Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
Tudtok hasonló játékokat ajánlani nekem, mint amilyen a K&M.
A gazdasági, menedzselős részére gondolok, ugye ahol a farmon megtermeled a búzát, amit a malom dolgoznak liszté és a kész lisztből meg kenyeret gyúr a pék és hasonlók.

Utóbbi 1-2 napban rákaptam a Banishedre és ezen a téren eléggé leegyszerűsített az a játék és erről eszembe jutott a K&M.

Az a poén, hogy ugyan az van ennél a játéknál is, mint az Europa Universalisnál, hogy leülök elé és 3-4 óra nyomtalanul eltűnik az életemből😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

grebber
Igen.

Next PC upgrade: 2022

Az Alza.hun eddig is 37k volt a Syberia 3 CE? Mert ennyiért én marhára messzire fogom kerülni.
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
A raszta csávó nekem nagy kedvencem lett. Az a duma amit levág priceless, rohadtul hiteles volt. Felirat viszont nekem is kellett hozzá, mert néha mintha nem is angolul beszélne.

De nézz meg egy Saun Paul dalt... a fasse tudja, mit mond, de jól nyomja :-D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Ez a link ismerős a tartalma nem értelmezhető számomra<#szomoru2>
De ahogy olvasom máshol G2A atomgenyó módon csinálja amit csinál és mégis elért valamit

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Már nem rémlik, de nem úgy volt, hogy ha ilyen előfizus megoldásban vagy, akkor olcsó a következő is?

grebber
Én nem tudom ,hogy működnek ezek nem vagyok benne. Azért 150k db cdkeyt valahonnan elő kell kaparni....
(A múltkori HRK-s cuccra is visszakacsintva idestova 4 hónapja fut az a "szedd magadnak össze" bundle.... és hidd el ott se 5 cd kulcs talált gazdára....)

Sajnos mi ezekbe soha nem fogunk belelátni. Itt rohadjak meg ha nem csalnak valamiben a kiadók.... elég abba belegondolni hogy egy szaros eladási számot se közölnek soha. Csak ilyen benyögöm hogy elértük a 3 milliát de hogyan hol mire kire mikkel stb soha nem hangzik el. ....azzal meg kár jönni nem lehet követni ...hülyeség ,faszság ,baromság.Mindent számítógép irányit ma már 0.1 sec kiadni miből hova mennyi dvd-t cd keyt toltak el.... Adócsaló paradise ez van...
De lényegtelen.... ha bárkinek baja lenne ezzel odaszólna hé ez az én termékem nem adtam rá engedély jobb lesz ha leszeded mert mennek a perek... De ilyen nincs. Jó lesz az a 8-10 millió pénz 1 hónap alatt főleg ilyen Unbox meg Hue szökevényeknek...

Ja és a Dirt Showdown megint egy olyan cím ,hogy rendesen égő ha még nincs meg valakinek ....<#banplz>

#286838: Tinman: Jótól kérdezed aki angolul nem tud... Annyit tudtam kivenni first hónap 1.5 euró később meg már 2.5... De valami angol arc csak megmondja mit látott.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.28. 22:11:52

Az a Dirt Showdown-t én nem sorolnám a "jellemtelen" kategóriába. Egyébként tényleg érdekes, hogy miért nem humbli vagy bundle...De talán ez nem is számít annyira.

Mellesleg honnan veszed, hogy ezúttal is (!) tud róla a kiadó, hogy TTR a bundliban lesz...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Amúgy a Table Top Racing kapcsán.... rettentő modon érdekelne mi az amiért ott bundlezik elsőnek a kiadó és nem tette már meg mondjuk a Bundletarson vagy a humblen.....
+ a második G2A bundle kapcsán lassan levonható egy konklúzió ,hogy itt ez lesz.. 1db "húzónév" a maradék "jellemtelen" töltelék...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.28. 21:27:20

Nehezemre esik leírni, de részemről is ugrik pont ugyanilyen okból.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Csak én jártam úgy, hogy a raszta csávónak egy büdös szavát se értettem felirat nélkül? Még néha felirattal se....XD

Hát az nem is fog, de szerintem a Horizonra se számíts.

zorrobomber
Rampage Knight wishlist-es, de akciókor pont a BTA ár körül szokott lenni, csak azért nem veszem meg...

genndy
Humble Hooked on Multiplayer Bundle

1$:
Tricky Towers
Eon Altar Episode 1
Primal Carnage: Extinction

BTA:
Move or Die
Ultimate Chicken Horse
Rampage Knights

10$:
HELLDIVERS™
HELLDIVERS™ Ranger Pack DLC

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nálam Horizon tudta magának ezt a titulust, de nem sokáig. A Nier Automata gyorsan leváltotta. Szóval korai még itt márciusban GOTY címekkel dobálózni. 😊 Habár, megnézve az érkező játékokat, nem látok eddig olyant, ami letaszíthatná a trónról. Aztán még érhet meglepetés.
3Error
Én 25-25 körül járok és nagyon finom. Hogy GOTY lesz-e az még azért kérdéses, még nem játszottam a NieR-rel. Meg a Nioh-val. Meg sok egyébbel, bár nem tudom, hogy idén ütni fog-e valami - és, hogy igazad lesz-e a végével kapcsban - egyelőre, ismétlem EGYELŐRE nálam viszi a pálmát. Részemről. Bár én nagyon nagy ME fan vagyok. <#nyes>
(ellenben találtam már egy jó adag bugot benne, nem tudom, hogy a béta teszterek mivel szoktak játszani... <#wow3>)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Cím nélkül rohadtul nem tudja senki...

