Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
YEEEE

Steam->X360? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Batman AC-t pl berhelni kell!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
Daily Deal: Hitman Collection - 5 EUR

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A következõ kóddal 30 napig 15%-kal olcsóbban lehet vásárolni Originen. Használja a leggyorsabb egészséggel 😊

CE-B4DAE-8F7Y2-66FT7-PP3PE
fery02
Ennek így is kéne lennie alapon, igen.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
Csak azért mondtam mert nekem eddig az összes játék esetében így ment.

fery02
Szerintem is. Mint ahogy pl a szintén LIVE-os GTA IV esetében is uninstall-kor kijön egy rewoke ablak.
Nem hiszem, hogy ehhez berhelésre lennének kényszerítve a kedves felhasználók...igaz, meglepõdni nem lepõdök már meg egy ideje semmin se.

fery02
Húha! 😄

DarkSector
Gyárilag simán uninstalláláskor kéne beugrani egy ilyen kis ablaknak elvileg.

artschi
ez engem is érdekelne, elkérhetem én is? köszi 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DarkSector
Ezaz izlés kérdése, és egyéntõl függ.

Engem meg a HR érdekel a legkevésbé...persze a Fahrenheit is fasza volt régen, de közel sem érdekelt annyira hogy játszak vele és vegyek egy platformot miatta.
Ha nem jutottam volna hozzá nem is éreztem volna hiányát.

DarkSector
Én se komálom az fps-eket meg aútósokat sem a sandboxokat, de ezesetben a Forza-Halo-RDR mégis megfogott.
Érdekes hogy nem is az exclusive-okat emelem ki ha valami nagy címmel vagdalkozom mostanában hanem az RDR-t...nemtudom miért, hiszen jó a többi játék is...meg stílusban sem ugyanaz, de valamiért az RDR egyben van...nehéz belekötni a játékba.

MerlinW
Ha nincs jelszóval védve, akkor semmi. Használd.

[merlinw.org]

Fpocok
Az. Direkt olyat vettem. De tényleg nem akartam offolni, csak nem tudtam, hol kérdezzem meg 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Felraksz egy Avast-ot és onnantól kezdve nem lehet baj. Már, ha Androidos a teló.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ollie
Ha ezt engedély nélkül teszed, az minimum szabálysértésnek számít, és meg is büntethetnek érte, ha észreveszik.

Fpocok
Mindegy... töröld ki imi, majdm áshol megkérdem.

Fpocok
OFF:
Vettem új telót... ha wifin rámegyek valakinek a hálozatára kicsit netezni, akkor mivan? 😄
sry az offért.

Bence94
A kérés továbbra is fennáll egy zavvis kód iránt!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
"szegény embernek meg legyen teremtve..." <#idiota>

Láttam pár dolgot, aztán gondoltam teszek vele egy próbát.<#nezze>

MerlinW
Etetünk, itatunk, most már öltöztessünk is? <#nevetes1>

[merlinw.org]

Bence94
Jó rég jártam erre. A zavvis kupon amit itt szoktunk osztogatni az mindenre felhasználható akár ruhára is ? Ha igen valaki megdobna egyel ?

MerlinW
De de, meg is fogom, csak lusta vagyok😊

[merlinw.org]

arty
wesker-nek 😄

(forza4-es festés, nem enyém, csak találtam)

Forza.

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

zorrobomber
Néha már azt érzem hogy az egész 2012-es év egy nagy Square Enix sale... nem tudom ez most jó -e vagy sem..

grebber

Next PC upgrade: 2022

arty
mert nem tudsz sandboxot játszani 😊 képtelen vagy nem maximálisan vesézni, ergo belealszol a dögunalomba... (kivéve saints row)

Forza.

wesker24
Én meg anno amikor AC weekend volt megvettem az AC I-II-öt és az Ac Brotherhood-ot aprópénzért és elcseréltem öket egy Darksiders II-re !

