Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
De miért kell eleve 8 verzióval kijönni? Nyilvánvaló hogy olyan kontentet vágnak ki az alapból, ami nem éri meg a felárat.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.27. 17:26:11

Voltan
Az alap verza ára teljesen szokványos.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Ez mi??? Ezek fejőstehénnek nézik a játékosokat... <#ticking> asszem marad a legrebberezés. Mondjuk az első rész se volt számomra egy nagy durranás.

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.27. 17:15:41

Engem ezeknél az igénytelen dobozoknál vesztettek el a dobozos kiadványok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Ezt adja (másodlagos fiókom miatt tudom):

"Civ and Scenario Pack - Mongols, Genghis Khan"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
Áá milyen dlc? Bar csak este erek haza...de megprobalom majd <#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TBTPumpa
Még a múltkori Humble Bundle-ből maradt, talán valaki hasznát veszi - Civ 5 (Steam):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sid Meier's Civilization V
7CPCG-DQ3AD-5CWZ0

Sid Meier's Civilization V DLC
8HCVP-9QWMC-W27K9

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.27. 15:03:48

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Neeem, őket picit se ismerem.

A dokik az meg főleg nem adnak számlát, pedig nem ártana... katasztrófa amit művelnek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
De az Alza egy 23 éves, 650 millió euros éves forgalmú cseh cég, és Tinman azt írta, hogy a szlovák cégek "furák".
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.27. 12:43:43

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Moby
De ez konkrétan az alza volt? Én ott még nem vettem semmit, ergo nulla tapasztalatom van velük, mindazonáltal évek óta nem találkoztam olyan céggel, aki ne adott volna számlát bármiről.

/leszámítva a szülész-nőgyógyászt, de az nem is cég 😄

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Há' mer' biztos nincs gamer sarkod azé'. :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Én nem vagyok Doboz mániás rajtam maradt egy rakás eredeti jobbnál jobb dobozos játék ma már a kutyának se kell még ingyen se !

Szóval nekem bőven elég lesz a Syberia 3 Digital változat persze a gyüjtöi változatok azok szépen ott sorakoznak a polcon.
Tinman
Galaxisban azért bízom meg vakon, mert 20 éve is adták a számlát, amire csak kértem, meg most is. Nyilván nem érdekel a számla ha nem tudom elszámolni, de jelen esetben a cégben ez ment volna és nekem jó lett volna. Nem is kérek számlát rengeteg helyen, mert nem tudok vele mit kezdeni.

zorrobomber
Szobor és poszter nekem minden szinten too much már. Mondjuk egyébként se voltam nagy poszterbuzi még tini koromban sem.

Tinman
Nekem a szobor + poszer a legfontosabb, a külső doboz nem nagyon hat meg, bár a main cover mindenféle verzában kellemes.

Moby
Deeee nincs olyan, hogy "ezek a szlovák cégek" 😊 Van mindenféle cég itt is, szlovákiában is, meg mindenhol, ezeknek egy része adócsaló, gaz és minden egyéb, de nem válik automatikusan azzá, csakmert szlovák 😊 A belváros teli van olyan zuggsm boltokkal, ahol nyilvánvalóan kétes eredetű készülékek kerülnek forgalomba, a galaxisban azért mégis megbízol, pedig itt van az is*

*jó szar helyen, sosem tudok parkolni a környékén sem 😞

zorrobomber
Jajj, dobozos játék... most gondolkoztam egyen, de miért gondolják hogy ilyet ki akar valaki rakni a polcra?? Spravuj Svúj Závodny Tym, aha oké 😊

Nameg ugye dupla ár 😊

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.27. 12:36:51

Tinman
Ezek a szlovák cégek elég "furák". Múltkor egy ilyentől kérni akartam a cégnek számlát. Kis idő elteltével törölték a rendelésem azzal a mondvacsinált indokkal, hogy viszonteladó vagyok. WTF? Felhívtam őket, elmondtam nekik, hogy a páromnak szerettem volna venni egy telefont és fogalmam sincs mi a gond azzal, hogy cég ahol dolgozom örülne a számlának. Kb. letorkoltak, hogy biztos el akarjuk tovább adni a telót, nincs üzlet. Hát lol.

Akkor azért szerintem van itt némi áfa csalás, méghozzá ott, hogy visszaigénylés esetén egy magánszemély nekik nem gond, hiszen nem igényli vissza az áfát. De egy cég igen és ott kibújik a szög a zsákból...

Moby
Olyan nagyon nem lehetnek kicsi áfacsaló zugcég, ha az amd őket jelöli disztributorként MO-n. Persze áfát ettől még csalhatnak, de azt éppen csalhat a galaxis is 😊

/amikor még ryzent akartam venni, akkor futottam beléjük. És egyébként tényleg náluk lehetett először ryzent kapni, ráadásul ők adják a legolcsóbban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.27. 12:28:26

Tinman
Semmi gond, csak Galaxistól jobb lett volna, cirka 20 éve adom nekik a pénzem... maradnak a Csehek.

Moby
Mi a gond az alza-val?

