Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

céges <#finom>

"Everything that happens, happens for a reason"

Tinman
De a Genius KB-120 se gyenge :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.23. 11:07:23

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mass Effect Andromeda fémtokos kiadás kép a spoilerben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kicsit fura ez a sima kiadás plusz egy fémtok kombó

Utoljára szerkesztette: 062020, 2017.03.23. 11:05:03

"Everything that happens, happens for a reason"

grebber
Sajnos nem vagy real time a topikban i2k már hozta a hírt

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Nem rendelek elő semmit. Megvárom szépen, és utána körbeszaglászok, majd megveszem, ha olyan. 😊
Nagyon jó érzéseim vannak vele kapcsolatban, de meglássuk.

Párszor írtam már itt, hogy a tavalyi év SZÁMOMRA nem volt egy nagy flash. Az idei viszont eddig- lekopogom - egész kiváló. RE7, Hollow Knight (tudom, már unalmas tőlem, de MUUUUST HAVE!!!), Nier, talán majd ez a Little Nightmares, és, nos, az Andromedával kapcsolatban még nem adtam fel a reményt. Sok időm nem volt a trialra, szóval van ott még idő, és aztán meglássuk.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
10% humbly subscribernek lejön, szóval szvsz ott lehet a legbarátibb az ára.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Nem néztem sehol, csak eszembe jutott, azt hittem, még nincs konkrét dátum, csak afféle "majhakész" dolog 😄
De thx for the info. Készítem a bukszát 😊

Tinman
Ápr. 28, de fura, hogy Steam-en nem nézted :-D

Voltan
Gyerekek, a Little Nightmares mikor jön, tudja valaki?

A zenéhez annyit hozzátennék, hogy egyáltalán nem a konvencionális epic style gaming muzsika, ezért sokan nem tudják értelmezni.

Valójában a játék egyik legzseniálisabb része a zenéje, mert tökéletes telitalálat volt a hangszerekkel játszadozó impresszionista stílus egy open world játékkal. Ahogy a világot fedezed fel, ahogy jössz rá a dolgokra, ugyan úgy az impresszionista stílusjegyeknek megfelelve a hangszerek is ismerkednek a képességeikkel, jönnek rá a képességeikre.
Ez a zene viszont tényleg nem az a fajta, amihez csak úgy odaülsz és hallgatod, ez csak úgy működik, ha élmények, képek társulnak hozzá közvetlenül a játékban vagy közvetve az emlékeidben.

Olyasmikre gondolok, hogy például éjszaka van. Halk hegedű szól a háttérben, a hegedű már magára talált. Néha egy-egy disszonáns zaj behallatszik, egy másodperc zongora, két ütés a xilofonon, ezek a hangszerek még csak most éledeznek, nem tudják, mi a dolguk. Aztán ahogy hajnalodik, ébredezik az erdő úgy kezdenek a hangszerek is egyre jobban és jobban magukra találni, egyre többször mer beszállni a xilofon, szépen lassan folyamatossá válik, kettő, sőt, három szólamúvá válik a zene. Egyszerűen zseniális, ahogy összehangolták a zenét a játék stílusával és hangulatával.

Ami rettentő erős még számomra az az, ahogy végtelen profizmussal megy ugyan az a főtéma előbb C mollban aztán C dúrban a hirtelen, megdöbbentő eseményeknél, a C moll hatására az ember zavarodottságot érez, kétségbeesést, a C dúrra váltással pedig a tiszta, harcba hívó, elszántságra lelkesítő zene szólal meg, piszok jó.

