Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Igen, azt vidiánál is első dolgom áttenni a kimeneti dinamika tartománynál teljesre. Mondjuk az érdekelne, hogy miért van az default a "korlátozott" opción -.- Buktak vidiáék prog órán vagy mi?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Thx, de nekem NINCS ott GPU opció, és biztosan állíthatom, hogy nem is volt. Fogalmam sincs miért :-(

Ott nekem "megjelenítő" van kizárólag, semmi egyéb.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hírhedt róla? Ez inkább úgy megy, hogy hirdetnek náluk, és mivel kapják jó időben a kópiákat, meghívogatják őket a megfelelő eseményekre, jár az ellátás (ki ne szeretné a Doritót és Mountan Dew-t), szívesen nyilatkoznak, kialakult egy túl szívélyes és összefüggő érdekekkel rendelkező viszony a játékos média és a játékipar gyártói között. Gyakorlatilag nem magas művészetről van szó, félig-meddig máig reklámújságok ezek, és sokat elmond az egészről, hogy nem önálló művészi alkotásokról beszélünk, saját alkotói elképzeléssel, hanem eladásoptimalizált termékeket.

Így valóban bele lehet kötni a hitelességükbe, hogy a kenőpénz erre jó szó-e, az más kérdés, nyomás van. Annak idején a Gerstmann-gate-nél a Kane & Lynch lepontozása miatt verte ki a balhét a játékot náluk reklámozó az Eidos (mondjuk úgy tűnik, hogy Jeff Gerstmann tényleg csak felületesen játszott vele). A Sony is pénzt vont ki gamespotos reklámalapjából, amikor csak 7,5-öt adtak a Ratchet & Clank: Tools of Destructionre.

Ezekből éppen az látszik, hogy adtak komoly pénzt, de nem kapták meg azt az elbírálást, amit szerettek volna. Szóval nem vagyok én oda a GameSpotért, de nem úgy néz ki, hogy ők zsarolják gonoszként a kiadókat, éppen a kiadók nem tudják elfogadni, ha valaki nem rajong a játékukért. Tehát nehezemre esik gonosznak tartanom a GS-t (nem azt!), mert most őszinték mertek lenni.

Azzal meg nem értek egyet, hogy következhetne belőle a 6/10, elég súlyos hibákat ró fel. Csak többnyire mindent elnéznek a játéknak, és mehet a 9/10. Meg kéne tanulni használni a skálát, de ha valaki megpróbálja, akkor azon megy a hőbörgés. A legjobb lenne elhagyni az egész pontozást, ha a játékosokat és a fejeseket ennyire csak a számok érdeklik. Én nem tudom, hogy nálam 1/10 vagy 10/10 lenne a játék, én az előjelek és a korábbi tapasztaltaim alapján már jóval ezelőtt hátul helyeztem el az Andromedát a várólistámon, ez az egész balhé nem befolyásolt túlságosan, inkább csak felkeltette az érdeklődésemet 😊 Egy biztos: senkit nem fogok mocskolni azért, mert szerintem túl- vagy alulpontozza 6/10-re. Ha maga a review lejt, az a gáz, de legjobban inkább maga a játék érdekel, a többi másodlagos.
Voltan
Köszi, ez jól hangzik!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ok. Spoiler nélkül: Második végigjátszás vége felé járok. Ami a játékmenet mellett (a jól kidolgozott harc, ötletesen megoldott fejlesztések, játékstílusok kombinálása, stb.) igazán elképesztett eddig, az az írás. Baromi jól megírt karakterek vannak. Nem csak főszálban, hanem mellékküldikben is. Annyira jól összerakott sztorik vannak mellékküldetésekben, fordulatokkal, meglepetésekkel teli, fantasztikusan összerakott karakterekkel, hogy az valami zseniális. Emellett a megalkotott világ, a sok megszerezhető háttérinfó is fantasztikus. Most itt a második végigjátszásnál voltak olyan pillanatok, mint a Mátrix második nézésekor. Sok dolog, utalás, ami elrepült a fejem felett, most rakódik össze. Emellett a plusz átvezetők, a másik karakter szempontjából megközelített részek, valamint az, h egész más vele játszani, mint az elsővel (többet nem írok, mert spoiler lenne). Alig várom a harmadik végigjátszást. Az már teljesen más vizekre evez, fullra új dolgok. Olyan karakterrel, akit fél percig látunk az első két végigjátszásban. Jaj! Valamit majdnem elfelejtettem. A zene. Ááá. Egyik legjobb játékzene. És nem arról van szó csak szó, h milyen jól komponáltak, hanem amikor küldetések teljesítése után átvált bizonyos területek zenéje, vagy amikor ellenségek szövegét belekombinálják. Mesteri. Majd mind az 5 fő befejezés után írok egy nagyobb lendületű véleményezést. Egyelőre ennyi. 😊
Voltan
Mesélj róla, tényleg érdekel. Megvettem, játszok vele (igaz, most túltoltam, túl sok játék megy egyszerre), és tetszik, de még nem csöppentem el tőle. Alighanem jobban el kell mélyednem benne. Még csak a sivatagos részen vagyok túl.

