Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hát pénzügyileg sem...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Bakker, marha jó ez a Deus Ex: HR. XD Rámentem a rábeszélésre, a hekkelésre, meg a lopakodásra. 😊 Eddig mindenkit megtörtem simán a rábeszélõkémmel. Még Sarif is mindent bevallott. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Nekem még lehet lefekvés elõtt belefér majd egy belekukkantás

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

n000rbi
Hja, a méret erõs túlzás. A fele már lent van, holnap próba. 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Zomil
Itt is köszi Darksector-nak a Metroért 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Már töltöm de hát 5 giga azért kicsit erõs egy demonak, ráadásul ahogy írják marha rövid is de legalább jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem ezt beszéltük meg, Metro ügyileg 😊

n000rbi
Szerény 6Mbit-es netemmel ennek ellenére nekiálltam leszedni 😊 (bár lehet holnap a psnen is fent lesz)

arty
6 giga 😮 vicc.

Forza.

DarkSector
Nevében is köszönöm most vagyok gépnél és intézem...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Gratula a nyertesnek. Sajna nem én vagyok az. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Huha. Ezt mingyá tõccsük.
n000rbi

arty
na, te értelmes kiadó lennél - támogatom, ez mind mind jól hangzik!

sõt, vszeg vennék is zenét így... de ha a nagyokosoknak jobb, hogy letiltatják a videot, ám legyen, több marad NEKEM és jogsértés sincs 😄

win-win!

(amugy a minõségrõl: nincs vájt fülem, de az aac-be konvertálás (feltöltéskor) majd vissza mp3-ba (letöltéskor) már tényleg esélyesen szart eredményzne...)

Forza.

zorrobomber
Ne is mondd...

Shep
Még ha egy Xcomot venne 😊

Sir Quno Jedi
Én azt nem tudom, hogy mi jár a gamersgate-es borderlands 2 elõrendelésemhez? Merthogy most már két kulcsot is írnak, de a steam asszongya, hogy eeeez már megvan nekem, kösziek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
10k? Szvsz ezt most elkapkodtad, nem jó döntés... jó értem, szereted, fordítani is akarod, de tényleg ér ez ennyit szinte zéró day?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nem lehetett ezt a feszültséget sokáig bírni - majd megpusztultam 😊
Csütörtökön, ha minden igaz, már az enyém lesz a fullos csomag, és minden értelemben jól járok:
* dobozos verzió
* teljesen angol borítóval (nem lengyel/szlovák + angol)
* Premier Club
* Ingyenes DLC (amit a korábbi vásárlók már megkaptak, más üzletekben)

A késõbbi (most) Season Pass-os nagy DLC-ket, és a kisebbeket meg majd ráérek olcsósítva.
S persze a GOTY is meglesz majd. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Csak beadtad a derekad. 😊

DarkSector
😄 8-ig...mindig ha írja hogy 1 ora...meg 2 ora...meg 3 óra, az azt jelenti, hogy 1 óra, és annyi perc amennyi visszavan az adott orából...😄

Sok sikert neked és a többieknek is.

Rapid81
Bakker, azt hittem, hogy már lejárt a Metro 2033-ad. 😊 Nézem, hogy mi van, aztán még azt írja, hogy 1 óra.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Már 2-en vagyunk, akik nem értik. 😛

De ha tippelnem kéne, akkor Borderlands 2 GOTY Collectors Limited Maximum Edition rendelés...😄

Tinman
?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Mi folyik itt Gyöngyösön? <#ravasz1>

ollie
Én az ilyen illegális oldalakról beszéltem, mert hogy az jött fel példának.