Nem megyek bele jobban, 12 évig jártam zeneiskolába, zenekart vezettem, elég sokat kottáztam, lelkes, de nagyon amatőr zeneszerzőnek tartom magam, fúvós-szimfónikus zenekar vonalon mozogtam elsősorban. Ez a játékzene nem az epikus taktusokról szól, amitől leszakad az ember arca, hogy mekkora király, de én ilyen végtelenül zseniálisan, tűéles profizmussal összerakott ambient muzsikát még soha semmilyen videójátékban nem hallottam. Egészen biztos vagyok, hogy ebből a játékból egy konzervatóriumban rengeteget tudnának tanulni a diákok.
Tinman
Qrva internet... remekül félreértjük egymást :-D

Nekem teljesen úgy jött le, hogy te negatívnak fogtad fel a reakcióm <#phone>

Fpocok
wat?
Én tudom mit jelent.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Egy kis internetes felvilágosítás:

Must not fap = annyira farokállító valami, hogy legszívesebben a naciba nyúlnál. = Qrvára nagy dolog. Tetszik.

Fpocok
Nincs ebben semmi kínos, nyugodtan csinálhatod.
CV a legjobb RE rész. Pont.

Tinman
Must... not... fap ^^

Tinman
Igen és erre elhiheted baromira tökéletes. Bele tudsz tolni 5 percet, 50-et meg 5 órát is egy nap. És bármelyiket is választod nem történik semmi katasztrófa, mert ha csak 5 percre lépsz be akkor felveszed a napi küldit, amit másnap is lenyomhatsz, ha 50-re lépsz be, akkor esélyes, hogy a napi küldiket le is zavarod annyi idő alatt, ha meg 5 órára lépsz be, akkor meg valószínűleg rankedezel, vagy valamelyik adventure szárnyat csinálod heroicon.

És a HS NAGYON keveset forgalmaz mobilon. Az elmúlt 16 napban sajnos sok helyen és sokszor kellett várnom, volt ahol több órát, nem mellesleg a helymeghatározás pontosságához is használom már futós appan + live tracking is megy (párom live látja merre járok, mennyivel futok, mennyi a pulzusom, mennyi van még hátra a távból etc.) + Hearthstone. Most néztem meg: 144 MB-ot pörköltem el. Őrületesen kevés. Pedig ebben pár napja volt egy ~20 MB körüli HS update is.

A HS-el vannak gondok ez vitathatatlan, de, hogy még mindig a legjobb CCG az biztos.

Totti5
- nem félkész, sőt alig van benne bug, nekem konrkétan 40 óránál az ég világom semmi ( még mielőtt jön egy yutub glics videó, láttam, h van az is ), tökéletesen befejezett játék
- a világ él és tele van mindennel, bármerre mész. Állatok mindenhol ( mindig mások ), random események, enemy, kutatni való, puzzle, rejtett dolgok. Az a vicc hogy látok egy bazi nagy hegyet ( a sok között ), de ez mondjuk jobbra van és felmmegyek a tetejáre, mire odajutok egy csomó minden közbejön és tuti lesz valami érdekes dolog fenn. Ezt Te sosem fogod yutub videón átélni, mert a kalandodat útvontalat te írod és úgy jön szembe ahogy te játszol...
- de ha üres lenne nem toltöttem volna el 40 órát úgy hogy pár story köldi van kész, az elején járok, annyira leköti az ember minden más
- zeneileg nagyon igényes, amit nyilván azután fogsz dolgokhoz kötni miután átéled a dolgokat... egyik kedvenc battle muzsikám:

- harc pedig sok van, enemy mindenhol van és egyre több ahogy haladsz előre és nyílik ki a világ, ha mész dúrávbb helyekre... maga a harc pedig igen mély, az AI egészen elképesztő ahogy reagál az emberre a környezetre a random dolgokra, nagyon ritkán látni ilyet...