Ez a típus igen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nem az ára miatt - hanem a sebessége miatt kérdeztem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Igen, csak nem volt ennyire drága. Meg az enyémhez nem volt beépítő keret.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.24. 14:47:48

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Volt szó valamelyik nap a HDD-m betöltési sebességéről.

Mivel megjött az SSD és sikerült összerakni le is mértem gyorsan mit produkál a Total War Warhammer alatt:

Betöltés menüből kampány térképre HDD-ről: 2 perc 30 másodperc volt
Betöltés menüből kampány térképre SSD-ről: 25 másodperc

Csata betöltés kampány térképről HDD-vel: 1 perc 30 másodperc
Csate betöltés kampány térképről SSD-vel: 18 másodperc.

Van sebességteszt is (Kingston Hyperx Savage SSD-t vettem végül). Ha érdekel szóljatok és bemásolom.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

Ez a Nier Automata. Sejtettem, h jó lesz, de ez vmi last of us, witcher 3 lvl shit.
Voltan
Nem mondtam ilyet.

Voltan
Megvan a játék, játszom vele. A gamespot pedig hirhedt arról, hogy a kenőpénz mennyiségétől függően írja a kritikáit. Volt már néhány eset, ahol ez ki is derült.

A játék nem tökéletes. Messze nem. Vannak hibái, és eszem ágában sincs körömszakadtából védeni, nem vagyok fanatikus. Sok érve a cikknek valóban megáll, és igaz. Az egészben az a problémám, hogy a cikket értelmezve sem 6-os kellett volna kijöjjön a végén.
Az Andromeda nem egy 6-os játék, ezt azért sztem ki lehet jelenteni. Messze van a 10-től, de 6-osokat ennél sokkal rosszabb címekre osztogatnak.

Amúgy meg érdekelnek-e a kritikák? Mértékkel. De nem döntenek helyettem, ezt is megvettem.

grebber

Next PC upgrade: 2022

3Error
Szívemből szóltál. <#nyes>

@Imi, persze, igazat adok, de én lassan csak a Ti véleményetekre adok, a külföldiekére (elsősorban ők jutnak ugye hozzá a "friss build"-ekhez) már nem, vagy csak mérsékelten.

@Grebber, pontosan, ahány ember, annyi ízlés. Sok játékot hagytam volna ki, ha csak mások véleményére adok. A "lepontozás/lincselés" részét nem igazán értem. Én ha valami nem tetszik, akkor finoman adom mások tudtára, hogy "hát, sokat ne várj tőle", vagy csendben maradok. (konkrét vélemény kérés esetén persze nem) Akinek nagy a szája, az visszaüt sokszor, én ezt igyekszem elkerülni, már nem bírom olyan jól visszafogni magam, mint régebben. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Engem ez a pontozásos dolog nem érdekel. Én szeretem saját magam eldönteni kell-e egy adott game vagy nem. Nekem ehhez elég pár kép vagy 20 másodperc ingame video. Soha nem vettem semmit csak azért mert holmi site azt írta 10/10 vedd meg. Nekem nem kell más véleménye ahhoz, hogy el tudjam dönteni kell-e vagy sem.
De ahogy látom sajnos ez a világ erre épül ,mert ha valaki lepontoz valamit amit más nem már köcsög szemétláda lincseljük meg<#levele>

Totti5
Nem is kell 10nek lennie. Nem várom el az Andromédától hogy jobb legyen mind a trilógia. Az megismételhetetlen, egyszeri és örök. Ez már csak egy folytatása annak, sok mindent ismerünk már, sok mindent tudunk, de van olyan tartalmas, mély az univerzum hogy simán elbír még játékokat. Legyen egy élvezetes, jó játék.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.24. 13:30:27

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A Gamespot review-ját illetően vannak tartalmi kifogásaid az érveikkel szemben, vagy csak a 6 ponttal van problémád, mert számszakilag kevesled (látatlanban vagy látottan)?
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.24. 13:29:23
jarlaxxe
Az sokkal gázabb volt mikor az ultra fos DA:I goty lett, már annál a játéknál észhez kellett volna tériteni a BW-t.
Szerencsére kezdik a helyén kezelni azt a produktumot amit az utóbbi években letesznek az asztalra és nem adnak automatikusan 9-10 pontokat csak a múltjuk miatt.

Voltan
Így van. Valamint hozzá kell tenni, hogy rendszerint ha valakinek tetszik egy adott termék - bármi legyen is az - az elégedetten hátradől, és használja. A nagy többség nem publikál róla áradozó megnyilatkozást. Ha viszont valakinek bármilyen problémája van az adott termékkel ezért, vagy azért, na az már rögtön világgá kürtöli, és porig alázza.

Egy ennyire várt címnél szerintem elkerülhetetlen a mocskolódás. Amúgy meg riszpekt a kiadónak, hogy a megjelenésre (a márc. 23-ra gondolok) kikalapálták rendesen.

Ami viszont már vérlázító, az a Gamespot 6 pontos review-ja. Az, hogy Metacritic-en porig alázzák a játékot, az egy dolog, nem sokat jelent, az egyszeri júzer azt mond amit akar, de egy nagy gamer site-tól ugyanez a hozzáállás kurvagáz sztem, és nagyon káros.

Tudom, hogy a Gamespot tájékán voltak már balhék, de akkor is az egyik legnagyobb gamer oldal a mai napig. Szóval ez mocsokság, amit művelnek,

TBTPumpa
Engem is meglepett hova belőtte magát. Nagyon jól fut, bezzeg anno a Dragon Age Inquisition futott volna ilyen jól a megjelenés napján. 😊
Nálam az fagyott előszeretettel (az akkori AMD Drivert nem szerette).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
"Nem olyan rossz ez, mint, aminek beállították." Ismételten... Nem szabad hibázni ,mert az első reakciók bélyegeznek meg. Mafia 3 is pl már egész kikupálodott,de már a lőtéri kutyát nem érdekli az a cucc...

IMYke2.0.0.0
Igen - adblock is van, meg sg bővítmény nálam.
Sőt, amikor erőszakosabb volt az OTP-reklám, azt még hozzáadtam a saját házirendhez is a uBlockban.

Jim Morrison
ha nem az adblockod, akkor a bovitmeny veszi ki a reklamot. Ha minden igaz minden uj reklamot kiszed, forum fooldalon is.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Azért ez sem teljesen igaz. Ugyanazzal a builddel játszottam mint azok akik teleszarták a youtubeot videókkal (Origin access, első nap, a patch utána jött) és buggal eggyel se találkoztam, szóval nem jöttek elő mindenkinél már akkor se. Az arc animációk meg azóta is ugyanolyanok, csak játék közben nem olyan zavaró mivel nem az arcodba kapod egyszerre mint egy youtube videóban hanem szépen elosztva.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.24. 12:29:09

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Neked is: sok/nagy patch kellett ahhoz, hogy ezt láthasd... a "fasságok" sem voltak légből kapottak... csak KORAIAK (build).

3Error
Én is tegnap este kezdtem neki, egyelőre teljesen jól fut és semmi probléma nem volt. Plusz a gépem már igencsak régi, de jól fut rajta, szinte max. beállításokon. (a karakter készítés elég fapados, szép nőt csinálni piszok nehéz, de nem lehetetlen... helyeskét... <#vigyor>)
Szóval kb. ennyit ér a sok netes f@szság. <#whatever>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nálam 1060-nal az alábbi beállításokkal rendben van Nvidiával is a Heroes 1-2:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lényeg, hogy itt az oldalarány bejelölése (ez az alapértelmezett is) mellett GPU-ra kell rakni, mert alapértelmezetten a megjelenítőn van, és az elrontja, míg IGP-vel valóban helyből is jó. Lehet, hogy te próbáltad, és nem jött be, de hátha valakinek jól jön. Nálam macera még egy 10 méteres HDMI-kábelt elhúzni a tévéhez, anélkül maradna a dugdodás, ha az IGP-re utalnám magam.

Szerk.: A tévé értelemszerűen 4:3-on van, hogy ne legyen torzítás.

Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.24. 11:13:03
zorrobomber
Olyan szempontból normális, hogy a dobozos verziók miatt az 1.0 általában jóval megjelenés előtt fixálódik, hetek, hónapok is lehetnek arra, hogy day1 patchet/patcheket gyártsanak. Ez szinte alap manapság a dobozos játékoknál. Persze az változhat hogy mit kell megkalapálni még 1.0 után 😊

Dzsini
Plusz elég nehéz olyan nyitott jellegű (nem feltétlen openworld) játékot találni, amiről nincs glitch-válogatás már a neten 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
Meg PCs. Nincs ez kimutatva, viszont teljesen mindegy, valszeg a játékosok többségénél nem volt gond. Amúgy is szokás szerint az a pár első napos GIF lett felkapva és felfújva és terjesztve.

Xbox 1en a trial hiba nélkül lement nekem.
Tegnap nekikezdtem Prón és hiba nélkül lement a prológ.

( biztosan lesz benne sok gliccs és bug, mint minden ilyen hosszú játékban ), a kérdés hogy észre e veszed, anélkül hogy 15 helyről a képedbe nyomnák hogy nézd ez ennyire szar. Valszeg nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
A YT-videók túlnyomó része ugye a konzolos, és a preview verziókból született.
A PC-sre összekapták magukat. Nagyon helyesen.

Más a Tech of Tomorrow-s videókban is látszott, hogy csak a futás maradt még mindig térdből roggyant (itt-ott), és a facial animation - az előtünedezős karakterek stb. már sehol.

TBTPumpa
Akkor respect nekik, hogy az EU startra összepofozták a játékot. Sajtópéldánnyal és a Trial verzióval nem játszottam, így nem tudom milyen lehetett az a build. De amit telepítettem a megjelenés napján, az nagyon is rendben van.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.24. 09:17:33

IMYke2.0.0.0
"A fake videóknak hála az egész világ át lett cseszve."

Nem fake videók voltak --- egyszerűen sok apró patchet kapott a játék.
Csak a 0 Day patch után kapott jó pár xxx MB-osat is... a PH-n például az első nap jeleztek egy 5xx MB-osat is...

IMYke2.0.0.0
Nálam így nyílik meg:

TBTPumpa
Sikerült néhány órát játszanom a Mass Effect Andromédával.
A fake videóknak hála az egész világ át lett cseszve. Én 4 óra játék alatt egyetlen egy olyan buggal sem találkoztam, mint, amit kiemeltek a videókban (pedig a videókban is a játék elejét elemezték).
Nem csúszkáltak, nem teleportáltak a karakterek, nem tűntek el és elő a semmiből a karakterek, semmiféle glitch nem volt eddig. Most vagy a sajtópéldány volt korai build, vagy máris sikerült ezt javítani - akkor viszont nagy respect a BioWare-nek.

Tény, az arcanimáció nem túl erős, de elviselhető és nem vágnak olyan bamba arcot a karakterek állandóan, mint amiket szintén kiemeltek. A Mass Effect hangulat megvan és élvezetes a játék. Nem egy világmegváltó, kihagyhatatlan alkotás érezhetően, de közel hozza azt a Mass Effect érzést, amit a korábbi részek.
A karakterekről eddig sokat még nem tudok mondani, de első blikkre jobban tetszik a játék, mint a Dragon Age Inquisition volt. Ott jóval több buggal találkoztam az első órákban, itt rendben van a dolog. Emiatt nem értem a nagy hater hullámot, ami Metacritic-en is megy. Valószínűleg az oda írók többsége nem játszott még vele, csupán a módosított YT videók alapján alkot véleményt. Nem olyan rossz ez, mint, aminek beállították.
Tudom ajánlani, persze ilyen áron kizárólag csak azoknak, akik rajongtak az eredeti trilógiáért. Az átlag játékos várhat még vele nyugodtan.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.24. 09:16:10

Dzsini
Minden topic így nyílik meg, felül reklámfelület van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rapid81
Mi a pite történt a topikkal? Ez is és az off is így nyílik meg...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Tolok egy kis Mass Effectet és..... rossz játék 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Moby
Esetleg nézd meg sz igp-n az rgb range nincs-e limiteden. Attól lehetnek fakóbbak a színei.

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Az a helyzet, hogy ma kaptam vissza garból a 1070-et. Amikor elvitték már küzdöttem a Heroes 4. részével és bárhogy is csűrtem-csavartam, 1070-el sehogy nem kaptam olyan képet, amire azt mondtam volna, hogy na ez így oké, ez így kényelmesen végig is játszható.

Cégben egy 4:3-as monitoron próbáltam, nyilván tökéletes volt. Már ott tartottam, hogy beviszem a cégbe az LG ips-em és hazahozom az öregecske céges excelwordoshtml5szerkesztős Samut.

Igen ám, de Intel IGP-re kényszerültem és ezen a 4. részt NEM néztem meg, nem csekkoltam. Feltoltam a 2. részt és gondoltam elleszek vele. Betudtam a GoG-nak, hogy milyen frankón megoldották a képméret/képarány kérdését, holott az IGP érdeme!

