Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De! De más lehet, hogy nem így van és sokkal egyszerűbb neki fél nap alatt letölteni, mint 18 ezret kiadni érte. Hidd el nekem a nagy többség fogja és lewarezolja az iso-t és esze ágába nem lesz érte fizetni.
"Switchet ez adja el elsősorban, meg maga a Switch mint HW"
Ez viccnek is rossz. A Switch hw ókori... ezerszer inkább vennék egy 3DS-t, mint egy Switch-et, mert annak is gyenge a hardvere, de az pontosan az ami: egy vérbeli handheld, amire rengeteg kiváló játék van. Ha lesz PS4 Pro-m utána vesszek meg veszek egyet.
Én akkor veszek konzolt, ha arra minimum 10 olyan cím van amitől a nacimba nyúlok. A PS4 ezt már szépen túl is teljesítette, a Switch meg tart 1 az az 1 db. címnél, így nem opció a vétele, főleg, hogy ha nagyon akarom akkor veszek egy használt lemezt és letolom emun. Könnyen lehet, hogy ha lejjebb megy majd az ára meg is teszem!
A Blizzard nem PC hardvert akar eladni a SC2-vel! Hogy jött ez ide? :-D
A Zelda nem véletlenül Nintendo exclu mert el lehet vele adni k. sok gépet... egy született system seller. A PC hardvert meg ezernyi más játék adja el, köztük a SC2 is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.02. 18:15:31
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez egy Nintendo játék, Nintendo gépekre. Mindig is az volt.
Mondhatnám hogy Blizzard te barom, miért nem adtad ki a Starcraft 2őt konzolra... azért mert. Az PCre készült, a Zelda meg N konzolra.
Switchet ez adja el elsősorban, meg maga a Switch mint HW. Jön a Splatoon, Kart és a többi ami további gépeket ad el, ahogy majd a Mario 3D és a többi is. Te vettél volna Switchet ha Zelda mellett van rá még 2 AAA löncs cím? nem. Akkor nem mindegy? mire veszel ( már ha veszel ) lesz rá sok minden. Mondjuk én nem hagynám ki a WiiUt, mert arra is van egy rakat jó játék.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.02. 17:58:43
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy nem kell 4k-ban játszanod, ha nem akarod... CEMU-n kapcsolgathatsz kedvedre ki-be opciókat úgy, hogy egy gyengébb vason is elkocogjon.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szoktam 39 eurokat kidobálni egy játékért, de ez már ott lenne az accomon és biztosra veszem, hogy lennénk még ezzel pár százezren így...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.02. 17:52:40
http://cemu.info/
"Performance & Usability
Cemu is not intended for general use yet."
Evoluti0N:
<#vigyor5>#vigyor5>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
<#vigyor5>#vigyor5>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.04.02. 16:13:06
Why so serious?
Összefoglalva: B hasonlít az A-ra, a C teljesen más. Ja és érdemes megcsinálni az E-ig, mert az az igazi befejezés. Ha az A-nál abbahagyod, akkor a játék kétharmadát kihagytad. Annyi még, h az A a leghosszabb, mivel ott van a legtöbb mellékküldi is. A második, harmadik végigjátszás kb. 10-10 óra alatt teljesíthető.
Why so serious?
Az 5 rendes befejezés mellett van még 21 egyéb. Az ABC minden betűjére jut egy. Azonban ez a maradék 21 nem rendes befejezés, hanem ilyen "joke endingek". Megölsz valakit, akit nem kéne, magadat megölöd valahogy. Elhagyod a csatamezőt bossharckor, meg hasonlók. Tulajdonképpen csak ilyen game over screenek, ahol kapsz valami szöveget, h mi történt, valamint gyorsan lepereg utánuk (1-2 másodperc) a stáblista.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.04.02. 15:11:15
Why so serious?
Ja, és utána, rögvest az elején el is szúrtam --- jött a credits ;-)
Szóval, immáron még jobban odafigyelve kezdem megint 😊
//Izgalmasan hangzik, amit írtál.
(az első) végigjátszás: 33 óra (ingame: 31: 35 perc).
Lássuk, mit tartogat a többi 😊
//Ja és, hogy egy kis véleményezés is legyen tőlem a játékról, eddig: brutálisan bejön. 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.02. 14:46:45
Parasite Eve 2, best game EVER!
