Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az szinte idei. 😄

#286791 😄

#286793 Tegnap elkezdtem és tény, h nem tökéletes, ezt a hate-et (milyen szép magyar szó), amit kap, azt is túlzásnak érzem. Azt is tudom, h nyilván nem tetszhet mindenkinek ugyanaz a játék, de ugyanakkor sejtettem, h az, akinek a MEA eddig a GOTY idén, az nyilván nem sok idei játékkal játszott eddig, azt figyelembe véve, h ez az év nagyon erős eddig.
Fpocok
Még semmi olyat nem láttam, ami jónak nézett ki, vagy megütötte volna a mércémet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Arra megy ki a játék, hogy nyilván kevés játékkal játszottál idén ha szerinted az a "szar" az év játéka eddig... 😊

Why so serious?

Fpocok
Turok2 😄

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mi volt a másik?
Fpocok
Még csak március vége van, beleszámítva az Andromédát... 2.

Hány idei játékkal játszottál eddig?
Fpocok
Mert hogy? Mármint tudom, hogy azt vagyok, de most éppen miért?

IMYke2.0.0.0
Sosem gondoltam volna, hogy ilyet írok, de: Te egy hős vagy.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
<#nevetes1>

Fpocok
Androméda: 32 óra eddig (ebben nincs benne multi) és 32% a progress. Ha nem szúrják el a végét, akkor simán GOTY eddig.

Scooter
Lepergett végre az Alan Wake stáblista. 30 óra volt. Huh a vége érdekes. Olyan értem is meg nem is, de mondjuk, hogy értem. Viszont elég nyitott a vége. Atmoszférában tökéletes játék, viszont nagyon monoton. Semmit nem csinálsz, csak folyamatosan lövöldözöl az elejétől a végéig. Azért tetszett. Jöhet az American Nightmare.
Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Nálam csak 1 baj van, hogy többjátékos. Így kilőtte magát. Lehet bármilyen jó. Bár kinézetre kb. olyan agyatlan hentelő cucc mint a For Honor.
IMYke2.0.0.0
Tibi, erre akár bólinthatnék is "Storyról meg vannak összefoglalók, gyorstalpalók, és be lehet szippantani a lényeget.", de --- ma már másodszor (kell) írom: Nehéz eset vagyok.

Én nem tudok egy történetet úgy élvezni, maradéktalanul, ha tudván tudom, hogy volt előzménye... és azt rajtam kívülálló okok miatt nem ismerhetem, első kézből... ott motoszkál mindig ilyenkor a fejemben a dolog, hogy valami olyasmi hiányzik, amihez nekem emocionálisan (legyen az pozitív vagy negatív!) élményem kapcsolódhatna...
Ezért vagyok a filmeknél is olyan, hogy ha rákapok, akkor inkább nézem a számomra előzetes (esetlegesen, ismeretlenül is) értéket képviselő előzménytől a "sorozatot", hogy tudjam mihez kötni a kiszemelt "folytatást".
Bevallom, nem mindig sikerül ez, de nagyon igyekszem. Ezért szoktam az oda-vissza feldolgozásokat is megnézni európai vs. amerikai vs. ázsiai témákban is.

Szóval, lehet hogy pótolható a Destiny (1) "története" JuhTyúkról, meg önjelölt újságírók tollából, de az nem ugyanaz akkor (!), ha játszhatok a 2. résszel, és nem kaptam meg az impulzust a saját játék során.

Ezért hiányzik a NieR első része is... MÉG ÚGYIS, hogy tudom, hogy nincs, vagy nagyon semmi a kapcsolódás az Automatával... ez esetben leginkább a kíváncsiság lenne a jobb szó választás.

A Destiny-től nem estem hasra Joe angreview-ja alapján (meg pár WT-ba belenézést követően, elsősorban az itteni beszélgetések olvastán), de HA a folytatás jönne PC-re, azért olcsón csak ránéznék arra... és akkor az első rész...
Kör bezárul.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Valszeg annyit mint a Witcher 2 Xbox 360on és a Witcher 3 PS4en. Előzőn az első, másikon az előtte lévő két rész nem volt.

Nyilván a Destiny-t nem a történet adja el, hanem a mechanika, coop, multi, raid meg mittudomén, a folyamatos support, kiegészítők, kontent és a sok 100 óra közösségi játékélmény. Nem értek hozzá, de nem az a single player élmény ahol ez óriási gond lenne. Storyról meg vannak összefoglalók, gyorstalpalók, és be lehet szippantani a lényeget.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.27. 20:42:24

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Én nem a steam oldalról linkeltem ezt.

