Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
//Nálam Avast Free ketyeg - de tök feleslegesen, mert nem mászkálok veszélyes helyekre.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az igaz, hogy az elmúlt hetekben frissült a Bitdefender keretprogramja, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz az Online kapcsolatot igénylő programokra (ez lett volna az utolsó tippem). Már azt hittem a szolgáltatóm/modemem vacakol. 😞
Még 4 hónap előfizetésem lett volna a Bitdefenderre, de inkább nem. Eddig nem volt gondom vele, ám az ilyesfajta szopórollert nem szeretem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.23. 18:53:58
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Győzött a Glorious Masterrace 😊
Vesztett a BIS.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Visszatértem a Kaspersky-hez és ezzel tökéletesen megy az Origin is (bekapcsolt tűzfal mellett).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.23. 18:50:19
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adversus solem ne loquitor
A hiba a te készülékedben van.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.23. 18:21:47
Parasite Eve 2, best game EVER!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Weboldalról működik, applikációból már nem. Sem beregisztrálni, sem telepíteni nem tudom a játékot. PS4 verziónál nincs ilyesfajta szopatás.
A "mocskos" Blizzard sem szopatott meg még így soha, szóval ezektől sem veszek többé semmit. A Winstore is halálszar és az Origin is. Steam fényévekre van ezektől a szaroktól, pedig ott is vannak gondok...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.23. 18:20:31
/mármint hiba volt, hogy vetted, vagy hogy pécére?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.23. 18:15:13
Adversus solem ne loquitor
Szóval igen... egy élet munkájáért a 40 milka szó lófax. Megyek is megtanulok kínaiul. (Mittomén' kantoni nyelvjárás szerint.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.03.23. 16:42:08
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.23. 16:40:37
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Igazán igényes aki így válogat játékokat. Ég és föld van open world és open world között, persze kivéve ha csak Ubi címekkel és klónjaival játszol.
Animációk meg ne rémítsenek el.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az open-world jelleg nagyon is tetszik, de amit eddig a videókban láttam az nagyon nem. Pedig simán kifizettem volna érte a teljes árat fémdobozos verzióban - ami még nagyon szép is - ha nem szörnyedek el a karaktereken, animációkon, a túlzásba vitt akciójáték jellegen. Igaz, még nem próbáltam, az esélyt majd még megadom neki.
"csak" 4 milla szó 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tény hogy ez tipikusan a túl őszinte kommunikáció mintapéldája 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.23. 14:22:21
Tudom, hogy zabálja az AA az erőforrásokat, de 1680-on azért én nem mondok le róla. Full HD és 4K-n értelemszerűen nem zavarna a hiánya.
Next PC upgrade: 2022
De ami lényegesebb, hogy tudtommal a világon legtöbben a kínai nyelvet beszélik anyanyelvként, így ennek elhagyása akkora fasság volt a játék készítői részéről, mintha angol nyelv se lenne benne...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.23. 13:27:51
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Football Manager 2017 értékelések:
RECENT: Mostly Negative (463 reviews)
OVERALL: Mostly Negative (4,695 reviews)
Egy lassan, de biztosan, egy évtizede fejlődő sorozat legújabb tagjának miért van ilyen értékelés? Válasz, azért mert nem csináltak hozzá hivatalos kínai lokalizációt, a kínai vásárlók meg lehúzták a vérbe. <#nemtudom>#nemtudom> Szomorú...
Grat hozzá! Enyém is néhány perce érkezett a Nierrel együtt! Schmecht! 😊
Indulhat a Willkommen auf Habitat Sieben! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: 062020, 2017.03.23. 11:58:53
"Everything that happens, happens for a reason"
Why so serious?