

"Dragon Age: Inquisition has received numerous awards and nominations from gaming publications. The game has received the Game of the Year awards from Game Informer,<108> IGN,<109> Electronic Gaming Monthly,<110> Hardcore Gamer,<111> Gamereactor,<112> SXSW Gaming Awards,<113> Good Game,<102> Game Revolution,<114> Ars Technica,<115> Associated Press,<116> The Escapist,<117> Polygon,<118> Shacknews,<119> The Game Awards,<120> and the DICE Awards.<121> and was nominated Game of the Year by Destructoid<122> and IGN Australia.<123>"

szerk.: szerkeszteni nem ér

szerk2.: na majd a Divinity OS 2: Divinity Original Sin 2 steam reviews

szerk3.: a véleményem persze még az hogy Divinity>Dragon Age
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.20. 16:20:03

IMYke2.0.0.0
Távol áll tőlem, hogy megmondjam Bálint mire is gondolt valójában, de szerintem ez lehetett az:

//Ja és erre:

"Dragon Age: Inquisition received critical acclaim upon release, with critics praising its story, voice acting, soundtrack, detailed environments, and engaging combat. The game did receive some criticism for the presence of technical issues. It was awarded over 150 year-end accolades and nominated for more, including Game of the Year and Best Role-playing awards from several gaming publications."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.20. 16:15:32

Már akinek ugye. 😊

Why so serious?

zorrobomber
A Dragon Age Inquisition hol lett GOTY? A gémsárban? <#nevetes1>

Esetleg ha RPG-re gondoltál, akkor hint: az a Divinity volt akkoriban 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.20. 15:51:15

TBTPumpa
Igen, olybá tűnik, hogy ez eddig a leggyengébb Mass Effect játék. Ettől még biztosan jó móka, csak helyén kell kezelni. Ez sajnos nem lesz GotY, mint a Dragon Age Inquisition.
Én is meg fogom venni, illetve játszani is fogok vele, ám ezek után, már nincsenek olyan elvárásaim, mint a korábbi trilógiánál. Valószínűleg ez nem lesz 5+ végigjátszós dolog, mint az első és második rész.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.20. 15:47:07

Scooter
A híd közepén jön a videó és mind a 2 oldalról támadnak? Azt nekem sikerült megcsinálnom, ha arról van szó. Akkor ha nem szaladsz át a hídon gyorsan, akkor esélyed sincs.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.03.20. 14:29:30
zorrobomber
Fú, abban én csúnyán elakadtam egy résznél, ahol üldöz két lény, egy hídon kell átszaladni, majd ott beindítani valami generátort. A legjobban sikerült próbálkozásnál is csak éppen elértem a generátort, nemhogy elindítsam.

Olvastam, volt olyan ahol nem ezt írták. De az nyilván fizetett, ugye. Trialt próbáltam, alapvetően szórakoztatott és az alapján baromira nem gagyi a főszál. Szóval megveszem. Aztán eldöntöm magam.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.20. 13:59:35

Why so serious?

Scooter
Én meg az Alan Wake-et nyomom folyamatosan. Már 2013 óta megvan és sajnos mindig csak toltam a kipróbálását. Akkor kellett volna megnéznem, bár még most is gyönyörű a grafikája. Viszont szerintem nagyon monoton TPS. Mást se csinál benne az ember, csak fut meg lő. Egérrel a kamera kicsit gyors, amikor forog az ember. Látszik, hogy konzol örökség. A grafika, a történet és a zene szuper. Szóval egy korrekt, jó játék, de semmi több. Olyan 80%-ot adnék rá. Még véletlenül se 92-95% a 100-ból!
Rapid81
Olvass review-kat...

Gagyi főszál, még gagyibb mellékszálak, ronda animációk és kritikán aluli szinkron. Ha nem ME lenne, akkor nem lenne 7-es az az átlag. Biowaredroidok picit elfogultak.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Egy 7 pontos átlag az mióta is minősül szarnak? Vannak hibái de azért túlzásokba esni lehet nem kéne. 😊

Why so serious?

Rapid81
Well done EA!

