Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak 1 kérdés, ez a 39 eurózás mégis honnan jött? 😄
Tinman
Részemről én biztos nem warezolom le, mert annyi játékom van, hogy beledöglök. Nekem már nagyon régóta nincs semmilyen szükséges arra, hogy játékot warezoljak. Szó szerint 2 élet kevés lenne, ahhoz, hogy letoljam a játékaim, mert már annyi van. Nekem egyszerűen kimarad ez a csodás játék... ez van... de van helyette más.

De! De más lehet, hogy nem így van és sokkal egyszerűbb neki fél nap alatt letölteni, mint 18 ezret kiadni érte. Hidd el nekem a nagy többség fogja és lewarezolja az iso-t és esze ágába nem lesz érte fizetni.

"Switchet ez adja el elsősorban, meg maga a Switch mint HW"

Ez viccnek is rossz. A Switch hw ókori... ezerszer inkább vennék egy 3DS-t, mint egy Switch-et, mert annak is gyenge a hardvere, de az pontosan az ami: egy vérbeli handheld, amire rengeteg kiváló játék van. Ha lesz PS4 Pro-m utána vesszek meg veszek egyet.

Én akkor veszek konzolt, ha arra minimum 10 olyan cím van amitől a nacimba nyúlok. A PS4 ezt már szépen túl is teljesítette, a Switch meg tart 1 az az 1 db. címnél, így nem opció a vétele, főleg, hogy ha nagyon akarom akkor veszek egy használt lemezt és letolom emun. Könnyen lehet, hogy ha lejjebb megy majd az ára meg is teszem!

A Blizzard nem PC hardvert akar eladni a SC2-vel! Hogy jött ez ide? :-D

A Zelda nem véletlenül Nintendo exclu mert el lehet vele adni k. sok gépet... egy született system seller. A PC hardvert meg ezernyi más játék adja el, köztük a SC2 is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.02. 18:15:31

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Senki nem kénytelen lewarezolni, sőt nem is értem miért kellene. Meg lehet venni WiiU DVDn és az image fájlét használni, már ha emulátorozni akar valaki. Aki nem így tesz az ellopja, azt meg ugye TE nem támogatod? vagy igen?

Ez egy Nintendo játék, Nintendo gépekre. Mindig is az volt.

Mondhatnám hogy Blizzard te barom, miért nem adtad ki a Starcraft 2őt konzolra... azért mert. Az PCre készült, a Zelda meg N konzolra.

Switchet ez adja el elsősorban, meg maga a Switch mint HW. Jön a Splatoon, Kart és a többi ami további gépeket ad el, ahogy majd a Mario 3D és a többi is. Te vettél volna Switchet ha Zelda mellett van rá még 2 AAA löncs cím? nem. Akkor nem mindegy? mire veszel ( már ha veszel ) lesz rá sok minden. Mondjuk én nem hagynám ki a WiiUt, mert arra is van egy rakat jó játék.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.02. 17:58:43

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Drága géped már amúgy is van.

Amúgy nem kell 4k-ban játszanod, ha nem akarod... CEMU-n kapcsolgathatsz kedvedre ki-be opciókat úgy, hogy egy gyengébb vason is elkocogjon.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tehát cirka 1 hónappal a megjelenés után a PC-s tákolt verzió keresztbe lenyeli a Switch verzát. Nintendo te barom. Ha szépen kijön Steam-re 39 euroért most nem lenne pár 10k ember aki kénytelen rommáwarezolni a játékot, mert azért lássuk be a Switch-et ez a játék adja el és nem a tőgyfejő szimulátor.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szoktam 39 eurokat kidobálni egy játékért, de ez már ott lenne az accomon és biztosra veszem, hogy lennénk még ezzel pár százezren így...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.02. 17:52:40

IMYke2.0.0.0
Voltan:

http://cemu.info/

"Performance & Usability
Cemu is not intended for general use yet."

How to start using CEMU

Evoluti0N:
<#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
WiiU olcsóbb, és ez azt emulálja.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

De-de nem kell venni Switchet, csak egy drága gépet. <#banplz>
Voltan
És ennek a működésre bírása hogyan működik?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Csak félmilliós gép kell hozzá...
<#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Aha. Akkor majd ahogy alakul. Köszönöm az infot.

