Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Az miért nem merül fel benned hogy véletlen volt? Nyilván baromi jó marketing lesz ez megint a G2A-nak... nincs elég bajuk.

zorrobomber
Pontosan így látom én is 😊 URL-re is felhívnám a figyelmet...

Mass Effect 2 is the Dirty Dozen in space
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.31. 11:30:18

Tinman
Hmmm... adjatok 75 millát nekem is 15 napra, maradéktalanul visszaadom és persze meg is köszönöm amit kaszálok rajta :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
jó vicc <#nevetes1>

grebber
Túlreagáljátok ... közeleg az április 1 és nem véletlen G2A deal#2 kétszer vonja <#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Abba inkább bele se gondolj, hogy hol forgathatják meg :-/

Egyébként ha csak simán bankszámlán csücsül ennyi lé + a jogosan befolyó 1 db. előfizuk ára, már az önmagában nem rossz kamat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Elég pár százalék, akinek nem tűnik fel a rengeteg másik havi előfizetése/utalása mellett (netflix, stb.).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
15 nap alatt hogy lehet megforgatni ennyi pénzt úgy hogy garantáltan pluszba jöjj ki? amúgy nyilván én se örültem, meg ugye annak se hogy full használhatatlan számomra a csomag, és arra se jó hogy "majd az unokának jó lesz", mert fel kell használni záros határidőn belül.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.31. 11:00:03

Tinman
Ezzel csak az a gond, hogy 15 napjuk van reagálni.

2.5 (2.83) euroról van szó. Hány előfizetésre tehettek szert? 100.000? 200.000? Az úgy negyed vagy félmillió euro!

Értsd jól: Erős a gyanúm, hogy ez szándékos... megforgatják ezt a pénz az engedélyed és mindenféle részesedés nélkül!

zorrobomber
zorrobomber #286970

Én nem iratkoztam le, csak supportnak írtam detto. Rossz hír, mert így lehet lassabban fogják feldolgozni a problémát.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.31. 10:44:32

Scooter
Én már a "black" főszereplő miatt nem hittem benne, amikor az első képeket, videókat megláttam belőle. Nekem mondjuk a második rész tetszett. Ahhoz képest, hogy messze nem érte el az első rész színvonalát.
ZsZso
Az egész játék 4 DLC, meg egy picit main story. Nekem biza nem kell Season Pass, majd talán 'öccázé', bár akkor meg már nem fogom újra feltenni emiatt 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Voltan
Bizony, a tavalyi évi nagy benézésem volt a Mafia 3.
Lett volna még a No Man´s Sky is, de ott szerencsére a gyanúm erősebb volt, és kipróbáltam a virágbolti verziót

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Rapid81
Másnak is 2x vonta le a G2A a Deal árát? Vagyis 2 Deal-t kaptam 1 helyett. Le is iratkoztam és most várom a válaszukat...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Egy hetet késik az ingyenes StarCraft verzió

"Kicsit több hiba bukkant fel az új SC változatban, mint amire a fejlesztők számítottak, így eltolják a megjelenést."

<#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.31. 08:55:07

Scooter
Csecskóban és Ósanban mintha nem is tudnának az akciókról. Megdöbbentő árakat láttam én is ott néha. Amikor máshol már fillérekért adták.
Scooter
Igazad van. Én se adnék érte többet. Viszont valakit még érdekelhet. Nagyon lehúzták a játékot és most valóban hiszek nekik.
grebber
Tegnap voltam egomi tescoba mert van bonom "ingyenpénz mintha nem is lenne". Hátha van Far Cry Primal vagy BF1 (egyik se volt). Ezek hiányában csak az árakat nézegettem. Mafia 3 dobozos 15990 😊 Szerintem jó sokáig kint lesz még a polcon<#eplus2>

Tinman
Kezd beállni arra amennyit valóban ér.

IMYke2.0.0.0
A teljes árhoz (GamersGate-en ez: 15478 Ft!) mérten jó az engedmény mértéke és akár a végösszeg is az lehet (4468 Ft).
Személyes: a fullosért 2499 Ft-ot is adnék... de inkább kevesebbet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Tőlem is<#gonosz3>

Scooter
<#eljen>
IMYke2.0.0.0
"Végleg lezárult a Dark Souls-sorozat az új DLC-vel

A From Software elnöke, Hidetaka Miyazaki korábban is beszélt már arról, hogy egyelőre vége a Souls-sorozatnak, és a stúdió más jellegű anyagokra koncentrál majd. És úgy tűnik, hogy ehhez tartják is magukat: a direktor ma azt közölte, hogy a The Ringed City kiegészítővel teljesen vége a szériának, legalábbis egyelőre semmilyen tervük nincs a folytatásra, és nem is gondolkoznak rajta.

Ezzel együtt Miyazaki elmondta, hogy egyik Dark Souls-játékban sem tudott mindent megvalósítani, amit szeretett volna, mindegyiknek megvannak a maga hibái, de összességében egy kiváló sorozatnak érzi.