Atisz
Kösz, de ezt nekem esélyem sem volt látni, mivel már meg van a játék ("Chivalry: Medieval Warfare is already in your Steam library"😉.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Eddig csak let's play-t láttam belőle és ott nagyon jó volt. Nyilván jogos a kritika, de a játék ettől még jónak tűnik.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Arról még nem szól a fáma, hogy mennyire is kötődik a kettő egymáshoz (amúgy azt a PC-s megjelenést én eléggé fenntartásokkal kezelném egyelőre...).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hűűha...Ez is érdekel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez utóbbi mondat nem is biztos, hogy rossz ötlet...sőt.

IMYke2.0.0.0
Most már csak egyetlen kérdés lebeg a levegőben: Első rész nélkül mit is ér ez az egész PC-n?

IMYke2.0.0.0
"Mostanában olyan negatív vagy... "

Két napja embert tudnék ölni.,., s azt hiszem, ez még vagy 1 hétig így is marad... nem komálom az óratállításos-fasságot.

Ettől eltekintve amúgy: semmi baj nincs. Egyszerűen többször nyilvánítok véleményt a szokottnál, és továbbra is őszintén 😊

Voltan
Igen, de ez nem trailer volt, hanem egy tizenhúsz perces gameplay. Rosszul írtam.

Trailereknek nyilván nem hiszek el semmit.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
Szinte biztos, hogy PCre is.

Fpocok
"Add Chivalry: Medieval Warfare to your account and play for FREE starting now until March 28th at 10AM Pacific Time! Once you add the game it will remain in your account after the free period, so don't miss out on this opportunity to play this first-person multiplayer slasher." Source:

Fpocok
Minden rendben? Mostanában olyan negatív vagy... mintha saját kommentjeimet olvasnám?

Tudtommal a Chivalry meghalt. Vagy lehet a Vikingessel keverem.

IMYke2.0.0.0
Most látom közben, hogy 24 barátomnak már meg is van...
Na, akkor "Install game" gomb és megy a fiókra. Elfér 😊

IMYke2.0.0.0
Ilyen és ehhez hasonló review-k után nincs az az isten, hogy megszívassam magam vele:

"Game is fun until you reach level 16. After that there are people who do rainbow slashes and dragging,"

Hacsak: nem egymás ellen játszanánk, topiktagokkal, valami zárt megoldással.

Atisz
Ingyenes lett a Chivalry: Medieval Warfare?
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.03.27. 19:52:09

Jim Morrison
türelmetlen voltam és beszereztem, azért köszi! <#wave>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nekem még megvan ha érdekel.

Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nehéz elhinni, de elvitték... azért köszi ^^

Én amit láttam a trailerből és ami nekem tetszett:
- Kicsit egyedibb orkok, akikhez most már akár ragaszkodhatunk (videóban elhulló destroyernek megemlékező videót csináltak, szóval nem csak én gondolom úgy, hogy lehet kötődni hozzájuk) is és nem tucatkatonák.
- Lesz több szintű várostrom a játékban legalább egyszer
- Jobbak lettek még az első résznél is az arcanimációk (a nagydarab ork főboss arcmimikájára szemöldökemeléssel reagáltam).
- Aktívabbak a segítőink (bekapcsolódik az egyik a végső harcba) és még el is árulhatnak.
- Új harci animációk, valamilyen új történet (részemről nem tetszik ez a kovácsoltunk egy ellengyűrűt dolog, de a játékmenet elviszi a hátán...ha csak ugyanazt kapnánk mint az előző rész esetében nekem már az elég lenne új helyszínen, új orkokkal, új törzsekkel, ugyanazzal a graffal, ugyanazzal a harcrendszerrel).
- Nemezis rendszer....Egyszerűen imádtam. Ez önmagában elvitte az egész játékot a hátán számomra akár átjött a gyűrűk ura feeling akár nem....Tőlem egy ukrán bányászvárosban is játszódhatott volna a sztori, ha ilyen jóra megcsinálják ezt a nemezis rendszer az se zavart volna. Az, hogy gyűrűk ura téma volt az első rész is csak hab volt a tortán.

Amivel kapcsolatban szkeptikus vagyok és nem igazán hiszem még el:
- Elméletileg több ilyen várfoglalós dolog is lesz (ebben azért erősen kételkedem....valahogy marketing szaga volt azért a videónak).
- Sok jelenet előre megkomponáltnak tűnt a videóban és egyáltalán nem spontánnak (sárkány érkezése, troll és sárkány harc, destroyer halála, segítőnk bekapcsolódása amikor épp halálra akar sújtani a főboss....kicsit mesterkélt volt....kilógott a lóláb).
- Jah és remélem ez azért nem lesz túl gyakori, hogy 2x kell minden orkot megölni (tudom az első részben is volt néhány akik az istennek nem akartak megdögleni csak ha adott módon végezted ki).
- Ez az antigyűrű sztori ez kicsit engem is zavar, mert ez már totál loreidegen..Abszolút nem gyűrűk urás. Egyelőre meghagyom a nemtom milyen lesz fiókban ezt a részét a játéknak és próbálok nyitott lenni.

Összegezve: Az én igényeimnek totálisan megfelelőnek tűnik már így első látásra is, de azért ott van a kisördög bennem is, hogy mi van ha nem úgy sikerül ezúttal dolog.

Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.27. 18:50:34

Frodó nem baxott oda senkinek. A gyűrűs sztori nagyon okosan volt kitalálva Tolkien apánk által. Frodó a lehető legokosabb módon torpedózza meg Szauron tervét.

Totti5
Nem is kell, hisz azonnal kiadtak belőle 16 perc gameplay bemutató is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
A trailereknek alapvetően nem szabad bedőlni... kiindulási alapnak jók, de volt már példa a játéktörténelemben arra, hogy a trailer által előrevetített és a későbbi ingame valóság köszönő viszonyban is alig volt...

zorrobomber
Frodó is hogy odabaszott Szauronnak...

Voltan
A trailer alapján eléggé odab*szósnak ígérkezik a második.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wesker24
Ez igy van ezért is hagytam a francba, volt helyette más játék böven amivel lehetett játszani 😄.
Nemezis rendszer vagy te....Azért adtad fel, mert nem tudtad megtanulni hogy kell védekezni meg kitérni megfelelően...<#beka3> Ne is tagadd, mert emlékszem...

Én most azt mondom az első rész után, hogy nekem ebből minden kell. Remélem nem bánom meg.

wesker24
Én már az elején feladtam a játékot mert ezt a Nemesis System-et nem nekem találták ki túl bonyolult volt nekem, és igen beismerem hogy lehet hogy túl béna voltam hozzá de ez van. 😄 Még jó hogy 5 dolcsiért húztam be amikor Bundle-ben volt, még most is Bundle-ben lehet kapni 5 dolcsiért.
Ez az. Nekem bejött, de nem nagyon hozza a LotR hangulatot szerintem se.
zorrobomber
Sajnos igen. Nem tudom azt mondani hogy szar játék, mert nagyon sok mindent nagyon jól csinál, egyszerűen csak nem vittem végig. Persze eleve kevés ilyen open world cuccról tudom ezt elmondani. Egyébként elég nagy Gyűrűk Ura fannak mondhatom magamat, általános iskolás koromban szinte csak azt faltam, de ez annak nagyon gyatra. Nyomokban tartalmaz csak LotR hangulatot.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.27. 17:39:25

Dzsini
A nagy verzió meg az alap + season pass ára - az is "szokványos" tulajdonképpen...

alap (pre-order):
Pre-order now and forge your army with:
• Legendary Champions War Party - 4 Legendary Champions from different tribes for your Army
• Exclusive Epic Sword of Dominion

Silver Edition includes:
• Slaughter Tribe Nemesis Expansion
• Outlaw Tribe Nemesis Expansion
• Silver War Chest

Gold Edition includes:
• Slaughter Tribe Nemesis Expansion
• Outlaw Tribe Nemesis Expansion
• The Blade of Galadriel Story Expansion
• The Desolation of Mordor Story Expansion
• Gold War Chest

Nemesis Expansions include a new Orc Tribe featuring new enemies, followers, missions, abilities, weapons, Fortress and wilderness updates, and a Mythic Gear Set.

Story Expansions introduce a new campaign, playable character & abilities, side missions, enemies, allies & more.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.27. 17:27:04

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

"Mondjuk az első rész se volt számomra egy nagy durranás."

Szóval így se, úgy se vetted volna meg megjelenéskor. Ez is csak egy "pucoljuk ki a mapot" open world játék.