Why so serious?

Sajnos nem figyelmeztet a játék arra, h mikor érsz olyan pontra, ahol már csak a főszálat lehet csinálni, valamint ha elérsz egy befejezéshez, akkor azt a végigjátszást már nem bírod folytatni, szal a főszál után nem tudod a mellékküldiket megcsinálni. Szal nekem is az volt a tervem, h első végigjátszáskor megcsinálok minden mellékküldit, amik elérhetőek az első végigjátszásban, de aztán váratlanul elértem a ponthoz a főszálban. Szal maradt 5-6, amiket a második végigjátszásban csináltam meg, mivel akkor már tudtam, h hol érek oda a főszál végéhez. Harmadik végigjátszásban az a legbiztosabb, h ha rögtön megcsinálsz minden mellékküldit, amint elérhetőek, h ne járj úgy, mint én az elsőben, mivel ugye már egy negyedik nem lesz, ahol bepótolhatod őket, ahogy én csináltam a másodikban. Igazából azokat a mellékküldiket is csak azért nem csináltam meg rögtön az elsőben, amint elérhetőek lettek, mert elég nagy szintűek voltak. Szal 30 valamennyi szintű lettem az első végére és volt olyan küldi, amiben 50-es szintű bosst kellett legyőzni. Ja és még annyi, h a szintet, megszerzett fegyvereket, felszerelést, chipeket, stb. viszed a második, harmadik végigjátszásba tovább. Szal nem 0-ról kezdesz.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.04.02. 16:13:06
Na szuper, köszi. 😊 Akkor az A lesz messze a leghosszabb nekem mert mindent szeretek megcsinálni amit meg lehet szóval biztos, hogy az összes mellékküldetés letolom amit lehet benne.

Why so serious?

Második végigjátszás hasonlít eléggé az elsőre, mivel a főszereplő társával mész. Azonban vannak új helyszínek, vannak új mellékküldetések. Azokat a mellékküldetéseket, amiket teljesítettél az elsőben, azokat már nem kell/nem tudod újból megcsinálni. Azokat, amiket nem, azokat ilyenkor meg tudod. Annyi, ha egyet elkezdtél az első végigjátszásban és nem fejeztél be, azokat elejétől kell kezdened és nem tudod folytatni őket onnan, ahol abbahagytad őket. Emígy még vannak új átvezetők, valamint a játékstílus, harc is másmilyen vele, mint az első karakterrel. Harmadik végigjátszásban van egy csomó új helyszín, új mellékküldik szintén (itt már nem lehet teljesíteni az első kettőben levőket). Ez teljesen eltér az első kettőtől, mivel időben utánuk játszódik. Negyedik, ötödik végigjátszás igazából nincs, mivel a harmadik végén kiválasztod a C vagy a D befejezést, aztán csak egy pár perces fejezetet kell újrajátszanod a másikhoz. Az E befejezés meg szintén nem egy újabb végigjátszás, hanem egy új fejezet ami a C/D után játszódik.
Összefoglalva: B hasonlít az A-ra, a C teljesen más. Ja és érdemes megcsinálni az E-ig, mert az az igazi befejezés. Ha az A-nál abbahagyod, akkor a játék kétharmadát kihagytad. Annyi még, h az A a leghosszabb, mivel ott van a legtöbb mellékküldi is. A második, harmadik végigjátszás kb. 10-10 óra alatt teljesíthető.
Na ez jól hangzik. Bár van pár kérdésem még. Spoilerben. 😊

Mennyire lesz ettől "repetitív". Új helyszínek, vagy az ugyanaz? Illetve más küldetések, vagy újra le kell tolni a sidequesteket is meg mindent? Csak mert 4-5ször majdnem ugyanazt végigjátszani nem tudom mennyire lenne nekem szórakoztató.

Why so serious?

Megpróbálom spoiler nélkül. Mégis azért spoiler tagbe rakom azok miatt, akik nagyon érzékenyek rá.

