Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.27. 17:26:11
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.27. 17:15:41
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Civ and Scenario Pack - Mongols, Genghis Khan"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sid Meier's Civilization V
7CPCG-DQ3AD-5CWZ0
Sid Meier's Civilization V DLC
8HCVP-9QWMC-W27K9
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.27. 15:03:48
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A dokik az meg főleg nem adnak számlát, pedig nem ártana... katasztrófa amit művelnek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.27. 12:43:43
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
/leszámítva a szülész-nőgyógyászt, de az nem is cég 😄
Adversus solem ne loquitor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szóval nekem bőven elég lesz a Syberia 3 Digital változat persze a gyüjtöi változatok azok szépen ott sorakoznak a polcon.
*jó szar helyen, sosem tudok parkolni a környékén sem 😞
Nameg ugye dupla ár 😊

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.27. 12:36:51
Akkor azért szerintem van itt némi áfa csalás, méghozzá ott, hogy visszaigénylés esetén egy magánszemély nekik nem gond, hiszen nem igényli vissza az áfát. De egy cég igen és ott kibújik a szög a zsákból...
/amikor még ryzent akartam venni, akkor futottam beléjük. És egyébként tényleg náluk lehetett először ryzent kapni, ráadásul ők adják a legolcsóbban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.27. 12:28:26
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.27. 12:17:55
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.27. 11:07:58
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Why so serious?
És még akkor sem..Nem, nem az igazi. Félretéve a régi trilógiát, meg mindent.
Erre még csak azt sem mondom a jelenlegi állapotában, hogy korrekt iparosmunka. Ez a kategória a Fallout 4-nél megállt, és azóta sokat fejlődött, de a MEA nem hozza azt a szintet sem. Nálam legalábbis.
Szomorú vagyok.
Nem baj, vissza a Nier-hez. 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.03.27. 03:27:57
De az már sajnos nem tudom elnézni, hogy az első open world bolygón beleakadok mindenbe, hogy nem lehet arra menni, amerre akarok (nem, nem a sztori által behatárolt terület miatt fanyalgok), enged mindenfelé menni, de borzalmasan szar az egész terep, az egyik küldetést rossz irányból közelítettem meg, és totál káoszba fulladt az egész. Bocs, ha kvázi open world jelleggé teszed a pályát, akkor legyen egy normálisan olvasható térkép, vagy egy minimap, vagy ha ez nem megy, akkor határold be rendesen a tevékenységi területet, mert ez így egy szar.
Minden más csillagos 5-ös. Zseniális darab.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.03.26. 18:04:56
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem hogy őt csomagolnák a játékhoz. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.26. 13:48:16
Az a pak itt alantam lesz vagy 40k. 30-ért simán menne áfával is, az a sok szemét papír, az mind van vagy 10k felesleg... 😊
Milrt mindig a rengeteg sok vécépapír az extra a collectors-okba? kurva anyját érdekel a mesekönyv, legyen inkább annyival olcsóbb vagy télleg tegyenek értékelhető tartalmat bele.
Csak a szoborral tuti 10k-val olcsóbban kijönne....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.26. 13:42:43
Next PC upgrade: 2022