Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A kresz meg betartható. Nincs olyan, hogy NEM LEHET BETARTANI! Olyan van, hogy NEM AKAROD! 13 éve van jogsim és aktívan vezetek a mai napig (évi 55-60ezer km) és SOHA NEM VOLT EGYETLEN BALESETEM SEM! No miért is? Igen, azért mert betartom a kreszt és nem 90 helyett 100al, hanem 90helyett 90-nel megyek! Meg városban 50nel! A Kresz igenis betartható és BE KELL TARTANI, mert EMBEREK ÉLETE MÚLIK RAJTA, nem úgy, mint egy letöltésen például.
Te most megint azzal vagy elfoglalva hogy az utakon mik vannak, milyen baleseteket okoznak.
SENKI NEM SZÁNDÉKOSSAN ÜT EL EMBEREKET, TISZTELET A KIVÉZTELNEK AKI IGEN. 😄
NEM...Nem ruházhatod át a saját törvénytelenségedet másra, hogy az meg abban törvénytelenkedik és te kisebb hibát csinálsz akkor neked senki nem szólhat.
Ez nem így van, ha warezolsz akkor azt nem az autóbalesetben meghaltak miatt teszed. HANEM mert te úgy DÖNTÖTTÉL a könynebb utat választod és törvényel szemben pisilsz!
Nincs ezzel baj, én is warezoltam-warezolok.
De egy ideg szokott elpattanni a fejemben ha valaki a warezolása ellenére még mentségeket próbál keresni hogy az nem az õ hibája, és valami jó dolognak akarja beállítani, hogy hát erre szükség van hiába nem törvényes.
A lónak a faszát.
Warezolok? te warezolsz....mindketten törvényt sértünk.
Ennyi, kész, vége. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem lenne sablonos, ha nem kellene ezerszer az emberek szájába rágni. Sablonos a kösd be az öved szöveg is, a sok barom mégis meghal, mert xarnak rá... de ha 1-nek is eszébe jut már megérte.
"MERT MEGTEHETEM/TEHETJÜK"
Megteheted, hogy ellopod az öreg néni táskájából kiesett pénztárcát. Azt is megteszed. Értem. Hogy alszol így?
"Az meg a másik érdekes dolog hogy a nézetünk abban tér el, illetve másokéval, hogy más környezetben élünk, én havi 50ezret kapok, te meg lehet 150ezret...a harmadik meg munkanélküli."
Rendszeresen kési a fizetésem, mert minket is nagyon érzékenyen érint Ortodox Vilmos ámokfutása. Idén volt olyan HÁROM teljes hónapon keresztül nem volt fizetésem... mégsem warezoltam akkor sem. Nagyon visszavettem a játékvásárlásból és csak a filléres akciókba mertem beszállni. Párom 40k körül (SE!) keres közalkalmazottként, az én fizum meg rendszeresen darabokban érkezik és még abból is támogatnom kell a szüleim. Mégsem warezolok.
"Nem olyan biztos nekem hogy 1 hónap múlva lesz még melóm és akkor is valszeg azokkal fogom kezdeni a vásárlást amik VALÓBAN kellenek, vagy érdekelnek!"
Nekem lehet, hogy 1 hét múlva nem lesz... nem tudjuk. Senki nem tud semmit, csak a bizonytalanság van.
Viszont te is annyi játékot felhalmoztál már, hogy nem kell az újakat minden áron kipróbálni/beszerezni, mert nem az életed múlik rajta szerencsére. Ott vannak a régiek, tessék azokat végigtolni.
"hogy a warezzal nem lopok senkitõl, ez piszoknagy baromság.
Ha alapon nem érdekel és nem veszem meg 0day-be, akkor warez-t és max késõbb veszem meg olcsón."
Te így mûködsz. Azt hiszed más is? Na ez a baromság. Sokan letöltik, végigjátsszák, visszaseedelik és ennyi. Ha csak ki is próbálod a wrz terméket már azzal is támogatod a rendszer mûködését, ugyanis, ha nincs igény, nincs letöltõ, nincs megosztó sem, mert egy idõ után a kutyát nem fogja érdekelni a crackelt, vírusos szarja.
"Szóval ez a lewarezoltam akkor elesik a fejlesztõ a 10-15k bevételtõl és ha nem akkor lenne, ez kibaszott nagy baromság."