Amikor először végigjátszod a játékot, akkor nincs még vége. Van egy második végigjátszás, ami valóban nem második végigjátszás, mert másmilyen, mint az első. Egy időben játszódik az elsővel, de másik karakterrel. Aztán van egy harmadik is, ami az első kettő után játszódik, itt egy harmadik karaktert irányítasz. A harmadik végén van egy döntés. Az egyik a C befejezés, a másik a D. Az egyik teljesítése után feloldódik a fejezetválasztás. Szóval ha mondjuk kiválasztod a C-t, akkor nem kell elejétől kezdened, mentést betöltened, csak kiválasztod az utolsó fejezetet és a végén a másik befejezést választod. Ha teljesíted a C-t meg a D-t is, akkor jön az E.

Az 5 rendes befejezés mellett van még 21 egyéb. Az ABC minden betűjére jut egy. Azonban ez a maradék 21 nem rendes befejezés, hanem ilyen "joke endingek". Megölsz valakit, akit nem kéne, magadat megölöd valahogy. Elhagyod a csatamezőt bossharckor, meg hasonlók. Tulajdonképpen csak ilyen game over screenek, ahol kapsz valami szöveget, h mi történt, valamint gyorsan lepereg utánuk (1-2 másodperc) a stáblista.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.04.02. 15:11:15
Spoiler nélkül ha lehet, de ez a Route A/B/C/D/E mit takar? Még nem kezdtem el a játékot, és több helyen láttam már, hogy van ilyen benne. Gondolom választani lehet, vagy majd egymás után végigcsinálni, csak hogy mi a különbség meg mire jó.

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Már az új kezdésnél néztem kicsit... ez az interaktív kezdés bejött.
Ja, és utána, rögvest az elején el is szúrtam --- jött a credits ;-)
Szóval, immáron még jobban odafigyelve kezdem megint 😊

//Izgalmasan hangzik, amit írtál.

IMYke2.0.0.0
Lemaradt:

(az első) végigjátszás: 33 óra (ingame: 31: 35 perc).

Ennél csak jobb lesz. 😊 Amikor azt hiszed, h már nem lehet emelni, akkor jönnek az újabb meglepetések. Aztán az E befejezésnél olyan jön, h olyant még nem láttál.
IMYke2.0.0.0
"NieR: Automata" --- ahogy a Square Enix jelezte --- "A route" (az első) végigjátszás: 33 óra (ingame).

Lássuk, mit tartogat a többi 😊

//Ja és, hogy egy kis véleményezés is legyen tőlem a játékról, eddig: brutálisan bejön. 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.02. 14:46:45

Fpocok
Amúgy azt is írják, hogy 1411 12 19 a karakter születésének napja.

Fpocok
Köze van STEAMhez.

SZERK: Steam fórumon:

"Hidden URL in the achievements
So people have discovered that in the achievements for this game there is a hidden URL code

That leads here: http://www.sega.com/14111219

So I am guessing we are going to get some REAL news soon 😊"
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.02. 13:16:35

Totti5
Bayonetta 2 Switch port is lehet, de Bayo 3 is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.02. 13:15:08

Fpocok

Fpocok

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.02. 11:42:11

IMYke2.0.0.0
Nyilvánvaló, hogy magyar a nyelv, csak mivel április 1 volt: visszafelé lejátszottnak készítették el az ajánló klipet.
Látszik, hogy csak a filmek vannak visszafelé, és a rájuk kerülő feliratozások nem.

//Viszont: mit keres ez az ON topikban?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.02. 07:33:28

Netboard-ról lopva:

Értitek milyen nyelven karattyol?? XD (Hasonlít valamelyik külföldi nyelvre?)
IMYke2.0.0.0
Ahogy azt STEAM-en már megírtam: FPS Józsi haverom korábbi, elromlott ASUS GTX 1060-asának fejében érkezett egy újabb VGA, amihez (az előbbivel ellentétben, pedig az is ~94,000 Ft volt, az újabb meg ~100.000) már járt kupon is.

Most már tudom, hogy miként működik ez a beváltás mizéria.
- a telepített GeForce Experience alkalmazáson belül meg kell adni a számlán kapott 6*4 alapú kódot,
- ezután el kell dönteni, hogy a kettő közül melyik játékot akarod aktiválni (mindkettőt nem adja) --- jelesül: For Honor vs. Wildlands
- ezt követően az alkalmazáson belül be kell lépni a Uplay kliensbe, és a játék odakerül.

