Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Egyáltalán nem vagy igénytelen barlanglakó.

Nekem sincs:
* TV-m,
* iPhone-om ,
* konzolom
* netem

Ennek ellenére, amit csak lehet, minimum 720P-s változatban nézek meg. Mert van egy FullHD-re képes monitorom, és igaz, hogy filmnézés közben is szipkázza a drága áramot, de PC-vel kényelmes egy TV-nélküli háztartásban filmet nézni... mert, ha nem tetszik a film, vagy a felirat (90%-ban anélkül nézem, de sokkal kényelmesebb olvasni is az angol feliratot, a félreértések elkerülésére], vagy éppen fordítom a feliratot, akkor csinálhatok hirtelen mást, vagy végezhetem a kitûzött célom, miközben a sokadszorra látott film a jobb felsõ sarokban, kisebb médialejásztónyi méretben ontja az élményt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
ahha... ha te mondod.

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Azok nem gamerek. Logitech G400-tól kezdõdik a gamer fogalma.
Hozzáteszem nekem most 2 ezres A4-tech egerem van, mert nem játszok PC-n mióta van konzolom.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Rapid81
Ha érdekel a Forma-1, akkor azok most jók lettek. NFS-bõl a RUN egészen tûrhetõ. Voltak azért jók.

Ha engem nem mozgat, akkor miért lenne számomra jobb?

Ki beszélt itt gémer egérrõl? Egy 2k-s MS egerem van. 2000dpi. Doszta elég.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tototto
55centis kocka tvm van, 1,5gigás avikat nézek pcn, steamet használok csak, nincs konzolom, BP-en élek, a kedvenc autós játékaim a trackmaniák (amik nincsenek xboxra), nincs ájfónom, gondolom ezek miatt egy igénytelen barlanglakónak tart a többség, de én így is boldog vagyok (boldog tudatlanság tudom) 😊

Fpocok
5nél.

Totti5
Vezeték nélküli meg 10. Mennyi is egy gémer egér? 10nél kezdõdnek. Mi a probléma?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
De az, hogy minden film jobb 1080P-ben az tény és nem vita tárgya.
Én is nézek DVD rip-et de azért ha van lehetõségem 1080p-re az vitán felül sokkal jobban néz ki.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Jó témázgatást, addigis:

Kicsi én, avagy az igazi Hayden Tenno. <#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
és a kettõ közötti 4-5 évben mivel ótókázzak?

Forza.

Rapid81
És jön a második része.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Annyit tudok mondani, hogy engem nem érdekel az 1080p-s robbanás, mert ugyanolyan élvezhetõ DVDRip-ben is. És ez az én véleményem, amit nem akarok ráerõltetni senki másra, mielõtt még meg lennék szólva megint...

IMYke2.0.0.0
Összes Prince of Persiát kontrollerrel játszottam (némelyiket újra). PC-n. <#nyes>

arty
2008-ban pár napig nagyon jól elvoltam vele 😉 (végigtoltam pécéd, de xboxon is elvittem talán a harmadáig, feléig)

Forza.

ZsZso
Ha akarnám se tudnám, mert azt a filmet csak úgy sikerült megnéznem, hogy lekötöztem magam a fotelbe és kipeckeltem a szemem 😊.

Továbbra is azt mondom, hogy vannak filmeknél aminél rohadtul nem érdekes képminõség, és vannak ahol igazán számít. Te most mondtál egy példát, ahol VideoCD is elég lenne - erre most mit mondjak?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
GRID.

És én nem a vezetékest néztem, mert ha már vennék, akkor ne kelljen már másfél méter kábelen lógnom. 😊 De már ez a 7k is sok egy kontrollerért.

IMYke2.0.0.0
Nyomom is mindjárt az átutalást neki 😊

Totti5
Tehát a tartalmas igényes filmeket annyival nem tiszteled meg hogy hibátlan audio vizuális élménnyel nézd meg?

arty
"valakinek van PC-je, ami MINDENre jó, "

tudnál linkelni egy egyjátékos-tartalmas, szép, jó fizikás autósjátékot pécére? 😉 naugye, hogy nem jó mindenre! 😛

"mennyi egy X360 gamepad, <...> Több, mint 10 billentyûzet + egér kijönne belõle."

hol láttál 80ezerért gamepadot? (ha már a gémpedek királyát hasonlitod, ne a legalja, ezer forintos bill/egér szetteket állítsd vele szembe 😛 )

( amugy ezt nem sikerült megtalálni? 😉 )

Forza.

