Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Ez egy fake trailer, de ahhoz képest profi. A zenét egy Skyrim rajongó csinálta még korábban.

IMYke2.0.0.0
Konzolt én még mindig akarok venni. Mert én tudom - Tõled is, elsõsorban a leírásaid, beszámolóid alapján -, hogy bizony tényleg sok játékról maradtam le eddig, mert csak PC-m van.
S lehet, hogy egy elsõ pillantásra bugyuta konzol játék tudna a leghosszabb ideig odaszögezni a monitor elé - így azt sem jelentem ki, hogy csak az AAA+ -osok érdekelnének "onnan".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tototto
Miért, évek óta bent vagyok egy csapatban és nagyon jól elszórakozunk egy waron vagy csak egy HBn, változatos végtelen számú pálya (szavatosság) nekem ezek a fontosak egy játékban 😊

Rapid81
Nem, átvágós apróbetûs nincs, de akcióbejelentéssel egy idõben történõ áremelés van.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Nem is mondtam. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Klasszikusnak klasszikus de ettõl még nem kell ,hogy tetsszen nekem is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Háde ne ezt a Wii lofaszt, mind irányításban mind a 3d-sága miatt nekem nem tetszik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ez egy új rész...én arra értettem a HD-t hogy a régi 1-2-3-at meghagyni oldalnézetbe csak HD.

Mint a RE1 -> RE Remake.
Vagy a Sonic játék esetében...maradt a régi csak sokkal nagyobb felbontásban rajzolták meg.

grebber
Simán kiadhatnák pc-re.Lazán vennék mint a cukrot!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Nah honnan töltheõ le? 😄

Mert találtam Gamecube-ra de ez egy fos...😄

Fpocok
JÓ REGGELT!!!!!
Már "HD"sították.

DarkSector
😛
Pedig nagy klasszikus.

mint egy Crash Bandicoot, vagy Super Mario.

Shep
Ettõl a Donkey Kongtól engem mindig a hideg rázott ki 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na és akkor milyen volt Bali? Képeket! 😊

DarkSector
Most nagyon nekiálltam retro-zni, PS1-es játékokkal.
FF-GT-MGS-RE-SH-CC stb. 😊

Illetve Snes játékokkal kicsit. 😄
Donkey Kong 1-2-3-Sunset Riders meg ilyenek.

Mennyire nagy lenne ezeket átvinni HD-minõségbe.
Donkey Kong HD?? 😄

n000rbi
+1

SotC-t és MGS3-at láttam elõször havernál Ps2-õn és egy hónapra rá meg is vettem a sajátom.
Konzolon azzal kell játszani, amit arra írnak. Nem BF3-at meg CoD-ot, mert az nyilvánvalóan nem oda való.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tinman
;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nyilván azért vettem 0%-ra, mert a Bali nyaralásra kellett a pénz. :-/

A 0% ha nincs átvágós apró betûs... jah, még +30k kezelési költséges duma, akkor egy remek opció a magamfajtának, hogy másképp elérhetetlen mûszaki terméke legyen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Számítsunk többre? <#ravasz1>

Shep
Én örülök neki ha valakinek nem megterhelõ havonta komoly ezreseket kifizetni pluszban.

Tinman
0%-ra vettem én is a tv-m anno... egyáltalán nem megterhelõ havonta perkálni, mint egyben kiköhögni egy családi nyaralás árát.

Tinman
Látod, te már kinyitogatod gyakran a szemecskéd :-)

1080p monitor és min. 720p film + belátod, hogy még PC-n is van olyan játék amit kényelmesebb controlerrel.

Amíg nem láttam normális 1080p tartalmat, normális nagyképernyõs tv-n én is azt hittem, hogy a 700 MB-os xvid a bõségesen elegendõ.

Sõt amíg nem láttam anno az ICO, SoTC, Yakuza, Final Fantasy, hosszú a sor, etc. PS2-es címeket azt hittem csak a PC létezik, konzolt meg az elmegyengék vesznek.

Nem az új Humble Bundle-el kaptad?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Csak 69 új üzenet? Többre számítottam :-(

Shep
Ezt az egér mizériát sem értem, nekem egy Gigabyte GM6800-am van mert a sok évet megélt A4Tech WOP35-öm kezdte megunni a dolgot. Ezen ugyan van dpi álljtó de nem láttam szükségét a magasabb dpi-nek így az a funkciója pl tökéletesen felesleges számomra.

IMYke2.0.0.0
<#vigyor2><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HappyHunter
Haha, mikor láttam hogy 100+ új üzenet már tudtam hogy nem kell újság a reggeli mellé. Nem csalódtam 😄

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0

Én sem tudok vakon, 10 újjal gépelni. Jellemzõen a két mutató ujjamat és néha 1-2 másikat vetem be a gépeléshez 😊

lalakov
Sajnos nem sokkal jobban. Két ujjal.
Fpocok
Akkor te is úgy gépelsz, mint egy sólyom? Kõröz, kõröz, lecsap. 😄

lalakov
Nem vagyok szakember, de amennyire lehet szeretem megkönnyíteni az életem és ehhez megtanultam pár apróságot. Így tudok "programokat" írni magamnak excelben. És a fordításoknál is érezhetõ gyorsulást érek el a beprogramozott gombokkal a Jegyzettömbnél.