Hogy megérte-e naná ! xD

Pl augusztus elején vettem egy Dar Souls-t 20 dolcsiért és elcseréltem egy Borderlands 2-re ! xD

Hogy megérte-e KIBASZoTTUL ! xD

Borderlands 2 Season Pass is beszerezve 3250 FT-ért !

Torchlight II beszerezve 15 dolcsiért !
IMYke2.0.0.0
Á. Én is õt néztem. Köszi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Vérbeli fanatikus vagy 😊))
Rendben, ha nem tudom megvenni, akkor az általam befejezettnek vélt játék után megboltoljuk a mentés-váltást 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Upsz ez a Darksouls ára!

Darksiders én is 6k-ért vettem, szóval az jó ár és Danih totál megbízható!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Linked van hozzá, ha szabad kérni? 😊

3890! Szintén hardverapró!

wesker24
Annyit simán megér a játék még jó hogy ! 😄

Ami a legjobb benne hogy van benne Trade igy bármilyen cuccot tudnánk egymás között cserélgetni (Fegyverek cuccok stb) !

És persze megtudom csinálni elküldöd majd a mentést és írok a tiedrõl is statsztikát !

Amugy ami Total Monster Kill-t illeti a világ ranglistán 58 vagyok 😄
IMYke2.0.0.0
😞
Telhetetlen nem lehetek - ez még így is ~ 5000 Ft-al olcsóbb a tobozosnál.

Fpocok
Valszeg nincs.

IMYke2.0.0.0
Most láttam - a hardverapron van aki 5500 Ft-ért adna kódot a Darksiders 2-höz. Az még qrva sok. Van ennél olcsóbb is?

Solid Snake
Bukósisakban tolja. Repülhet bármi, a játék nem állhat meg.<#hehe>
IMYke2.0.0.0
Felcsigáztál.
Azt meg tudjuk majd tenni, hogy az ÉN MENTÉSEMET bemásolod a sajátod helyére é és csekkolod a statisztikákat?

IMYke2.0.0.0
Nos, ha csak a - sokszor nem létezõ - pénzéért szeretné Tinmant, akkor már nem lenne vele. Ezt így, ismeretlenül is állíthatom. Nem minden nõ bolondul meg a pénztõl és pénzért - szerencsére.

davidka003
Ezt úgy hívják: PÉNZ 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Impresszív.
Kár, hogy néhány statisztikával én majd nem szolgálhatok .

Patkolókovácsok meg éheznek...

IMYke2.0.0.0
Tinman-nek hatalmas mázlija van a kedvesével - türelmes nõ lehet, és úgy szereti, ahogy van 😊

Párod tudja, hogy mit vettél most dobozos verzióban (DS)?

Vagy már elfogadta, hogy kockulni fogsz egyfolytában? XD

wesker24
Na egy kis Darksiders II statisztika :

Gameplay Time: 108 óra

Normal + Apocalyptic(New Game+): Finished

Achievments: 50/50 100 %

Main Quest: 17/17 Finished

Secondary Quest: 17/17 Finished

Collectibles:

Book of The Dead Pages: 40/40

Lost Relics: 30/30

Stonebites: 69/69

Vulgrim Coins: 100/100

GnoMAD Gnomes: 4/4

Sacred/Soul Arbiter Scrolls : 10/10

Soul Arbiter Maze I-X : Finished Soul Arbiter KILLED

Crucible Arena : Finished

1-25 Wave: 9m
26-50 Wave: 9m
51-75 Wave: 11m
76-100 Wave: 12m

Crucible Completion Time: 41m

Deaths: 80

Environmental: 65

Combat: 15

Most Killed Monster: Swarm

Total Blood Spilled: 1,532,900 Gallons

Reaper Kills: 4

Horseback Kills: 6

Money:

Currency Spent: 4,157, 370 gold

Currency Held: 1,250 500 gold

Highest Combo: 136x

Highest Combo Damage: 135.150

Best Critical Hit: 30.000

Total Monster Kill: 10.550

Distance Traveled on Foot: 450 Miles

Distance Traveled On Horse: 52 Miles

Shep
Na ettõl féltem én is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!