Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Főmenübe steames indítástól: 27 s
Főmenüből kampánytérkép: 1 m 44 s
Kampánytérképről csata: 1 m 10 s
Nem tudom, hogy a főmenübe miért tartott tovább most eljutni, de máshogy is nézett ki, pedig patchről nem tudok. Viszont a lényegesebb betöltésekben háromszor gyorsabb így.
Éppen ezért újrateszteltem SSD-n is, visszamozgatás után:
Főmenübe steames indítástól: 26 s
Főmenüből kampánytérkép: 33 s
Kampánytérképről csata: 23 s
Emlékeztetőül a múltkori SSD-s értékek:
Főmenübe steames indítástól: 37 s (tuti ennyi volt, csodálkoztam is)
Kampánytérképről csata: 24 s
Remélem, szolgált valamilyen tanulsággal 😊
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.21. 19:04:42
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.21. 18:29:21
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A barbi kampány magasabb nehézségen valóban szemét volt mert a kezdése eléggé olyan h nincs helyed tápolódni. (ugye mindig az első térkép volt ami az alacsony hős miatt ultra szívás tudott lenni). Nálam a szinkron erősen péklapát effektus, nagyrészt mivel (akkoriban) ugyanaz a 3 ember szinkronizált mindent és nevetségesen túljátszották mindig. Ez mondjuk mostanra elfajult nálam egy olyan fajta sznobizmus irányába, h magyar feliratot sem vagyok hajlandó használni mert úgy érzem ront a beleélésemen. (újra is kéne tolni végre a Clear Sky-t; csak ne az lenne a leggyengébb a Stalker trilógiában :/ )
szerk: amúgy annyit dumáltatok h mennyire tuti a H5, h cserkészbecsszó köv rendes leárazásnál behúzom végre tesztelni.
Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.03.21. 18:01:25
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.21. 16:32:11
Next PC upgrade: 2022
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerencsére a fémtokos verzión nincs írás. <#hehe>#hehe>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Totti: Most a grebber szólalt meg belőled 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha akarod érezni a feelingjét, kimész a pajtába és szerszámos ládákat odébb tologatod, közben meg hallgass klasszikus zenét.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerk: A másik legjobb pedig, h mindenki írja a hozzászólásokban, h ez meg az a játék hogyan áll. Ahelyett, h aprópénzért vennének egy előző generációs konzolt, helyette várják az emulációval működő verziót, amihez egy drága bivaly gép kell. Nóóómális?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.21. 10:49:39
(a lista tetejéről a 6950x jelenleg 600 ezer környékén jár, és 10 magos)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
S amikor elmehettem / elmehetnék szabira, épp akkor van a "legnagyobb szükség rám".
Ma például mélyvénás trombózissal került kórházba a polgi. Ez testvérek között is 1-1,5 hetes távollét. Ez idő alatt nekem kell vinnem a frontot. Mert az alpolgármester finoman szólva is szarik az egészre.
Már pedig ez a játék kényszerít, hogy a szűkös lehetőségek között élj túl --- nincs 600 fegyvert tárolni képes inventory ugye... meg 1000 golyó...
Na jó, nem egy autoplay, de ha jól rémlik még hardon is toltam vele és nem sokkal volt nehezebb, mint normalon, ahol DLC-stül zabáltam megfelé. Nekem nagyon bejött. Utána cirka 1.5 évig hallgattam havi szinten az OST-t és a különös hangulata nagyon sokáig ott motoszkált az agyam hátsó szegletében.
Ja és az egyik legfullosabb gyűjtői tuti az enyém belőle :-P
Az 5. részt végigtoltam. Coming out: Mint forró kés a vajban úgy siklottam rajta át és meg kell mondjam ezt ott és akkor nem bántam. Végig élvezetes, nem nyögvenyelős, nem frusztrálós élményben volt részem, teljesen korrekt kihívással és megfogadtam, hogy a kiegek is kellenek. Meg is szereztem őket, de aztán elmaradt a végigvitelük. Majd pótlom, de azokat már biztos nem idén.
A 6. és 7. rész is megvan, de egyikkel se toltam egyetlen percet sem. Sajnos jókat nem hallottam róluk... a 7. rész még mindig gamebreaking szinten bugos?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
7/10 és 7/10 között is van amúgy különbség, lásd ezt az RPS-es gondolatsort és listát.
Egyébként simán volt elég baja az első Mass Effectnek ahhoz, hogy lehúzhassák, ha nagyon akarják, a mellékküldetések színvonala miatt sok gyötrelmes és unalmas percet szerzett nekem az a játék, a harc is gyengécske volt, hiába bírtam a főszálat. Az Alpha Protocolt bezzeg ízekre szedték.
"szünetekkel szakítsák meg, vagy más tevékenységgel cseréljék fel."
Tehát lehet ám dolgozni, ha tud az ember monitor nélkül. Bár nagyrészt monitor előtt tudok, nincs olyan, hogy ne találnék más munkatevékenységet, tőlem gyenge kifogás lenne.
Főmenübe steames indítástól: 37 s
Kampánytérképről csata: 24 s
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.20. 19:58:39
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mert adok a szavadra.
S köszi, hogy leírtad a véleményed - spóroltál nekem 😊
Nagyon spoilermentesen: Butítottak a recepten minden téren (tudtam róla, de reméltem, hogy így is működik...sajnos nem), ami így már semmitől nem különleges. Akkor már miért ne a különlegeset játsszuk (1-2-3. rész) inkább. Tényleg nagyon szemelvényesen: Irtózat bugos, rosszul fut, unalmas, nincs feszültségérzeted, könnyű, néhány újítás ami jó, a többi meg vótmá.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.20. 19:25:57
Plusz egy sornak, 5 júróért, 2 év múlva, a többi mellé - hátha egyszer sorra kerül.