Szóval, a játék Józsié, csak megkaptam a fiókjának belépő adatait, hogy játszhassak a Wildlands-szel. Cserébe, majd átviszem mobil HDD-vel az ~50 GB-nyi anyagot neki is, mert az ő internetkapcsolatával akár 2+ nap is lehet a letöltés (non-stop töltés mellett). Bár, azt mondta, hogy még nem nagyon izgatja a GRW... klán haverjai közül talán ha egynek van már meg.

Azt elfelejted, hogy teljesen mindegy hányan játsszák ez egyjátékos módban is játszható.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Elvileg jövő héten felfedik a skorpiót.

MarkBlade
Ezek rossz hasonlatok. A WL egy kimondott coop játék. Aminek igen vége lesz egyszer de a multi lövölde nagyon élvezetes. Kár hogy nem lehet modolni ha beraknának zombikat meg építhető elemeket milliók vennék mert ez a divat. A sok negatív kritika és az hogy single p ben nem élvezetes veszi le játékot a megérdemelt helyéről. de 4 fővel hihetetten játékélmény ha beszéltek közben.
A division egy diabló volt szintén más kaliber bár a maga nemében élvezetes az is.
Hiányzik egy régi Swat 4 vagy R6 játék már. nem kell plusz csak azt felújítani..
grebber
Twin-stick hell games pack zombis lövöldék 0,46€
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.01. 20:29:02

Next PC upgrade: 2022

lalakov
Én pont fordítva vagyok vele. 😊 Egyedül sosem vettem volna meg a Divisiont. De az egyik haverom, akit eddig soha nem tudtam rábeszélni hogy fizessen egy játékért, kedvet kapott rá és megvette, aztán még jött két ismerős, így megvagyunk négyen. Nekem kicsit túl van bonyolítva minden téren, meg ez a fedezékrendszer egy agyrém. A Tom Clancy's Vegas I-II-ben volt számomra a legjobb eddig a fedezékrendszer. A Division-ben néha hozzáragad a tárgyakhoz és ezért halok meg, mert képtelen elengedni. Szerintem a Wildlands gomb nélküli fedezékrendszerének van még hová fejlődnie, de nekem sokkal jobban bejön, mind a gombos változat.
Totti5
Nem tudom és nem is érdekel, de mindig aranyos ez a nem tetszik valami és kiszakértjük a számokból a tutit, hogy mennyire nem fogja senki játszani, miközben eladnak belőle 6 milliót, de senkit nem érdekel😊

Szóval idén nem fognak valamikortól ( november? ) eladni több Wildlandsot és nem fogják játszani. Én értem.

Prince23
Future Soldier multit miért tolják még? pedig hány éves már az a game, a WL meg honapok alatt ki fog halni.... Bar 500 alatt lehet a letszam. ez rossz példa volt

ME 3 multijával mai napig ezren tolják, csak PCn... coop mode a WL eddig sose fog eljutni. Idén halott lesz a coopja
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.04.01. 19:20:25

Totti5
"Nyárra a kutya se fog vele játszani"

Mivel van egy vége nyilván vége lesz 30-50-100 óra után. Kinek hogy. Ugyan úgy a "kutya" sem fogja játszani, mint ahogy az előző részeket sem játszották, miután végigjátszották.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.01. 19:11:07

Moby
Wildlands rohadtjó. Csakhát legyen alatta hardver, mer ubisoftnál picit elgurult a gyógyszer 😄

Adversus solem ne loquitor

Prince23
Most jól értelmezem, hogy megvetted a játékot? Nyárra a kutya se fog vele játszani, annyira casual szar a gameplay és repetitiv. A Taktika a stealth killeken meg a drónos körülnézésen merül ki. A Ghost recon franchise nem erről szól. A játék tipikus casual konzolosoknak való, akik ergó a fotelből végigjátszák a melóból hazatérve. "10 euróért megvesszük majd" kategória.

Amúgy Division sokkal jobb tőle.

Rövid steam-uplay statisztika:

Megjelenéskor 46 ezren tolták, most meg 15 ezren. Erről ennyit.