Egyetértek. Ez valóban baromság. Nem minden illegális letöltés okoz végül hiányt, hiszen lehet, hogy valaki csak kipróbálta, de tedd a szívedre a kezed és állítsd, hogy soha nem történt még olyan, hogy leszedtél valamit, végigtoltad és nem vetted meg eredetiben késõbb sem... de ha te így is tettél... tömegek vannak akik nem így tesznek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Itt van elõttem a net, egy karnyújtásnyira van az áhított játék, akkor már letöltöm.
- Itt van elõttem egy kilométerre a város/falu vége. Akkor már nyomhatom 90-nel.
Csak a következmények térnek el:
- Jaj, sokan letöltötték a 60-70-80€-ba kerülõ játékunkat (amit az amcsi honfitársainknak 20$-ért adunk), most mi lesz? Éhen fog halni az egész fejlesztõcsapat. JA, NEM!
- Nézd, milyen aranyosan fociznak a gyerekek az árokparton. Nézd, elgurult a labda és jön egy barom! Csatt...
#59155: Ilyet azért nem lehet kijelenteni, hogy ha nem a Windows-ban van, akkor nem vírus. Találkoztam már Doc & Set-ben lévõ vírussal. Beette oda magát valahová. Meg gyökérben, meg akárhol lehet, ahol kedve van. Nézz utána, hogy az általad használt vírusirtónak hol a karanténja.
"A játék, a kikapcsolódás az ember lételeme, nem luxuscikk. A luxuscikk a bagó, a sör, meg az autó. 😊"
Tisztelettel megjegyzem, hogy BAROMSÁG-BAROMSÁG. 😊
Hogyne lenne luxuscikk a videójáték? Vagy te nem oxigént szippantasz be hogy életben maradj? meg eszel-iszol?
A kresz bonyolultabb dolog, egyrészt ott sok dolgot szinte azt lehet mondani képtelenség betartani, valamint azok nagy része baleset, 1-2 kivétellel....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha nem a fontosabb helyeken találja meg akkor nem vírus? Windows mappa, vagy ilyenek?
szerintem ebbe a vitába ne is menjünk bele....😄
"Mert nem akarok olyat venni, ami nem fut jól?"
- baromság, ez nem azt jelenti hogy ha leszeded a warez-t akkor végig is játszod, akkor erre azt kéne tenni hogy belenézel és jól meg, LETÖRLÖD és ennyi megveszed.
De tudod jól hogy ez nem így szokott lenni! 😊
"A lopásra mindig van mentség azt tudom."
- baromság, ez luxuscikk, erre nincsen mentség.
Én (magamról beszélek) tudom tisztán hogy mit teszek, és vállalom...saját felelõségre. És nem keresek kifogásokat...egyszerûen megtehetem és ezt teszem vagy azt teszem éppen.
Az összes kifogás baromság.
"És te minden törvényt betartasz betûrõl betûre?"
- ez is baromság....ha valaki warezol, nincs kifogás rá, pláne nem JOGOSÍT fel az valakit törvénytelen tettre ha valaki más is csinált már valami törvénytelenséget.
"Demót AAA címnél utoljára valamikor a kilencvenes években láttam PC-X lemezen."
- baromság...ma is rengeteg van...
- Igen, a fórumban biztos akad valaki, akinek PONTOSAN UGYANILYEN gépe van, ugyanilyen kiegészítõkkel. Biztos.
- Demót AAA címnél utoljára valamikor a kilencvenes években láttam PC-X lemezen...
Nem bûn az, ha leszedem, kipróbálom és ha tetszik megveszem. Ennyi. Tökre úgy beszélsz, mintha valamelyik kiadónál dolgoznál. A warez az nem kár a kiadóknak, hanem elmaradt bevétel. Kurvára nem ugyanaz. Ha nem lenne warez, attól még nem kelne el több játék...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hangsúly a SABLONOS.
Mert szinte mindenhol ezt hallom: "miért kell warezolni, meg miért jó warezolni"
"Amúgy ahogy én sem vettem rossz néven, én sem téged akarlak megbántani ezzel, full általánosságban értelmezhetõ amiket írok.
eyfszerûen más a véleményünk errõl."
