Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
//Nem a vita kedvéért: PC-n is jó. Patch-ig például az ingyenes Borderless Gaminggel játszom. Hibátlanul.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fogjuk rá, h szülinapra megvettem tegnap PS4-re (a PC-s refund után) a Nier Automatát. Pro-n szépen néz ki, szépen fut. Tény, h van olyan rész, ahol nincs 60 FPS, de többnyire tartja és legalább megy gond nélkül. 😄 Eddig baromira bejön. Sztori, karakterek, világ, harc, bossok. Mind zseniális. Még talán korai elkiabálni, de lehet, h a Platinum eddigi legjobb játéka. Jah, Bayonettánál is jobb, pedig az ilyen stílusú játékoknál az a top nálam.
Ja és akkor képz már.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.19. 15:12:35
streameles kozben sem dobott.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Adversus solem ne loquitor
Miközben 1080p-ben is többnyire 60 fps volt, de nem volt az igazi. Lehet, hogy nem jártam volna vele rosszabbul konzolon, de azt a játékot azért nem mondtam, mert nálam CPU-limit volt, és az 1060 sem szinte minden PC. De mocsokul futó játékoknál meg tud esni, hogy nincs "jó 30 fps-ük". Van olyan is, aminél volt annak idején (legalábbis az AC2-vel elégedett voltam az ócskapécémen, és a PS3-os AC-khoz képest mennyei is volt, tapasztaltam).
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.19. 14:17:59
30fpsel low-on, ahogy one-on fut, szerintem bármilyen retken elfutott. A QB is 720p-n renderelt 30 frémet, ami szintén nem lehetett túl nagy kihívás a pécé portnak sem. Lettlégyen bármilyen szar is (pécés szemmel).
De mondjuk - hívjuk tippnek - a Forza Horizon 3 launch körül és freesync előtt nem volt jobb One-on? Nyilván már már itt is átfordult a történet, főleg nálad, de kezdetben talán más volt a helyzet. A Quantum Break is elég hírhedt volt, amíg MS Store-only volt, de annál sem tudom, hogy ez megállna-e, és azóta van jó - mi több, Store-mentes - port belőle.
Én inkább PC-exkluzív játékból tudok mindenen problémását: Total War: Warhammer. Ez meg irreleváns, és nyilván nem konzolon hasítana, mint CPU-mániás cucc.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.19. 13:58:40
Mondanál erre egy példát? Én most komolyan töröm a fejem, de egyetlen ilyenre sem emlékezem 😊 (tényleg, nem irónia)
Számomra itt a topikban az volt az érdekes, hogy néhányan mondják vissza a PC-s Mass Effectet, mert majd konzolon jobb lesz. Nem tudom, hogy milyen gépük van de ha ez alapján a PC lenne multiplatformra az elsődleges náluk, akkor meglehet, hiú reményeket kergetnek azzal, hogy konzolon majd sokkal jobb lesz. Te leve nem is akartad PC-n játszani, szóval más cipőben jársz. De azt te is tudod, hogy a konzol technikai oldalról nézve a játékok túlnyomó többségében a fix fps-ről való lemondást jelenti, cserébe az áráért, az exkluzívokért - és még egyéntől függően lehet sorolni, hogy miért.
Nincs ezzel semmi bajom, csak kár az ellenkezőjét hinni. Ismétlem: nem te voltál az, mások. És nagy néha tényleg megesik, hogy egy-egy port, mely konzolon jobb, mint szinte bármely PC-n, de éppen az Arkham Knight mutatja, hogy már régen nem a Bully vagy a Saints Row 2 szintjéről beszélünk, ha rossz portól van szó. Ma már rossz portnak számít a felső-középkategórián a konzolos teljesítményt nem eléggé felülmúló is. Csak a hangosabb sírás miatt máshogy csapódik le.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez az egyetlen szempont létezik az exkluzívokon kívül. Semmi egyéb. A hardver ár. Ez mozgati tt mindent, és ennek hullámain vannak itt olyan kényszerképzetek, hogy a konzol megment bármit.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.19. 13:09:35
Azonos multiplatform címeket kell nézni, hogy ugyanaz-e a probléma velük, erről beszélt Moby.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.19. 13:02:08
Ezek után egy álom volt a ME2 folyékonysága (tehát tanultak belőle), abban már az inventoryt is javították egy Shift+Del-lel 😊 De azért ott is volt a Conrad Werner-bug, vagyis hogy automatikusan renegade dönté st hozott át az előző játékból adott mellékszál kapcsán (mindenkinél), annál is közölték: nem fogják javítani soha, mert túl bonyolult lenne.
Szóval itt a kivárás segít arra, hogy megtudd, milyen lett (végül is ez te hirdeted, a többi inkább a topikban elhangzó eszmecserének szól), de a minőséggel viszont kétlem, hogy csodát tennének a fennálló problémák miatt, tehát akit érdekel a játék, az ígyis-úgyis ráfarag - ha ezek a problémák zavarják. A DLC-k, a spórolás és az igénytelenség büntetése miatt persze célszerű a türelem.
A savazásnak örülök, megérdemlik. Mármint nem a szerencsétlen csaj, de az is magának köszönheti.
