Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mass Effect 2 is the Dirty Dozen in space
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.31. 11:30:18
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Egyébként ha csak simán bankszámlán csücsül ennyi lé + a jogosan befolyó 1 db. előfizuk ára, már az önmagában nem rossz kamat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.31. 11:00:03
2.5 (2.83) euroról van szó. Hány előfizetésre tehettek szert? 100.000? 200.000? Az úgy negyed vagy félmillió euro!
Értsd jól: Erős a gyanúm, hogy ez szándékos... megforgatják ezt a pénz az engedélyed és mindenféle részesedés nélkül!
Én nem iratkoztam le, csak supportnak írtam detto. Rossz hír, mert így lehet lassabban fogják feldolgozni a problémát.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.31. 10:44:32
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Lett volna még a No Man´s Sky is, de ott szerencsére a gyanúm erősebb volt, és kipróbáltam a virágbolti verziót
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"Kicsit több hiba bukkant fel az új SC változatban, mint amire a fejlesztők számítottak, így eltolják a megjelenést."
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.31. 08:55:07
Személyes: a fullosért 2499 Ft-ot is adnék... de inkább kevesebbet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A From Software elnöke, Hidetaka Miyazaki korábban is beszélt már arról, hogy egyelőre vége a Souls-sorozatnak, és a stúdió más jellegű anyagokra koncentrál majd. És úgy tűnik, hogy ehhez tartják is magukat: a direktor ma azt közölte, hogy a The Ringed City kiegészítővel teljesen vége a szériának, legalábbis egyelőre semmilyen tervük nincs a folytatásra, és nem is gondolkoznak rajta.
Ezzel együtt Miyazaki elmondta, hogy egyik Dark Souls-játékban sem tudott mindent megvalósítani, amit szeretett volna, mindegyiknek megvannak a maga hibái, de összességében egy kiváló sorozatnak érzi.
Az úriember megerősítette, hogy a From Software jelenleg több játékon is dolgozik, melyek mindegyike "érdekes lehet", és egyáltalán nem érdekli őket, hogy "ezek emlékeztetnek-e a Dark Soulsra, vagy nem"."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A CD Projekt RED beszámolt a tavalyi üzleti évre vonatkozó eredményeiről, és bizony az a helyzet, hogy a vállalatnak nagyon jól megy. A teljes Witcher-sorozat eladásai már átlépték a 25 milliós határt (sajnos azt nem tudtuk meg, hogy a Witcher 3 ebből mennyit tesz ki, de körülbelül 16 milliót), és a széria legújabb része már több mint 250 millió dollárt termelt.
A Blood and Wine kiegészítő hatalmas sikerének köszönhető, hogy habár teljesen új megjelenése nem volt tavaly a stúdiónak, mégis tudta hozni a 2015-ös bevételek 70%-át. És annak ellenére, hogy elmondásuk szerint korábban "elképzelhetetlen mennyiségű pénzt fektetnek be éppen az új fejlesztésekbe", mégis pozitív cashflow-val sikerült zárni az évet, egészen pontosan 52 millió dollárral.
Adam Kiciński, a stúdió vezetője elmondta, hogy jelenleg a legfontosabb számukra a Gwent, ami még idén megjelenik, és hamarosan rendeznek egy 100 ezer dollár összdíjazású bajnokságok is, mellette pedig nagyon nagy erőkkel készül a Cyberpunk 2077."
// Nekem nagyon tetszik az a táska, pedig nem is vagyok nő (sem divathomár)... <#vigyor5>#vigyor5>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
//Vagy már ez sem hír? Csak mert a PH-ról loptam ... és azt hittem, hogy ez újdonság.
//Megnéztem: 2017.03.07-én aktiváltam a saját példányomat.
//Bocsy köszcsy.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.30. 21:19:06
Amúgy én sem tudom ezmiezezmi, de gondolom ezzel csak szegénységi bizonyítványom mutattam be.
Szerk.: Ja, hogy meme miatt írtad így... azt sem ismertem. Megyek kukoricára térdelni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.30. 21:14:27
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mondjuk egy Master Race felirat a végén... <#vigyor5>#vigyor5>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.30. 20:12:48
Adversus solem ne loquitor
Step 2: Select a platform. PC.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.30. 19:57:54
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De minden egyebet ugyanúgy. Ezért is tettem fel a kérdést.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.