Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gazdasági, menedzselős részére gondolok, ugye ahol a farmon megtermeled a búzát, amit a malom dolgoznak liszté és a kész lisztből meg kenyeret gyúr a pék és hasonlók.
Utóbbi 1-2 napban rákaptam a Banishedre és ezen a téren eléggé leegyszerűsített az a játék és erről eszembe jutott a K&M.
Az a poén, hogy ugyan az van ennél a játéknál is, mint az Europa Universalisnál, hogy leülök elé és 3-4 óra nyomtalanul eltűnik az életemből😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
De nézz meg egy Saun Paul dalt... a fasse tudja, mit mond, de jól nyomja :-D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De ahogy olvasom máshol G2A atomgenyó módon csinálja amit csinál és mégis elért valamit
Next PC upgrade: 2022
https://www.polygon.com/2017/3/21/14987002/g2a-direct-developer-publisher-partner-interviews
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(A múltkori HRK-s cuccra is visszakacsintva idestova 4 hónapja fut az a "szedd magadnak össze" bundle.... és hidd el ott se 5 cd kulcs talált gazdára....)
Sajnos mi ezekbe soha nem fogunk belelátni. Itt rohadjak meg ha nem csalnak valamiben a kiadók.... elég abba belegondolni hogy egy szaros eladási számot se közölnek soha. Csak ilyen benyögöm hogy elértük a 3 milliát de hogyan hol mire kire mikkel stb soha nem hangzik el. ....azzal meg kár jönni nem lehet követni ...hülyeség ,faszság ,baromság.Mindent számítógép irányit ma már 0.1 sec kiadni miből hova mennyi dvd-t cd keyt toltak el.... Adócsaló paradise ez van...
De lényegtelen.... ha bárkinek baja lenne ezzel odaszólna hé ez az én termékem nem adtam rá engedély jobb lesz ha leszeded mert mennek a perek... De ilyen nincs. Jó lesz az a 8-10 millió pénz 1 hónap alatt főleg ilyen Unbox meg Hue szökevényeknek...
Ja és a Dirt Showdown megint egy olyan cím ,hogy rendesen égő ha még nincs meg valakinek ....<#banplz>#banplz>
#286838: Tinman: Jótól kérdezed aki angolul nem tud... Annyit tudtam kivenni first hónap 1.5 euró később meg már 2.5... De valami angol arc csak megmondja mit látott.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.28. 22:11:52
Mellesleg honnan veszed, hogy ezúttal is (!) tud róla a kiadó, hogy TTR a bundliban lesz...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
+ a második G2A bundle kapcsán lassan levonható egy konklúzió ,hogy itt ez lesz.. 1db "húzónév" a maradék "jellemtelen" töltelék...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.28. 21:27:20
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
1$:
Tricky Towers
Eon Altar Episode 1
Primal Carnage: Extinction
BTA:
Move or Die
Ultimate Chicken Horse
Rampage Knights
10$:
HELLDIVERS™
HELLDIVERS™ Ranger Pack DLC
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
(ellenben találtam már egy jó adag bugot benne, nem tudom, hogy a béta teszterek mivel szoktak játszani... <#wow3>#wow3>)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Még jó, hogy semmit sem akarok tudni a Syberia 3 sztorijáról, és így ki is lőttem a genyába.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
No mindegy . Table Top atomsirály amiatt ugrik is a csomag majd
- Epistory Typing Chronicles
- Dirt Showdown
- Unbox
- Hue
- Table Top Racing: World Tour
1.5 ojró
Fair enough...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.28. 17:13:14
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.28. 16:38:19
Combat: Jetpack, Dash, még több combó robbanás, érdekesebb fegyverek, nem corridor harc, auto-fedezékbe bújás. Sokkal jobban pörög és nem csak az van, hogy végig egy asztal mögött bújsz.
Katt ide, ha te is vennéd.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.28. 15:19:01
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.28. 14:12:31
<#eljen>#eljen>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy köszi az észrevételt, rendbe csapom majd a sorrendet otthonról.
Szerk.: Ment ez innen is. Thx még 1x!!!
Sajna én csak holnap vettem volna észre :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.28. 12:21:49
De most már abbahagyom az emlegetését. Legalábbis egy időre.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Sky Force Anniversary walkthrough - Part 2 - Stage 2 (Insane)"
és a
"Sky Force Anniversary walkthrough - Part 3 - Stage 3 (Insane)"
az azonos videó...
//Mindezt csak azért írom, mert 3 perc környékén mindkettőben elhangzik a 2 hajó, meg a pajzs és a lézer akció is ...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.28. 12:08:27
Resi 7 nagyon nagy
Nier - meglepő módon ez is nagyon tetszik
Az Andromeda a nyilvánvaló hibái ellenére nem rossz, képes észrevétlenül magába szippantani órákra. Aztán néha teljesen felcseszi az agyam, ez is igaz 😊
Na meg a Hollow Knight 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.28. 11:17:44
Why so serious?
Nagyon túlzás a hate az Andromeda körül és a nagy része olyanoktól jött, akik egy percet sem játszottak vele...
"Everything that happens, happens for a reason"
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.28. 11:14:51