MerlinW
Miért nem rendelitek meg a csehektől? EU van😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.27. 12:17:55

[merlinw.org]

Tinman
"Tudomásunk szerint sajnos a Syberia 3 gyűjtői kiadása várhatóan nem kerül Magyarországon forgalomba, sőt a normál változat sem. Amennyiben ez esetleg változna, weboldalunkon feltüntetjük, kérjük, kísérje figyelemmel honlapunkat."

MerlinW
Trial-al én is játszottam, úgy döntöttem, elég nekem egy Goat simulator. Semmi sem tetszett benne. A karakterek, az írás, a fényképezés, az animációk, a szinkron, a grafika, semmi. A zene elmegy, de annyi. Általában nem vagyok finnyás, de egy ilyen címmel ezt tenni, majdhogynem felháborító. Üssetek, de nekem ez a véleményem, minden elfogultság nélkül. Pedig szerettem a trilógiát nagyon és sajnálom hogy ez lett belőle.

[merlinw.org]

wesker24
Elég volt a Trialt kipróbálni Originen az nekem bőven elég volt arra hogy ez nekem majd csak akkor kell amikor már csak baromi olcsón lesz, a Mass Effect trilógiát már az elsö napon megvettem minden hibája ellenére, de a Mass Effect Andromeda még ennyit se ér.
Dzsini
Volt egy hosszú cikk/hozzászólás (offba linkeltem) arról, hogy mi is történhetett az animációkkal - röviden: a játékban látható animációk azok nagyobbrészt a nyers mocap mozgásnál és a nyers scriptelt arcanimációk, amiket a játék készítése, befejezése során át szoktak fésülni, kézzel kiegészíteni, egymás mellé fűzni, vagy több plusz modul felhasználásával (pl. a Witchernél ezt használták az arcmimikához, hogy sokféle legyen) élethűvé tenni. Az Andromedánál valószínűleg az volt az eredeti cél, hogy minden egyes beszélgetésen és karakteren végigmennek kézzel, és rendberakják - na ez nem történt meg, kellett volna hozzá még legalább sok idő.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.27. 11:07:58

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Amúgy játszottál is vele, vagy csak felültél a hate vonatra?
Nagyon nem értek egyet. Az animáció pocsék de a voice acting rendben van, a karakterek között vannak kifejezetten érdekesek. A harc szórakoztató, a hangulat pedig helyén van. Bugok akadnak, de a bughalmaz túlzás, nálam spec egy se jött elő. Nem 10 pontos játék de olyan 7,5/10re simán tenném jelenleg (még messze vagyok a végétől).

Why so serious?

¯\_(ツ)_/¯ A trial alapján úgy döntöttem, h megveszem. Sokan mások is így tettek és tetszik nekik. Van vele baj bőven, de a sok probléma alatt azért egy Mass Effect rejtőzik.
Játszottam, de azért itt másmilyen volt, mint ott. Meg a végső döntés is érdekes megoldás volt, amit nem láttam máshol.
wesker24
Igy van a Mass Effect Andromeda egy befejezetlen félkész fércmunka lett, még csak az se lehet rá mondani hogy egész korrekt lett, a pocsék karakterektől, az animációktól és a Voice actingröl nem is beszélve, bug halmazokról nem is beszélve. Nem is tudom mit vártunk amikor a Mass Effect Andromeda csak egy LOW Budget 40 millió dolcsiból készült. Nyomába se ér a régi Mass Effect Trilógiának, Sehol sincs a 200 milliós GTA V vagy a 150 milliós Rise of The Tomb Raider-hez képest.
wesker24
Ilyen extra feloldható befejezés nemcsak az Nier-nél volt először ez már más játék is alkalmazta sokkal korábban még 2008-ban amikor a Devil May Cry 4-nek vége lett ugye jött a szokásos Befejező videó de ezzel még nem volt vége ugyanis amig a stáblista ment addig neked szörnyeket kellett ölni hogy megvédd a csajt, és egyre nehezebb és nehezebb szörnyek jöttek, ha elbuktad akkor megy tovább a stáblista és buktad a befejezést, de persze bármikor újra kezdhetted a Credits-et, és ha sikerrel jártál és minden szörnyet legyőztél és a csajt is sikerült megvédeni akkor a credits végén jött az extra Secret Video. 😄 Persze az lehet hogy te nem játszottál a DMC szériával a mai napig az egyik legjobb Hack & Slash játék.
Voltan
Aztán még egy kicsit, és igen, ezt nagyon javítani kell ahhoz, hogy jó legyen...
És még akkor sem..Nem, nem az igazi. Félretéve a régi trilógiát, meg mindent.
Erre még csak azt sem mondom a jelenlegi állapotában, hogy korrekt iparosmunka. Ez a kategória a Fallout 4-nél megállt, és azóta sokat fejlődött, de a MEA nem hozza azt a szintet sem. Nálam legalábbis.
Szomorú vagyok.