Hozzá lehet adni a ME frencsájzt is a listához, amit kinyírtak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Voltan
Nem, ez fel se merült 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Rapid81
Ryzen esetében az alaplapokkal van a gond, nem a procival. Az alaplapgyártók nem készültek fel a startra, így igazából BIOS szinten nincsenek készen a lapok. Ez persze majd javulni fog, de az AMD helyében még várni kellett volna a starttal 1-2 hónapot. A Ryzent meg senki nem írta még le és nem is fogja. Borzasztó nagy rá az érdeklődés. Az év második felében, mire kiforrnak az alaplapok, igencsak én is beújítok egyet. A processzor nem egy játék, hogy 2 hónappal a start után már senkit nem érdekel...

zorrobomber
Én inkább arra gondoltam, hogy amíg itt mindenki izgatottan, tűkön ülve várja hogy milyen az Andromeda, meg mikor jön már ki az n-edik térképtakarító program, addig én az utóbbi idők egyik legjobb gamer hétvégémet nyomtam le. Mivel? Azzal ami bevált: egy befejezetlen Civ party, ahol még mindig a rohadék Szulejmán vezet (de pusztulni fooog), FM16-ban egy jó kis téli átigazolási időszak, közben pedig haladtam pár órát a Witcher-el (igen az 1-el) 😊 Ezúttal tényleg semmi hiányérzetem nem volt.

Scooter
No meg addigra javíthanak rajta patch-el is...
zorrobomber
Nem érdemes felülni a hype trainre.

Voltan
Tologatom a trialt, és nem mondom, hogy nem tetszik...
A karakterek eddig, amit láttam, totál sekélyesek, senki nem volt különösebben szimpatikus, de ez még bőven változhat.
A sztori nem rossz, az alapkoncepció tetszik, semmi egetrengető, de ez is még a meglássuk kategória.

A mimikai animáció vérlázítóan szar - sajnos főleg épp a főhősnél (csaj) - és valamiért a legtöbb karakter ocsmány. Nem úgy értem, hogy rosszul vannak megcsinálva, hanem mintha direkt randa pacekokat raktak volna a fejükre. Értem én, hogy ez így valós, de bazmeg, ez egy játék, ha csúnya embereket akarok látni, akkor belenézek a tükörbe, vagy felszállok a metróra.

Ezzel szemben az nagyon látszik, hogy elképesztő mennyidégú munka van benne, a grafika a fent említett gondokat leszámítva egészen szemet gyönyörködtető is tud lenni. A harc jó, jobb, mint az eddigi Mass Effect-ekben, az autókázás is jobbnak tűnik, mint a makózás, és állítólag a side questek sem rosszak. Nem egy Withcer 3 szint, de a Dragon Age Inquisition retardált mmo-s küldijeit ütik.

Szóval valszeg jó lesz ez, de kicsit rossz szájízzel fogok belevágni, és meglehet, hogy kivárok vele.

Metacriticen 75-ön áll. Eddigi legalacsonyabb pontszámú Bioware játék.
dartonite
Mass Effect Andromeda Review "Buy, Wait for Sale, Rent, Never Touch?"

Angry Centaur review.
Eleg felemas, sot.
Mondjuk en a DA:I -be is beletoltam vagy 60 orat akarmilyen szarkupac lett az Origins utan 😊
Voltan
Sovánka, sajnos.

MarkBlade
Vannak single.. Multi és coop játékok mindenkinek érzése szerint. Ez singliben nem jó de a nemi élet is unalmas egyedül.. 😉
grebber
Aha csak ezt mond azoknak aki egyedül szeretnek játszani őket nem vigasztalja hogy 4 haverral ökötködve mennyire fun ,ha egyedül meghalsz az unalomba...

