Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
AC minden szemptonból felülmúlja az elõdjét.
Szerintem az AA is nagyon jó.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
- Ragequit volt már Capra-nál. :-D
- Az a Rage meg még fóliás... most Sötétlelkezni van kedv, de telibe <#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Arkham City szerintem is gyengébb. Végignyomtam de semmi extra.
Arkham Asylumot pedig 3-szor vittem végig.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Köszi! Várom!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Nem ismerem az összes kereskedõ árát. Én a Steam-rõl vettem ezt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Borderlands 2 érdekesség: Start Planning Your Borderlands 2 Skill Progression Right Now
"Gearbox has posted the skill trees for the four Borderlands 2 classes on its website. You can check them out and decide a little early what path you want to follow."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
RAGE??????????????

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HappyHunter
50€?<#fejvakaras> 35 a cdgalaxistól.

Be happy. :) Running!

Shep
Nem kell, mert lehet én is beleunok, mint a kolléga 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kell csinálni egy revoke.bat-ot jegyzettömbbõl! Otthon megvan a parancssor, ha hazaérek majd átküldöm, hogy mit hogyan.

Azthiszem kell a játék elérési útvonala idézõjelek közé szorítva majd avégére beírni, hogy revoke pause

Ez behozza a GFWL aktiváló ablakát, ahol vissza tudod nyerni az aktiválást.

Elvileg minden live-os játéknál mûködik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A PS3 tulajok is megkapják végre az elsõ patch-et a Darksiders 2-höz. Darksiders II For PlayStation 3 Gets A Patch
* A few crashes in Blackstone, including at the 2nd lever and during the Lilith cut-scene.
* A crash occurring when proceeding back to the Cauldron after completing it.
* The Custodian falling through the bridge in the Foundry when back-tracking through the dungeon.
* Spanish sub titles will be added to the North America version of Darksiders II.
* Players will be able to back up their save without having to use an online save
* Various fixes for the custodian getting fixed in the Foundry and the Scar
* Progression blocker with the Chancellor, reported after crashing or doing the Crucible before going to the land of the dead.
* Turning in 3 Stones of resistance awards the player properly.
* Improved general stability

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Akkor riszteppa! De tényleg!

Shep
Persze ,hogy volt sárkány kardom, oda lentre csak késõbb volt kulcsom. Azt sem tudtam ki vár ott rám, ahogy az összes többi bossnál sem tudtam, egyedül a diliházast tudtam, hogy ott az lesz de azt is megöltem lentrõl, mert elszúrtam a leugrást 😊

Shep
Igen a City pont azért jött be nekem is, mert ott a nagy város, telepakolva fõgonoszokkal akiknek egy részét igazából nem is kell megölni mert mellékküldetés de pont emiatt az ember azokat is megcsinálja és nem érzi azt, mint más ilyen játékban ,hogy a mellékküldetések csak töltelékek. Batmanban ezek úgy ki vannak dolgozva, hogy máshol fõszálba is beférnének.

Valld be, hogy korábbi leírás alapján dolgoztál. Már tudtad mit kell csinálni, amikor odamentél és volt nálad sárkánykard is.

0 infóval mész oda pörköltet csinált volna belõled is újra és újra és újra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Egyedül voltam, tolvajt nyomok de szerintem rohadt mindegy mivel vagy, úgyis az számít ami rajtad van a többi pontot meg oda rakod ahova jól esik. Amúgy szinte mindig dög nagy páncélokban mozgok. Segítõt eddig csak a pókhoz meg a vízköpõkhöz hívtam.

Tinman
HELP!

Live-os PC játék esetében, tudom, hogy van valami mód arra, hogy ne fogyjon az installálások száma, vagy van valami progi, akármi?

Hogy kell ezt megoldani? Batman esetében nem akarom, hogy 1 install lehetõség is elvesszen.

Amikor Pingvin cápája megzabált az egyik helyszínen az valami eszméletlen félelmetes volt.

Asylum lineáris, City meg szabadabb, már-már Sandbox játék.

Én imádom a sandbox-ot, szóval én meg voltam véve kilóra, batman is bejött nagyon! 2 együtt meg maga a mennyország volt számomra. Ráadásul amilyen logikai fejtörõk vannak benne Rébusz jóvoltából az valami csodálatos!

City-ben mérföldekkel jobb boss harcok vannak mint az asylumban (ez utóbbi fõbossa is kismiska volt a city-éhez képest).

Ráadásul City-ben több fõgonosszal kell elbánni: Pinvin, Joker, Mr. Freeze, Poison Ivy, Bane, akik most eszembe jutnak. Lehetett irányítani a macskanõt, ami külön ízt ad az egész játéknak.

