Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Star Trek-es Google-logo büntet 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
HALF LIFE 2 GIVEAWAY-omról ne felejtkezzetek el!

csak 6-an akarják, még mindíg nagy az esély! és már csak holnap estig! 😄

Forza.

arty
<#worship>

kár h a batman aa-t nem magyarul játszottam, bevallom utána se néztem, hogy nincs-e lefordítva 😞

batman ac-t is megcsinálod? 😄

Forza.

Rapid81
Amint lesz egy szabad fél napom, nekiugrok a Justine DLC-jének, mert ami van, az nagyon durva... Köze nincs a magyar szövegnek az angolhoz. Mikor felraktam, sírtam rajta. XD A nevetéstõl.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

davidka003
Tron: Uprising királyság, várom már a folytatást.
Szinkron színészek is nagyon jók.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Most néztem az Amnesiát és 2010-es, szal 2 éves. Pedig megesküdtem volna, hogy tavaly jelent meg, gyorsan telik az idõ. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rapid81
Már csupán fél óra!

Vegyétek, vigyétek! 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Lehet, csak a tököm tele van a kettõs mércével. Gyorshajtani lehet, emberéleteket veszélyeztetve, aztán kapsz 30k büntit, de ne warezoljál, mert a 3k játékkal csõdbe viszed a fél világot és égetnivaló tolvaj vagy. Ennyi...

#59193:
A fordításokkal én is hasonlóképpen vagyok. Mármint ezért is (vezeklés + vásárlási kedv növelése) csinálom én is. Aki esetleg még nem jött volna rá, hogy ki vagyok és milyen játékokat fordítottam, annak itt a blogom (bár most kissé egy ideje áttértem a sorozatfordításokra /Tron: Uprising, Cleopatra 2525/).

DarkSector
<#wink>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Nevet az - a sisakja alatt... <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Jobb lenne ha nevetne az a Hunter és akkor valóban HappyHunter lenne. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Jó az új logo 😊

DarkSector
Most sajnos ellépek mert megéheztem, meg délután lefoglalom magam egy kis ajtófestéssel, majd talán késõbb. 😊
bár a Darksiders 2-ben is meg kéne csinálni a cuccokat.

#59201:

Felhatalmazlak titeket flémelésre. 😊 (bár ez nem volt az, mert ez is összefügg az eredeti játékokkal)

HappyHunter
Sector, intézkedj! XD

Be happy. :) Running!

DarkSector
Húzzunk bele. 😊

IMYke2.0.0.0
Még 2-3 alkalommal beír valamit DarkSector és azok leszünk 😊

davidka003
De még nem vagyunk elsõk. 😄

DarkSector
Thx.
A részvétel a fomtos....😄

(volt-szokták mondani 😛 )

DarkSector
Nem értek a lovakhoz...tudta a gecim hogy karanténban lévõ vírust is fenyegetésnek vesz a Nod32...😄
De én 4 fenyegetést láttam a C-n és ez a 2 szar ami ezekszerint karanténban volt ennek a fele...2 még volt valahol...már kitörölte...:S

IMYke2.0.0.0
DarkSector: küldöm a számládra a szokásos összeget - a napi flame megvolt 😊

arty
azért reálisabb egy GAMER fórum, EREDETI JÁTÉKOK topikjában a warez ellen szót emelni, mint a gyorshajtók ellen, nem gondolod? 😉

Forza.

IMYke2.0.0.0
Tinman:
Mivel meg lettem szólítva. Nem vagyok szent. Nem mentegetõdzöm.
Heti fizetésem van (10.000 Ft felett kicsivel). Egyedül fizetem a rezsit (apám olyan paraszt, hogy a 150+ ezer Ft-os fizetését magára és az autójára költi - igen, van "autónk", ami valójában az övé, ha nekem gondom-bajom van, nem tudok autóba ülni - jogsim sincs -, és tényleg le lehet hinni: abban a Suzukiban összesen 3 alkalommal ültem. Éljen az apám) - igen, hetes késésekkel, mert egy heti fizetésbõl még az áramdíjat sem tudom kifizetni...
Ellenben, ha megtehetem, akkor veszek játékot (még 0-day is volt - The Witcher 2), többnyire olcsón. S filmet is.
Nem tudom mi lenne, ha minimum 15 Megabites saját netem lenne - lehet, hogy ugyanolyan WRZ-huszár lennék, mint voltunk haverokkal a T3-as vonalon csüngõ egyetemi koliban, és az is lehet, hogy "gyorsan-letölt-kipróbál-töröl-majd-megveszi-késõbb"... Ki tudja? Szívesen próbára tenném magam: csak legyen hozzá gyors net.