Na tehát, az egészre...az UNIVERZUM titkára megvan a válasz és marha egyszerû:
MERT MEGTEHETEM/TEHETJÜK
Az meg a másik érdekes dolog hogy a nézetünk abban tér el, illetve másokéval, hogy más környezetben élünk, én havi 50ezret kapok, te meg lehet 150ezret...a harmadik meg munkanélküli.
Nem olyan biztos nekem hogy 1 hónap múlva lesz még melóm és akkor is valszeg azokkal fogom kezdeni a vásárlást amik VALÓBAN kellenek, vagy érdekelnek!
pl Tomb Raider
Ha addig még lesz munkám. 😊
Valamint apró vélemény.
hogy a warezzal nem lopok senkitõl, ez piszoknagy baromság.
Ha alapon nem érdekel és nem veszem meg 0day-be, akkor warez-t és max késõbb veszem meg olcsón.
Ha nem lenne warez, AKKOR sem venném meg 0day-be, hiszen nem érdekel, és ha megvenném akkor is max késõbb olcsóbban...
Ugyanígy fordítva, ha valami nagyon érdekel, és tudom hogy lesz warez, AKKOR is megveszem, ha futja rá!
Szóval ez a lewarezoltam akkor elesik a fejlesztõ a 10-15k bevételtõl és ha nem akkor lenne, ez kibaszott nagy baromság.
Ez max 1-2%-ra igaz a játékosoknak. talán. Csak Talán, mert én még ilyenrõl nagyon nem hallottam.
Szóval ennyi a titokra a válasz.
az meg egy másik dolog hogy az hogy ki mit tesz privát dolog, de én ezen nem parázok, nem szoktam ügyet csinálni belõle ha kommentelik és véleményezik hogy mikor mit hogyan csinálok. 😊 De más már ezt rég rossznéven vette volna.
Végszónak, amikre írtad hogy megvettem de még nem játszottam végig, arra az a megoldás, hogy a 90%-ukat nem is fogom végigjátszani.
Illetve a játékaim fele kb azért van hogy a multit megnézzem kipróbáljam, aminek vagy láttam vagy nem láttam a single-t és nem is érdekel annyira hogy végigvigyem....😄
Még jó! ^^
Ja nem... ha sietek 100-al megyek 90 helyett.
- Fórumba megkérdezed
- Demo
A lopásra mindig van mentség azt tudom. Komcsi rendszerbe is kérdeztem nagyfatert, hogy minek az a k. nagy vasajtó a "cégtõl", erre õ: Jó lesz az még valamire!
És ha meg akarom nézni, hogy fut a gépemen? Mert nem akarok olyat venni, ami nem fut jól?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Viszont van olyan, hogy törvény...
Nincs demo? Youtube 1080p HD walkthrough.
Én is rendeltem a Comgame-tõl a C64 kazikat zsákszám, de az régen volt, nincs mentség a warezra.
Darksector: Neked is.
koszi! 😊
szerk: megrendeltem, 8900 Ft. lesz, elvileg!
azert cselesek!
"A kiadók fenntartják az árak, a megjelenési határidõk és a specifikációk megváltoztatásának jogát! Az árak jelentõsebb árfolyam ingadozásakor is megváltozhatnak."
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nincs elég akció? Nincs elég játékotok? Leesik a patchetek hegye, ha nem 0-day játszatok valamivel?
Imi!
Bocs, de ebben téged sem értelek. Ott a Darksiders II. Igen én is szeretnék vele játszani, mert kíváncsi vagyok rá, de nagyon nem telik rá. Mit teszek? Warezolok? NEM.
Várok? Igen! Majd lesz az még 1.500 Ft-ért is és majd akkor lecsapok rá, milliónyi játék van, ami megvan NEKED is eredetiben, de nem játszottad végig!
Mi a helyzet a Baldur's Gate-el? Hmmm?
"Persze sokan mondják hogy a krekk-eket néha vírusnak jelzi a gép, de akkor miért kerül át a c-re is???????"
Én sem szoktam ezzel sem foglalkoztam....DE EDDIG NEM FERTÕZTE MEG A C-T 1 FALS RIASZTÁSOS KREKK SEM!!!!
DE EZ IGEN.....