Nagyon szuper játék!

Igazából, ha City egy kicsit nagyobb lett volna és mondjuk lehetett volna használni a batmobil-t, akkor még nagyobbat ütött volna.

Tinman
Ha egyedül lenyomtad ennél kevesebb próbálkozásból Knight vagy Warriorként, akkor le a kalappal!

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok szuperhõs rajongó - csak voltam, kiskoromban (úgy látszik, nem fertõzõdtem meg véglegesen, mert kinõttem belõle) -, így érthetõ, ha nem rohanok egy-egy ilyen hõs miatt moziba, újságárushoz, vagy játékboltba.
Az Avengers-t is alulról 5-ösnek ítéltem, 10-bõl. CGI nem hoz lázba. A buta történet - nagy általánosságban - ellenben dühít. A buta beszólások - nagy általánosságban - fõképp. Az Avengers-ben mindez megvolt.
A legjobb jelenet <és ezzel mindent el is árulok> az volt, amikor Hulk laza csapással elküldte balra a "félistent". Na, az mosolygásra indukált. Harmatos film.

Így vagyok a Batman-Superman-Hulk-Ironman-stb. filmekkel is. Iparosmunkák.

A játékban legalább én irányítom majd, és kiderül, mennyire jól adja el magát a sztorival, a harcokkal stb. Az elsõ résszel tettem annak idején egy pár órás próbát .
Talán, 2013 januárjában több szerencséje lesz nálam.

Shep
De engem legalább nem ölt meg 17x 100+ óra rutinnal a hátam mögött a patás DDDDDDDDDDDDD

A fõ problem ott a 2 kutya, akik úgy beszorítanak, hogy elmenekülni se tudsz. Ráadásul a folyamatos abajgatással az értékes staminát apasztják, ami után kevés lesz a védelmi erõ a Capra következõ félelmetes kétkezes fejfölüli csapásának kivédésére.

Egyébként egy késõbb boss-nál nem szívtam annyit, mint annál. Még O&S is viszonylag könnyûnek tûnt. O-ra kellett volna még valamit kitalálnom, vagy betanulni a mozdulatokat (legjobb állásom, amikor O meghallt általam és a társtól és utána még S-t is levertem 50 %-ra... CSakhogy akkor már nem volt flaskám és belegurultam az egyik kalapács csapásába.)

Az biztos, hogy érzelmileg nagy elégedettséget okoz Capra legyõzése és onnantól magadat összefosva nézegetsz be minden utcasarkon, hogy mikor szabadít rád a játék egy újabb ilyen borzalmat.

Fpocok
Jóból is megért a sok.
A bõség zavara.

Válassz 😄

Tinman
Miért van az, hogy az Arkham Asylum-ot egy levegõvel végigtoltam és iszonyat bejött, míg az Arkham City-t a feléig vittem és holnap adja fel párom a postára?

Komolyan! Miért van ez? Velem van a baj?

Valahogy ugyanolyan megfoghatatlan, mint a Darksouls! Van benne valami, ami nem ereszt. Ráadásul a Batman feeling valahogy nagyon el lett találva. Ez fõleg annak fontos, aki Batman rajongó.

Tinman
Hát kb.! Ritka félelmetes és sokkolóan erõs a dög. Felemelt pajzzsal talpig páncélba a power blow ütése fullra leviszi az endurance-t, aztán átüti a pajzsot, aztán a páncélt, felére SE(!) leviszi a HP-t és még el el is esel.
És azzal az ütéssel kezd, olyan picike helyen, hogy õ maga is elég lenne, de neeeem... ott van még a 2 kutyája <#falbav>

Capra az egyik legjobb boss harc egyébként, mert addig az ember olyan kis lazán van... issza az Estus Flask-et, csodálja a tájat, virágokat szed, és szûz lányokról álmodik, aztán eljut oda, ott meg úgy a földbe verik 3 mp alatt, hogy kardom a seggembõl állt ki :-D

Egyébként ahogy írtad nekem is iszonyatosan megemelte a pulzusom... mikor legyõztem, akkor meg szinte nem is hallottam mást csak a saját szívverésem, ahogy kalapál, mint az Anor Londoi kovács... meg azt vettem észre, hogy majdnem zihálok, és izzadságban úszok.

Na ez az amit úgy hívnak EPIC harc!

Jah XD:

- Anyuka a konyhából hallja a nagy dübörgést a gyerek szobájából.
Elindul, hogy kiderítse mi történik odabent a zárt ajtó mögött.
A nappali mellett elhaladva apuka csak ennyit bök oda foghegyrõl, miközben a sörét szürcsöli meccs nézés közben.

