Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Batman AA GOTY + Batman AC = 10 dollár -25% (kupon: "OCTOFUN1") = 7.5 dollár = 1650FT

Itt vehetitek meg!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
A trailer nekem is tetszett - pedig nem szoktak, nagyon - és ehhez mérten akartam egy "egységes" csomagot.
Meddig lesz ez az Amazon akció?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Sajnos ötlettelen és unalmas is, meg sem közelíti az alap játék színvonalát, pedig a trailer sokat ígérõ volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Annyira hulladék lenne? 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Igen - de illendõségbõl azért végigjátszanám, majd, amikor elkap a hangulat.
Az elsõ rész néhány órás játéka után, azért megérdemelhet egy teljes végigjátszást is 😊
De - azt hiszem, közvetlenül STEAM-rõl lesznek megvéve, mindkettõ GOTY kiadásban.

Shep
Miért milyet akarsz? A Hárli DLC egy nulla azért kár pénzt kiadni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
😊))))

Shep
Hát pedig te azt mondta,d hogy téged a Batman AA-val vallatni lehetne.

IMYke2.0.0.0
Ja, most látom, hogy AC "csak" sima...

DarkSector
Hát ha nem is érdemlem meg, azért THX akkor megveszem karácsony elõtt az SG-t és asszem kipaterolunk innen néhány tagot. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Segítséget kérek.... Hol kerül ennyibe a kettõ? S én tudok venni, innen, burmanisztánból, vagy kell trükközni is?
Batman játékokat is szeretném legálban, STEAM-esen (lehetõleg) végigjátszani... egyszer.

IMYke2.0.0.0
Ehh, kicsit sok lesz az a 3 milla, de egye fene - tényleg megérdemled 😊

ZsZso
True ... true ...

Azt hittem 8-tól lesz. Köszi az infót.

"Lustáknak" - katt ide a 9.99 -es Batman csomagért!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Rage meg 9 😞

ZsZso
Banyek, USben 10 USD a Sykrim ... vááááááh. Úgy megrugdosnék ilyenkor valakit 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ollie
Már most van, épp most fizettem érte 1650 Ft-ot. OCTOFUN1 promó kóddal lejön 25%...

ZsZso
Ó és ne feledjétek, holnaptól Batman akcijjjjó lesz 10$ AA GOTY + AC

wantonly
Én is egyetértek. Én már nem vagyok hajlandó 720p alá adni, legyen szó bármilyen filmrõl. Látványos vagy sem, egy DVDRip 24"-on úgy néz ki mint, ha egy üvegen keresztül nézném a filmet: homályos, életlen, szar. A régi CRT monitoromon viszont semmi értelme nem volt HD filmet nézni, oda ez tökéletes volt. De már nem kéne. 😄
ZsZso
Amazonon most ingyenes az Anroidos EDGE. Hajrá.

DarkSector

DarkSector
THX de most a szokásos összegre dobj még 10%-ot pls mert megérdemlem, szóval ne a szokásos 2.8milliómat küld csak. 😄

IMYke2.0.0.0
Akkor a szokásos összeg megy 😊

IMYke2.0.0.0
A "The Million Dollar Hotel (2000)" például valóban nem kell jobb minõségben, mint a gyári DVD, amin megvan. De egy Prometheus-t, vagy egy Avatar-t (és még biztos lesz néhány felsorolva, mások által) nem tudnék 1280*720 alatt megnézni.

HappyHunter
Mennyi a tarifád? Nyitnék egy topikot be tudnád suvasztani az 5. helyre? 😄

Be happy. :) Running!