Uplay-en is egyre többen hagyják ott a gémet. De ez csak PC frontot érinti leginkább. És akkor megint oda jutunk ki, hogy konzolos game 😊
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.04.01. 18:43:45

IMYke2.0.0.0
Neked is köszönöm szépen az ajánlót - akkor mégis csak megérte beaktiválni azt a kódot.
Remélem, engem is meggyőz majd, amikor játszani tudok vele.
<#worship>

Totti5
Divisiont is szerettük volna, de béta alapján rájöttünk hogy az XPs lövöldözés az nagyon nem fun többed magaddal ( egyedül okés ). Így az nekünk kimaradt. Ja igen amit érdemes megjegyezni hogy autómata cover van a Wildlandsban, ami elősre fura lehet, de működik és megszokja az ember. Sokszor úgy is susnyásba kell hasalni, gugolva osonni, de ha be kell bújni valahova akkor be lehet. Fura volt elsőre hogy nincs press A to cover, nyilván jobb lenne ha lenne, de valamiért így döntöttek hogy nem lett, viszont az sem igaz hogy nincs, mert van. Csak ilyen. Én már megszoktam, nem zavar.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.01. 17:54:10

lalakov
Én nem vagyok a szavak embere, de megpróbálom.
Először is gyönyörű, nem tudom leírni mennyire. Ekkora méretű, töltés nélküli térképet, ilyen részletes növény/állatvilágot én még nem láttam játékban. Van hogy csak állok és bámulom a tájat. 4 fős coopban lehet a legjobb, de egyedül is játszható a gépi társakkal, akik bár nagyon hülyék, de bizonyos korlátok között használhatóak. 21 megye van, ha jól emlékszem, 11 különböző élővilággal. Minden megyében 6 főküldetés, ami elég változatos és számos mellékküldetés, amik ismétlődnek, de számomra még mindig nem unalmasak 6 terület kivégzése után sem. A játékmenet rád van bízva, rambozol vagy settenkedsz, kivéve pár fő feladatnál, ahol muszáj csendben végezned a dolgodat. Kezdetben csak két fegyvered van, a többi a térképen van szétszórva, el kell menni értük. A fegyvereket lehet módosítani is, az alkatrészek szintén szét vannak szórva a térképen. Lehet fejlődni is, a hozzá szükséges pontokat szintlépésnél kapsz, illetve egy részük szintén szét van szórva a térképen. A szintek fejlesztéséhez nyersanyagra is szükség van, ezeket mellékfeladatok teljesítésével és a térkép felkutatásával lehet megszerezni.
Kevés olyan játék van amit megveszek 0. nap, ez teljesen megérte, még akkor is ha a megjelenéskor számomra volt egy nagy hibája, de a második patch-csel ezt orvosolták(bizonyos gombok gombkiosztásának hiánya).
Játszom a Division-nel is, de annál szerintem sokkal jobb. Ott több tárat is bele kell ereszteni az ellenfélbe, itt meg egy lövés, egy halál; bizonyos fegyverekkel a falon is át lehet lőni. Ha régi játékhoz kéne hasonlítanom, akkor én a Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier-hez hasonlítanám, csak ezerszer jobb, szebb, nagyobb változatban.
IMYke2.0.0.0
Totti: Köszönöm az alapos beszámolót és kedvcsinálót. <#worship>

Sirch: neked is a hasznos infót. <#worship> Így akkor FPS Józsival nem lesz probléma a megosztott játékból.

Totti5
Megjelenés óta játszunk vele ( 3an ) folyamatosan töretlen lelkesedéssel ( heti min. 3 alkalom és 3-4 órás szeletekben ). Hosszú, tartalmas, óriási a térkép és tele van tennivalóval. Igazából akár küldetés van, akár nem mindig jó játszani hisz olyan nagy Bolívia hogy nagyon változatos a táj, jó egy kicsit bámészkodni mindig, meg járművezni, eljutni érdekes helyekre. De azért cékirányosan játszunk vele, minden szirszar nincs összeszedve, csak ami útbaesik, de mivel a cuccokat úgy kell megszerezni hogy ahhoz harcolni kell ( ellopod, vagy megölöd őket ), folyamatos a gameplay és folyamatos az élmény. A story küldik meg összefüggő több részből álló, különleges helyszíneken játszódnak. Ott mindig megvan a wow faktor.

Mi lopakodunk ( nem mindig sikerül ), de az alapfelállás hogy nesztelenül kell bevenni a bázist, ami nem egyszerű dolog, pláne a komplexebbeknél.

