Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Minden jó, ha a vége jó - meg sem merem kérdezni, hogy miért használod a BIS-t 😊

//Nálam Avast Free ketyeg - de tök feleslegesen, mert nem mászkálok veszélyes helyekre.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Nem igazán értem, hogy miért, mert néhány hete még tökéletesen működött az Origin. Az elmúlt pár napban vacakolt, ma, amikor a legjobban kellett volna, pedig abszolút nem működött.
Az igaz, hogy az elmúlt hetekben frissült a Bitdefender keretprogramja, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz az Online kapcsolatot igénylő programokra (ez lett volna az utolsó tippem). Már azt hittem a szolgáltatóm/modemem vacakol. 😞

Még 4 hónap előfizetésem lett volna a Bitdefenderre, de inkább nem. Eddig nem volt gondom vele, ám az ilyesfajta szopórollert nem szeretem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.23. 18:53:58

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Ez jó hír. <#eljen>
Győzött a Glorious Masterrace 😊
Vesztett a BIS.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
A díjnyertes Bitdefender Internet Security eltávolítása megoldotta a problémát. Hiába volt a tűzfal kivételei között az Origin, nem engedte át a programot (ha kikapcsoltam a tűzfalat, akkor sem). Hátha valakinek segítség ez a jövőben.

Visszatértem a Kaspersky-hez és ezzel tökéletesen megy az Origin is (bekapcsolt tűzfal mellett).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.23. 18:50:19

IMYke2.0.0.0
Csak így:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár tudnám kétszer támogatni a NieR készítőit pölö... 😊))

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy ez rajtad nem segít: nálam az Origin kliens Online van, és minden rendben vele.

Moby
Most így, hogy kétszer kifizetned nekik, nagyon keményen bünteted őket. Lehetnél kíméletesebb is velük.

Adversus solem ne loquitor

TBTPumpa

IMYke2.0.0.0
Én azt látom, hogy "OFFLINE MODE"...

jarlaxxe
Szerencsés és jómodú emberke vagy ha egy játékot két platformra is meg tudsz venni teljes áron, az ilyen arcok miatt hiszik a parlamentben, hogy minden házban kolbászból van a kerités...<#vigyor3>

TBTPumpa
Teljesen mindegy, hogy rákattintok-e vagy sem. Nem tesz át Online módba, ott is ugyanez a hiba.

TBTPumpa
Mindegy. Ez megy a szemétbe, aztán rendelem a PS4 verziót. Az Origin meg az EA-val karöltve bassza meg a szarját.

Fpocok
Jobb felső sarok. Offline módban vagy.
A hiba a te készülékedben van.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.23. 18:21:47

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
40 font (46 euro) GMG-n, CDKeys-en 40 euro.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ott másfajta van. Gyökkettô fps. 😄
jarlaxxe
az még mindig nem 20

TBTPumpa
Már egy órája próbálom telepíteni, de úgy cseszik működni az Origin. Folyton ezt a hibát dobja fel:

Weboldalról működik, applikációból már nem. Sem beregisztrálni, sem telepíteni nem tudom a játékot. PS4 verziónál nincs ilyesfajta szopatás.
A "mocskos" Blizzard sem szopatott meg még így soha, szóval ezektől sem veszek többé semmit. A Winstore is halálszar és az Origin is. Steam fényévekre van ezektől a szaroktól, pedig ott is vannak gondok...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.23. 18:20:31

Moby
60 eurót? GMG-n 40. <#ticking>

Fpocok
Kb 20 órám van benne és még sehol nem vagyok.

Moby
Miért?

/mármint hiba volt, hogy vetted, vagy hogy pécére?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.23. 18:15:13

jarlaxxe
Pedig tudtad mire számits...ezek a BW játékok már nem érnek 60 eurót, max majd húszért valamikor.

Hiba?
TBTPumpa
Én PC-re vettem, de hiba volt.

Tinman
Egész nyomorult életemben nem keresek 60-70 millát.

Szóval igen... egy élet munkájáért a 40 milka szó lófax. Megyek is megtanulok kínaiul. (Mittomén' kantoni nyelvjárás szerint.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
ok

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

wesker24
Dark gyere steamre majd ha tudsz kérdezni akarok valamit Thx 😊
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.03.23. 16:42:08
Fpocok
mivan?

darkSectorxxx
+1...semmivel nem akciósabb, mint a többi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.23. 16:40:37

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
"Ha szereted az open world játékokat, ezt is szeretni fogod. "

Igazán igényes aki így válogat játékokat. Ég és föld van open world és open world között, persze kivéve ha csak Ubi címekkel és klónjaival játszol.

Fpocok
Ha szereted az open world játékokat, ezt is szeretni fogod.
Animációk meg ne rémítsenek el.

wantonly
Gratula! Én lemondtam az előrendelésem, nem mertem bevállalni.