A Baldur's Gate ezen a gépen van. Otthon nem játszok vele. Helyette, fordítok, zenét szerkesztek, zenét "írok" (nagyképû kifejezés volt, mert gyakorlatilag csak két, saját szerzeményem van - és mindkettõ "törzsi" zene: Trance Whistle; Chill, My Baby, Chill), animét nézek, és nagy ritkán játszok.
A Darksiders 1-2 WRZ-játékra nem vagyok büszke. Ahogy az összes más WRZ-ben letudott, megismert játék-élményemre sem. De elkapott a gépszíj, és örömmel, nagy hévvel vetettem bele magam az elsõbe, majd a másodikba is.
Azzal igyekszem vezekelni a játékiparnak, hogy az általam lefordított és ingyen (bocs, ezt manapság már ki kell emelni) játékhonosításaimmal talán ösztönözni tudom azon játékostársaimat egy-egy játék megvásárlására, akik akár 0-day is megtették/megtehetnék, de nem értenek "külföldiül" és csak ez tartja vissza õket az eretedi software nyújtotta örömöktõl (elõnyöktõl-multitól).

Mea Culpa.

arty
akkor mégiscsak megfelelõen használtam 😊))

Forza.

arty
"Jaj, sokan letöltötték a 60-70-80€-ba kerülõ játékunkat (amit az amcsi honfitársainknak 20$-ért adunk), most mi lesz? Éhen fog halni az egész fejlesztõcsapat. JA, NEM!"

linkeljem a kingdoms of amaluros egyik fejlesztõ feleségének írását?
linkelném is, ha megtalálnám 😊

Forza.

Sir Quno Jedi
+1

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Szerintem nincs, de amúgy zombis, general knoxx, robotos a sorrend.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
Maj lesz, mer viszünk magunkkal! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zzeN
A Moxxi-s csak aréna, a többinél nem emlékszek összefüggésre, de javítsatok ki ha nem így van.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Sir Quno Jedi
Mostan tényleg nem akarlak idegelni, me szeretlek, de te halálkomolyan ilyen kecibuta faty?!?? 😄 Nézd már meg, milyen könyvtárakban és mi módosult a "C:"-den... na.. Naa... NAAA?! UGYE! Leesett?! OKÉ! Én kérek elnézést... 😄DD

Rapid81
Én mindenkit egyformán szeretek. 😊 Majd egyszer meghívlak benneteket egy sörre, aztán úgy mégiscsak jobban lehet társalogni. És Tinman, nálunk nincs fingszag. XD

davidka003
Annyi a lényeg, hogy aki szokott eredeti játékot venni még ha akcióban is az nem tolvaj pusztán csak szereti megnézni elõtte warezban, hogy mire ad pénzt.

ZsZso
Ha borderlandelsz felvehetnél barinak. Én is csatlakoznék.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Vissza a játékokhoz. Borderlands 4 DLC-je közül meg tudja valaki mondani melyikkel kezdjem? Van közöttük valami összefüggés, hogy sorrendet kelljen tartani vagy valami?

Sir Quno Jedi
De zsárekök! Szeretnünk gõne egymást és nem pediglen fazságokon flémelni/õni!!!!!!! Puszitrá!

Rapid81
"Viszont light tolvaj vagy... ne szégyelld, idehaza ez dicsõség! A párt talán majd ki is tüntet érte."

Semmilyen tolvajbandának nem vagyok a híve, hívják azt akármilyen mozaikszóval. Szóval nem fog kitüntetni senki. Politikába inkább new menjünk bele, mert tudnék neked olyan mondani, amitõl égnek állna a hajad.

Azt meg csak remélni tudom, hogy téged majd szentté avat a pártod, mert sosem csináltál semmi törvénytelent. 😉

Rapid81
Az a 20-30 méter bõven elég, hogy eléd szaladjon valaki, ugyanis legtöbb esetben a város vége tábla elõtt 20-30 méterrel is vannak lakóházak, amikben emberek élnek.