SZERK: Steam fórumon:
"Hidden URL in the achievements
So people have discovered that in the achievements for this game there is a hidden URL code
That leads here: http://www.sega.com/14111219
So I am guessing we are going to get some REAL news soon 😊"
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.02. 13:16:35
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.02. 13:15:08
Látszik, hogy csak a filmek vannak visszafelé, és a rájuk kerülő feliratozások nem.
//Viszont: mit keres ez az ON topikban?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.02. 07:33:28
Értitek milyen nyelven karattyol?? XD (Hasonlít valamelyik külföldi nyelvre?)
Most már tudom, hogy miként működik ez a beváltás mizéria.
- a telepített GeForce Experience alkalmazáson belül meg kell adni a számlán kapott 6*4 alapú kódot,
- ezután el kell dönteni, hogy a kettő közül melyik játékot akarod aktiválni (mindkettőt nem adja) --- jelesül: For Honor vs. Wildlands
- ezt követően az alkalmazáson belül be kell lépni a Uplay kliensbe, és a játék odakerül.
Szóval, a játék Józsié, csak megkaptam a fiókjának belépő adatait, hogy játszhassak a Wildlands-szel. Cserébe, majd átviszem mobil HDD-vel az ~50 GB-nyi anyagot neki is, mert az ő internetkapcsolatával akár 2+ nap is lehet a letöltés (non-stop töltés mellett). Bár, azt mondta, hogy még nem nagyon izgatja a GRW... klán haverjai közül talán ha egynek van már meg.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A division egy diabló volt szintén más kaliber bár a maga nemében élvezetes az is.
Hiányzik egy régi Swat 4 vagy R6 játék már. nem kell plusz csak azt felújítani..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.01. 20:29:02
Next PC upgrade: 2022
Szóval idén nem fognak valamikortól ( november? ) eladni több Wildlandsot és nem fogják játszani. Én értem.
ME 3 multijával mai napig ezren tolják, csak PCn... coop mode a WL eddig sose fog eljutni. Idén halott lesz a coopja
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.04.01. 19:20:25
Mivel van egy vége nyilván vége lesz 30-50-100 óra után. Kinek hogy. Ugyan úgy a "kutya" sem fogja játszani, mint ahogy az előző részeket sem játszották, miután végigjátszották.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.01. 19:11:07
Adversus solem ne loquitor
Amúgy Division sokkal jobb tőle.
Rövid steam-uplay statisztika:
Megjelenéskor 46 ezren tolták, most meg 15 ezren. Erről ennyit.
Uplay-en is egyre többen hagyják ott a gémet. De ez csak PC frontot érinti leginkább. És akkor megint oda jutunk ki, hogy konzolos game 😊
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.04.01. 18:43:45
Remélem, engem is meggyőz majd, amikor játszani tudok vele.
<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.01. 17:54:10
Először is gyönyörű, nem tudom leírni mennyire. Ekkora méretű, töltés nélküli térképet, ilyen részletes növény/állatvilágot én még nem láttam játékban. Van hogy csak állok és bámulom a tájat. 4 fős coopban lehet a legjobb, de egyedül is játszható a gépi társakkal, akik bár nagyon hülyék, de bizonyos korlátok között használhatóak. 21 megye van, ha jól emlékszem, 11 különböző élővilággal. Minden megyében 6 főküldetés, ami elég változatos és számos mellékküldetés, amik ismétlődnek, de számomra még mindig nem unalmasak 6 terület kivégzése után sem. A játékmenet rád van bízva, rambozol vagy settenkedsz, kivéve pár fő feladatnál, ahol muszáj csendben végezned a dolgodat. Kezdetben csak két fegyvered van, a többi a térképen van szétszórva, el kell menni értük. A fegyvereket lehet módosítani is, az alkatrészek szintén szét vannak szórva a térképen. Lehet fejlődni is, a hozzá szükséges pontokat szintlépésnél kapsz, illetve egy részük szintén szét van szórva a térképen. A szintek fejlesztéséhez nyersanyagra is szükség van, ezeket mellékfeladatok teljesítésével és a térkép felkutatásával lehet megszerezni.
Kevés olyan játék van amit megveszek 0. nap, ez teljesen megérte, még akkor is ha a megjelenéskor számomra volt egy nagy hibája, de a második patch-csel ezt orvosolták(bizonyos gombok gombkiosztásának hiánya).
Játszom a Division-nel is, de annál szerintem sokkal jobb. Ott több tárat is bele kell ereszteni az ellenfélbe, itt meg egy lövés, egy halál; bizonyos fegyverekkel a falon is át lehet lőni. Ha régi játékhoz kéne hasonlítanom, akkor én a Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier-hez hasonlítanám, csak ezerszer jobb, szebb, nagyobb változatban.