Még jó, hogy semmit sem akarok tudni a Syberia 3 sztorijáról, és így ki is lőttem a genyába.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
VÓTMÁ?

grebber
1.5? Nem úgy volt hogy csak az első havi annyi onnantól 2.5?
No mindegy . Table Top atomsirály amiatt ugrik is a csomag majd

Tinman
2 nap múlva G2A bundli. Tartalma:

- Epistory Typing Chronicles
- Dirt Showdown
- Unbox
- Hue
- Table Top Racing: World Tour

1.5 ojró

Fair enough...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.28. 17:13:14

Fpocok
Aki szereti a logikai játékokat. Nagyon cukinak néz ki:

grebber
Én bundleba szerzem be a cuccokat azok amik írtozatos jónak mondható árak meg soha nem voltak bundleba.

Fpocok
+az összes képesség használható, nem kell bizonyos classt választani.. és ugye lehet cserélgetni ezeket.

zorrobomber
A jetpacket mondjuk láttam a videón, és jópofának tűnt. Viszont így azért már inkább tűnik egy jobb Gears of War klónnak mint RPG-nek.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.28. 16:38:19

Fpocok
A micsoda? Nem vettem észre, hogy lenne új RE játék.

Combat: Jetpack, Dash, még több combó robbanás, érdekesebb fegyverek, nem corridor harc, auto-fedezékbe bújás. Sokkal jobban pörög és nem csak az van, hogy végig egy asztal mögött bújsz.

zorrobomber
Úgy ahogy te.

grebber
Vannak ott érdekes árak..azért jó lenne tudni ,hogy a vérbe szerzik be ennyiért

Scooter
Nekem még ingyen se kéne. <#hehe>
Prince23
Cdkeys.com-ról behúzva a legújabb COD, ennyit bőven megér

Katt ide, ha te is vennéd.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.28. 15:19:01

zorrobomber
Plancescape Torment "Enhanced" Edition incoming (ennyi a - még nem hivatalos - hír lényege, meg hát Beamdog, szóval nem linkelek)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.28. 14:12:31

IMYke2.0.0.0
Szívesen - én már végig is néztem az eddig "elérhető" --- Part 0-5 --- videókat 😊
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Azt elvileg nem is kéne, hogy nagyon lásd, mondhatnám work in progress, mert minden nap 1 videót engedélyezek. De a YT lejátszási listába ha bekerül, úgy tűnik akkor nem foglalkozik vele, hogy nem is nyilvános a videó. #justYTthings

Amúgy köszi az észrevételt, rendbe csapom majd a sorrendet otthonról.

Szerk.: Ment ez innen is. Thx még 1x!!!

Sajna én csak holnap vettem volna észre :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.28. 12:21:49

Voltan
Nem tehetek róla, teljesen lenyűgöz 😊
De most már abbahagyom az emlegetését. Legalábbis egy időre.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ez a Hollow Knight nagyon visszatérő téma nálad. 😄
IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy csak az én szemem káprázik, de a
"Sky Force Anniversary walkthrough - Part 2 - Stage 2 (Insane)"
és a
"Sky Force Anniversary walkthrough - Part 3 - Stage 3 (Insane)"
az azonos videó...

//Mindezt csak azért írom, mert 3 perc környékén mindkettőben elhangzik a 2 hajó, meg a pajzs és a lézer akció is ...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.28. 12:08:27

Tinman
https://sg.hu/forum/uzenet/1421075939/29518

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Voltan
Azám!
Resi 7 nagyon nagy
Nier - meglepő módon ez is nagyon tetszik
Az Andromeda a nyilvánvaló hibái ellenére nem rossz, képes észrevétlenül magába szippantani órákra. Aztán néha teljesen felcseszi az agyam, ez is igaz 😊
Na meg a Hollow Knight 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Sky Force Anniversary walkthrough
TinmanHU
Published on Mar 26, 2017

zorrobomber
Combat mitől nagyon jó?

zorrobomber
Resi 7?

Úgy vettem észre, h a többségnek tetszik, azok közül, akik jobban belemélyedtek. Persze akad kivétel. A fika legnagyobb része talán azoktól jön, akik ki se próbálták. Meglátják az animációkat, a bugokat (mindenki elfelejti milyen bugos volt a Witcher 3 megjelenéskor), mellérakják még, h a SJW, rasszista Bioware milyen ronda karaktereket csinált és megvan a hate alapozása. Közben meg egész jól összerakott játékról van szó, ha az ember jobban belemelegszik és nem csak a hibákat keresi.
Fpocok
Szeretem az open world játékokat, ezúttal egy új csillagrendszert kell felfedezni. Szeretem a scifit és a combat nagyon jó. Animációk nem a legjobbak.

Fpocok
A hármas közül a Nioh érdekelne, de még nem jött ki PCre.

Nioh, Horizon, Nier:Automata, nekem eddig ezek vannak meg az Andromeda-n kívül, de eddig csak a Horizont fejeztem be, az nagyon bejött, jó játék lett. Andromeda is tetszik eddig de még messze a vége. Resi 7 az mondjuk kicsit hidegen hagy jelenleg, majd egyszer. 😊 De erős év az idei, az biztos.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.28. 11:17:44

Why so serious?

Szerintem meg hagy döntse el mindenki, hogy mi neki a GOTY. ha már mindenki szigorúan magánvéleményt ír.
Nagyon túlzás a hate az Andromeda körül és a nagy része olyanoktól jött, akik egy percet sem játszottak vele...

"Everything that happens, happens for a reason"

Mondanék én, de az egyik weeb shit, a másik egy régi játéksorozat megerőszakolása (furán gondolkodó ősfanok szerint), többihez meg nincs konzolod. ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.28. 11:14:51
Fpocok
Miért? Mondj akkor pár játékot, amit szerinted idén kellett volna játszanom...