Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Olyan nehéz rányomnod a vásárlás gombra hogy kiderüljön?

Next PC upgrade: 2022

Zomil
Nagyon köszi, hogy szoltál a koddal együtt és a pár játékkal ami volt az accountomon 0.75€-ért be is szereztem. Nagyon jo vétel volt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Akkor ez csak amcsiból lehet?

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Igen, korábban említetted, hogy pénzszûkében vagytok, és nem is akartam ezt megszellõztetni - drukkolok is.
A Saint's Row 3-ra fáj a fogam, de anyagilag én sem vagyok topppppon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Jó kis lövölde lesz ez. 😊 Wirágboltban én is megnéztem, mikor kijött, aztán tetszett a fejlõdési rendszer, de kb. 30 percet toltam vele és most jött el az ideje, hogy megvegyem. 1.25€-ért már muszáj volt. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Régebbiek nekem is kimaradtak. Az újat végigvittem és 1x bõven elég volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
A régebbi részekhez nem volt szerencsém (kövezzetek!), a wirágbolti verziót pedig még nagyon az elején abbahagytam. Kíváncsi vagyok mit mutat a késõbbiekben.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
külön kódot kaptál alapjátékhoz és missing linkhez?

Forza.

arty
külön a missing link továbbra sincs akcioban. ebben a pillanatban töröltem a játékot steamrõl, nem keresem a dlc-t tovább, nem kap egy $-t sem a square enix.

ha nem kell a pénzem, nem kell a pénzem.

Forza.

Nekem a Deus Ex HR olyan, mint Tinman-nek a Batman AC. Minden benne van, amit szeretek egy játékban és valahogy mégse jön be. Nekem még 2,44 euró-t sem ér.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
csupán évek óta ígérgetik... ep3 után azonnal ezt hozzák ki! 😉

Forza.

grebber
Gondolom nem steam-es lesz ugy meg nem kell!

Rapid81
Ezer köszönet és hála a kódért!

Akartam már ezt a játékot, de ennyiért ajándék volt. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
2.44 EUR (0.81 EUR credit + egy 0.5 EUR -ös Greed + Voucher) -ért nálam is befigyelt a kosárba. tototto köszönöm, hogy szóltál!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ollie
Ingyen Plants Vs Zombies.

Egy kupont lehet letölteni, melyen van egy kód. A kódot ugyanezen az oldalon kell majd felhasználni Halloween környékén (Oct.30 – Nov.10).

ZsZso
Elvileg 25% OFF - GMG25-1BW0K-K1A3G . Így már nagyon baráti a GMGs ár!

Jah és ne 1 az 1-ben másold be a parancssort, hanem írd át a saját elérési útvonaladra. Mondjuk nem gondolnám, hogy ez kimaradt.

Ezt mondjuk lehet kifelejtettem a leírásból, mondjuk ez nekem eléggé evidens.

Ami érdekel az úgyis lesz steamen is, ráadásul sokkal olcsóbban.

Akkor valamit elrontottál! Mert alap esetben ha jól írtad be, akkor az az ablak nem záródik be magától!

Amúgy még fel volt telepítve a játék? Mert csak úgy mûködik! Uninstall elõtt!

tototto
greenmangamingen is akcios a deus ex még egy ideig, ha van tradelhetõ játék még olcsóbb is lehet

Rapid81
Egy 35 centis kistévé van a konyhában, aztán annyi. Az sincs bekapcsolva évente 2x. 😊

DarkSector
Grat x4....😄 <#eljen>

Sokszor figyelgettem az árakat, Deus Ex nekem kapásból feltûnt mert annak figyeltem sokáig az árát amazon-gmg-n hogy mikor lesz korrekt árban, de ilyen árban még soha sehol nem láttam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
Meg akkó má bezsákoltam egy Dungeon Siege 3 bundle-t, egy Blades of Time-ot és egy WH40k II Retribution-t. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ja én is betoltam egyet, szal. hallelujja! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
Hoppá mégsem az sem elérhetõ...:S
Mindegy a DE már megérte. 1300ft.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Szerintem a Deus Ex és a Dead Island kurvára jó árban van...a többit nem biztos hogy annyira olcsónak tartanám és megvenném...csak DI-ot nem veszem meg mert olcsó a 10 dollár, de én úgyse játszanék sokat vele...😄

DarkSector
Én megvettem egyszerûen ettõl olcsóbb nem lesz egy ideig, amazonon is asszem 7.5 dollár szokott lenni, és az a sima...ez meg a bõvebb változata...ez hiányzott a kollekciómból egy ideje...😄

Zomil
Meddig tart ez, mert a Deus Ex tulságosan csábito steam-esen és holnap raknék pénzt a kártyára 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Biztos vagy benne? Mert pl. Deus Ex-et meg engedi venni.

grebber
Jaja.Ezeknél az akcióknál meg áraknál ráébred az ember rossz régiókba születtünk.Néha lennék oroszba ilyenkor meg usaba<#idiota>

Fpocok
Csak usa? Akkor végig sem nézem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
A legfontosabb lemarad Sajnos csak USA-ban élõknek.

5 dolláros dragon age2-öt vettem volna!

MerlinW
Minden megvan ami innen érdekel😊 Megúsztam😊

[merlinw.org]

DarkSector
SOK-SOK JÁTÉK $10 ALATT!!!
Nyámi nyámi...Deus Ex HE AE!!! 😊

Vigyázzatok mert 90% hogy költekezni fogtok majd. 😄

DarkSector
20"-nál kisebb a tv-d az szütyük....😄

Tudom. Én nem is venném meg magamtól, az tuti 😊

No nem mintha magyarázkodnom kellene, de az a helyzet, hogy elvileg magamnak vettem, de ha ennyiért lesz rá jelentkezõ, hát megválok tõle, mert lakásfelújítás kellõs közepén vagyunk, és nyeli a pénzt keményen 😞

Rapid81
Nekem az egésszel annyi bajom van, hogy a monitorom nagyobb, mint a TV-m, ami ráadásul a konyhában van. 😊 Viszont beixeltem a bétát, mert lehet, hogy még használható is lesz a 20"-os moncsin is.

DarkSector
Akkor az a hír hogy lesz Valve konzol, az valójában csak konzolszerû felületet takar? 😄
De jo dolog, nekem hasznosnak tünik.

DarkSector
Valami bug lett volna?
Nem cseréltél azóta hardvert?

Tinman
Ok-ok jó ár meg minden, de ha Collection a Contracts miért nincs benne? -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hát köszi, de ez nekem lóf.ejet se csinált.

Beugrik egy fekete ablak 1 mp-re homokóra, majd semmi nem történik.

DarkSector-verzióra is csak fogta, leuninstallálta a játékot és egy szót nem ejtett aktiválásról, kulcsról vagy akármirõl. Na mindegy... elvileg még csak 2x lett telepítve... én csak 1x telepítettem az tuti.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Jáh értem.

Zomil
Azért mert külön kontrollerre lett szabva az irányitás, de megnézed a trailert és elég egyértelmüen bemutatja...

zorrobomber
a tévére optimalizált böngészõre azért kíváncsi leszek

DarkSector
Jah sorry. nekem eddig is ment a tv-re kötés akkor nem értem ebben mi az újdonság...😄

Zomil
könnyen lehet, mert ez a pc tv-re kötése 😊

DarkSector
akkor félreértettem? 😄

Zomil
pc gaming master race 😄