Sirch: neked is a hasznos infót. <#worship>#worship> Így akkor FPS Józsival nem lesz probléma a megosztott játékból.
Mi lopakodunk ( nem mindig sikerül ), de az alapfelállás hogy nesztelenül kell bevenni a bázist, ami nem egyszerű dolog, pláne a komplexebbeknél.
Ami nagyon tetszik hogy bárhonnan, bárhogy lehet menni, így a feladat megoldása végtelen, mindenkinek más... ez pedig tök jó. Egy jó sniper, egy jó drón, felderítés, megbeszélés hogy ki, merre. Esetlegesen több célpont egyszeri kiiktatása. Előzőleg olyan pálya volt hogy én mentem a szikla tetjén, és fedeztem fentről a társamat aki lent ment, én láttam hol van az ellen ( de olyan magasan voltam hogy eltalálni már necces volt ) így irányítottam hogy merre, mikor hogyan. A gunplay nagyon jó. Snipernél van némi ballisztika, a golyó ívet ír le, így minél messzebb annál nehezebb. Nem értek hozzá, nem is akarom tudományosan magyarázni, de fun. Nagyon könnyű elvéteni, és akkor oda az egésznek.
Van benne, célszemély likvidálása, kihallgatása, elrablása, bázis kiiktatása riasztás nélkül, bányarendszerek felderítése, jármű ellopása, konvoj megállítása, antenna hackelése, lázadók kiszabadítása, ültetvények felszabadítása, poloskák telepítése észrevétlenül, gyárak elpusztítása stb, stb...
AI okés, tesz vesz, különféle napszakokban különféle dolgokat csinálnak ( nyilván min. hardon érdemes játszani ) Volt hogy este értünk oda és 6 katona a barrakban üldögélt és kajált, csak az éjszakai szolgáltat volt és járőrözött. Elszúrtuk többször is, és újrakezdtük majd nappal lett és az a 6 katona már nem volt ott, hanem kint járőrözött... nyilván így még több meló volt lekapni őket. Szóval számít a napszak, időjárás + az öltözék is.
Tele van járművekkel, nagyon sok félével. Kedvenc természetesen a helikopter és a repülő, hisz azokból lehet igazán gyönyörködni az elképesztően szép Bolíviai tájakban. De természetesen a legleglegleg amikor kiugrunk és ejtőernyőzünk. Óriási.
Rengeteg fegyver van, sok sok fejleszthetőséggel, sok féle skill és eszköz. Változatos a repertoár. Jó használni őket, jók a fegyverek, jó a gunplay. Most egy autómata shotim van, brutális közelharcban úgy lehet pumpálni és érzed hogy ez szakít.
Főküldiknek több kimenetele is lehet, több féle mód is végződhet olykor. Nem a story az erőségge hanem a gameplay és a mechanika, de érdemes figyelni hogy mi megy. Karakterink is beszélgetnek, viccelődnek. Szóbakerül a politika, gazdasági és társadalmi helyzetek, a beavatkozás is. Vannak irott és audió féjlok is, érdemes csemegézni. A "boss"-ok igen látványos bejátszásokkal vannak felvezetve és érdekesek. Szóval igen, nem egy epikus story, karakter központú játék, de ami mehet egy olyan helyen mint Bolívia és környékén délamerikánóban az ebben átjön benne van és komolyan fel van építve a háttere.
S amit érdemes megjegyezni hogy day1 óta kifogástalanul működnek a serverek, nem volt leállás, túlterhelés nem volt semmi gond. 1-2 buggal találkoztam, pl motoron lebegtem ( de ezt a társaim látták nem én ), olykor be lehet ragadni sziklamászás közben... mert hogy kb mindenhova fel lehet jutni, mászni, aztán néha beesni olyan helyre hogy se előre s hátra ( gránátot aládobni és respawn 😊 )
[merlinw.org]
Minden profilhoz három character slot tartozik. Szóval gond nélkül játszhatsz saját karival az ismerősöd fiókján.
Mesélne nekem valaki részletesebben a Ghost Recon: Wildlands-ről, mielőtt letölteném az 50 GB-ot? //Közös Uplay fiók
Leginkább az (is) érdekelne, hogy úgy működik a játék, mint a Battlefieldek (s más online FPS-ek), hogy 1 fiók 1 "katona"?
De élménybeszámoló is jöhetne.
Totti? Logan?