Igen, kötelessége rajta mellénynek lenni, de nincs, és? Neked meg kötelességed betartani a kreszt és akkor van rá a legjobb esélyed, hogy nem ölsz meg senkit.

Ja, én tökre ilyen buliról beszéltem. Elég szar elképzeléseid vannak a bulikról. Tudod vannak házibulik is, ahol nem kell más "izzadtságát és fingszagát" szagolnod és mondjuk a házigazda más városban lakik. Ja, meg nem törzsi zene megy, hanem olyan, amit mindenki szeret. Fura világban nõhettél föl.

A kresz be nem tartása igenis emberéleteket sodor veszélybe. Ha te szándékosan nem tartod be a kreszt, akkor téged ez nem érdekel.

IMYke2.0.0.0
Ilyen bûnt bevállalok még egy párat, bármikor 😊😊

IMYke2.0.0.0
Ja, bocsánat - híresen rosszul gépelek, ha sietek 😊

Tinman
"Szöveget értelmezni nem tudsz, látom. Nem azt írtam, hogy ELHAGYOD a település vége táblát, hanem MEGLÁTOD és máris gyorsabban mész."

Te sem... mondom azok a közé tartozom, akik meglátják a táblát és elkezdenek gyorsítani. Nyilván nem 2km-rõl, hanem 20-30 méterrõl.

"Mérjenek be, kifizeted. Hajrá. Nálad mennyi az emberélet? 30k?"

Nálam semennyi. Emberekkel nem csak hw alkatrészekkel üzletelek, de ennél olcsóbban is vehetsz a 3. világ országaiban embereket.

"És akkor mi van, ha valaki fõútvonal mentén gyalogol és nincs rajta
mellény?"

Kötelessége róla tenni, hogy ne jelentsen veszélyt se magára, se másra. A fõútvonalon közlekedhet, de korlátozott látási viszonyok között (már a szürkület is ilyen!!!) már húzzon mellényt vagy könnyen a kerék alatt végzi.

"Te sosem mentél el buliba, majd késted le a buszt/vonatot és indultál el gyalog haza?"

Soha nem jártam bulikba... nem elégíti ki semmilyen szinten az, hogy más izzadságában és fingszagába ugráljak valami törzsi zenére.

"És akkor én beszélek hülyeségeket a warez kapcsán, mikor neked az emberélet nem számít semmit."

Ki írt ilyet? Vegyél vissza kicsit...
Viszont light tolvaj vagy... ne szégyelld, idehaza ez dicsõség! A párt talán majd ki is tüntet érte.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Nem olvastam végig mindenkiét de abban egyetértek, hogy leszarom én is, hogy nem most játszok egy játékkal ami megjelent.
Kapásból tudok mondani párat ami érdekelne:
Binary Domain
Spec OPS The Line
Darksiders 2
Meg még vagy 5 biztos lenne ami érdekel. Majd egyszer mindenre jut idõ.
Ha az ember dolgozik arra is alig van idõm, hogy a régebbi játékokat nyomjam. Annyiból állt a hetem, hogy keltem hajnal 4-kor minden nap, délután 4-re hazaestem, ekkor mondjuk aludtam 2 órát, 6-kor felkeltem, kicsit fórumoztam aztán már 8:30 körül feküdtem is.
Jövõ héttõl kezdõdik a fõiskola újra, talán lesz kicsivel több idõm, hogy nyomjam a Fable 2-t. (ez is régi)
De nincs bajom azzal aki warezol. Ha valaki úgysem vesz játékot akkor nem károsítja meg a cégeket.
Mikor 10-16 éves voltam én is leszedtem minden játékot, végigtoltam õket és tudtam, hogy a szüleim annak is örültek, hogy tudtak venni egy alap gépet, játékokról eredetiben álmodni sem lehetett.
Aztán lett vagy 70 eredeti dobozos PC-s játékom, amibõl kb már csak 20 van meg, mert eladtam õket.
Filmeket sem veszi meg az ember mindig, mert a nagy része délutáni film amit elég egyszer is megnézni de mégis van kb 50 eredeti filmem.

DarkSector
Aha...mindegy letörlöm, amúgysem hiszem hogy most lenne rájuk idõm, meg nem annyira fontosak, addigra lehet megszerzem õket másképp. 😊

HappyHunter
Ne veszekedjetek gyermekeim, inkább nézzétek meg ezt és igyatok meg egy sört.

