Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Én is körbekérdeztem a boltok körélben, még nem kaptak ők sem visszajelzést a forgalmazótól. 😞
Sima változat lesz mindenhol, de egy ilyen CE-re én is vevő lennék.
Unboxing is van már róla.

Április 20-án jelenik meg a játék, közel 3 hét múlva.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.26. 11:13:49

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Kikapcsolt prediktív mellett is képes vagyok oltári baromságokat írni. :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Az eddig legolcsóbb ár amit láttam az 30 dolcsi volt de még ez is sok érte !
wesker24
Jah lehet hogy a legújabb Nvidia Driver okozta a hibát lehet vissza kéne raknom egy régebbi NV drivert de akkor már inkább megvárom a Remaster kiadást.
grebber
Nemrég vittem végig a régi Bulletstormot.... no hibával. Tehát nem általános a dolog..nem mindenkinél van.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Valóban brutálisan drága még (a 310+ Ft-os júró sem segít):

"Bulletstorm: Full Clip Edition"
Alap ár: 45,99€ (14 273 Ft)
STEAM 15% off mellett: 39,09 € (12 132 Ft)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
És ne feledjük a Bulletstorm Clip Edition Remastert sem habár a kezdő ára egy kicsit sok de amint olcsón akciós lesz már veszem is néztem a régi Bulletstormot de a modern VGA-k nem képesek megbirkózni a régi technologiával meg elég furcsa Grafikai Bugok jöttek elö azt kiderült a mostani NV driver má nem képes kezelni a régi játékokat.
genndy
"párásodás" lesz az inkább szerintem - átkozott autocorrect 😊 (bár mit tudhatok én a szemgolyóid nemi életéről, ugye <#idiota>)

Syberia 3 biztos jó lesz, de nem rohanok előrendelni - p'n'c témában a frissen újra végigvitt DotT jobban megmaradt.
StarCraft Remaster - jöhet! Jó ötlet Blizzard, de egy pár évvel korábban is már megléphettétek volna.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wesker24
Jah Syberia I-II örök klasszikus az egyik valaha legjobb Point & Click játék a Syberia I-nél még én is megtörtem elérzékenyültem.

Nálam a Syberia 3 Digitális kiadás jöhet majd 6k-ért azonnal jövö hónapban.
Tinman
Akkor viszont esélyes, hogy árban ők lesznek a legjobbak... engem nem zavar mit trükköznek az áfával :-D

Írtam közben galaxisnak azért, hogy náluk lesz-e és ha igen, mennyiért?

Igen, angol :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.26. 10:43:09

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ahogy nézem a pop up ablakukat, csehek, akik Magyarországon is népszerű webáruházat akarnak létrehozni.

//"Syberia 3
PC játék Ez tartalmazza az 1. és 2. rész, cseh feliratok"

//"Nyelv
Language Angol
Nyelv típusa Complete"

Okkkéj.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.26. 10:41:50

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Igen, de már az 1-2 rész is csodás art-al bírt (Benoit Sokal stílusa csodás), a történet engem egy bizonyos ponton még látás párosodást is előidézett. Rettentő közel áll hozzám a sorozat.

Fpocok
Ez milyen játék? p&c? Sosem játszottam ilyet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Kate Walker számomra a játéktörténelem legszimpatikusabb, hozzám legközelebb álló karaktere... ez nekem kell. Poszter megy is majd bekeretezésre....
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.26. 10:36:39

IMYke2.0.0.0
Muszáj volt nekik munkát belerakni --- különben még a blizzardroidok se vették volna meg.

Fpocok
Raktak bele munkát azért rendesen, nem csak kiadták újra.

IMYke2.0.0.0
Elfogyott a pénze a Bli$$ardnak.

IMYke2.0.0.0
Aztaaaaaaaa.
Na, (bár a csomag alapvetően semmi "újat" nem nyújt a több száz hasonló CE-hez képest, de), ez nagyon szép!

Tinman
Help! Ezt hol tudom AZONNAL előrendelni!?

/megbízható hely lenne jó...

Alza.hu megbízható? Soha nem hallottam róluk :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.26. 10:37:06

Nem tudni még, hogy milyen kiadások lesznek és mennyibe fognak fájni.

Ami még kiderült:
- a cinematicok (a valaha volt legstílusosabb videójáték cinematicok IMHO) 1080p-sek lesznek
- a mission briefing illusztrációt kap (az eredeti játékban ugye csak megjelentek a fejek és beszéltek az emberek)
- ~másfél éves projekt a cucc
Lesz ebből dobozos is?

