Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#286791 😄
#286793 Tegnap elkezdtem és tény, h nem tökéletes, ezt a hate-et (milyen szép magyar szó), amit kap, azt is túlzásnak érzem. Azt is tudom, h nyilván nem tetszhet mindenkinek ugyanaz a játék, de ugyanakkor sejtettem, h az, akinek a MEA eddig a GOTY idén, az nyilván nem sok idei játékkal játszott eddig, azt figyelembe véve, h ez az év nagyon erős eddig.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Next PC upgrade: 2022
Én nem tudok egy történetet
Ezért vagyok a filmeknél is olyan, hogy ha rákapok, akkor inkább nézem a számomra előzetes (esetlegesen, ismeretlenül is) értéket képviselő előzménytől a "sorozatot", hogy tudjam mihez kötni a kiszemelt "folytatást".
Bevallom, nem mindig sikerül ez, de nagyon igyekszem. Ezért szoktam az oda-vissza feldolgozásokat is megnézni európai vs. amerikai vs. ázsiai témákban is.
Szóval, lehet hogy pótolható a Destiny (1) "története" JuhTyúkról, meg önjelölt újságírók tollából, de az nem ugyanaz akkor (!), ha játszhatok a 2. résszel, és nem kaptam meg az impulzust a saját játék során.
Ezért hiányzik a NieR első része is... MÉG ÚGYIS, hogy tudom, hogy nincs, vagy nagyon semmi a kapcsolódás az Automatával... ez esetben leginkább a kíváncsiság lenne a jobb szó választás.
A Destiny-től nem estem hasra Joe angreview-ja alapján (meg pár WT-ba belenézést követően, elsősorban az itteni beszélgetések olvastán), de HA a folytatás jönne PC-re, azért olcsón csak ránéznék arra... és akkor az első rész...
Kör bezárul.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nyilván a Destiny-t nem a történet adja el, hanem a mechanika, coop, multi, raid meg mittudomén, a folyamatos support, kiegészítők, kontent és a sok 100 óra közösségi játékélmény. Nem értek hozzá, de nem az a single player élmény ahol ez óriási gond lenne. Storyról meg vannak összefoglalók, gyorstalpalók, és be lehet szippantani a lényeget.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.27. 20:42:24
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Két napja embert tudnék ölni.,., s azt hiszem, ez még vagy 1 hétig így is marad... nem komálom az óratállításos-fasságot.
Ettől eltekintve amúgy: semmi baj nincs. Egyszerűen többször nyilvánítok véleményt a szokottnál, és továbbra is őszintén 😊
Trailereknek nyilván nem hiszek el semmit.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Tudtommal a Chivalry meghalt. Vagy lehet a Vikingessel keverem.
Na, akkor "Install game" gomb és megy a fiókra. Elfér 😊
"Game is fun until you reach level 16. After that there are people who do rainbow slashes and dragging,"
Hacsak: nem egymás ellen játszanánk, topiktagokkal, valami zárt megoldással.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Kicsit egyedibb orkok, akikhez most már akár ragaszkodhatunk (videóban elhulló destroyernek megemlékező videót csináltak, szóval nem csak én gondolom úgy, hogy lehet kötődni hozzájuk) is és nem tucatkatonák.
- Lesz több szintű várostrom a játékban legalább egyszer
- Jobbak lettek még az első résznél is az arcanimációk (a nagydarab ork főboss arcmimikájára szemöldökemeléssel reagáltam).
- Aktívabbak a segítőink (bekapcsolódik az egyik a végső harcba) és még el is árulhatnak.
- Új harci animációk, valamilyen új történet (részemről nem tetszik ez a kovácsoltunk egy ellengyűrűt dolog, de a játékmenet elviszi a hátán...ha csak ugyanazt kapnánk mint az előző rész esetében nekem már az elég lenne új helyszínen, új orkokkal, új törzsekkel, ugyanazzal a graffal, ugyanazzal a harcrendszerrel).
- Nemezis rendszer....Egyszerűen imádtam. Ez önmagában elvitte az egész játékot a hátán számomra akár átjött a gyűrűk ura feeling akár nem....Tőlem egy ukrán bányászvárosban is játszódhatott volna a sztori, ha ilyen jóra megcsinálják ezt a nemezis rendszer az se zavart volna. Az, hogy gyűrűk ura téma volt az első rész is csak hab volt a tortán.
Amivel kapcsolatban szkeptikus vagyok és nem igazán hiszem még el:
- Elméletileg több ilyen várfoglalós dolog is lesz (ebben azért erősen kételkedem....valahogy marketing szaga volt azért a videónak).
- Sok jelenet előre megkomponáltnak tűnt a videóban és egyáltalán nem spontánnak (sárkány érkezése, troll és sárkány harc, destroyer halála, segítőnk bekapcsolódása amikor épp halálra akar sújtani a főboss....kicsit mesterkélt volt....kilógott a lóláb).
- Jah és remélem ez azért nem lesz túl gyakori, hogy 2x kell minden orkot megölni (tudom az első részben is volt néhány akik az istennek nem akartak megdögleni csak ha adott módon végezted ki).
- Ez az antigyűrű sztori ez kicsit engem is zavar, mert ez már totál loreidegen..Abszolút nem gyűrűk urás. Egyelőre meghagyom a nemtom milyen lesz fiókban ezt a részét a játéknak és próbálok nyitott lenni.
Összegezve: Az én igényeimnek totálisan megfelelőnek tűnik már így első látásra is, de azért ott van a kisördög bennem is, hogy mi van ha nem úgy sikerül ezúttal dolog.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.27. 18:50:34
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.27. 17:39:25
alap (pre-order):
Pre-order now and forge your army with:
• Legendary Champions War Party - 4 Legendary Champions from different tribes for your Army
• Exclusive Epic Sword of Dominion
Silver Edition includes:
• Slaughter Tribe Nemesis Expansion
• Outlaw Tribe Nemesis Expansion
• Silver War Chest
Gold Edition includes:
• Slaughter Tribe Nemesis Expansion
• Outlaw Tribe Nemesis Expansion
• The Blade of Galadriel Story Expansion
• The Desolation of Mordor Story Expansion
• Gold War Chest
Nemesis Expansions include a new Orc Tribe featuring new enemies, followers, missions, abilities, weapons, Fortress and wilderness updates, and a Mythic Gear Set.
Story Expansions introduce a new campaign, playable character & abilities, side missions, enemies, allies & more.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.27. 17:27:04
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szóval így se, úgy se vetted volna meg megjelenéskor. Ez is csak egy "pucoljuk ki a mapot" open world játék.