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nemtudom ki nyomul warezzal, de szerintem eléggé aggasztó ez a buddha.dll
Persze sokan mondják hogy a krekk-eket néha vírusnak jelzi a gép, de akkor miért kerül át a c-re is???????
Asszem ebbõl törlés lesz.
"
C:\ProgramData\Microsoft\Microsoft Antimalware\LocalCopy\{298E3D36-8367-4200-9216-79C5CFE776EE}-BUDDHA.DLL módosult Win32/Packed.VMProtect.AAA trójai
C:\ProgramData\Microsoft\Microsoft Antimalware\LocalCopy\{621168C0-5399-46C1-ACEA-5DC01C75A3B6}-buddha.dll módosult Win32/Packed.VMProtect.AAA trójai
C:\Users\All Users\Microsoft\Microsoft Antimalware\LocalCopy\{298E3D36-8367-4200-9216-79C5CFE776EE}-BUDDHA.DLL módosult Win32/Packed.VMProtect.AAA trójai
C:\Users\All Users\Microsoft\Microsoft Antimalware\LocalCopy\{621168C0-5399-46C1-ACEA-5DC01C75A3B6}-buddha.dll módosult Win32/Packed.VMProtect.AAA trójai
D:\Games\Sleeping Dogs - Limited Edition\buddha.dll módosult Win32/Packed.VMProtect.AAA trójai
D:\Games\Transformers Fall of Cybertron\Binaries\buddha.dll módosult Win32/Packed.VMProtect.AAA trójai"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[merlinw.org]
Eleinte parázik az ember, aztán rájön, hogy attól, hogy nagyok az ellenfelek, egyáltalán nem sérthetetlenek😊 Sõt a 90%-uk lassú dög. Megvárod amíg támad, aztán nekiesel és vége. Ahol te tartasz már 3-400 körüli sebzésû fegyvereidnek kellene lennie. Azokkal pedig max 3-5 ütés mindenki.
Az a baj a játékosok nagy részével, hogy ennél a játéknál az van az emberben, hogy milyen sokat veszíthet ha meghal. Pedig max egy humanity-t, ha nem bénázza el a dolgot. Nem tudnak koncentrálni a harcra, mert konkrétan halálfélelmük van. Ez elvileg elmúlik a sikerélmények hatására.
[merlinw.org]
Nezegettem a magyar oldalakat Borderlands 2 temaban... lehet kihagytam valamit, de itthon a legolcsobb verzio: 8900 (gameshop)
kerdes: ennel olcsobban mar nem nagyon fogom meguszni, igaz?
megjelenes napjan mar szeretnem tolni, mert atom nagy Border fan vagyok 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Amúgy grat a cucchoz😊, a From Software a tõled származó bevételbõl lassan elkezdheti egy harmadik 'souls' játék fejlesztését 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A gond itt az árpolitikával van, és azzal, hogy minden csip-csup dologgal próbálják lehúzni a rajongókat, és emiatt könnyebb szívvel maradhatnak ki dolgok az alapjátékból. (Például a BioWare a ME2-t eleve úgy adta ki, hogy kevés fegyver és páncél volt hozzá, egyértelmûen a DLC-k tornázták fel a kínos tartományból a felhozatalt.) Inkább ebben az értelemben beszélhetünk kivágásról. Nem mintha meglepõdnék magán a szó szerinti értelemben való megjelenésén (lássuk be, helyenként vékony lehet a határ, ami az értelmezést illeti), de a jelenlegi gyakorlat még nem ez. (Majd szintet lépnek szemétségbõl a kiadók jövõre, nyugi!)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A játékban csak akkor halsz meg gyakran, ha rusholsz... nekem elsõre -igaz a DeS után- nagyon sokszor hosszú órák teltek el 1-1 halál között, mert rémesen óvatossá tett a játék.
DaS-tól becsavarodni nem hiszem, hogy lehet, de, hogy türelmesebbé (vagy esetedben idegbeteggé) tesz az biztos :-D
Így van! Sem PS3-on, sem XBOX-on nincs tudtommal egyszerû módja a save exploit kijátszásának a Dark Souls esetében... ha van is, soha nem nyúltam hozzá. DeS esetében párszor viszont kirántottam a lan kábelt, a köcsög invaderek miatt -.-
A ruszki cumókat, majd Phoenix beszerzi... relax, nyugodtan elpatkolhatsz :-D
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.