Ainz
Ez kibaszott jó lesz!!!
Remastered Blizzard módra, avagy remastered done right?:
- az eredeti játék cirka 19 év után kap egy elég komoly patchet, lesz benne windowed mode, modern rendszer support, observer mode, UI update, ladder szerver.
- az eredeti játék INGYENES lesz
- a remaster ára még nem eldöntött
- az eredeti, ingyenes játék és a remaster teljesen átjárható lesz, lehet egymás ellen multizni a két verzióval
- a remaster MINDEN játékelemet hoz a régiből, mivel a teljes combat/movement logika kódját sikerült átültetni
- az összes régi replay kompatibilis lesz a remasterrel
- remaster közben gombnyomásra, seamless tudsz váltani a classic grafikára

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.03.26. 08:37:15
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
<#levele>

Tinman
Nincs mit... sajna kénytelen voltam így előadni, mert hát ezek ott a székházukban rendre csak úgy felbugyognak a csatornából, vagy mi :-D

Scooter
Ez már tényleg majdnem privát üzenet volt! <#vigyor1> <#idiota>
wesker24
Köszi szépen ! <#hehe>
Fpocok
"We're still in the process of verifying this leak, however so far everything checks out. This user has leaked plenty in the past, and claims to have been the user who's account was removed from Reddit by Activision DMCA, /u/infinitewarfareleaks, https://redd.it/4gn84"

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kezdjük akkor...Menni fog...Haladunk...GőzerővelKitartás...Mindjárt....Ott...Vagyunk...De tényleg...Meg is...Érkeztünk!G2A

wesker24
Leirnád neked spoilerben vagy privátban hol vetted ennyiért a Resident Evil Revelations 2-öt ? Köszi ! <#worship>
Tinman
Fújj-blöeee-vomit helyről vettem 6.5 ojróért egy Resident Evil Revelations 2 Box Set-et:

- Összes epizód
- 2 db. extra epizód
- Claire, Moira, Natalia, Barry kosztümök
- Hunk and Wesker választhatók raid módban
- Raid Mode Throwback Map Pack

A Parts, Album és Weapon Storage ultralúzer lehúzós, semmit nem érő raid mode only DLC-ket nem tartalmazza! Azokat köszönöm szépen fel is dughatják amúgy is maguknak, Steam-en is csodás véleménnyel van róla a nép (jogosan).

Ergo full single élmény garantált, lehúzós baromságok nélkül.

Tinman
Eskü néztem, de nem találtam... na majd ránézek, ha visszaváltok retróból :-D

Thx!

Tinman
Ez emlékeztet egy másik szolgáltatásra, ami évekig jól működött, egészen aprócska hibával. Aztán megváltoztak a dolgok és onnantól sorban jöttek a sirámok, hogy ami régen működött az újra menjen... de nem fog. Nevermore.

FEARka
Értesítéseknél ki lehet kapcsolni és máris nem kell megvágnod a videót.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Moby
Nekem az azért nincs meg, mert kb 8 hónapja új feature lett a shadowplayben, hogy bizonyos játékok fagynak tőle* néhány ezer játékosnál, köztünk nálam. Pl. a AC:Rogue. Azóta nálam feketelistán van a shadowplay. Már az is lehet, hogy kireszelték belőle időközben, de már nem érdekel.

/edit: nem fagy tőle. Egyszerűen el sem indul.

/edit2: letöltöttem, megnéztem, az új gefexp-el már elindul shadowplay mellett is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.24. 20:49:24

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Persze értem én, hogy a 3D halott, de arról én nem tehetek, hogy az éppen csak 2 éves tévémben ott van ez a funkció. Vesszek meg ha akartam. Benne volt, adták, megvontam a vállam, oké, nem érdekel. Néztem rajta cirka 5x 3D filmet, jobb, mint az LG passzív ezekkel az aktív szemüvegekkel, de ez akkor sem az én világom, nekem ez kevés. Nagyon. Adjak le a felbontásból azért, hogy rosszabb képminőséggel, de 3D legyen? Aha, oké, hát biztos, hogy nem :-D

Szóval a köv. kijelzőig ez már ahogy látom így marad, Intel IGP-vel meg dupla HDMI kábellel megy a retro most is.

Bevallom, azt a kommentet az előbb valahogy nem vettem észre, pedig érdekes és szánalmas az eset. Következő tévécserénél akár még ez is szempont lehet, ha az Nvidia az elkövetkező években sem javítja <#wilting> Vagy majd én javítom az Nvidiát AMD-re cseréléssel, ha hasonlókba belefutok.

(Van itthon 55"-os 3DTV is, de nem nem szenvedek annyit, hogy megnézzem vele, mert máson úgysem segítene, rajtam meg szerencsére nem kell. Vagy át kéne egyik eszközt cihelni másik szobába, vagy 30 méternyi HDMI-kábelt kellene leakasztani hozzá jelerősítőkkel.)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.24. 20:02:21
Tinman
Ezekkel a hibákkal az a baj, hogy kb. pár napjukba (se) kerülne javítani, de tosznak rá. Amúgy az megvan, hogy amikor rögzítesz shadowplay-el, akkor pár hónapja behozták azt a "fícsört", hogy az a kretén szar azt is felveszi, hogy bejön a notification ablak jobb oldalt, hogy akkor te most felveszel. Ergo az összes videódat garantáltan vágnod kell. Iszonyú amatőr húzás és jó ideig ez nem is volt benne, szépen tette a dolgát.