Next PC upgrade: 2022

MarkBlade
Ugyan ez igaz a Ghost recon re. Lehúzzák de aki játszik vele az élvezi. Hatalmas szórakozás ha coopban 4en nyomják.
TBTPumpa
Mass Effect Andromeda tesztek:

PCGamer - 80/100
PCGamesN - 8
IGN.com - 7.7
Polygon - 7.5
GamesRadar - 3.5/5
Destructoid - 6.5
Gamespot - 6
USGamer - 3/5
Digital Trends - 5
Eurogamer - "valószínűleg a BioWare eddigi legrosszabb RPG-je"
Kotaku - "egy játék, amiben el lehet veszni"

3Error
Engem is érdekelt mikor megjelent, aztán lényegében bele sem néztem, mert : "A történetet átjárja egy kis amerikai patriotizmus, de semmivel sem jobban, mint bármelyik hollywoodi produkcióban." Nekem meg olyan szinten van már tele a tököm az amcsikkal, hogy ááá...

//Grebber +1
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.03.20. 09:11:02

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
"Ez egy teljesen indokolatlanul alulértékelt játék"

Nos ezért nem ajánlatos ótvart kiadni....az első benyomás bélyegez meg ,ez akkor meg egy hulladék volt, most meg már kb senki sem érdekel. Az AMD proci is hiába lesz jobb a frissitésekkel (mert előzetes alapján sok van bennük) az marad meg a köztudatban hogy ez a Ryzen még mindig gyengébb mint az intel game alatt....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.20. 08:08:17

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Homefront: Revolution 8 óra játék után:

Ez egy teljesen indokolatlanul alulértékelt játék. Hasonló openworld gerilla taktikás FPS sem nagyon létezik, tudomásom szerint. Oké, vannak technikai gondok, de a játék ettől függetlenül jól össze van rakva. A mellékküldetések, felfedezhető terület, a fegyverek testreszabhatósága, mind-mind egészen élvezetes játékot nyújt. Nekem nagyon bejön. Annyi a gond, hogy az AMD Gaming Evolved proginak (Raprt) nagyon nem szabad futnia alatta, mert ahogy a Fahrenheit, ez is szereti eldobni magát miatta.

8 órám van benne, de még felénél sem járok, igaz, benézek minden épületbe, tönkreteszek minden KPA technikát, elfoglalom, amit el lehet és csinálom a mellékküldetéseket is. 😊

Igen, az 1 és 3 között a fejlődés gyakorlatilag lineáris. Még akkor is, ha lehet egyiket vagy másikat jobban szeretni, de mondjuk az első már tényleg borzasztóan fapados*, ráadásul nincs wizard és necromancer. A 4 viszont szinte egy más játék, de azért van benne Heroes. A mai napig félkészebb állapotban van, mint a klasszikus részek, de az eltérő koncepció minden bosszantó vonása ellenére ad neki egy jó értelemben véve érdekes ízt. Ami azt illeti, én azzal sem játszottam kevesebbet, mint a többivel.

Az 5 meg szerintem kipróbálásra mindenképpen kötelező, a 4 sok újítását belesimítja a 3 medrébe, és überkirály dolgokat is behoz, a karakterfejlesztés és a várak saját speckóik nagyon jók, és egy-egy adott vár lényei és hősei között erősebb a szinergia - más szemmel nézve talán túl erős is a korábbiakhoz képest. Nem lineárisan fejlődött a 3 után, az engine és 3D meg máig hátrány benne, de egy értékes evolúciós lépés. Mondjuk Tinman úgysem hagyja ki, meg már ismeri is, szóval mindegy is ez.

Az újabbakat nem próbáltam még.

*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont bevallom, kedvet kaptam hozzá, az egyik nap elindítottam, hogy belekukkantsak (nem mintha régen nem játszottam volna vele sokat), aztán előtteragadtam hajnalig. És alig várom, hogy újra legyen időm elindítani.

Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.20. 01:00:53
Voltan
Igen a HoMM sorozatból vitán felül a harmadik a legjobb, és sikerült a második rész zsenialitását még megfejelni egy fokkal.
Aztán onnantól ment lefelé. A négyes az sztem említésre sem érdemes, az ötös behozta a kvázi 3d-t és a gyönyörű grafikát, és volt ott benne a régi kraftból, azt még érdemes kipróbálni. A 6 az teljesen felesleges erőlködés, a 7 pedig, jajj.