Az open-world jelleg nagyon is tetszik, de amit eddig a videókban láttam az nagyon nem. Pedig simán kifizettem volna érte a teljes árat fémdobozos verzióban - ami még nagyon szép is - ha nem szörnyedek el a karaktereken, animációkon, a túlzásba vitt akciójáték jellegen. Igaz, még nem próbáltam, az esélyt majd még megadom neki.
zorrobomber
Egy szó fordítása angolról egyszerűsített kínaira 23 forint (ez egy worldwide dolgozó kínai fordítóiroda ára). Így még nagyobb összeg is jön ki, de az ismétlődések miatt nem kellene az egészet kifizetni.

IMYke2.0.0.0
"60-70 milla 40 milla szó"...

"csak" 4 milla szó 😊

zorrobomber
Tudnék erről mesélni 😊

Tinman
60-70 milla 40 milla szó... fazmec pályát tévesztettem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Szeptemberben. Valszeg PCre is.

zorrobomber
Furának fura, de a végén csak az a lényeg hogy hány eladott példányszám van. Az utóbbi időben bevezetett női manager, és egyéb dolgok miatt, az egyébként sem csekély játékbéli szövegmennyiség megháromszorozódott, és a szövegben említett 4 millió lefordítandó szó, az alsó hangon 60-70 millió forint költség. Elosztva mondjuk 3000Ft-al (tiszta bevétel a fejlesztőcégnek/példány), kijön hogy 23ezer embernek kéne megvásárolnia a játékot ahhoz, hogy visszajöjjön a fordítás ára. Akárhogy is nézem, ez stimmel azzal a 20k emberrel amit a játék készítője emleget. És ugye egy fordítás azzal is jár hogy utána folyamatosan támogatni kell, szóval biztos bázisnak kell lennie.

Tény hogy ez tipikusan a túl őszinte kommunikáció mintapéldája 😊

TBTPumpa
Nem szidtam, csak bug-os videókat kerestem róla, hogy a fanok agyát húzhassam a fórumokon. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.23. 14:22:21

Annyit szidtad a játékot, h nem gondoltam, h megveszed. Aztán kapcsoltam, h rólad van szó. 😄
IMYke2.0.0.0
"I was one of the people stuck at 45FPS even at the lowest settings on my GTX980M but now i am at playing at 60FPS with everything maxed out except for AA (turned off)."

Tudom, hogy zabálja az AA az erőforrásokat, de 1680-on azért én nem mondok le róla. Full HD és 4K-n értelemszerűen nem zavarna a hiánya.

grebber
Engem meg továbbra is zavar,hogy valakiket érdekelnek ezek az értékelések..

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Ezzel az a gond, hogy ha most Kínában lennénk és kínaiul kommentelnél, valószínűleg az ellenkezőjét írnád, mert zavarna, hogy ha eddig volt kínai nyelv, akkor most mi a bánatért nincs?

De ami lényegesebb, hogy tudtommal a világon legtöbben a kínai nyelvet beszélik anyanyelvként, így ennek elhagyása akkora fasság volt a játék készítői részéről, mintha angol nyelv se lenne benne...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.23. 13:27:51

Dzsini
Azért van ennek a sztorinak még érdekes része 😊 Kalózkodásos beszólogatás meg elég fura kommunikáció a cég részéről.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Aztak****. Tudom hogy nem sok mindenkit érdekel innen, de ebből is látszik, hogy szar a steam értékelési rendszere.

Football Manager 2017 értékelések:
RECENT: Mostly Negative (463 reviews)
OVERALL: Mostly Negative (4,695 reviews)

Egy lassan, de biztosan, egy évtizede fejlődő sorozat legújabb tagjának miért van ilyen értékelés? Válasz, azért mert nem csináltak hozzá hivatalos kínai lokalizációt, a kínai vásárlók meg lehúzták a vérbe. <#nemtudom> Szomorú...

TBTPumpa
Szép az a fémtok. DarkSector nagyon örülne ám neki!

Grat hozzá! Enyém is néhány perce érkezett a Nierrel együtt! Schmecht! 😊
Indulhat a Willkommen auf Habitat Sieben! <#idiota>

A fémtok szép, viszont tényleg elférhetett volna benne a 6 DVD
Utoljára szerkesztette: 062020, 2017.03.23. 11:58:53

"Everything that happens, happens for a reason"

Scooter
Igazán adhattak volna az áráért egy normális extra kiadást, ami 1 dobozban elfér. Ezért jó a digitális verzió. Nem kell ilyen ocsmányságokat elviselni.
Azért van mert a teljes játék lapul a dobozban (6 DVD) de a fémtokba csak 2 lemez fér. Kicsit érdekes megoldás de sebaj. 😄

Why so serious?