Nagyjából spoilermentesen ami nem tetszett: Vigyázat a spoiler tag (mégis nehogy valakit zavarjanak az általam elárult apróságok) mögött wall of text!
- Nincsenek pszichók: Aki játszott a korábbi részekkel annak ismerősek az őrült bossfightok, amiből azért volt 10+ db is, ha jól beosztottuk az időnket és eljutottunk mindegyikhez. Na ebből semmi nincs. Helyettük vannak a mániákusok, melyek kb random ellenfelek is lehetnének annyira semmilyenek. Aztán nekik van egy vezérük, de ezen "bossok" lenyomás közelében nincs a régi pszichók nehézségének. Semmi egyediség, semmi kreativítás, semmi egyéniség....Tucat ellenfelek amik erősebbek a szokásosnál...Csalódás a köbön!
- Nincs időmenedzsment a játékban: Immár nem kell időre teljesítenünk feladatokat, ami alapból nagyon jól hangzik, de a Dead Rising feszes tempóját úgy vágja tönkre, hogy azt elképzelni nem tudjátok. Mehetünk bárhova, felfedezhetünk bármit, de igazából ez csak ahhoz vezet, hogy túlfejlődjük az ellenfeleket és szénné unjuk magunkat már a 10. óra környékén is. Vannak érdekes felfedezni valók a játékban, de összességében még a gyártható fegyverek és járműveknek is olyan vótmá íze van.
- Nem kell kísérgetni a túlélőket: Ami egyébként egyrészt jó, mert az előző részekben ezzel ment el a játékban a legtöbb idő viszont így meg megmentésük után eltűnnek az éterben valahova (egyébként rendszeresen bebugzottak, ergó beakadtak valamibe és ott sikítottak, hogy valaki mentse már meg őket).
- A játék legalább 4x crashelt az asztalra nekem, illetve sok helyen gyalázatosan is futott annak ellenére, hogy kontsans 60 fps fölött volt mindig (ez már lehet a HDD-mnek köszönhető és lehet egy jobb adattároló vagy SSD megoldja a gondot). Tulajdonképpen nem is értettem, hogy mi az oka annak, hogy mégis úgy éreztem akadozik, illetve rendszeresen később töltögette be a pályarészeket.
- Kraftolható fegyverek nem adnak bónusz PP-t (korábbi részekben úgy emlékszem bizonyos cuccok több fejlődési pontot adtak).
- Túl könnyű: A fejlődési rendszer miatt a játék vége felé már utcányi zombihordát öltem egyetlen fegyverrel, illetve olyan skillek vannak, hogy szinte fegyvert sem kell készíteni, mert mindent lehet mindenhol találni.
- Rettentően bugos: Kezdve a futási problémától, folytatva a falban lévő zombikig (rendszeresen basszus), eltűnő textúrák, megőrülő fizika (pattog a kocsi mikor semminek sem mész neki), safehousben egymásra spawnoló npc-k (nem hazudok 3 volt egymás mögött több alkalommal is !!!), későn betöltő textúrák, átvezetők utáni crash...Van itt minden mint a vursliban...Botrány!
Azért vannak pozitívumok is, mint pl. Exosuit, ami új élményeket nyújt, cserébe viszont kvázi legyőzhetetlen vagy igaz csak limitált ideig. Lehet rá aggatni katonai támadófelszerelést, fagyigépet, mellyel egyedi támadást kap, de annyira OP, hogy szégyelled egy idő után használni. A pánikszobák bevezetése nagyon jó ötlet (rejtett pánikhelységeket lehet találni a kamera segítségével, de kinyitásukhoz kulcs kell ami a pályán random van elrejtve, de többnyire a közelben ...Lehet hozzá venni térképet a Safehouse-okban..) Safehouse-ok egyébként fejleszthetőek ami szintén jó ötlet, csak ennek kivitelezése totál ötlettelen. Kicsit megvariálhatták volna a feltételeket és nem mindig ugyanazt azt egy dolgot kellene hozzá csinálni.
Fegyvergyártásra visszatérve: Tényleg ennyire hülyének nézik a játékost? Nem rémlik pontosan a régi játékból, de szerintem nem minden felszedhető tervrajzhoz volt odakészítve az a pár összetevő amiből legyártható a fegyver. Kicsit dolgozni kellett érte emlékeim szerint még a 2. részben is. De lehet ez nem igaz, csak megszépítették az emlékek a dolgot.
Dióhéjban ennyi a Dead Rising 4....Aki Dead Risingozni szeretne az NE ezt a részt vegye. Próbálja ki a sokkal olcsóbb és sokkal jobb 2. részt, esetleg az egyszerűbb, de mégis nagyszerű 3. részt vagy az örök etalon 1. részt ami még ma is megállja a helyét játékmenet szempontjából.
Ui.: Aki kitalálta a befejező küldetést annak meg egy jó nagy lópikula a fenekébe (nagyon cenzúráztam ezt a mondatot). Elérték vele, hogy soha többet nem vagyok hajlandó ezt a részt újra megcsinálni. SOHA!!
Tegye fel a kezét az, ahol betartják és betartatják.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Halál komolyan írom.
//Szerk.:
Rémlik valami olyan tudományos cikk, melyben leírásra került, hogy az a munkaerő, aki kap lehetőséget egy sziesztára, az délután újult erővel tud termelékenyen dolgozni.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.20. 18:39:49