Be happy. :) Running!

Rapid81
Ezt is-is-re venném. Nem tudom, hogy ti merre laktok, de én nap-mint-nap járok a 4esen és a sok balf@sz románnak nem számít, hogy lakott terület vagy lakatlan, jönnek szembe, vagy nem, neki akkor is 120-szal kell menni. Na, ha meglátja a trafit és még ha nem is büntetik meg, máris visszalassított 90-re, 50re. Nekem ez már "elég".

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nem lenne sablonos, ha nem kellene ezerszer az emberek szájába rágni"

Mit akarsz szájba rágni? Nem értem. 😊

"Megteheted, hogy ellopod az öreg néni táskájából kiesett pénztárcát. Azt is megteszed. Értem. Hogy alszol így?"

Mint mondtam nem hasonlítható máshoz.
Valamint leírtam, hogy ÉN nem fizettem volna a warezért akkor sem ha nem tudom letölteni, max így utólag mint eddig hogy olcsóbban veszem meg.
Lelkiismeret tiszta, mert ígyis úgyis ugyanazt a pénzt kapják tõlem a fejlesztõk!

"Rendszeresen kési a fizetésem, mert minket is nagyon érzékenyen érint Ortodox Vilmos ámokfutása. Idén volt olyan HÁROM teljes hónapon keresztül nem volt fizetésem... mégsem warezoltam akkor sem. Nagyon visszavettem a játékvásárlásból és csak a filléres akciókba mertem beszállni. Párom 40k körül (SE!) keres közalkalmazottként, az én fizum meg rendszeresen darabokban érkezik és még abból is támogatnom kell a szüleim. Mégsem warezolok."

Ezt nem azért hoztam fel hogy részletessen érdekel ki mennyit keres, hanem hogy majd akkor adok picit több nyomatékot a dolognak ha majd egy velem kb 1 anyagi léten mozgó tag von esetleg kérdõre, de tökmindegy, a válaszom neki is ugyanez, csak annyi eltéréssel hogy te vagy aki más környezetben él, az ezt a büdös életben nem érzi át. 😊
Vagy csak nem akarod? 😊

"Nekem lehet, hogy 1 hét múlva nem lesz... nem tudjuk. Senki nem tud semmit, csak a bizonytalanság van."

látom ebben egyetértünk, csak én eszerint is élek. 😊

"Te így mûködsz. Azt hiszed más is? Na ez a baromság. Sokan letöltik, végigjátsszák, visszaseedelik és ennyi. Ha csak ki is próbálod a wrz terméket már azzal is támogatod a rendszer mûködését, ugyanis, ha nincs igény, nincs letöltõ, nincs megosztó sem, mert egy idõ után a kutyát nem fogja érdekelni a crackelt, vírusos szarja."

Én így mûködök, és sokan mások is, hiszen sok embernek nem lenne sehogyan sem pénze, nem 1 ismerõsöm ezzel a felfogással van kevés pénze van, lewarezolja mert ha nem lenne warez akkor sem venné meg, hanem ígyis úgyií majd késõbb venné meg alacsonyabb áron. Mindenki a saját tettéért felelõs!!! Én meg nem nyilatkoztam sehol hogy vállalok más helyett bármit is.
Mivel ingyen van a warez, szerintem megdõlt az elmélet.
ha fzetnék a warezért akkor az támogatás. Így nem....

"Egyetértek. Ez valóban baromság. Nem minden illegális letöltés okoz végül hiányt, hiszen lehet, hogy valaki csak kipróbálta, de tedd a szívedre a kezed és állítsd, hogy soha nem történt még olyan, hogy leszedtél valamit, végigtoltad és nem vetted meg eredetiben késõbb sem... de ha te így is tettél... tömegek vannak akik nem így tesznek."

NANÁ...PS1-2-re százával voltak... de azokat AKKOR semmiképpen nem vettem volna meg még konzolt sem ha nincs a warez...mert nem volt lóvém gyerek voltam (nem mentségnek szánom, csak hogy idõben elképzeld).
Vagyis ha nem nyomom a warezt, akkor a HARDVER árát sem jutattam volna el a fejlesztõkhöz.
Persze nem vígasz, de tõlem bevételt másképpen sem nyertek volna, szóval ez ugyanaz az eset.

Ezért mondom amit tényleg nagyon megtetszik és húde mittudomén azt amúgyis megveszem...FÜGGETLEN hogy jön-e warez.
Teszem ezt konzolon is.