Az úriember megerősítette, hogy a From Software jelenleg több játékon is dolgozik, melyek mindegyike "érdekes lehet", és egyáltalán nem érdekli őket, hogy "ezek emlékeztetnek-e a Dark Soulsra, vagy nem"."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"25 millió példány felett jár a The Witcher-sorozat

A CD Projekt RED beszámolt a tavalyi üzleti évre vonatkozó eredményeiről, és bizony az a helyzet, hogy a vállalatnak nagyon jól megy. A teljes Witcher-sorozat eladásai már átlépték a 25 milliós határt (sajnos azt nem tudtuk meg, hogy a Witcher 3 ebből mennyit tesz ki, de körülbelül 16 milliót), és a széria legújabb része már több mint 250 millió dollárt termelt.

A Blood and Wine kiegészítő hatalmas sikerének köszönhető, hogy habár teljesen új megjelenése nem volt tavaly a stúdiónak, mégis tudta hozni a 2015-ös bevételek 70%-át. És annak ellenére, hogy elmondásuk szerint korábban "elképzelhetetlen mennyiségű pénzt fektetnek be éppen az új fejlesztésekbe", mégis pozitív cashflow-val sikerült zárni az évet, egészen pontosan 52 millió dollárral.

Adam Kiciński, a stúdió vezetője elmondta, hogy jelenleg a legfontosabb számukra a Gwent, ami még idén megjelenik, és hamarosan rendeznek egy 100 ezer dollár összdíjazású bajnokságok is, mellette pedig nagyon nagy erőkkel készül a Cyberpunk 2077."

zorrobomber
Hopp G2A deal-t kétszer vonták le tőlem... annyira azér' nem jó. Gyorsan kértem is az egyikre refundot, remélem megoldják.

3Error
Bizony, nem kell ide "hírportál", itt hamarabb jön az infó. (nagyon) többek között azért is vagyok itt... vagyis nem. Naaah, szóval állat, hogy a sok különböző "digitális cimbi" 98%-ban hamarabb dobja az infót (elég tág témakörben, persze elsősorban számítástechnika/játékok). Csak sikerült valahogy... <#zavart1>

// Nekem nagyon tetszik az a táska, pedig nem is vagyok nő (sem divathomár)... <#vigyor5>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Én is jártam már úgy, hogy "új hírként" közöltem On The House-t és nem volt az. Lám, ma is <#vigyor5>

3Error
Én 3 napja akarom megosztani ezt az infót... <#idiota> (első kézből, Origin-en dobta ki "On the house"-ban) De lyukas a fejem... <#zavart2>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
EA Originen ingyenes a Syberia 2!

//Vagy már ez sem hír? Csak mert a PH-ról loptam ... és azt hittem, hogy ez újdonság.

//Megnéztem: 2017.03.07-én aktiváltam a saját példányomat.
//Bocsy köszcsy.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.30. 21:19:06

Tinman
Nekem ez teljesen valószerűtlen. Elhiszem, hogy van ilyen, de mivel nálam nem volt, így azt képzelem másnál is szinte kizárt. Mittomén' volt vagy 10 perc mire belőttem anno Planescape-et úgy, hogy utána már semmit nem kellett rajta állítanom és végig is tolhattam.

Tinman
Requiescat In Pace in peace? :-D Az írásbeli dadogás elég ritka :-)

Amúgy én sem tudom ezmiezezmi, de gondolom ezzel csak szegénységi bizonyítványom mutattam be.

Szerk.: Ja, hogy meme miatt írtad így... azt sem ismertem. Megyek kukoricára térdelni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.30. 21:14:27

Tinman
Szinte minden Ubisoft játék Uplay-es. Fogalmam sincs miért jó az, hogy Steam-ből indítod a játékot, ami indítja a Uplay-t, amit indítja végre a játékot. Egyszerűbb és általában olcsóbb út Uplay-re venni az Ubis játékokat és kész.

genndy
Ezzel párhuzamosan: Steam Anime Weekend Sale, aki ezeket szereti, tudtommal elég ritkán akciózzák őket.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Nem ér... 😊 a videón kerestem 😊

IMYke2.0.0.0
200 dollár a tippem

IMYke2.0.0.0
Ja, én a videón kerestem az infót...
Mondjuk egy Master Race felirat a végén... <#vigyor5>

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Scooter
Humble Bundle-n Ubisoft akciók! Sajna a legtöbb Uplay-es. Bár attól még érdekelhet valakit.
Moby
Ezt még félszemmel is látod 😄 :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.30. 20:12:48

Adversus solem ne loquitor

Fpocok
ITT
Step 2: Select a platform. PC.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Tuti, hogy béndzsa vagyok... de HOL?

Fpocok
PC-re MEGERŐSÍTVE!!!

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.30. 19:57:54

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hát itt valami homok került a gépezetbe....Én végig abban a hitben éltem, hogy a Walking Deadről van szó...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nekem úgy rémlik, hogy azonnal áthidalta a STEAM a dolgot azzal, hogy beklikkeltem, hogy nem Amerikában élek. Nem kért utána semmi efféle, specifikus infót.

Atisz
Pedig kérik, csak az amerikai adószámomat nem, mivel ugye nem vagyok amerikai.

De minden egyebet ugyanúgy. Ezért is tettem fel a kérdést.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Dzsini
Nagyon rég volt már, nekem se rémlik, hogy bármit kértek volna :/

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
OK, de a tök részletes adataimat így is lekérik.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Nem kell csinálnod mást, mint megmondani az igazat: mondd meg, hogy nem vagy amerikai, és nem érint a dolog - klikk és minden rendben lesz.