DarkSector
Nekem? 😄

DarkSector
De néztem, mégsem olyan mint a régiek...:S

MerlinW
Olyan vagyok a filmekkel, mint a játékokkal. A tartalom érdekel és nem a szeplõk a színészek arcán😊 Látványfilmeket, mint Avatar, Batman, Prometheus, stb 99%-ban csak a hájp miatt nézek (beszédtéma a szociális életben😊), egyébként nem igen kötnek le. A pl. "Million dollar baby" pedig teljesen jól visszaad mindent 720p-ben is.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Na, kinek utaljam a pénzt, a Top 10 elsõ helyért - és a kényelmes topikra találásért? 😊

HappyHunter
Konzolos témában totál igazad van, személyes preferencia kérdése, de az az utolsó dolog nem fér bele a fejembe.

Miért választanám a rosszabb minõséget ha elérhetõ a jobb is? Abszolút egyetértek Tinman-nel. 1080 kipróbálása után vissza nem térnék a múltba.

Be happy. :) Running!

arty
A sok marhaság csak számomra probléma, te/ti rengetegen imádtátok - többek közt pont ezekért a dolgokért.

Ez most nem belekötés volt! (kivételesen)

Forza.

Rapid81
Amíg nem játszottál vele, ne alkoss véleményt szerintem. Valamint sokan kifejtettük már itt, hogy amikbe te belekötsz, azok opcionális dolgok, nem kötelezõek.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
pont ugyan olyan 2D-s, mint a régi részek (pontosabban ál-3D)

---

Imyke: azt hittem a játék a mûbroki után nem tud meglepni. ez a káosz és értelmetlenség, ami egyszerre látható a képernyõn, kétséget ébresztett... a mûbroki csak a kezdet lehet 😄D

Forza.

DarkSector
Igen de az nem ugyanolyan mint az 1-2-3 😛

Ez olyan mint a Super Mario-nál mikor már N64 meg ilyenek az már 3D-ben szar.

IMYke2.0.0.0
Sok mindenbe bele fogsz akkor még kötni...

IMYke2.0.0.0
Külsõ szemlélõ nézõpontjából bizonyosan "durva" - ellenben, a sajátomból nagyon is racionális döntés, hogy kerülöm a multi-játékokat.
Sokkal inkább szeretem, ha a játékélmény úgy jön, ahogy a játékkal haladok, s nem úgy, hogy mások kénye-kedve szerint dõl el, mennyire alakul jól az aznapi pár percem-órám, amit adott játékkal tölthetek.
Bízom benne, hogy az eddig kivételek közé tartozó Borderlands-széria (miután végeztem, egyedül a néhány végigjátszásommal) hozza majd a szokásos, jó hangulatú 2-3-4 fõs kooperatív élményt. De, az még nagyon messze van.

Megerõsítem én is! A War of the Roses nagyon jó lett!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fabio Capello
DAFUQ

arty
asszem megvan az uj sr3 "ellenes" képem (a lila mûbrokis mellett) 😄D

lol!

Forza.

Prince23
Ez durva, hogy más játékosok miatt nem játszol multis játékokkal. De a csalók elsõsorban FPS játékoknál dominálnak a legjobban, bf, cod, moh. Szerintem nyugodtan visszatérhetsz multizni, és erre tudok ajánlani egy remek multis játékot, még pedig a War of The Roses képében.

A Nexuiz is multis, de az alapvetõen aréna alapú játékmenetet diktál, az olyanokat meg rühellem.

arty
donkey kong country returns wii emulátorral elmegy pécén, hádéban (csak brutális cpu kell hozzá)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Korábban, amikor itt meg is reklámoztam a MOD-ot, megkeresett a magyar fejlesztõtag (RMarvin), és engedélyt adtam rá. Képet is kaptam a Fõmenürõl - a nevem szerepel majd ott 😊

Fabio Capello
Remélem nem hagyod, hogy csak úgy benyúlják a szellemi termékedet, és berakják a játékba. 😛

IMYke2.0.0.0
Én is ajánlottam már itt, és szerintem is érdemes majd egy pillantást vetni rá. Ráadásul teljesen magyar nyelvû lesz (honosításomat használják).

