Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sima változat lesz mindenhol, de egy ilyen CE-re én is vevő lennék.
Unboxing is van már róla.
Április 20-án jelenik meg a játék, közel 3 hét múlva.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.26. 11:13:49
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
"Bulletstorm: Full Clip Edition"
Alap ár: 45,99€ (14 273 Ft)
STEAM 15% off mellett: 39,09 € (12 132 Ft)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Syberia 3 biztos jó lesz, de nem rohanok előrendelni - p'n'c témában a frissen újra végigvitt DotT jobban megmaradt.
StarCraft Remaster - jöhet! Jó ötlet Blizzard, de egy pár évvel korábban is már megléphettétek volna.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nálam a Syberia 3 Digitális kiadás jöhet majd 6k-ért azonnal jövö hónapban.
Írtam közben galaxisnak azért, hogy náluk lesz-e és ha igen, mennyiért?
Igen, angol :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.26. 10:43:09
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
//"Syberia 3
PC játék Ez tartalmazza az 1. és 2. rész, cseh feliratok"
//"Nyelv
Language Angol
Nyelv típusa Complete"
Okkkéj.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.26. 10:41:50
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.26. 10:36:39
Na, (bár a csomag alapvetően semmi "újat" nem nyújt a több száz hasonló CE-hez képest, de), ez nagyon szép!
/megbízható hely lenne jó...
Alza.hu megbízható? Soha nem hallottam róluk :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.26. 10:37:06
Ami még kiderült:
- a cinematicok (a valaha volt legstílusosabb videójáték cinematicok IMHO) 1080p-sek lesznek
- a mission briefing illusztrációt kap (az eredeti játékban ugye csak megjelentek a fejek és beszéltek az emberek)
- ~másfél éves projekt a cucc
- az eredeti játék cirka 19 év után kap egy elég komoly patchet, lesz benne windowed mode, modern rendszer support, observer mode, UI update, ladder szerver.
- az eredeti játék INGYENES lesz
- a remaster ára még nem eldöntött
- az eredeti, ingyenes játék és a remaster teljesen átjárható lesz, lehet egymás ellen multizni a két verzióval
- a remaster MINDEN játékelemet hoz a régiből, mivel a teljes combat/movement logika kódját sikerült átültetni
- az összes régi replay kompatibilis lesz a remasterrel
- remaster közben gombnyomásra, seamless tudsz váltani a classic grafikára
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.03.26. 08:37:15
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Összes epizód
- 2 db. extra epizód
- Claire, Moira, Natalia, Barry kosztümök
- Hunk and Wesker választhatók raid módban
- Raid Mode Throwback Map Pack
A Parts, Album és Weapon Storage ultralúzer lehúzós, semmit nem érő raid mode only DLC-ket nem tartalmazza! Azokat köszönöm szépen fel is dughatják amúgy is maguknak, Steam-en is csodás véleménnyel van róla a nép (jogosan).
Ergo full single élmény garantált, lehúzós baromságok nélkül.
Next PC upgrade: 2022
Thx!
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
/edit: nem fagy tőle. Egyszerűen el sem indul.
/edit2: letöltöttem, megnéztem, az új gefexp-el már elindul shadowplay mellett is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.24. 20:49:24
Adversus solem ne loquitor
Szóval a köv. kijelzőig ez már ahogy látom így marad, Intel IGP-vel meg dupla HDMI kábellel megy a retro most is.
(Van itthon 55"-os 3DTV is, de nem nem szenvedek annyit, hogy megnézzem vele, mert máson úgysem segítene, rajtam meg szerencsére nem kell. Vagy át kéne egyik eszközt cihelni másik szobába, vagy 30 méternyi HDMI-kábelt kellene leakasztani hozzá jelerősítőkkel.)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.24. 20:02:21
(Nekem 1080TI lesz a következő kártya az bizti, elég esélyes, hogy pár hónapon belül... aztán megtehetem végre az első bátortalan lépéseket a true 4k gaming felé.)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Most találtam egy topikot, ahol a userek maguk próbálnak inf-eket irkálni, LG-n tuti megy... röhej az egész.
Alapvetően nyilván nem a számok a gonoszok, érdekesek lehetnek, de én meg tudok lenni nélkülük. Ha érdekel egy kritika, akkor a teljes szöveg számít nekem, nem az "egyenlet megoldása". Már csak azért is, mert amire az egyik 6-ost dob, az a másiknak ugyanazon tetszési index mellett lehet, hogy 7,5, mert más skálákhoz szokott. Persze nem zavar, ha valaki pontoz, a kiadók pedig kifejezetten szeretik. Főleg ha "jól" 😊
Senki nem tudta még megoldani ezt a rejtélyt. De az RGB-s témától ez nyilván független, csak nálam ez jött még ki különbségnek tesztelés során. Ja, meg amaz nem full HD-s kijelzőre volt kötve. Nem tudom, hogy ez számíthat-e.
*Köztük a Baldur's Gate és a Planescape: Torment sem játszható felbontásmoddal 😞 A legtöbbnél mondjuk szerencsére a DXWnd általában segít.
A szöveges kifejtés: halott ügy
A százalékosdi + szöveges mellé: kicsivel jobb, de így is lesznek (vannak) juHzerek, akik vagy egyikbe, vagy másikba beleköp(t)nek... lásd: IPON-on már ez a módi.
Meg másmilyenek is, biztos többet láttál már, mint én, aki néha évekig ugyanazt a drivert használja, de nekem ez a friss élmény most. Esetleg következő drivernél érdemes lehet megint ránézni.
/"mentségükre" legyen mondva, hogy az intel igp ugyanezt csinálja. Az AMD nem.
"From what I COULD gather, though, is that 3DTV's have their own signal processing. To prevent confusion, while transferring the HDMI signal from your PC to the 3DTV, the scaling is solely completed by the 3DTV. This is why the option is gone."