DarkSector: Sajnos nem tudok gépelni. 😞 Így minden gombot keresgetnem kell hozzátok képest. Az egéren lévõ gombok viszont programonként vannak beállítva, annyit tudok vakon kezelni. 😊
robotnyk
legfeljebb a trackmania miatt <#zavart1>
DarkSector
Billentyûzeten van 101. 😊

IMYke2.0.0.0
Munkához elfogadható, ha kevésnek érzi a szakember - bár, ha grafikusról van szó, akkor már nem is egér kell oda 😊

lalakov
Nekem 9 állítható gombom van( azaz 3 alap egér gomb és +6) és kevés. Nem is igazán a játékokban, hanem munkánál jönne még jól vagy 5-6 gomb. 😊
Rapid81
Nem ejtettem le, hanem felakadtam a kábelében és lerántottam. 😊 Azt hittem, hogy szívbajt kapok, mikor megláttam, hogy beesett a görgõ.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy ezt a hi-fi fejhallgatót már nem kapni, hanem valami hulladék kistesóját... pedig, vennék meg egyet belõle. Tartaléknak.

IMYke2.0.0.0
Egeret életemben nem ejtettem le, ellenben a Vivanco SR-75-ös fejhallgatóm az elmúlt 10+ évben sok mindent kibírt... egyszer még a szék lába is rákerült a több méteres vezetékére, és órákig (!) rajta ültem, miközben használtam... és azóta is tökéletesen mûködik, szerencsére 😊

Rapid81
Volt ilyen egerem. Sajnos egyszer leesett a helyérõl és eltört a görgõ tengelye. 😞

IMYke2.0.0.0
Szerintem is 5 gomb a lélektani határ. Az felett már "sok" az egér.

Fpocok
Nekem egy a4tech x7 750BH-m van... 5k körül vettem. 400-3600dps. Jó a fogása és még mindig tökéletesen mûködik. Mondjuk nincs rajta 345335 gomb, csak 5... de olyan játékkal még nem találkoztam ahol azt mondtam volna... ejnye... bár csak lenne még 20 gomb az egeremen 😄

SpeedXHUN
Pc re írták a motort alapból,fordított esetben ha konzolra van ott szép a grafika,viszont pc-n alig fut😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

IMYke2.0.0.0
A Trust már dobott ki drága modellt is - de a "fapados" verzió is tökéletes. Saját tapasztalat.
Azt hiszem, nekem, egy túl-funkcionált gamer egér már sok lenne... hozzá vagyok szokva a billentyûzetre bindelt funkciókhoz , és semmi kedvem makrókat rögzíteni egereken, meg egy kézzel (félre)nyomogatni a plusz gombokat...

Még manapság is elõfordul, hogy a számokkal (1, 2, 3...) váltok fegyvereket a játékokban, ami tényleg õskori ahhoz képest, hogy egyesek ezt megteszik az egerükön a 8. vagy 9. gomb kisujjal megnyomásával...

Totti5
"Legutoljára bf3 mat néztem xboxon,és a pc hez képest egy ocsmány"

Mindenhez mérten gyenge. Ez a frostibe 2 motor inkompatibilis a konzolokkal. Még annyit sem tudnak kihozni belõle, hogy a CODot leverje konzolon.

MOHA béta meg egyenesen ronda.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SpeedXHUN
<#eljen>Lehet akkor ezt veszek én is, 8 éves egerem már darabokra van esve:S

Totti5
Gyors ránéztem.

Logitech G500 13k.

Persze lehet 10-15 éves modellt vagy középkategóriát olcsón is venni, azok is jók, de most nem arról van szó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Trust Laser Mouse - 5.000 Ft alatt.
Nem súlyozható, nem állítható DPI, de olyan érzékeny, olyan pontos, és olyan strapabíró ez az 5 gombos egér, mint kategóriájában egy sem.

SpeedXHUN
Én sosem értem ezt a konzol vs pc-t...
A konzol játékra való másra nem.
PC megint más téma,sokrétû felhasználással(nem csak játékra).
Nekem volt xboxom,játékra inkább konzolt választanám,fõleg hogy szeretem a joyal való játékot,viszont eladtam a boxot,mert a grafika már egyre rondább lett,ahogy jöttek ki az új játékok.
Legutoljára bf3 mat néztem xboxon,és a pc hez képest egy ocsmány,új cod-dal is toltam és bõ 2 méter kellett,hogy ne lássam csúnyának.
Viszont a Forza 4 még mindig hoza a szintet,bár azt erre írták...
Az biztos,hogy ha kijön egy új generáció megfogom venni és megint használni fogom😄

ZsZso
Tippem sincs, hogy mihez kaptam a Vessel nevezetû játékot, de srácok! Ez fergeteges! Ajánlom mindenkinek!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.