- "Ne menjél Margit csak Darksouls-ozik a gyerek."
- "No de ha számítógépezik, akkor mi ez a dübörgés?"
- Már megint meghalt Capra-nál és üti a CE-ben elhelyezett boxzsákot dühében...XD

- Lehet idegbeteg lesz, de legalább sportol...XD

IMYke2.0.0.0
Én is támogatom az egyik hozzászólásodban lévõ "választható nehézség"-et.
Tudom, istenkáromlás - elvész a Dark Souls-ossága, a hárdkórossága -, de akkor még nekem is lenne/lehetne sikerélményem a játékban.

davidka003
Jön ehhez mod nem kell beszarni. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Írtam valahol, hogy Batman-t nem veszek...
Ám, a STEAM-en nézelõdve rögzült bennem, hogy karácsony idején bizony én megveszem magamnak az Arkham Asylum-ot és az Arkham City-t is GOTY-kiadásokban, olcsón.
Hogy meglegyenek, és hogy végre végigjátszva megtudjam, mi is olyan "nagy" bennük.

Ezt már kitárgyaltuk a másik topikban! Ami frusztráló az a respawn és a mentési rendszer.

Fpocok
Szerintem ehhez a játékhoz kellett volna adni egy bokszzsákot vagy egy nagy gumi kejfeljancsit 😄

Tinman
Mondja Shep, aki még Anor Londo boss-ok elõtt táncikál :-D

Tinman mindig azt írja, hogy fejlõdött tõle. Én is elindultam a fejlõdés útján a játéktól...a Berserkerré válás útján. Elsõ lépésben a Rage-t tanultam meg gyûjteni, de azt nagyon. Már a kieresztés fázisát nem szeretném elsajátítani...XD

IMYke2.0.0.0
Én - a "rutinommal" - lehet, hogy a negyedénél feladnám.

Az utolsó képre én berajzoltam volna Capra-t teljes alakjában (2x akkora mint hõsünk), és a Knight telefosott gatyáját, amikor meglátja...XD

Shep
Én eddig minden bossnál bõven 10 alatt haltam, egyedül az a mocskos distruption izé szívatott meg, az olyan 10+ körüli halállal lett meg, pedig az is egyszerû csak rá kellett érezni. Engem inkább a kis tetvek, meg az idióta helyszínek, bugok ölnek meg.

Shep
Nincs benne semmi férfiasság. Egy béna játék csak ha megfog akkor beszippant és akkor vagy végigviszed többször is, vagy félúton feladod, mert rájössz hogy ez tényleg egy bénaság. Na én ehhez a ponthoz kezdek közeledni ratgab meg már eljutott oda de most hívogatja vissza a sötétség 😄

IMYke2.0.0.0
Bocsánatot kérek a From Software-tõl. Elírtam a gyermekük nevét 😞

Nem tudom leírni az érzést, amikor végül megöltem. Elõtte csak 50x ölt meg! Talán a legpontosabb a gyõzelmi eufória a kifejezésére. Amikor már felénél járt az élete konkrétan majd kiugrott a szívem a helyérõl.

Valahol ezért is hagytam abba, mert olyan végleteket vált ki belõlem (Hatalmas harag, ha sokadjára se megy és irtózatos öröm amikor igen), ami akár végzetes is lehet (és most nem viccelek egy cseppet sem). Capra-nál már már szívroham közeli állapotot generált nálam.

Pes-t ugyanezért hagytam abba, mert nagyon káros volt számomra.
Habár a Pes 2013-at azért kénytelen leszek lecsekkolni pár hét múlva 😛

IMYke2.0.0.0
Nagyon "örülök", hogy én még nem kezdtem bele - a topikjában olvasottak után mondom: a Darksiders-ek sokkal szórakoztatóbbak számomra.

Solid Snake
Shep
Te túlságosan komolyan vetted azt az egész DS témát.

wesker-nek hidd el megérte! Hatalmas Darksiders fan az a fazon!

Én már inkább sajnálom azt a 39 feszült órát, amit a Darksoulsban eltöltöttem.

Rohadt Capra demon majdnem megölt a valóságban. Olyan szívinfarktus közeli állapotba kerültem, amikor kinyirtam!

IMYke2.0.0.0
Köszi <#worship><#law>

Tinman
Hát ha valaki, akkor én aztán megértelek :-D

IMYke2.0.0.0
Megvettem bizony.
A Saint's Row-sorozat az én "Dark's Souls"-om... dobozosan is szeretném a 2. rész mellé. <#vigyor2>

Tinman
Grat! De vesszek meg -így látatlanba is-, ha megért az a játék 108 órát az életedbõl.

Tinman
????????

Öööö nem az van, hogy nem is olyan rég megvetted digitális verzióban?