Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
😄DDDDDDDD

Forza.

arty
jah, boldogok a lelki szegények 😉

(néha irigylem is õket)

Forza.

Nem akarlak megsérteni, de te vagy mazohista vagy baromi türelmes vagy.

Amennyit az ember ebben a játékban meghal azt épp ésszel nem lehet kibírni. A meghalás még hagyján is, de amennyit emiatt kutyagolni kell, na az az eszméletlen idegörlõ.

A From Software amúgy is szerintem egy terrorszervezet! Õk így képzik a terroristákat! Toljad köcsög a Darksouls-t biztos, hogy becsavarodsz....XD

Jah és box-on még csak nem is lehet ezt megkerülni (pc-s save exploit). Maximális tiszteletem azért, hogy végigvitted. Még több azért, hogy újra belefogsz. Isten vagy a szememben, komolyan!

Van egy olyan igen erõs érzésem, hogy én ezt a játékot nem fogom végigjátszani. Legalább olyan rossz hatással van rám, mint annó a Pes 2012. Dühöngõ õrültté válok tõle, nem nagyon szeretnék szívrohamban elpatkolni vagy agyvérzésben. Ki szerezné be nektek, akkor a ruszki cumókat? <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

HappyHunter
Lehet hogy az utolsó nap kigyulladt a fejlesztõk összes HDDje egyszerre és a játéknak az a része eltûnt 😮😄

Be happy. :) Running!

És mibõl gondolod, hogy az pl. nem kivágták a játékból dlc-s lehúzást tervezve 😛

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én nem mondtam, hogy örülök neki. Én annyit mondtam örülök ha kapok új tartalmat. Az hogy a lemezen volt-e vagy sem semmi közöm hozzá. Ha nem lehetne turkálni a fájlokban ti se tudnátok.

Engem nem zavar, nekem jobb 😛

Tinman
Pedig de akartaaaaam... de aztán Imi 10%-os kódja felbujtott, így egyértelmûen õ a hibás!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Megmondtad és szerencsére igazad lett :-)

25 Font volt melyben benne a posta... pre-order akció + 10% + free posta.

Igen, látom a Shopto idõközben durván jó áron adja, de nem 20 Euro-ért, hanem 20 Fontért.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

HappyHunter
Még mindig Last Light <#nevetes1>

Be happy. :) Running!

Totti5
No és mi garantálja hogy ez nem lett volna benne alapból?

Kingdoms of Amalur: Reckoning megjelenés : Február 7
Kingdoms of Amalur: Reckoning címû szerepjátékhoz. A Teeth of Naros : Április 17

Alig telt telt a megjelenés óta idõ, ráadásul ahogy írod ez masszív tartalom. Lehet rajta filózni, persze a lényeg az hogy tetszett és megérte!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Azt ismerem, csak ezt a Malaur-t nem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
A KoAR? Elfogultan tudok nyilatkozni: nagyon jó!
Fõképp, ha nem zavar, hogy az egy-egy és adott tájegységnek megfelelõen néha sokat kell gyalogolnod , és nem egy "Mass Effect", de mégis a dialógus rendszere hajaz rá, a harcrendszere, a fegyverek fenomenálisak, és kellõen érdekes a sztori is.
Persze, viszonylag hamar félisten lehetsz, de ez legyen a legkevesebb gond.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Ez milyen játék? Jó?

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Persze, hogy a nagy hévvel gépelés közben elírtam a kedvenc játékom címét... <#schmoll2>
Kingdoms of Amalur: Reckoning...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Optimista-világkép-kurzusra beiratkozom majd Hozzád 😊

Én úgy látom , hogy inkább kiveszik a kész játékból a tartalmakat, és késõbb adagolják.
Persze, akad példa a "rendes" fejlesztõkre, akik utólag gyártanak - a minõségrõl most nem papolok <éljenek az áttextúrázott ruhák, új kütyük, és XP-t, pénzt adó cuccok...> -, de helyzet az, hogy azok sem mindig "új" tartalmak.