(Nekem 1080TI lesz a következő kártya az bizti, elég esélyes, hogy pár hónapon belül... aztán megtehetem végre az első bátortalan lépéseket a true 4k gaming felé.)

darkSectorxxx
Csatlakozom sima PS4 + X1 trial no bug.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Most, hogy AMD-ztem egy darabig, tudnék mesélni milyen jópofa dolgok vannak még a driverben náluk manapság, de ez nem az a topik. Várom a vegát. Ha ütős lesz, és emberi árban, nem sokat fogok hezitálni.

Tinman
Most már 100%, hogy az van, amit a #286646-ban írtam. Nevetséges, hogy tele a net ezzel a hibával és a vidia tojik rá magasról ÉVEK óta.

Most találtam egy topikot, ahol a userek maguk próbálnak inf-eket irkálni, LG-n tuti megy... röhej az egész.

Tinman
Lassan AMD párti leszek úgy tűnik, mert az AMD ezt is megoldotta, meg a GPU scaling missing problémát is, amit a szutykos nVidia 3D tv esetében kb. ignorál, nagyjából 5-6 éve!

Arra gondoltam, hogy maga a kritika számít, nem a pontszám, és rossz, hogy a többséget csak a szám érdekli. Ahogy az is, hogy a 8-10 közötti értéket elvárja a kedvencnek, mint ha más érvényes számszerűsített vélemény nem létezhetne. Ez így ugyanolyan komolytalan, mint amikor Metacriticen a 10-eseket és a 0-kat nyomkodják be a felhasználók.

Alapvetően nyilván nem a számok a gonoszok, érdekesek lehetnek, de én meg tudok lenni nélkülük. Ha érdekel egy kritika, akkor a teljes szöveg számít nekem, nem az "egyenlet megoldása". Már csak azért is, mert amire az egyik 6-ost dob, az a másiknak ugyanazon tetszési index mellett lehet, hogy 7,5, mert más skálákhoz szokott. Persze nem zavar, ha valaki pontoz, a kiadók pedig kifejezetten szeretik. Főleg ha "jól" 😊
Igen, én is azt tapasztaltam, hogy egyik gépen bármit csinálok, mindig korlátozott lesz az RGB, a másikon meg nem. Ugyanaz az oprendszer, hardveresen is csekély volt a különbség, amikor próbáltam. És azon gépen mentek olyan régi játékok* is, melyek nálam fekete képernyőt produkálnak. Azóta lecseréltem a fél gépet, az oprendszert és a VGA-t is, ugyanaz a fekete képernyő. IGP-vel is.

Senki nem tudta még megoldani ezt a rejtélyt. De az RGB-s témától ez nyilván független, csak nálam ez jött még ki különbségnek tesztelés során. Ja, meg amaz nem full HD-s kijelzőre volt kötve. Nem tudom, hogy ez számíthat-e.

*Köztük a Baldur's Gate és a Planescape: Torment sem játszható felbontásmoddal 😞 A legtöbbnél mondjuk szerencsére a DXWnd általában segít.
IMYke2.0.0.0
"A legjobb lenne elhagyni az egész pontozást, ha a játékosokat és a fejeseket ennyire csak a számok érdeklik."

A szöveges kifejtés: halott ügy
A százalékosdi + szöveges mellé: kicsivel jobb, de így is lesznek (vannak) juHzerek, akik vagy egyikbe, vagy másikba beleköp(t)nek... lásd: IPON-on már ez a módi.

Ez fura. Nekem amúgy előző driverben a felbontások tűntek el. Az összes. A CP egy üres, láthatatlan gördítősávos listát prezentált (mondjuk jelentősége nem volt ez idő alatt, de nem tudtam volna egyedi felbontást sem csinálni)). Amikor feltettem az Andromedához érkező új drivert, az orvosolta ezt. Gondolom, nálad is ez a legfrissebb van fenn, de néha történhetnek efféle anomáliák sajnos.

Meg másmilyenek is, biztos többet láttál már, mint én, aki néha évekig ugyanazt a drivert használja, de nekem ez a friss élmény most. Esetleg következő drivernél érdemes lehet megint ránézni.
Moby
Erre még én sem jöttem rá, merthogy sokaknak meg beáll default fullrgb-re. Régebben azt hittem a tévék miatt, de a most, hogy generic monitor van rajta, most is ugyanaz van.

/"mentségükre" legyen mondva, hogy az intel igp ugyanezt csinálja. Az AMD nem.

Tinman
Kezd érdekes lenni!

"From what I COULD gather, though, is that 3DTV's have their own signal processing. To prevent confusion, while transferring the HDMI signal from your PC to the 3DTV, the scaling is solely completed by the 3DTV. This is why the option is gone."