ZsZso
Egyik nyarat én is végigCS-ztem. Minél többet játszottam annál több furábbnál furább szituba keveredtem (pl. vki mögött futottam, mire megfordult és fejlövést adott le [1 mp töredéke alatt, úgy, hogy levegõben voltam). A nyár végén haverok mutattak egy videót mire képesek a hekkek. Feltettem egyet én is és botokkal teli pályán kipróbáltam, hogy megnézzem milyen az élet így. Azt kell, hogy mondjam ezek az eszközök 1 dologra jók: mások játékélményét elrontani - saját játékélményrõl ugyanis nem beszélhetünk, mert az kb. zéró.

Azóta se játszottam online lövöldözõs FPSsel huzamosabb ideig (értsd 10 óránál többet).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Erre írtam, hogy akkor te bármit megnézel, csak jól nézzen ki. Én a tartalma miatt nézek meg egy filmet. Ez a különbség köztünk.

Rapid81
Én egy filmet a mondandója miatt nézek meg, nem azért, amiket már leírtam. 😊
És általában én azokat a filmeket szeretem, amiknek van mondanivalójuk vagy legalább elgondolkodtatnak. Légyszi érzékeltesd már, hogy a Man from Earth c. filmnél mit számít az, hogy DVDRip, 720 vagy 1080p? 😊

Totti5
A filmmel milyen kapcsolata van a nézõnek? képi és hangi... persze nyugodtan nézzük és hallgassuk a szart, biztos ugyan az az élmény.

Újrakevert HD felbontású Star Wars és egyéb régi filmek is sokkal jobb élmény így újranézni éles, tiszta képen és jobb hanggal.

ZsZso
Persze a Ben Hur is ugyan arról szólt 4:3ban mint eredeti ratioban. Sõt, ha a hangját hallgatom, akkor is. Banyek, minek a kép?! 😊

Igazad van a 70es 80as években még nem volt HD, de most van, így most vétek nem HDben nézni a Csillagok Háborúját.

IMYke2.0.0.0
Régen nagyon szerettem - de mióta a multi játékok olyanok lettek, amilyenek, a lehetõ legjobban kerülöm az "only multiplayer" játékokat.
XXI. századfordulóig több ezer órányit nyomtam online Quake 2-3, UT-t, és még utána is keveset UT2004-el.
De, amikor már Mini Jóskának is lehetett internete, meg fizetõs (wall-, aim-)hack-je, azokkal (velünk) szemben, akik tisztességesen akartak játszani és eredményt elérni, tele lett a hócipõm.
Aztán 2011-ben, egyik barátom nyomására Battlefield: Bad Company 2... bármennyire ódzkodtam, jött azzal, hogy nem kell publikban, majd leszünk a baráti körrel. Aha... Csak, hogy a baráti köre nem mindig volt online, amikor én lehettem és/vagy kedvem volt lövöldözni.
Publikban meg, ahogy egyre olcsóbb lett a játék, egyre több lett a csaló ... és abbahagytam... 800+ órányi játék után.

Most már sose-nem "only multi".

Rapid81
A film tartalma ugyanaz, függetlenül a felbontástól.

A Csillagok Háborújának meg a (most már) középsõ 3 része az igazi, ahol még hírbõl sem volt nagyfelbontás. A Gyûrûk Urát hagyjuk...

Fpocok
És a sorrended is nagyon rossz.

Fpocok
Tuttam 😄DD

ZsZso
Csak egy Sith gondolkodik végletekben! 😛

ZsZso
Tipikusan nem egy Bruce Willises csihi-puhi filmnél érdemes a HD minõségre áldozni, hanem a nagyobb durranásoknál, lásd Gyûrûk Ura, Csillagok Háborúja.

Eleinte a 4:3 -ra croppolt filmeket is védték, holott tudjuk, hogy fontos információkat vágtak le filmrõl (néhol újra is értelmezték a mûvet). Itt is errõl van szó: egy részletekben gazdag kép sokkal több információt hordoz. (hangsúlyozom, nem egy zombis film esetében)

davidka003
Én nagyobb hitelekkel úgy vagyok, hogy hiába tûnik jónak, hogy felvesz valaki mondjuk 10 millió Ft hitelt és azt fizeti évekig és akkor az övé lesz a ház ez akkor is csak szopás.
Inkább fizetem az albérletet, bármi elromlik tulajdonos megcsináltatja és bármikor el is költözhetek egyszerûen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rapid81
A film lényege a tartalom maga. Akkor te egy kavargó pöcegödröt is elnéznél, ha 10000x8000 felbontásban, IMAX-ban adnák, 100.10es hanggal?

Rapid81
Asszem a hiteleket hagyjuk. A 4 éve felvett 2 misit már majdnem 2x visszafizettem és forintosítani is kellett, mert a havi 80k-t már nem bírtuk. Most 3 helyett még 5 évig havi 50k.

A 0% THM meg annyit tesz, hogy ma még 100k a TV, holnap meg 150k és megkapod 0% THM-re. Mily' kedves tõlük.

Totti5
Avatart havonta 1szer megnézem hogy ne felejtsem el, mi is a standart amit 3 éve felállított Cameron. Amúgy nincs skála ami mérné hogy mennyire tetszik. Megnéztem moziba, megvettem DVDn, megvettem Blúréjen.

Filmnél 2 dolog számít ebben a sorrendben.

1, képminõség s audio
2, maga a film tartalma

Még az õskorban amikor 384-es netem volt, egy 700 mega lejött 4-5 óra alatt. Most amikor utánad dobálják a Megás neteket a 3-4gb miért is sok?????

Rapid81
A film tartalma ugyanúgy ott van. Attól, hogy nem látom, hogy Bruce Willisnek pontosan hány üvegszilánk ment a talpába vagy hány szál szõr van a karján, az nem izgat. Minek töltsek le 3-4x annyit fölöslegesen? Errefelé nincsenek 100/100-as netek és még jó pár évig nem is lesznek... Jurtákba nem kötnek ilyeneket.

davidka003
Mondtam én, hogy jó téma lesz ez, már 4.-ek vagyunk. 😄

Gyakorlatilag én Xboxra 25 játékot biztos tudnék mondani amire azt mondom érdemes volt megvenni. Ráadásul nem kell szarakodni semmivel, csak beraktam és játszottam maximális részletességgel kényelmesen gamepaddal.

Nekem is monitorra van kötve bár igaz, hogy azt is venni kellett de a PC-hez is kell úgyis, sokkal jobb, mint a régi 4:3-as.

Egyébként sok helyen szokott lenni 0%-os THM akció. Lásd most Edigital.hu, TV-t lehet venni így.

Fpocok
Általában azért vannak berippelve a filmek, mert ne adj isten, valakinek nincs elég sávszélessége, nem teheti meg, hogy 3-4 gigákat töltsön le másfél óra szórakozás miatt.
Másokat nem érdekel a minõség, mert a dvd is bõven elég... Gondolom az Avatar minimum 10 pontos volt nálad akkor.

Totti5
720P HD film 3-4 giga, ami már nézhetõ kategória. DVDrip mellette csak egy elmosott paca. Azért a 20 ezer forintos fél-1 terrás HDDk idejében ne hogy mér 700 mega sok legyen😊

Amúgy meg amióta PS3 és Blu Ray kombóm van és megvettem rá az elsõ filmemet, azóta egyetlen torrentrõl letölthetõ akármilyen HD RIP miatt is már húzom a számat. DVD ripet meg betiltanám, mert az igénytelenség magas foka. A filmet teszi vele tönkre aki ilyen minõségbe nézi, de mondhatja az ember, amikor a camos moslékok még mindig a fénykorukat élik😞

Rapid81
Ez tényleg nem kell senkinek?
Wizorb és Gratuitous Space Battles nem érdekel, a másik 2 meg már régóta megvan.

Rapid81
Keress rá az O2Compass nevû progira. Én csináltam. Az Omnia 2-re készült ROM-jaimat mai napig használják. A jó munkát szokták értékelni. :-) A mostani gépemet nem vehettem volna meg, ha ez nincs. Fõleg, hogy a fejlesztés közepén döglött le a régi. Jobbat akartam venni, de nem tudtam tovább gyûjtögetni, mert nem volt mivel dolgoznom.

Fpocok
Nekünk egy 20 éves, kb 54' crt, Orion márkajelzésû tévénk van.
Nagyon erõsen meg kellene mozgatnom az agytekervényeimet, hogy felsorolhassak legalább 5 konzol exklúziv játékot, ami érdekelne is... Nem azért, mert egy vén trotty vagyok és szar a memóriám... egyszerûen sok a szar játék, kevés a jó.

Rapid81
Imi örülni fog, mert nem kell majd sokat kattintgatniam hogy eljusson ide. <#pias>

Rapid81
Ez a konfig 2 éves, amit darabokban vettem meg. A monitor 5 éves. A vinyókat kaptam. Az alaplap+memória+proci volt 35, majd pár hónapra rá a VGA volt 35, amiket a programjaim és ROM-jaim után kapott adományokból vettem. Nem a családi kasszából lett kivéve. De próbálkozhatsz nyugodtan...

Tinman
Imi mérges lesz, kézifék :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"Tudod itt kicsit kevesebb pénz mozog és azt sem hiperkütyükre költik az emberek, mert a megélhetés, meg a napi betevõ picit talán fontosabb, de ezt az olyan emberek, akiknek ez soha életükben nem jelentett gondot, soha nem fogják megérteni."

"Gigabyte MA78GPM-DS2H, AMD Phenom 4 9650, Arctic Cooling Freezer 64 Pro, ASUS EAH5670 1GB, 4GB DDR2, 2 x 500GB + 1TB HDD, Samsung 204B"

És még csak írnom sem kell... te vagy a kedvencem! :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
"Nem ismerek olyan embert, akinek LCD tv-je lenne. Ezt is benézted..."
"Kazahsztán szép vidék! Képeket tudsz küldeni a jurtákról?"

Fáj ez neked egyébként? Ezért szûkölsz? Tudod itt kicsit kevesebb pénz mozog és azt sem hiperkütyükre költik az emberek, mert a megélhetés, meg a napi betevõ picit talán fontosabb, de ezt az olyan emberek, akiknek ez soha életükben nem jelentett gondot, soha nem fogják megérteni.

Rapid81
Nem is mondtam, hogy word-re vettem bakker. PC-n játszok. Érteni magyar?

Egyébként nincsenek kõkori nézeteim. Nem tetszett az Android, aztán Omnia 2-esemre fel lehetett rakni, megtetszett, februárban vettem egy Defy+-t (10x3k, mielõtt megint megszólalnál). Kijött a PS3/X360, volt hozzáférésem, kipróbáltam, nem tetszett. Ilyen egyszerû.

Én sem próbállak meggyõzni semmirõl, csak elmondom a véleményem. Nem tudom, hogy te miért nézel le valakit, mert más véleményen van, mint te, aztán ezt még büszkén hangoztatod is.

Azért nézek PC-n filmet, mert amúgy is megy. Ha megy, akkor minek még 1 cucc, ami eszik 100W-ot pluszban még a PC mellé, hogy azon nézzek filmet. Comprende?

A Blu-ray - konzol összehasonlítást nem a minõségre írtam. Látom te sem tudsz szöveget értelmezni. Arra értettem, hogy ugyanúgy hidegen hagy, mint a konzol.

Köszi, hogy büszke vagy rám. Én is büszke vagyok magamra, hogy inkább kenyeret veszek abból a kb 10k-bõl, amibe egy mozifilm megnézése fájna. Igen, képzeld! 50km a mozi + 2-3 mozijegy + 50km haza... Tudod, nem mindenki él világvárosban. Meghagyom a bûzös nagyvárosokat az arra igényeseknek.

Ha természetfilmet akarok nézni, akkor felülök a biciklire és kitekerek a határba. Na azt a felbontást képzeld. Hú. Végtelen x végtelen. Fel tudod fogni? Tudod, hogy mi az az analóg? XD

10 éve folyamatosan DVDRip-et nézek. 700-1400MB, nem 15GB. Tök egyszerû. Nincs benne semmilyen ideológia, mint amit te képzelsz bele.

Tudnám, hogy neked miért fáj, hogy valaki nem követi a trendeket, nem áll be a sorba, nem követi a birkákat a vágóhídra és nem áll sorba új kütyüért hajnali 2ig? Nem vagyok a fogyasztói társadalom híve. Elég szemetet termelünk így is. Nem kell kidobni azt, ami még mûködik és csak azért lecserélni egy újra, mert most az a divat... Az egész inkább téged minõsít, nem engem. Az, hogy valakinek nincs igénye ilyenekre, az nem egyenlõ az igénytelenséggel, amire céloztál, drága barátom.

Ja, amúgy jó innen a jurta mellõl írni a nagyvárosi burzsujnak. Tök jó érzés... Szívet melengetõ. <#nevetes1>

Tinman
Ha-ha-ha, "feltalálták a tüzet" ez jó.
Felfedezték, ha mondom!

Tinman
Célzásrásegítés... megint egyetlen mûfajnál kötöttünk ki: FPS.

Létezik ám más mûfaj is (TPS, platformer, brawl, kaland, sport, logikai, etc), és ezerszer írtam már többek között itt, hogy szerintem sem elõnyös FPS-t konzolon játszani, ettõl függetlenül mégis vannak, akik eszméletlen profik paddal is.

Még 1x: Nem a célzásrásegítés itt a lényeg, hanem az egyszerû tény, hogy sok olyan játék létezik konzolon, ami PC-re egyszerûen nem jelent meg!

"Pont te vagy szûklátókörû, mert azt hiszed, hogy ami neked bejön, az másnak is kell, hogy tetszen."

Az a baj, hogy nekem egyvalami jön be: A JÓ JÁTÉKOK.

Qrvára mindegy, hogy az Androidon vagy XBOX360-on fut. Ha jó és tetszik -> Kell.

Igyekszem minden platformon jelen lenni, nehogy lemaradjak a jobb címekrõl. Ha csak PC-n játszhatnék (pedig hónapok óta csak azon játszok!) sokkal kevesebbet tapasztaltam volna, amitõl kevesebb "gamernek" érezném magam.