De pont ezzel kezdem, hiába beszéljük meg másképpen látjuk a dolgokat, szóval nem lesz közös nevezõ. 😊

Tinman
"- A rendszerkövetelmények nem térnek ki minden egyes gépre külön-külön. Az hogy HASONLÓ kell, hogy fusson, az nem olyan, hogy AZ LÉN GÉPEMEN fut."

Pedig jó kiindulási alap, hogy tudd mire számíts... ha ez sem lenne, az tényleg gond lenne.

"Igen, a fórumban biztos akad valaki, akinek PONTOSAN UGYANILYEN gépe van, ugyanilyen kiegészítõkkel. Biztos."

8912 fórum van 1-1 játékról netszerte... nem tudod, vagy nem akarod megkeresni... egyszerûbb letölteni ugye?

"Demót AAA címnél utoljára valamikor a kilencvenes években láttam PC-X lemezen..."

Nézz körül jobban. Fõleg a Steam-en. A lehetõségek nem ismerete nem mentesít a szabályok betartása alól. Ismerõs egy része?

"Nem bûn az, ha leszedem, kipróbálom és ha tetszik megveszem. Ennyi. Tökre úgy beszélsz, mintha valamelyik kiadónál dolgoznál."

Sok srácot ismerek aki szoftverfejlesztéssel foglalkozik. A cégünk egyik ága könyvelõi szoftverekkel foglalkozik. Egy szarházi a forráskód 90%-át ellopta és magáévá tette, kicsit átírta és most ott támad ahol tud. Tudod, hogy esik ez annak aki tényleg ÉVEKET szenvedett vele?

"A warez az nem kár a kiadóknak, hanem elmaradt bevétel. Kurvára nem ugyanaz. Ha nem lenne warez, attól még nem kelne el több játék..."

Nem a kiadó érdekel, hanem a fejlesztõ. Már pedig minden eladott példányból õk is részesülnek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
A trafizás nem arról szó, hogy biztonságosabbak legyenek az utak, hanem hogy lehúzzák az embert.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Szöveget értelmezni nem tudsz, látom. Nem azt írtam, hogy ELHAGYOD a település vége táblát, hanem MEGLÁTOD és máris gyorsabban mész.

Mérjenek be, kifizeted. Hajrá. Nálad mennyi az emberélet? 30k?

És akkor mi van, ha valaki fõútvonal mentén gyalogol és nincs rajta mellény? Ha hülye, akkor haljon meg? Szép felfogás, mondhatom. Te sosem mentél el buliba, majd késted le a buszt/vonatot és indultál el gyalog haza? Ja, neked mindig a zsebedben van egy láthatósági mellény, tudom. És akkor én beszélek hülyeségeket a warez kapcsán, mikor neked az emberélet nem számít semmit. Azért ez ki tudja nálam csapni a biztosítékot.

Tinman
Nem keresek mentséget... mérjenek be, kifizetem. Mi a gond?

Csak az a helyzet, hogy 94-nél nem mérnek be, de nem ám.

Tinman
"Ez a 90 helyett 100 is bõven elég, hogy elcsapj valakit."

Mit is keres ott fõútvonalon gyalogosan? Ha keres, láthatósági minimum... én sem megyek fényszóró nélkül lakott területen kívül. És ha elcsapom mert õ nem tartotta be a látni és látszani alapszabályt, akkor még engem hurcolnak meg... vicc.

"Remélem azért nem tartozol azon barmok közé, akik meglátják a település vége táblát és hirtelen elnehezedik a lábuk. na azokat helyszínen lelõném."

A település vége tábla a település végét jelenti. 90km/h a megengedett. Természetesen azok közé tartozom, akiket a helyszínen lelõnél. Mikor jössz? Szívességet tennél.

Jani21
Ez még nem zárja ki, hogy nem kártékony a fájl, de ezek nem fertõzések. Szerintem a víruskeresõ a saját karanténját is átnézte, amit lehet azért tesz meg egy programfrissítés után, hogy a hamis találatokat visszategye az eredeti helyükre, amennyiben az új adatbázis szerint nem kártékony fájlokról van szó. Szerintem töröld ki a vírusirtó programon keresztül a karanténozott fájlokat és vélhetõleg eltûnnek onnan a fájlok.