Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.01. 11:46:11
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én sem kívánok ma ezzel ennél komolyabban foglalkozni, de a Sega profiljába igenis illene egy valódi bejelentés (ami ugye eddig végül is nem volt, de azért nyilvánvalóan többet kommunikáltak ezzel, mint sejtetést), és ez egy ügyes figyelemfelkeltés hozzá.
Persze azt már sokszor láttuk, hogy a kiadóknak tud balfék lenni a humorérzéke április 1-jétől függetlenül, de ha fogadnom kellene, nem erre tenném a pénzemet. Van más kiadó, melynél viszont igen 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Persze ettől még semmit sem érdemes tényként elkönyvelni, de a dátumtól függetlenül van ok bizakodni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hitman: The Absolute Elite Edition
Lara Croft and the Guardian of Light
The Last Remnant
Murdered: Soul Suspect
Dungeon Siege III
Coupon: 20% off next digital download purchase excluding preorders or eastern titles
De volt nem US is abban mindenkinek járt a Just Cause 3 és 12 euro volt az egész csomag
Just Cause 3
Mini Ninjas
Kane & Lynch 2
Tomb Raider Anniversary
De már vége a dealnek
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.01. 09:59:42
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez tök jó 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(ahogy a vak paraszt mondja)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Énekszó és tánc köszöntse!
Zeng és dalol az élet,
Szállj csak, zeneszó, ének,
Ébresszed a magyar népet!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Total War: WARHAMMER 2 – Announcement Cinematic Trailer"
Total War
Defend your world. Destroy theirs.
Sequel to the award-winning Total War: WARHAMMER, Total War: WARHAMMER II introduces a breathtaking campaign of exploration, expansion and conquest across The New World. As one of four unique Races, players will seek to save or disrupt the Great Vortex and decide the fate of the world.
Wishlist here: http://store.steampowered.com/app/594570/
Why so serious?
Why so serious?
//Info: PH-fórum.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
//(Csak a végén* megemlítik, hogy:
Az Outcast – Second Contact megjelenése a jelenlegi tervek alapján ősszel várható, pontos dátumot később közölnek, az érdeklődők addig is megtalálhatják az eredeti játékot a Steamen és a GOG-on.)
A cikkben ez a videó is be van ágyazva:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.31. 16:42:10
Az Infogrames 1999-es kultklasszikus sci-fi akció-kalandjátéka, az Outcast épp felújítás alatt áll, a remake az Outcast – Second Contact címet viseli. A játék eredetileg 2017 márciusában jelent volna meg, de mint kiderült, csúszni fog. A csalódottságot talán csökkenti, hogy megkaptuk a projekt első trailerét és nem is fest rosszul.
Ahogy az eredeti alkotást ismerők észrevehették, a remake meglehetősen hasonlít rá, ami ebben az esetben kifejezetten jó hír: az Outcast hangulatához a karakterek mellett jelentősen hozzájárult az akkor (és a videó alapján most is) gyönyörű környezet. Mindez egyébként nem meglepő, hiszen az eredetit készítő Appeal számos volt munkatársa vesz részt a Second Contact készítésében. A jogokat 2014-ben sikerült visszaszerezniük, ekkor megjelentettek egy grafikailag kicsit felturbózott változatot, de a mostani verzió sokkal modernebbnek hat.
A játékban az egykori kommandós, Cutter Slade bőrébe bújunk, aki egy idegen bolygóra érkezik, hogy megmentse a Földet, de természetesen mindenféle bonyodalomba keveredik.
Az Outcast – Second Contact megjelenése a jelenlegi tervek alapján ősszel várható, pontos dátumot később közölnek, az érdeklődők addig is megtalálhatják az eredeti játékot a Steamen és a GOG-on.
Szerk: És ez még csak nem is a teljes játék, hanem csak egy jelenet, valamint az előtte levő részek, ami odavezetnek és hatással vannak a végkifejletre.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.31. 15:34:39
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.31. 14:36:41
Emlékeztek a TWD S1-re? Teljesen korrekt kalandjáték volt, számos döntéssel. Jött a 400 days, olcsón kellemes adalék volt, de nyilván DLC volta miatt kevés döntéssel. Aztán jött a TWD S2, ami már inkább volt interaktív képregény, mint kalandjáték, amire a rozsdás koronát a Michonne tette fel, amit én még mindig tudtam szeretni, de már nem mint játékot, hanem mint kb. egy lapozgatós QTE vr könyvet.
És most a New Frontier, melyben már szinte semmi közöd ahhoz, hogy mi történik, cirka ÖT döntés hozható az egész S3 alatt, és ezek közül egyik sem változtat lényegében semmin.
Na most ezért elkérni indulóban 23 eurót pofátlanság. Az S1-re ráfogható volt, hogy ért ennyit. Ez meg nagyon nem. Ez így valahol 9.99 körül kellett volna, hogy induljon, amit majd akciókor 6.99-ért már nyugodt szívvel bezsákolunk.
hhmmmmm. Nem is lenne rossz ötlet 😊Dirty Dozen in space
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.31. 11:35:48