DarkSector
Az kemény...😄

kekeN7
Ha már retro (bár, nem ennyire, és bocs hogy csak így a semmibõl), de hátha érekel valakit:

Tegnapelõtt jelent meg COOP mod a Return To Castle Wolfeinsteinhez, ahol akár egyszerre 8-an is lehet tolni a SP-t. Ráadásul egy magyar srác volt az egyik fejlesztõ. Bár még nem próbáltam ki, de nagyon jónak tûnik. 😊

http://www.moddb.com/mods/rtcw-classic-cooperative-campaign/news/it-is-released1

Én még akkor is élvezni fogom, ha nagyon szar lesz. "Életem egy nagy tragédiája", h nem létezik semmilyen Stargate játék.
IMYke2.0.0.0
Qrva nagy élmény lehet majd, hogy szinte God Mode on a játék ezekkel a túl erõs fegyverekkel...

Rapid81
Aztarohadt. XD Összes kedvenc univerzumom benne van. SG, BSG...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Egyezzünk ki annyiban, hogy egyikõtöknek sincs igaza😊 Kisregény következik😊

- Konzol: Én sem tervezem konzol vételét, igaz én valóban munkára használom elsõsorban a PC-t. Ugyanakkor nem mondok olyan hülyeségeket, mint Rapid, hogy nem éri meg vagy, hogy nincs létjogosultsága. Megéri és van létjogosultsága. Már akinek van rá igénye. Nekem, Rapidnak pl. nincs, de tisztában vagyok vele, hogy jó cuccok. Ha nem lennék informatikus én sem pöcsölnék a PC-vel.

Továbbá, lehet venni 50k-ért kiváló munkaállomásokat ami mellett elfér egy 50k-s konzol is. Ugyanott vagyunk.

- Kontroller: Engem szintén hidegen hagy, talán a 20+ év rutin, de még egyetlen játékkal sem találkoztam, ami érdekelt volna és nem tudtam megszokni a bill+egér irányítást. (Dark Souls-al is vígan boldogultam, ami nem kis dolog mások szerint😊 Ha lenne ilyen, már rég vettem volna én is, hiszen nem egy nagy összeg.

Itt viszont ismét teljesen érthetõ és jogos az, hogy rengeteg játék sokkal élvezetesebb lehet kontrollerrel játszva, mint a TPS-ek 99%-a, az NFS, FIFA sorozatok, a 2/3D-s platformjátékok, stb. bill+egér párossal az RTS, RPG, FPS stílusok kényelmesebbek.

Szóval ismét szimpla butaság kijelenteni, hogy a kontroller hülyeség. Megjegyzem, hogy PC-hez már bõven a konzolok megjelenése elõtt volt joy és kontroller. A Commodore, Amiga-t meg sem említem. Tehát ez nem a konzolok sátáni eszköze. Játszottam én gamepad-el '94-ben, PC-n, Mortal Kombat-et.

- Videóminõség: Ez viszont valóban abszolút igény kérdése. Nekem is bõven elég a 700MB-os DVDrip mindenbõl. Igaz én (Magyar) TV ellenes vagyok, így régóta TV-m sincs, 24" monitoron nézek mindent.
Ha vennék egy 100+ cm-es TV-t, akkor valószínûleg lenne mellette egy PS3 is BD lejátszónak. Viszont letölteni én sem töltök le 20GB-ot egy film kedvéért. Mondjuk nem is igen készült olyan film az elmúlt 10-15 évben ami megérdemelné😊 Lényeg, hogy nem hogy a 720p-re nincs igényem, de a 480p is elég nekem.

- Avatar: Egyszer láttam, szép volt, aranyos volt valóban. De hogy másodszor is megnézzem, az kizárt. Term. ismét szubjektív.

[merlinw.org]

Ezt láttátok már? Crysis mod. Biztos le fogom tölteni. Nerdgasm a köbön 😄