Prince23
A CJS oldalon nem lehet vásárolni steam ekyt? mert nagyon enm akarják, hogy megadjam az adatokat 😊

CJS

ZsZso
Bocsesz, ez nem Steam, hanem Desura kulcs.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Be Mine 4 -et vevõknek!
Kaptunk egy új játékot: Battlemass. Jelentkezzetek be az oldalon, hogy megkaparinthassátok a Steam kulcsot.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Az azért ugye megvan ,hogy amikor fehér a víz az nem azért van mert agyonklórozott? Vízminõséget egyébként a szolgáltatók negyedévente le szokták közölni a honlapjukon ott megtekinthetõ milyen értékeket mértek és az hol áll a megengedett határértékhez képest. Nyíltvízi szûrés esetén valamivel gyengébb minõségû ivóvíz állítható elõ, mint mélyfúrású kút esetén. Legfõbb problémát nálunk az arzén okozza, valamint az, hogy egyes víztisztító telepeken hiányzik a megfelelõ aktív szénszûrés ami a kellemetlen szagok kiszûrését lenne hivatott elvégezni, ettõl persze a víz még tiszta meg iható csak nem szagtalan. Ja és persze a határértékekrõl lehetne estig vitatkozni, meg a klórozásról is, ahogy a mostanában nagyon felkapott hormon témáról is, meg az olyan idiótaságokról ,hogy amit a szennyvíztelepen végeredményként kapnak tisztított vizet (ami egyébként szintén majdnem ivóvíz minõség) azt pumpálják vissza a rendszerbe.

Korábban írtad, hogy a PC-t preferálod, és azóta is olyan légbõl kapott feltételezésekhez ragaszkodsz, közölsz meggyõzõdésként, melyekkel próbálod mosdatni a warezbõl és a nem eléggé csilliárdos eladásokból kifelé. Lehet, hogy nem azért, mert menõnek tartod, de azért te is érted, hogy mirõl van szó, és mire írtam azt, amit. Persze lehet mellébeszélni is.

Abba meg bele sem gondolsz,<...>

Miért ne gondolnék bele? 10 éve ez az 1.0-ás védekezõ reflex, senkinek sem újdonság. Egyébként pedig a világon senki nem állította, hogy letöltést nem követhet vásárlás. Ez van annyira természetes, hogy kár is lett volna rá külön kitérnem.

Ugyanakkor ez nem ír felül minden mást, és konzolon is létezhet warezdemózás, ha ott kevésbé is indokolt. Az pedig m,ár csak hab a tortán, hogy ebben a topikban is gyakran elõ kerül olyan vélemény, hogy "warezben egyszer jó volt, de mivel nem akarom újra elõvenni, már nem venném meg". Az pedig már megint egy más kérdés, hogy 1-2 euróért sokan megvesznek minden szemetet, és abból mennyi haszon van. (De játszani, demózni ugye már gyakran sürgõsebb dolog.) Ebben sok volt az általánosítás, nem is kíván ennyinél több lenni. De ugye nem kell magyarázni, hogy hogyan mûködnek az emberek, ha valami karnyújtásnyira, ingyen van. Mindannyian tudjuk nagyon jól, persze hazudni is tudunk magunknak.

Nézd, nem állt szándékomban ledorongolónak lennem veled szemben, de akárhogy is nézem, találgatásokra írtam könnyen ellenõrizhetõ konkrétumokat. Egész egyszerûen a téma legalapabb dolgairól volt szó, melyek nélkül nincs mirõl beszélni.
Tinman
:-)

Hát ha ez eddig nem fordult meg a google fejekben, akkor jobb ha lehúzzák a rolót :-D

HappyHunter
+1, ezt gyorsan kopirájtold is le!! 😄

Be happy. :) Running!

Tinman
Vannak 384k-s konvertáló csodák, azért az talán még a te vájt fülednek is elegendõ lehet.

Bekúszó ad = szvsz macera.

2 katt, download. Eleve a google fiókodból ha nézed, ahhoz még könnyû is hozzátársítani a letöltéseid.

iTunes? Amazon? Rendben. De miért ne lehetne a Google is a nagyok között, mikor már eleve hatalmas birodalom.

GMAIL, Google docs, maps mellé szépen egy plusz opció: Google Music.
És máris ott van a gyûjteményed, amit bármikor, bárhonnan...

Árak? Hasonlóan az iTunes/Amazonhoz: Fillérekért.
Régebbi dalok értelemszerûen még kevesebbért, rendszeres akciós hírlevél a user fiókjába a youtube (zene) keresései alapján.

Mindent nekem kell mondanom? :-P

Zomil
Hát én örülnék neki, mert a multija nem rossz, de amennyibe kerül a játék annyit nem adnék érte 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
Ez a rész teljesen ül, nem véletlen álltam én is át digitre 😊 (meg még sokan mások)

Viszont a 60 EUR-hoz képest az 5 EUR-os akciós beszerzés aprópénz a kiadónak! Ok? Kutyát nem érdekli, hogy 10 év távlatában mennyi borderlands2 megy el. A fontos, hogy az elsõ 1-2 hónapban jól fogyjon.

Forza.

Rapid81
Azt is mondd már meg, hogy mikor vannak dobozosoknál olyan leárazások, mind pl. Steam-en? Csoda, hogy a dobozos cuccok nem fogynak, igaz?

arty
miután te is belefolytál korábban, nyugodtan mehetsz elõre és ott várj rám!

Forza.

arty
Nem csak innen nem 😊

De mondom még1x: a világ nagyot változott, amióta van steam, a pécés warezmatyik megtáltosodtak és átálltak day1 legál 60 EUR-os játékokra.
Persze.

A rohatt statok meg mind hazudnak meg terelnek meg nem mutassák a digitált.

Forza.

zorrobomber
ha tovább akarod folytatni ezt a konzol flame-et szerintem bõven van más alkalmasabb topik erre

IMYke2.0.0.0
Ebbe ne fussunk bele - kérlek!

0 Day nem sokan vesznek innen játékot - tapasztalataim alapján.
Már w77d kolléga sem vesz annyit, mint tette korábban. Pedig Neki nem okoz gondot a többször 1x.000 Ft otthagyása a CDG-ben.

HappyHunter
Jaa akkor ez csak ilyen lópáncél szintû dolog? 😄 De gondolom akkor is lesz egy GOTY-GOTY verzió mindegyikkel.

#61664 akkor vonj ki mindegyikbõl ötezret😄

Be happy. :) Running!

arty
fél világ ott warezol, de persze h nem jó (mert gondolom tul sokan szedték le a pécést? 😄DDD )

Forza.

arty
Mindig van lejjebb. A fejés nem állhat meg!

Forza.

IMYke2.0.0.0
Így van - TPB nem jó példa, mert ráadásul nincs is követhetõ stat, mint mondjuk a "magon".

arty
és ebbõl a 150+ játékból mennyit vettél day1, 60 EUR-ért?

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nem járt jól az, aki nem vett Season Pass-t, mert a 4 darab, szó szerint nagyméretû kiegészítést nem kapja meg ingyen.
Akinek Season Pass-a van, az legfeljebb megveszi a kicsiket, akcióban.

Rapid81
A seederek száma nem egyezik a letöltések számával. Tudod te, hogy mennyien lelépnek seedbõl? 😊

arty
Kiadó vagy? Csak mert úgy gondolkodsz 😊

Az azonnali fizetõs letöltés bizonyos számoknál egyrészt mûködik (láttam már bekúszó ad-ot, hogy ezt a számot itt és ott megvehetem), másrészt ha a FIZETÕ vásárlóból indulsz ki, az megy és veszi amazonon, ituneson (ahol épp "építi" a zenegyûjteményét), ha amit hall tetszik neki. Pont, mint ahogy te és én mondjuk steamen gyûjtjük a játékokat, nem pedig csak úgy, egy letölthetõ exe, drm mentesen, valahonnan.

Emellett a youtube->mp3 konverterek szarok, netrõl amugy is leszedhetõ jobb minõségben, egybõl mp3-ban, stb stb stb. Ergo ez mintha nem is létezne, mert a konvertáló "vásárló" nem vásárló.

Forza.