De persze kinek ki, ez sem az a játék amiről bármi is bárki megtud a yutubert bámulva. Néztem én is az elejét, ami neki 1 óra volt, nekem 7. Ő számtalan dologról lemaradt én meg csomó mindent átéletem...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.22. 19:45:23

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Én nem szeretem a Zeldát, BotW-ot meg egyszerűen gyengének találom. Az early access survivor crafting játékokra emlékeztet... félkész... üres világ... craftolás... szinte nulla harc.
Ja... és zeneileg egy fos.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.22. 19:27:58

totyak
Remélem nem gond, hogy iderakom, ha mégis, töröljétek nyugodtan. Talán van itt egy-két GTA rajongó, akinek pont ez hiányzik a gyűjteményből. Bizti kedvéért spoilerbe rakom.

Eladó GTA1 PC nagydobozos Limited Edition játékom

http://kephost.com/images/2017/03/22/14518257187993_b.jpg

Kérdésre/kérésre szívesen reagálok.

Totti5
Egy kérdés ami foglalkoztat a nagy emulátorozás kapcsán. Meg fogod venni a játékot WiiU DVDn 19 ezerért lemezen?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Azt is néztem - a forráskóddal nem megyünk még semmire.
A kiadott MOD-ra majd ránézek, értelemszerűen.
Bár, nálam a "glorious sixty" megvan, szóval, nem kell panaszkodnom.

//Szerk.: Tudom, hogy az átvezetők 30 FPS-esek.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.22. 17:50:18

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
PS4re és másra is.

Ezt nézted? #286516

IMYke2.0.0.0
PS4...
Okkkkay....
Next...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Nyomorult Ubi hozhatna már Cold Fear HD-t vagy egy új részt.

Fpocok

zorrobomber
Tegnap a 4/6 villamoson egy 60+-os bácsi (vagy egy rosszul karbantartott 50es) nyomta ezerrel a meccseket kapaszkodás közben 😊

Tinman
Rájött a szerencsétlen, hogy egy kártyajátékban nagy a random és bizony lehet egy amatőrnek is Royal Flush-e...

Egyébként pont a fajtája az, aki a legkárosabb a HS-re, mivel kiizzad magából egy buildet (nem mintha bárki más nem lenne rá képes, meg is tesszük/teszik), streameli, szép nagy summát szakít belőle, a kis makik meg másnaptól az ő dekkjét másolják, ezáltal a meta egysíkú és mindig 2-3 jellemző dekktípus mérgezi az idegeket. Nagyon helyes, hogy a fajtája kipusztul lassan a HS-ból.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.22. 16:10:16

Fpocok
Imi <#nezze>

Modder has figured out a way to almost double the performance of NieR: Automata

Modder ‘DrDaxxy‘ adjusted the game’s Global Illumination solution, resulting in 30-60% performance increase in a modern-day graphics card (NVIDIA GTX980Ti). On mobile GPUs and older graphics cards, however, this fix/tweak almost doubles the game’s performance.

grebber
zorrobomber
Lifecoach on quitting Hearthstone: 'You don’t get rewarded, you get punched in the face'

"...the question is always when can you call a game competitive? If you can achieve a 1% edge, then it's kind of coin-flipping. So I think there's no disagreement in that if you have a game, and the best players of the world can only play at 1% better than an average player, then it's a pure gamble and it really has nothing to do with competitiveness at all. And while I'm not saying that Hearthstone is at 1% at the moment, is way too low. "
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.22. 14:22:26

zorrobomber
We are a marketplace on which you can sell keys for games – we do not sell the games themselves. We are not a distribution platform, and we do not generate keys. We will be very happy, once the keys are out there, if people sell our own game on our own marketplace for whatever price they choose.

Voltan
The irony! THE IRONY!!! 😄😄😄😄😄😄😄😄
Imádom 😄

grebber

zorrobomber
Nem tudja valaki hogy a ModNation™ Racers: Road Trip-nek miért 1 csillagos az értékelés PS Store-on? 😊

szerk.: úgy látom eléggé vegyes a megítélése, de ez még mindig nem indokolná az egy csillagot...

Bónusz PS Store kérdés... ez mi ez? Pár hete még simán vehető volt (csak ugye nem akciós).