Kellemes kivételek közé sorolható például a "Kingdoms of Malaur: Reckoning" 2 darab, szó szerint sztori bõvítõ DLC-je, ami már-már kiegészítõ magasságokba emelkedett = azon játékosok, akik nem "letudják", azok akár mindegyik helyszínen 8-10 órát is el tudnak pepecselni.

Totti5
Volt rá példa, olyan esetekben hogy az a DLC a megjelenés után hetekkel max hónappal már jött is. A DLCk nagy többsége jóval a megjelenés után KÉSZÜL EL. Terv nyilván mindig van, de a DLCket a megjelnést követõen készítik és fejlesztik és nem úgy mûködik hogy kiveszik a játékból és tartogatják a fiókban 1 évig amit lassan adagolnak a népnek. Persze ilyenre is lehet és volt is példa, de elenyészõ és nem kell negatívan hozzáállni. DLC pedig nem kötelezõ dolog még mindig. Én kevés játékhoz vettem, konkrétan 3 max 4hez egész pályafutásom alatt és még is teljes gémer életet tudok élni😊

Totti5
<#eljen> Nájsz!

Totti5
Season Pass jó dolog. Biztosan kifizetsz egy kisebb összeget, ami idõvel ahogy készülnek a tartalmak és közzé teszik megtérül. Jobban jössz ki mint ha külön vennéd meg. Persze a kérdés, hogy meddig fog ez így mûködni😄

IMYke2.0.0.0
Shop to-nál 20 euro.

Jani21
Sajnos igen. Itt az emberi tényezõ nagyon fontos, mit sem ér a dolog, ha mindig ugyanazt a rövid és egyszerû jelszót adja meg valaki 😊

@Tinman:
Na megmondtam, hogy SE lesz. Mennyibe került, ha nem titok?

Ugy latom a pc vetzaskip elmaradt 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

zorrobomber
Ez pusztán nézõpont kérdése.

ffxi
Sírógörcsöt kaptam 😄

Fákjúal!

arty
a lejárós jelszó álbiztonság... 😊

és amugy azóta ennyire paranoiásak, mióta elterjedt róluk az adatlopás... azóta az oldal igen sokat romlott használhatóság szempontjából 😞

Forza.

Jani21
Kétszer rendeltem Shoptoról, mindkétszer gyorsabban megérkeztek a csomagok, mint a Zavvi/Hut kombótól. Ezt a bankkártya adatos dolgot én is hallottam, bár a biztonságot illetõen náluk van a jelszavaknak lejárati ideje (hosszát be lehet állítani). Paypal+virtuális bankkártya kettõs is jól jön ilyenkor.

arty
eh, sql errorozik az oldaluk, most még/már az ordert se látom ... 😞
elõtte ottvolt, még a csomag fényképe is megnézhetõ volt (ez tökjó ötlet amugy)

volt kis rossz elõérzetem shoptoval kapcs (allitolag tõlük mentek ki bankkártyaadatok, hugom kártyájárol le is szedtek 50fontot), kezd igazolódni 😞

Forza.

IMYke2.0.0.0
😊))

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
ami most elérhetõ, 1 vicc. 0 beállítási lehetõség, mehetsz egy kocsival köröket, idõre.

tûrhetõen néz ki, de pl a kocsin még mindíg nincs valós tükrözõdés. hang jó, fizika "race"-s 😊

Forza.

arty
<#eljen>

sajnos a shopto-ról még mindig nem jött meg a csomagom, asszem ma már "reklamálok" 😞

Forza.

tototto
Még rímel is a vége, amúgy grat, szép példány 😊

arty
Márpedig nagyon sokszor ott a lemezen a dlc és késõbb épp csak aktiválódik... valóban semmi értelme sírni, de had ne örüljek már neki, hogy szívatnak.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Elõre is bocsánatot kérek, de most arty-val értek egyet.

Egyébként olyan a dlc-t kivágott tartalomnak nevezni és sírni, hogy nem egybe kapjuk a játék, mint a meg nem nyert lottónyereményt siratni.