Tipikus példája az elhibázott döntések sorozatának. A kult klasszik az kult klasszik. Felesleges ostobaság tovább tolni.

Tinman
Nem emlékszem, hogy utoljára már melyik játéknál tettem félre minden mást és toltam majdnem éjfélig. Heroes of Might & Magic 2 Gold-ból jövök és még tolnám, de jövő héten k. sok meló lesz, aludni is kéne már :-(

A jó oldal utolsó kampányába értem, az utolsó előtti (9.) egy picit megszívatott. Mindenképpen el akartam kapni egy opcionális ellenfelet és vagy levert, mint látó a kancsót, vagy lenyomtam, de a hátam mögött, meg remete rákot játszott az A.I. a kastélyommal. Végül csak összeállt a dolog, de nem volt egyszerű utána sem fenntartani a balanszt. Volt még egy kritikus pont, amikor a legalsó warlock váramnak nekiment az egyik élőholt hősével és pusztán 12 db. Tinman élte csak túl. Hint: Általában ha az A.I. nekimegy valaminek, akkor nagyon is jól kalkulál azzal, hogy el is tapossa... nagy ritkán ez nem jön be neki.

Végül elég látványosra sikeredett a dolog, mert a térkép jobb alsó sarkában levő 2 hősét + utolsó várát szó szerint blokád alá zártam, se ki, se be. Nem is mert egyik hősömnek se nekimenni akik lezárták az utat,

Kiváló játék. Egyetlen apró hibája, hogy ha már látom, hogy merre mozog a A.I. hőse csak manuálisan kézzel találom meg miután megkaptam a köröm. Kár, hogy nem toltak be erre egy gombot, vagy lehet, hogy van és csak én nem találom :-/

Úgy kb. ennyi, más hibát én nem nagyon leltem benne, mert a graf az időtálló, a zenék csodásak, az art remek, az irányítás szinte kifogástalan, a mentési rendszer még arra is figyel, hogy nyertes pálya után külön készítsen adott győzelemről egy mentést, a sztori abs. korrekt egy TBS-hez képest.

Na meg ha lenyomom a jó oldalt még mindig ott vár rám a másik kampány, meg még a kieg NÉGY kampánya:

- Price of Loyalty
- Voyage to Home
- Wizard's Isle
- Descendants

Nem bírtam azért ki, belenéztem a 3. részbe. Anno toltam azzal is sokat, de már nagyon megfakultak az emlékek is az is sajna rip volt. Hát brutális a különbség a 2. részhez képest. Még szebb, még jobban kezelhető, még érdekesebb, még hangulatosabb, még tartalmasabb és változatosabb, rettentő profi munka.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
OFF-topikban kezdeményeztem egy belsős hardware survey-t.
Kérem, mindenki nézzen át oda, aki rendszeresen ideír!

Moby
Mert a pécésben totál sikertelen voltam. A konzolnál a kontroller viszonylag kisimítja a különbségeket (bár elég sokan tolják sajnos billegérrel). Meg ott volt már egy elkezdett karrierem.

Adversus solem ne loquitor

MerlinW
Boldog szülinapot!

[merlinw.org]

Boldogot Evo!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Boldog születésnapot Evoluti0N!

Egyébként egy erős gép mellett miért PS4-en BF4-ezel?
Örülök neki, h nálad nincs baj. Nem arról van szó, h nem hiszem el, hanem, h ez rajtam sajnos nem segít.
Moby
Körülöttem meg mindenkinek csinálja. Napi 1x, de nem mindig várom meg. Egyszerűen már látom amikor történni fog, elkezd szaggatni az egész játék, mint a barom.

/mondjuk mostanában már alig nyomom. Jövök már le a szerről, hálisten.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.19. 16:40:13

Adversus solem ne loquitor

wesker24
Elhiszem hogy nálad minden OK a Nier-rel van aki meg nem ilyen szerencsés és nincs türelme arra hogy kivárja a Patch-eket megy a PC-s Refund és veszi a PS4-es verziót helyette ennyi.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.03.19. 16:26:56
IMYke2.0.0.0

wesker24
HBD ! <#pias>