Nem baj, vissza a Nier-hez. 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.03.27. 03:27:57

Voltan
Vissza egy része, játszottam még kicsit 😊

Spoiler tagben leírom. Igazából nem a sztorihoz kötődik, de akkor is nekem meglepetés volt, mivel nem számítottam ilyesmire.
Szóval a D befejezés után megkérdezi a játékostól az egyik robot (mindegyik irányítható karaktert követ egy-egy), hogy elégedettek vagyunk-e a befejezéssel. Ha azt választjuk, h nem, akkor le kell győzni a stáblistát. Ez abból áll, h lőnek ránk az érkező nevek és vissza kell lőni rájuk. 3 lövés után meghalunk, de minden alkalommal újra tudjuk kezdeni. Nem legelejétől, hanem mondjuk, ha az animátoroknál halsz meg, akkor onnan. A fontosabb nevek keményebbek. Többet lőnek, többet sebeznek. A SE vezérigazgatója, meg egyéb nagy kutyák, már nagyon kemények. Ha sokszor meghalsz, akkor felajánlja a játék a segítséget. Ha elfogadod, akkor kapsz NPC-ként más játékosok karakterét és segítenek. A stáblista vége után pedig jön az E befejezés. Ezek után, ha akarsz, akkor hagyhatsz üzenetet azoknak, akik a stáblista alatt meghalnak párszor. A játék minden alkalommal megkérdi, h akarod-e folytatni, mindig érdekesebben és érdekesebben fogalmazva, és közben a háttérben véletlenszerűen jelenik meg azoknak az üzenete, akik hagytak üzeneteket. Na és ezután jön az érdekes rész. Hogyan lesz valakiből NPC segítő? Ez az egész után megkérdezi a játék, h akarsz-e segíteni másoknak is elérni az E befejezést, azonban ha ezt választod, akkor törlődik minden mentésed. Nagyon érdekes ötlet az egész.
Voltan
Én pedig ezúton elnézést kérek a Gamespot-tól az ME Andromeda kritikájuk okán. Nem, ez tényleg nem több 6 pontnál. Elnéztem a mimikát - nem olyan katasztrofális- elnéztem az animációt - igazából nem rossz, csak fura - elnéztem a kissé sekélyes karaktekeket.

De az már sajnos nem tudom elnézni, hogy az első open world bolygón beleakadok mindenbe, hogy nem lehet arra menni, amerre akarok (nem, nem a sztori által behatárolt terület miatt fanyalgok), enged mindenfelé menni, de borzalmasan szar az egész terep, az egyik küldetést rossz irányból közelítettem meg, és totál káoszba fulladt az egész. Bocs, ha kvázi open world jelleggé teszed a pályát, akkor legyen egy normálisan olvasható térkép, vagy egy minimap, vagy ha ez nem megy, akkor határold be rendesen a tevékenységi területet, mert ez így egy szar.

Nier Automata pipa. Mind a három végigjátszás, mind az öt befejezés. Olyan dolgok vannak a végén, hogy ughf. Olyan ötletek, döntések, játékmeneti megoldások. Nem írom le, mert spoiler lenne, de egyszerűen fantörpikus. A végén meg kell hozni egy olyan döntést, amilyenre példát még nem láttam egy játékban se. Emígy mindazt el tudom újból mondani róla, amit már #286641 üziben leírtam. Tavalyi Witcher 3 kieg óta sztem a legjobb cucc, amivel játszottam. Negatívumnak csak azt tudnám felhozni, h a prevgen szintű graf mellett, 1080p felbontással se tudtak kihozni fix 60 FPS-t még a PS4 Pro-ból se.
Minden más csillagos 5-ös. Zseniális darab.
darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Az a kéééép 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
Valami dobozzal szenvedett, de én sem tudom milyennel... <#idiota>

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.03.26. 18:04:56

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
Mindenét ja, miért csinált is valamit a videóban? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Akkor te is a mellét nézted végig? <#vigyor5>

darkSectorxxx
Ebből a csaj volt a legjobb aki beszél a videóban. 😄
Nem hogy őt csomagolnák a játékhoz. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.26. 13:48:16

darkSectorxxx
biztos hogy nem.
Az a pak itt alantam lesz vagy 40k. 30-ért simán menne áfával is, az a sok szemét papír, az mind van vagy 10k felesleg... 😊

Tinman
Ez az unboxing azért nem lett túl acélos, de a lényeg látszik. Ha más nem lesz, akkor marad az adócsaló paradicsom...

Tinman
Hát ha még az áfát is levesszük...

darkSectorxxx
Sok újrahasznosított szelektíven gyűjthető szemét, már elnézést.
Milrt mindig a rengeteg sok vécépapír az extra a collectors-okba? kurva anyját érdekel a mesekönyv, legyen inkább annyival olcsóbb vagy télleg tegyenek értékelhető tartalmat bele.

Csak a szoborral tuti 10k-val olcsóbban kijönne....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.26. 13:42:43

grebber
Ilyen rajtamaradt a cégen és féláron szórja áron jó lehet... 37k sok egy ilyenért pláne ,hogy egy retvás fémtokot se képesek bele rakni

Next PC upgrade: 2022

Moby
Ez nagyon szép!