Most pedig, hogy újra a main GPU a 1070 lett és elindítottam a 2. részt néztem nagyokat, hogy miért dettó olyan szar, mint a 4. rész volt... aztán visszaváltottam IGP-re és minden oké. Na ekkor már egyértelmű volt, hogy a 1070 nem igazán képes ezzel az ősöreg technikával már optimálisan megbirkózni, így fogtam egy HDMI kábelt betoltam a tv másik HDMI portjába és most dugdosás/parasztfelkelés nélkül kényelmesen váltok a 2 GPU között. Igen, tudom... lehet ezt hibrid módban is használni, hogy az IGP a main és a GTA V szintű cuccokra ott a 1070, de az IGP színei, dinamikája harmatosabb, mint a 1070-é, így nem szeretném ha innentől a fakóbb színeket kapnám akkor, ha nem akarok nosztalgiázni... így csak egy gombnyomás és az van amit szeretnék.

Készítettem képeket, mert abs. aláírom, hogy én vagyok a láma és egy ezer éve ismert dologról írtam most, de akko' a faxé nem mondta/írta ezt eddig senki, soha sehol? :-D

Ja és más GoG-os oldies címmel is néztem és nyilván u.e. az eredmény! IGP-vel sokkal fajább! Term. egyik esetben sem állítottam semmit, sem a tv-n, se menüből, se sehonnan! Az egyetlen különbség az IGP-n a bekapcsolt képarány megtartása opció.

GTX1070-el -> Rémes. Mind a 4 oldalról fekete sávok, a jobb és bal is elég kövérke :-/

Intel IGP-vel -> Sokkal jobb! Még a jobb és bal fekete sáv is keskenyebb!

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.23. 22:26:13

zorrobomber
Melyik játéknál jött ez elő? Mer' nyilván az öröm a játékhoz is kapcsolódik 😊

Tinman
Régebbi játékok rajongóinak ez hasznos lehet!

Lehet, hogy másnak evidens volt, de feltaláltam a spanyol csigát... vagy valami ilyesmi. A lényeg az, hogy INTEL IGP a lehető legjobb választás jó pár retro címhez!

Miért? Mert a 1070 pl. akárhogy is állítgatod a FHD kijelző közepére egy kockába tolja be a Dosboxba futtatott játékod, vagy szétnyújta teljes képernyőre. Első esetben olvashatatlanul kicsi lesz minden szöveg, ikon, gomb, a második esethez meg erős gyomor kell, mert a szétnyújtás 16:9-re 4:3-ról annyira paréj, hogy belepállik a lábam.

Ellenben IGP-n van egy olyan lehetőség, hogy képarány megtartása. Igen, van ilyen a vidiánál is, de ott mégis a képernyőd közepére kapsz egy kockában futó alkalmazást, amiben sok örömed nem lesz, hiszen nem csak jobbról és balról kapod a fekete vastag csíkokat, hanem fent és lent is!

Viszont az IGP esetében ilyenkor a fenti fekete csík teljesen eltűnik, picit olyan mint egy jól működő zoom funkció, mert a jobb és bal oldali fekete sáv is keskenyebb lesz, de úgy, hogy a kép nem torzul semmit!

Ha valakit érdekel a dolog, szívesen dobok képeket is, de ez így abs. rendben van! Főleg, ha jó a tv feketéje, akkor elég hamar észre sem veszed, hogy nem egy régi 4:3-as kijelzőn tolod.

Nekem ez most új volt és k. nagy boldogság vanik!

darkSectorxxx
Grat.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

lalakov
Uplay-en hány napig szokott tartani a Spring Sale?
szabii98
Hozzá kell tenni, hogy az FM-es srácoknak azért megérté lefordíttatni, mert majdnem mindegyik évben ugyan azt a szöveghalmazt használják a játékban, alig "pár ezer" új szó/mondat érkezik bele. Ehhez képest azért a több millió szavas fordítás csak egy egyszeri alkalom.

I met God. She's black

TBTPumpa
Már én sem járkálok veszélyes helyekre, csupán nemrég (bő fél éve) volt valami ingyenes kulcsosztogatás a programhoz (valami jótékonysági akció keretében), aztán akkor váltottam rá Kaspersky-ről (aminek az előfizetése éppen akkortájt járt le), teszt jelleggel. Ám, mint azt a példa is mutatja, nem vált be. <#idiota>

Amúgy a Nier fejlesztői tényleg megérdemelnék a dupla vásárlást, bár én a CD Projekttel is így vagyok. 😉
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.23. 18:59:26