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.22. 11:05:54

IMYke2.0.0.0
Amíg kórájhét+32GB+PCIE SSD kell hozzá, addig nem alternatíva.

Hát én nem éreztem gyorsabbnak a sokadik csatabetöltés után sem. Lassúcska már ez a HDD.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Voltan
Csak az első csata, illetve első kampánytérkép betöltésekor tölt ilyen röhejesen sokat.
Utána már csak a töredéke. Gondolom, egyszerre nem fél órát játszol vele 😊

Így már nem olyan vészes, de tény, hogy az első töltögetés, az C64-es időket idéz 😄

Jim Morrison
<#eljen>

most szokhatom meg az uj logod :[
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.03.22. 07:25:58

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok
Helló! <#integet2>

The upcoming (2nd April) Cemu 1.7.4 will play Zelda BoTW almost flawlessly

Water physics working correctly
Runes now work properly
Characters don't sink into the ground anymore
there's grass where it's supposed to be.
Essentially only performance problems remain.
All the most apparent bugs and glitches that plagued 1.7.3 are now fixed.

77% a szabad hely a partíción, 0 %-os fragmentáció. Eléggé pihentetve van, amióta elférek az új SSD-n, főleg néhány antik játék installja van rajta.

Ha anyagilag belefért, akkor az SSD-t aligha fogod megbánni, jobb vele a közérzete is az embernek, és a HyperX Savage is jó cucc.
Lemértem már HDD-ről én is:

Steames indításból kinyomva az átvezetőket: 37 másodperc
Főmenüből kampánytérkép: 2 perc 43 másodperc (ezen még én is meglepődtem... és még utána is töltött mint a veszett vagy 20 másodpercig).
Kampánytérképről csatába: 1 perc 34 másodperc

Amit én ebből leszűrik, hogy klasszisokkal szarabb állapotban van az én HDD-m mint a tiéd.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kicsit megkésett a tanulság leszűrése részemről (mire beírtad már megrendeltem az első SSD-met). Ellenben megígérem, hogy az új HyperX Savage 480 Gb-s SSD-mmel (remélhetőleg péntekre itt lesz) én is jól lemérem majd, hogy milyen töltési időket produkál a játék.

Komolyra fordítva a szót az az 1 perc 10 másodperces töltési idő hdd-vel nagyon durva. Tekintve azt, hogy akár minden egyes csatát is le lehet játszani valós időben is, ami több 10 akár több 100 csata is lehet adott esetben (tényleg én is lemérem már, hogy nálam mennyi idő alatt tölt be egy csatát).

TBTPumpa
Mass Effect Andromeda Metacritic értékelések

Eléggé vegyes az összkép, de inkább csak középszerű rutinmunka, semmi kiemelkedő.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

genndy
Hát, esetleg elférhet itt is, de belátom én is hogy csak szőrmentén játékcucc:
Humble Software Bundle - Streaming
1$:
Monstercat Twitch License 1-Year License
FaceRig Classic
Quiplash
Choice Chamber

BTA:
XSplit Premium 3-Month License
FaceRig Pro
Drawful 2
BeanBox 6-Month License

12$:
MAGIX Fastcut
Hotspot Shield - Elite VPN 1-Year License

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

mooo
Nem tudom sajnos, nem játszottam még az Alpha Centauri-val. <#zavart1>
Azért az jó, ha fejlődik az emuláció, mert magán a PS3-on sok minden elég rosszul futott, és a PS Now vagy PS4-es remasterek sem oldanak meg mindent. Egy normálisan futó Demon's Souls nem lenne semmi. Vagy ha a rakat Ratchetet elérhetném PC-ről pár kattintással jobb minőségben. Persze a mellékelt ábra is azt mutatja, hogy ez még messze van.
IMYke2.0.0.0
"Remélem, szolgált valamilyen tanulsággal 😊"

Annyival mindenképp, hogy minimum egy SATA3-as SSD-t ajánlott venni manapság.