Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Nyilatkoznod kell arról, hogy nem vagy amerikai állampolgár, és rád nem vonatkoznak az amerikai adózási szabályok. Ennyi, és békén hagynak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
Mi ez a 200-as limit steamen az eladásnál?
Aki csinált már ilyet az meg tudná mondani, hogy ez miféle kötelezettségekkel jár? Mert elég ótvar dolognak tűnik így, hogy ha számukra is egyértelmű hogy nem vagy amerikai állampolgár, akkor miért kellenek ennyire részletes adatok?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Jim Morrison
Ha lattam volna a videot akkor lehet egybol leesett volna...^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Adminként megy. Így a Steam Controllert nem tudnám használni benne, ha nem lennék olyan ravasz, hogy hozzáadom a Steamhez a játékot, és admin módban indítom a Steamet is. Győzelem! Most megbűvölöm a BG-t is.
Olvastam, és már egyébként is sokszor megcsináltam ezt, kifogytam már azokból a felbontásokból, melyeket látni szeretnék a játékban. Lehet, hogy addig csinálom majd egyszer, amíg mázlim nem lesz, de mára maga alá gyűrt ez a fantasztikus felhasználói élmény. Ráadásul a korábbi tapasztaltaim miatt attól félek, hogy a widescreen moddal sem fog elindulni a játék, mert reinstall után néha megmakacsolja magát. Az Infinity Engine az én ősellenségem.
IMYke2.0.0.0
"It means that when you installed the wide screen mod you typed in a resolution that's not supported by your hardware. I did it a couple of times on accident. Fully uninstall the mods and the game, reinstall, and pick another resolution and that will fix it."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Aztán a GUI moddolásánál bele is futottam ebbe, bármilyen felbontással. Kompatibilitás állításával pedig a régi , jól ismert fekete képernyőt is megidéztem. Fantasztikus.
Túl sok itt a normie. Le vannak maradva memelógiából. ¯\_(ツ)_/¯
TBTPumpa
Valaki már beaktiválta. Béke poraira.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wesker24
Az egyik legjobb Time Manipulation játék volt !
zorrobomber
Ez nekem kimaradt, de a Raven-es Wolfensteint végigtoltam és jó móka volt!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.30. 12:54:07

Moby
Na ez egy jó játék (volt) <#eljen>

Adversus solem ne loquitor

zorrobomber
Újabb 5€-s FPS Józsi játék a hétvégére:
Singularity - 4,99€

Na jó, most viszont nem fekete képernyőt dobott utána a játék, hanem tényleg megy, kezdődhet a moddolás. Itt ti mit ajánlotok hozzá, és miért? Azt akarom, hogy autentikus legyen, és a GUI rendben legyen. Nyilván idegen vélemények után tudok olvasgatni - újra.
Scooter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Superhot vagy Lords Of The Fallen Digital Deluxe kód: EAAXD-9MZN5-8C0QQ
Aki vitte az légyszi árulja el, hogy melyik játék volt!
IMYke2.0.0.0
MOD SPOTLIGHT: PLANESCAPE: TORMENT MODS GUIDE
Bigg's Widescreen MOD: --- Widescreen Mod (Windows) v3.07
GhostDog's PS:T UI MOD: --- GhostDog's PS:T UI mod v2.2
PS:T Ultimate WeiDU Fixpack v4.13: --- PS:T Ultimate WeiDU Fixpack v4.13
Qwinn's Unfinished Business patch: --- Qwinn's Unfinished Business patch
Qwinn's PS:T Tweak Pack v4.12: --- Qwinn's PS:T Tweak Pack v4.12

Sokszor nekifutottam ennek, egyszer működött a BG-vel, de 1080p-ben túl mütyür volt nekem. Utána megpróbáltam 720p-ben, és az nem ment. Azóta az 1080p sem, új hardveren sem. Másik gépen meg simán össze tudom hozni mindent ugyanúgy csinálva, de az nem a sajátom. Ha a nevemre venném, nem működne azon sem 😊
Voltan
Annyi beszéd van itten a Tormentről, hogy hazamegyek és felrakom megint 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0