Lehet, csak nem sok értelme van.

Tinman
Nem fogom kibírni, hogy órákon belül ne próbáljam ki és ha egyszer kipróbálom... szegény Gothic 3 :-(((

Annak külön örülök, hogy folyamatosan kiforgatod a mondanivalómat :-)

Most már megkezded a pc-s kalandot te is?

arty
Úgyérted: külön örülsz, hogy a játék, amit nagyon vártál és imádod is, csonkított tartalommal játszható, majd utána külön kell fizetned, hogy megkapd a kivágott "jeleneteket" ? 😊

Forza.

Tinman
Nagyon nagy baj kell történjen, hogy én ez eladjam!

IMYke2.0.0.0
Igen, és megérte várni is rá.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, ezt eladni biztosan nem tudod majd egyben 😊(

Tinman
Igeeeeeen... és "rém" olcsón :-)

IMYke2.0.0.0
Akkor megkaptam a fel-nem-tett kérdésemre is a választ - Special Edition 😊

Tinman

Végre együtt a család :-D

IMYke2.0.0.0
GOG - Point-and-Click Mix - 50%-os kedvezménnyel
MACHINARIUM: COLLECTOR'S EDITION $4.99
RESONANCE $4.99
GEMINI RUE $4.99
BLACKWELL BUNDLE $7.49
THE WHISPERED WORLD $7.49
BOTANICULA $4.99

IMYke2.0.0.0
A Capcom is gyorsítana
Szemezgetve:
- "ami a céget foglalkoztatja az, hogyan rövidítheti le a fejlesztések idejét, és hogyan adhatja ki a sorozatok folytatásait a jelenleginél gyorsabban."
- "A nagyobb címekkel foglakozó csapatok mérete 100 fõsre lesz korlátozva, és egyszerre több játékon is fognak dolgozni."
- "A Capcom minden nagyobb címe elérhetõ és letölthetõ lesz online is, és erõsítik a DLC-k tartalmát is."
- "Az otthoni konzolos piacon kívül a PC-s területen az olyan böngészõs játékok segítségével próbálnak terjeszkedni, mint Monster Hunter Frontier Online, és a mobil és szociális játékok piaca is nyitva áll még elõttük."

Többre értékelem a dlc-t, mint az agyon drm-ezett játékokat. Szerintem jobban is használhatóak ezen a season pass-ok, mint a drm a warez ellen.

IMYke2.0.0.0
Ha már "Season Pass"-téma: EA Sports új szezonbérlet

"Az EA Sports bemutatta második Season Ticket-jét, mely egy egyösszegû befizetést követõen nagyjából 100 dollárnak megfelelõ letölthetõ tartalmat tesz elérhetõvé számos szériájában a kiadónak. Ezek között ott van a FIFA, Tiger Woods és egy rakás amerikai sportos játék, ha szeretitek õket.

A bérlet ára nagyjából 20 font és már a megjelenéskor jó sok DLC-t kinyit, késõbbiekben pedig 3 napos korai kezdéseket és kedvezményeket is lehet vele kapni. Késõbb megjelenõ DLC-kbõl 20% kedvezmény jár a nagy sorozatok esetében.

A FIFA 13 például 24 Ultimate Team Gold Premium pakkot ad a Season Ticket fejében, minden héten egyet egy 24 hetes perióduson keresztül. Mellesleg ugyanezt a bónuszt kapjátok a játék elõrendelése esetén, így a Season pass pluszba csak a 3 napos korai kezdést adja és megtakarítást a jövõbeni letölthetõ tartalmakon, szóval érdemes utánaszámolni, hogy mennyire éri meg nektek, mielõtt lecsaptok rá. Ha több EA Sports játékkal is toljátok, akkor nagyon jó vétel tud lenni. "

tutituti
wotr igenjó.Kardozgattam ma már egy kicsit.

Gear up-ot most próbálom ki😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

wesker24
Az Arbital igazi kihivás pont neked való nehezebb mint a Crucible ! xD

Nagyon oda kell figyelni !