Heroes VII esetében valami hasonló zajlott tudtommal :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.19. 12:24:16
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pont ezért hülyeség...semmivel nem vagy előrébb, de kockázatot vállalsz, hát erre mit lehet mondani, hurrá, csináljátok.
Konzol=exkluzívok. Ez nem fog a jövőben sem változni.
/64fős CQ szervereken
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Annak is haszna volt, a sok youtube-os trollkodással.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.19. 10:15:09
Konzolon sem tökéletes, csak úgy értettem, hogy nagyon minimalizált a hibák száma, mindig kevesebb lesz, mint azon a platformon, ahol esélyük sincs 1 configra készülni....
Ezzel EGYÜTT KELL ÉLNI.
És dönteni, vagy így játszol tovább, vagy ki kell vonulni a gaming kultúrából, és akkor az élet is jobb lesz, nem kell aggódni semmin.
Én is ezt fogom tenni, ahogy elfogynak a számomra még "értékes" játékok.
Az értékes szót természetesen nem árban gondolom.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
/minthogy a Batman AK ps4 verzája a superior a fejekben ma is a sub30-as futásával.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.19. 10:13:52
Mert ott nagyon kevés ilyen dolog van amikről sokszor hibaként beszélgetünk és ja kisebb elvétve tapasztalt hibákon előbb túllendül az ember mintha lépte nyomon abba akadsz bele.
De még mindig azt hiszik sokan, hogy ez kizárólag a fejlesztőkön múlik minden. holott egyértelműen meg lett sokszor tárgyalva, hogy a pc-s több eszközre optimalizálás soha nem lesz hibátlan. Annyira nem mint 1 adott eszközre.... Lehet ezzel-azzal segíteni, könnyebbé tenni, de képtelenság ugyanazt a hatékonyságot elérni, számtanilag és fizikálisan sehogy sem jönne ki.
Ezzel nem a Batman-t vagy a Mass Effect-et akarom menteni, csak hogy általánosságban nem csak a fejlesztől "leszarom" hozzáállás miatt van több kellemetlenség.
PC-n a batman télleg retek volt.
De ha így nézed pl a Fifa-ban is mikor régen átportolták a gyengébb változatot?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.19. 10:03:56
Több százezren....nem rád írtam, ezt nem te szoktad csak így csinálni.
Itt a topikban veled meg velem együtt mások is vásárolgatnak 3.féltől, meg 1 dollárért, nem értem miért azonosítod ezzel csak egyedül magad....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.19. 09:57:56
Why so serious?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.19. 09:14:53
Next PC upgrade: 2022
Mert ott azt is megmagyarázzák miért jó a fizetős multi. Ott minden úgy remek ahogy van. Mindegy milyen. Az úgy tökéletes. Refund nincs, feedback nincs. Érdektelenség van, vagy fanbojkodás. Igények nincsenek.
De ha már 8-10 k vagy a felett van egy játék pc-n, az akkor istenkáromlás....
Holott TÖBBET KAPSZ MINT KONZOLON, vagyis kapnál ha kifizetnék a vásárlók és mégis olcsóbban várják el.
De ezt átbeszéltük vagy 4278x legalább...lerágott csont. 😊
PC-n amivel ki lehet verni a biztosítékot az a trehány port és szarul fut a cucc. Nos a Frosbite nem ilyen elég jól összrakták .... Batman ilyen volt ott ért is valamit a népharag (bár az sokak szerint ma is ugyanolyan szar - én nem tudom nálam csutka maxon kottán fut)
Next PC upgrade: 2022
Max csalódott lehet valaki, mert FELTÉTELEZ valamit, de nincs joga senkinek azzal érvelni, hogy elővásárolás miatt, ő másra számított....
Pláne a mai világban.
A Perorder, az egy bizalmi vásárlás, utólag nincsen reklamáció, vagyis lehet, csak értelmetlen a pre-order-re fogni, hiszen senki nem kényszerített senkit...tehát károsításról sem beszélhetünk.
Ez nem egy tv, amit megveszel, hogy fullhd, és mikor kicsomagolod akkor 720p-s tv-t találsz a csomagban, itt semmilyen igéret és félrevezetés nem volt, a videókban, gameplay-ekben tisztán ott volt, hogy fog kinézni a cucc.
Én sem értem ezt a nagy hadjáratot.
Panaszkodni lehet, mert szar lett, de az igéretek nem voltak sehol, a pre-order meg az egyéni vásárló kockázatvállalása, a Bioware max annyi baja lehet, hogy lepontozzák a játékát, azt ennyi.
Meg a pre-order-nél pl oda van irva konzolon, hogy NINCS VISSZAFIZETÉSI lehetőség....legalábbis legtöbb játéknál, ha mindegyiknél nem is.
Félrevezetés illetve megkárosítás itt nincs.
Az ilyen "tudatos gamer"-re is elnézően mosolyog az a többség, aki jelen esetben megvette az ME:A-t és boldogan játszik vele.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.19. 08:29:31
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szerk: teszem hozzá ez max évi 3-4 játék. Idén mondjuk több lesz mert már a március erős volt "sajnos" (ME:A, Nier, Horizon).
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.19. 08:29:13
Why so serious?