Most meg ugyanúgy csináltam mindent, erre ezt produkálja:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rémlik, hogy ezt egyszer már "megoldottam", de csdak felhúzom magam rajta. Újratelepítve 640x480-ban legalább megy, de úgy meg a kurzor szemeteli össze a képernyőt, mert ott marad a nyoma, mondjuk főleg manüben.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.03.30. 12:08:47
Dzsini
Én láttam egyszer egy speedrunt róla 😊 "Banned From Club Penguin Speed Run 0:33.830"
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.30. 11:56:17

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
Ez egy meme. Na mindegy, tudom, hogy nem úgy kell írni. 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Nekem bőven elég FPS-ből egy ilyen rövidke kampány. Wolfenstein-t és Dishonored-öt is félbehagytam legutóbb. Egy ültő helyben eljutok valameddig, aztán a következő napokban úgysem az FPS-t veszem elő ha van egy kis időm, hanem valamelyik comfot game-emet. 😊 Utána meg el is feledkezek róla.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.30. 11:54:11

zorrobomber
+1 (azon kívül hogy reggel már láttam a hírt valahol)

IMYke2.0.0.0
Évekkel ezelőtt már írtam, hogy szívesen pótolnám a MW utáni CoD-okat...
De ez a ~20,000 Ft-nyi beruházás nem villanyozott fel...
A baj csak az, hogy olyan rövidek a SP-kampányok, hogy tényleg csak féltucatban szabad gondolkodni, és nem 1 darabban 😞)

IMYke2.0.0.0
"Szerintem mindenki hallott róla"

Szerintem meg nem.

//Szerk.: Tovább megyek --- életemben most hallottam (olvastam) először ennek a játéknak a létezéséről...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.30. 11:49:05

Fpocok
Szerintem mindenki hallott róla, hogy Club Penguin bezár. De azért köszi.

zorrobomber
Jaja, ez most a legolcsóbb, ezért linkeltem csak ezt. Erősen gondolkozom rajta, lehet jól esne most hétvégén egy kis limonádé FPS. Vita-ra vettem Killzone-t de számomra játszhatatlan a két pici analóg stick-el, ráadásul azzal nyitott hogy swipe on the screen to melee... fos, na. Nem is értem miért próbálkoztam vele (najó, de nekem is van FPS Józsi haverom, és ő nyilván ezt tolta hogy vegyem meg Vita-ra, meg Uncharted, meg Unit 13, stb. ezek után nyilván hanyagolom mindet, megmaradok a kaptafánál 😊 ).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.30. 11:46:05

Jim Morrison
Direkt rip in peace vagy nem? Cant tell 😄
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.03.30. 11:43:53

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Azoknak, akik --- hozzám hasonlóan --- szikrányit sem értettek abból, hogy Fpocok mit is akart...

"A Club Penguin egy amerikai készítésű internetes MMORPG, melynek a felhasználói felülete az Adobe Flash technológia szerkesztőfelületen alapul. Fejlesztője a New Horizon Interactive, 2007. augusztus óta a Disney. Wikipédia
Első verzió kiadásának dátuma: 2005. október 24.
Kiadó: Disney Interactive
Feldolgozások: We Wish You a Merry Walrus (2014.)
Fejlesztők: RocketSnail Games, Disney Interactive Studios, Disney Canada Inc.
Platformok: Windows, Linux, macOS"

Fpocok
R.I.P. in peace

IMYke2.0.0.0
Csak kiegészítésként:

Call of Duty: Modern Warfare 2 (PC) - 8,19 euro (~2537 Ft) --- Megjelent: 2009.11.10
Call of Duty: Black Ops 1 (PC) - 8,19 euro (~2537 Ft) --- Megjelent: 2010.11.09
Call of Duty: Modern Warfare 3 (PC) - 5,79 euro (~1794 Ft) --- Megjelent: 2011.11.08
Call of Duty: Black Ops 2 (PC) - 9,29 euro (~2878 Ft) --- Megjelent: 2012.11.12
Call of Duty: Ghosts (PC) - 6,99 euro (~2165 Ft) --- Megjelent: 2013.11.05
Call of Duty: Advanced Warfare (PC) - 7,79 euro (~2413 Ft) --- Megjelent: 2014.11.04
Call of Duty: Black Ops 3 (PC) - 18,59 euro (~5789 Ft) --- Megjelent: 2015.11.06

//Black Ops 2 pótolva
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.30. 11:27:12

darkSectorxxx
Ilyen árak is rég voltak már. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
IMYke2.0.0.0
"Torment Patch 1.0.2 Release Notes

Community Announcements - sear

Hello everyone,

Today we have our first post-release patch for Torment: Tides of Numenera. This update focuses primarily on bug fixes and other tweaks and improvements. Those of you experiencing a number of issues, particularly with combat freezes, should find many of those problems reduced or eliminated entirely.

In a future update, we will be releasing additional game content free for all Torment players: a new companion, Oom, and the Voluminous Codex, an expanded encyclopedia covering game world information, lore, and characters. Design and writing is in progress on those, and we'll have more information to share in the coming weeks."

IMYke2.0.0.0
Nem fair a tárhelyen foglalt méretekkel jönni 😊)

A NieR csak 26,6 GB-ot tölt le, és az install után terebélyesedik el. Nálam legalábbis így volt.

Pedig ez még egész visszafogott méret. A GTA V 70 giga. A Nier sem kifejezetten szép és mégis 45 gigát kóstál.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Voltan
A Witcher 3-nál? Miért?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Én igazából csak azzal a 35 gb-s mérettel nem tudok mit kezdeni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Itt van egy újabb Retro Science Survival Horror Game az egyik legjobb a régi időkből !

Dead Space New Arrivals Chapter 1
Hát ez a trailer nálam maximálisan telitalálat. <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát figyelj. Addig nem lényegtelen, amíg mi 1.5 euróért 5 játékot veszünk meg? Lőtéri kutyát nem érdekli hogy oldják meg. Olcsó játék, ebből 1 jó játék (tabletop érdekel csak engem is)...A többi meg legyen annak a dolga, akit érint is az esetleges probléma.

3Error
Valami ilyesmit tudok én is róla, amíg nincs kint az összes ep. addig nem kezdek bele.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Ez a harmadik évad. Fogjuk rá. Vagyis nem fogjuk rá, mert ez az. Csak nem az a neve. Szal Clementine-féle harmadik évad nem lesz. Vagyis ebben benne van, de állítólag minimális a szerepe, mivel másik karaktert irányítunk. Vagyis őt is néha, ha jól tudom. Most az egy dolog, h az első részben se őt irányítottuk, de körülötte forgott a történet, most meg nem. Ez sokaknak nem tetszik. Ha vki játszotta és hülyeséget írok, akkor javítson ki. Az infók alapján ezt tudom.
zorrobomber
Apropó Telltale, Walking Dead-nél mi ez a New Frontier? Nem mintha venném vagy ilyesmi, csak ha már szóba került...

szerk.: megnéztem és olyan spinoff szerű mint a Michonne...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.29. 15:25:38

Tinman
Egyetértek... kiegészítve a gyorsabb TWD érkezésekkel. Meg azért GoT-ból is jöhet... a lényeg az, hogy nem kell állandóan újabb és újabba kezdeni. Szerintem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"Tales from the Borderlands
Videojáték
Első verzió kiadásának dátuma: 2014. november 25."

2019 előtt nem látok rá esélyt 😊

Én egy Wolf Among Us vagy egy Tales from the Borderlands 2. évadot várnék tőlük.

Why so serious?