Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
sõt, vszeg vennék is zenét így... de ha a nagyokosoknak jobb, hogy letiltatják a videot, ám legyen, több marad NEKEM és jogsértés sincs 😄
win-win!
(amugy a minõségrõl: nincs vájt fülem, de az aac-be konvertálás (feltöltéskor) majd vissza mp3-ba (letöltéskor) már tényleg esélyesen szart eredményzne...)
Forza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csütörtökön, ha minden igaz, már az enyém lesz a fullos csomag, és minden értelemben jól járok:
* dobozos verzió
* teljesen angol borítóval (nem lengyel/szlovák + angol)
* Premier Club
* Ingyenes DLC (amit a korábbi vásárlók már megkaptak, más üzletekben)
A késõbbi (most) Season Pass-os nagy DLC-ket, és a kisebbeket meg majd ráérek olcsósítva.
S persze a GOTY is meglesz majd. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sok sikert neked és a többieknek is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De ha tippelnem kéne, akkor Borderlands 2 GOTY Collectors Limited Maximum Edition rendelés...😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

CJS
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Kaptunk egy új játékot: Battlemass. Jelentkezzetek be az oldalon, hogy megkaparinthassátok a Steam kulcsot.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Abba meg bele sem gondolsz,<...>
Miért ne gondolnék bele? 10 éve ez az 1.0-ás védekezõ reflex, senkinek sem újdonság. Egyébként pedig a világon senki nem állította, hogy letöltést nem követhet vásárlás. Ez van annyira természetes, hogy kár is lett volna rá külön kitérnem.
Ugyanakkor ez nem ír felül minden mást, és konzolon is létezhet warezdemózás, ha ott kevésbé is indokolt. Az pedig m,ár csak hab a tortán, hogy ebben a topikban is gyakran elõ kerül olyan vélemény, hogy "warezben egyszer jó volt, de mivel nem akarom újra elõvenni, már nem venném meg". Az pedig már megint egy más kérdés, hogy 1-2 euróért sokan megvesznek minden szemetet, és abból mennyi haszon van. (De játszani, demózni ugye már gyakran sürgõsebb dolog.) Ebben sok volt az általánosítás, nem is kíván ennyinél több lenni. De ugye nem kell magyarázni, hogy hogyan mûködnek az emberek, ha valami karnyújtásnyira, ingyen van. Mindannyian tudjuk nagyon jól, persze hazudni is tudunk magunknak.
Nézd, nem állt szándékomban ledorongolónak lennem veled szemben, de akárhogy is nézem, találgatásokra írtam könnyen ellenõrizhetõ konkrétumokat. Egész egyszerûen a téma legalapabb dolgairól volt szó, melyek nélkül nincs mirõl beszélni.
Hát ha ez eddig nem fordult meg a google fejekben, akkor jobb ha lehúzzák a rolót :-D
Bekúszó ad = szvsz macera.
2 katt, download. Eleve a google fiókodból ha nézed, ahhoz még könnyû is hozzátársítani a letöltéseid.
iTunes? Amazon? Rendben. De miért ne lehetne a Google is a nagyok között, mikor már eleve hatalmas birodalom.
GMAIL, Google docs, maps mellé szépen egy plusz opció: Google Music.
És máris ott van a gyûjteményed, amit bármikor, bárhonnan...
Árak? Hasonlóan az iTunes/Amazonhoz: Fillérekért.
Régebbi dalok értelemszerûen még kevesebbért, rendszeres akciós hírlevél a user fiókjába a youtube (zene) keresései alapján.
Mindent nekem kell mondanom? :-P
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Viszont a 60 EUR-hoz képest az 5 EUR-os akciós beszerzés aprópénz a kiadónak! Ok? Kutyát nem érdekli, hogy 10 év távlatában mennyi borderlands2 megy el. A fontos, hogy az elsõ 1-2 hónapban jól fogyjon.
Forza.
De mondom még1x: a világ nagyot változott, amióta van steam, a pécés warezmatyik megtáltosodtak és átálltak day1 legál 60 EUR-os játékokra.
Persze.
A rohatt statok meg mind hazudnak meg terelnek meg nem mutassák a digitált.
Forza.
0 Day nem sokan vesznek innen játékot - tapasztalataim alapján.
Már w77d kolléga sem vesz annyit, mint tette korábban. Pedig Neki nem okoz gondot a többször 1x.000 Ft otthagyása a CDG-ben.
#61664 akkor vonj ki mindegyikbõl ötezret😄
Be happy. :) Running!
Forza.
Akinek Season Pass-a van, az legfeljebb megveszi a kicsiket, akcióban.
Az azonnali fizetõs letöltés bizonyos számoknál egyrészt mûködik (láttam már bekúszó ad-ot, hogy ezt a számot itt és ott megvehetem), másrészt ha a FIZETÕ vásárlóból indulsz ki, az megy és veszi amazonon, ituneson (ahol épp "építi" a zenegyûjteményét), ha amit hall tetszik neki. Pont, mint ahogy te és én mondjuk steamen gyûjtjük a játékokat, nem pedig csak úgy, egy letölthetõ exe, drm mentesen, valahonnan.
Emellett a youtube->mp3 konverterek szarok, netrõl amugy is leszedhetõ jobb minõségben, egybõl mp3-ban, stb stb stb. Ergo ez mintha nem is létezne, mert a konvertáló "vásárló" nem vásárló.
Forza.