Ami nagyon tetszik hogy bárhonnan, bárhogy lehet menni, így a feladat megoldása végtelen, mindenkinek más... ez pedig tök jó. Egy jó sniper, egy jó drón, felderítés, megbeszélés hogy ki, merre. Esetlegesen több célpont egyszeri kiiktatása. Előzőleg olyan pálya volt hogy én mentem a szikla tetjén, és fedeztem fentről a társamat aki lent ment, én láttam hol van az ellen ( de olyan magasan voltam hogy eltalálni már necces volt ) így irányítottam hogy merre, mikor hogyan. A gunplay nagyon jó. Snipernél van némi ballisztika, a golyó ívet ír le, így minél messzebb annál nehezebb. Nem értek hozzá, nem is akarom tudományosan magyarázni, de fun. Nagyon könnyű elvéteni, és akkor oda az egésznek.

Van benne, célszemély likvidálása, kihallgatása, elrablása, bázis kiiktatása riasztás nélkül, bányarendszerek felderítése, jármű ellopása, konvoj megállítása, antenna hackelése, lázadók kiszabadítása, ültetvények felszabadítása, poloskák telepítése észrevétlenül, gyárak elpusztítása stb, stb...

AI okés, tesz vesz, különféle napszakokban különféle dolgokat csinálnak ( nyilván min. hardon érdemes játszani ) Volt hogy este értünk oda és 6 katona a barrakban üldögélt és kajált, csak az éjszakai szolgáltat volt és járőrözött. Elszúrtuk többször is, és újrakezdtük majd nappal lett és az a 6 katona már nem volt ott, hanem kint járőrözött... nyilván így még több meló volt lekapni őket. Szóval számít a napszak, időjárás + az öltözék is.

Tele van járművekkel, nagyon sok félével. Kedvenc természetesen a helikopter és a repülő, hisz azokból lehet igazán gyönyörködni az elképesztően szép Bolíviai tájakban. De természetesen a legleglegleg amikor kiugrunk és ejtőernyőzünk. Óriási.

Rengeteg fegyver van, sok sok fejleszthetőséggel, sok féle skill és eszköz. Változatos a repertoár. Jó használni őket, jók a fegyverek, jó a gunplay. Most egy autómata shotim van, brutális közelharcban úgy lehet pumpálni és érzed hogy ez szakít.

Főküldiknek több kimenetele is lehet, több féle mód is végződhet olykor. Nem a story az erőségge hanem a gameplay és a mechanika, de érdemes figyelni hogy mi megy. Karakterink is beszélgetnek, viccelődnek. Szóbakerül a politika, gazdasági és társadalmi helyzetek, a beavatkozás is. Vannak irott és audió féjlok is, érdemes csemegézni. A "boss"-ok igen látványos bejátszásokkal vannak felvezetve és érdekesek. Szóval igen, nem egy epikus story, karakter központú játék, de ami mehet egy olyan helyen mint Bolívia és környékén délamerikánóban az ebben átjön benne van és komolyan fel van építve a háttere.

S amit érdemes megjegyezni hogy day1 óta kifogástalanul működnek a serverek, nem volt leállás, túlterhelés nem volt semmi gond. 1-2 buggal találkoztam, pl motoron lebegtem ( de ezt a társaim látták nem én ), olykor be lehet ragadni sziklamászás közben... mert hogy kb mindenhova fel lehet jutni, mászni, aztán néha beesni olyan helyre hogy se előre s hátra ( gránátot aládobni és respawn 😊 )

MerlinW
Sirch
Olyan, mint a Division.
Minden profilhoz három character slot tartozik. Szóval gond nélkül játszhatsz saját karival az ismerősöd fiókján.

IMYke2.0.0.0
Srácok!

Mesélne nekem valaki részletesebben a Ghost Recon: Wildlands-ről, mielőtt letölteném az 50 GB-ot? //Közös Uplay fiók
Leginkább az (is) érdekelne, hogy úgy működik a játék, mint a Battlefieldek (s más online FPS-ek), hogy 1 fiók 1 "katona"?
De élménybeszámoló is jöhetne.
Totti? Logan?

Fpocok
Kár, hogy akit meg akart viccelni, le se szarta 😄 Elég ciki videó.

darkSectorxxx
Linket pls a videóról. 😄DDDD

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT