Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thx, ránézek otthonról. (Magamat ismerve az a sok "jóféle" engem sanszosan nem fog érdekelni 😊 )
Tinman
G2A-n most is van előfizetés G2A bundlira, ami G2A deal #2 néven fut. Fillérekért (2.5 ojró) kapsz minden hónapban jóféle játékokat. Ha előfizető vagy, akkor ez a játék most extraként jár.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az nekem is ott van jó ideje, de a vegyes review-k miatt még a kartyapenzt is sajnáltam de így ránéznékkérlek szívesen. Kifejtened pls mit takar az a feliratkozoknak?
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
Nem olyan rossz ez, valóban:

//Nyilván sokkal szívmelengetőbb lenne, ha több milliós eladásokat produkált volna, és az a több millió PC-ről, hogy "megmutassuk": megéri PC-re,,, de na... álmodozni csak szabad 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#eljen> A pletykák szerint elég alacsony költségvetésből készült a játék. Szóval ez az 1 millió nagyon jó. Úgy meg főleg, h a korábbi Nier anyagilag se lett nagy siker.
IMYke2.0.0.0
"1 millió eladott példány felett a Nier Automata

Úgy látszik, hogy jól teljesít a játék, amiben senki nem hitt. Eleve az első Nier fogadtatása sem volt egyértelműen pozitív: sokan nem szerették, azonban néhány meglátták benne az igazi zsenialitást, így egy igazi kis rajongótábor alakult ki körülötte. Ráadásul a Platinum Gamesről tudjuk, hogy képes kiemelkedő játékokat készíteni, viszont néha becsúszik egy-egy igazi szemét is.

Nos, a kritikák alapján a Nier Automata remekül sikerült, és úgy látszik, hogy ezt a vásárlók is értékelik. A kiadó Square Enix ugyanis bejelentette, hogy dobozosan és digitálisan már összesen több, mint 1 millió példány kelt el belőle. Azt sajnos nem tudjuk, hogy ebből mennyi ment el PC-n és mennyi PS4-en, mindössze annyi ismert, hogy a Sony konzolján az első héten 200 ezer példányt értékesítettek."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Tényleg a héten leplezi le a Microsoft az új Xboxot

Tegnap még csak pletyka szintjén számoltunk be arról, hogy a Microsoft akár már a héten bemutathatja az Xbox Scorpio kódnév alatt készülő új konzolt, olyan játékokkal, mint a Forza Motorsport 7 és a Red Dead Redemption 2.

Ma pedig már kész tényként erősíthetjük meg a hírt - mármint a hardver leleplezését, a játékokról továbbra sincsenek biztos információink. Az Eurogamer hardveres rovata, a Digital Foundry ugyanis kijelentette, hogy exkluzív cikk keretén belül számolnak majd be most csütörtökön az új Xboxról.

Ezzel párhuzamosan bennfentes források is megerősítették a leleplezést, és egyöntetűen arról írnak, hogy első hallásra a hardver meglehetősen komolynak hangzik."
ipon.hu

IMYke2.0.0.0
Ez még így jó is lenne.

zorrobomber
Noha erről én még nem kaptam értesítést, a játék valóban érdekesnek tűnik.

Firstly, Planar Conquest is visual & interface overhaul of World of Magic. It is not a sequel to WOM. It's basically Worlds of Magic 2.0, reskinned and the interface done over.

Secondly, Planar Conquest is a spiritual successor to Master Of Magic.

In the end, I really feel like this is as close to a spiritual successor to Master Of Magic as we will ever get. And I'm glad a company was able to finally make it happen.

szerk.: megtaláltam, thx!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.05. 15:35:19

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
HOPPÁ!

G2A feliratkozónak FREE Planar Conquest jár... asse tudtam hirtelen mi ez a 20 euros játék, aztán látom ám, hogy már tavaly óta wishlistemen volt. Szimpi cucc, noha az értékelések vegyesek róla.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Két indie játékot szeretnék ajánlani nektek. Mindkettővel 30+ órát töltöttem eddig és azt kell mondjam kiváló címek. A steam kritikák alapján is nagyon pozitív a besorolásuk.

Az első egy kártyás rouge-like: Monster Slayers
(Pénteken érkezik hozzá egy komolyabb frissítés 6 új hőssel és plusz kártyákkal.)

A másik egy korai hozzáférésű stratégia: Northgard
(Viking korban játszódik és ha elkészül lesz benne kampány is.)

Mindkét játék gépigénye nagyon baráti és idén nekem ezek lettek az indie kedvenceim. Ezért is gondoltam arra, hogy ajánlom őket, hátha másnak is elnyeri a tetszését.
zorrobomber
Maak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Magyar acc-ra ezekszerint nem lehet beregelni.

Humble THQ Nordic Playstation Bundle - List of available countries
Keys for the Humble THQ Nordic PlayStation Bundle will redeem on a PSN account registered to any of the following countries:

(US) United States

(CA) Canada

(MX) Mexico

(BR) Brazil

(CL) Chile

(AR) Argentina

(PE) Peru

(CO) Colombia

(PA) Panama

(CR) Costa Rica

(EC) Ecuador

(GT) Guatemala

(SV) El Salvador

(PY) Paraguay

(HN) Honduras

(BO) Bolivia

(UY) Uruguay

(NI) Nicaragua

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Voltan
Steam-en most 7 Euro a War for he Overworld.
Valakinek megvan innen? Nagyon ellentmondásos dolgokat olvastam róla, állíólag eléggé bugos is, de a megjelenés óta peccselték már gondolom.
A Dungeon Keeper all-time fav nálam, jó ez a cucc?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

genndy
Humble THQ Nordic Playstation Bundle
1$:
The Book of Unwritten Tales 2
Red Faction
Super Dungeon Bros
Deponia
ArcaniA: The Complete Tale

BTA:
Battle Worlds: Kronos
Destroy All Humans!
Legend of Kay Anniversary
Destroy All Humans! 2

15$:
MX vs. ATV Supercross
Darksiders
Darksiders II
MX vs. ATV Supercross Encore
Darksiders II Deathinitive Edition
Darksiders Warmastered

PS4 és PS3 játékok vegyesen, van ami mindkét verzió is.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
MerlinW
Nekem max 80 körül volt, mondjuk a házaim mindig jól szellőztek. Egyébként letojtam mindig, 90-100 alatt legyen és okés. Lényeg hogy sosem volt vele gondom.

[merlinw.org]

Scooter
Bocsi, téma lezárva itt. A következő kérdést ott fogom feltenni. Oda széndékoztam, de nem figyeltem a totyikot. <#szomoru1>
IMYke2.0.0.0
Költői kérdés - a banner fényében - de, muszáj volt ezt itt? Nem lehetett volna az OFF-ban?

zorrobomber
Nem azt írtam hogy nincs rendben 😊

Tinman
Játék közben Intel stock coolerrel (tudom, hogy nem jár hozzá, de megoldható nyilván) 55-60 fok a proci, videovágáskor már elérheti a 90 fokot is. Ez így rendben van? Hát 6700k-nál pl. nagyon nem, mert az egészséges maxot ennél a procinál pl. 64 fokban határozta meg az Intel. Szóval a stock cooler wordeccelre okés, de egy gamernek komolyabb prociknál nagyon nem okés.

kigyi
Azok hozzá járnak, persze, hogy odaadják 😊

#287167 arra már nincs időm ezek a fellángolások csak 1-2 óráig tartanak aztán teszem a dolgom tovább.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Scooter
Hűtőt 10E körül szoktam venni. Sose vennék 3E-est.

#287169: Nekem sose fordult meg a felyemben, hogy rátegyem a gyári hűtőt.

Amúgy egy hülye kérdés. Akkor ha dobozos cuccokat veszek és velük szereltetem össze, megkapom utólag a beszerelt cuccok dobozát és benne a leírásokat? VGA, processzor, alaplap stb. Azért kérdezem, mert sose szereltettem össze ott ahol vettem. Mindig saját magam raktam össze.

Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.04.04. 09:50:21
grebber
Enyém még vihető lesz majd ,ha felfedik a hozzá járó 100%-osan ótvatokat 😞
Remélem a köv. havi ütősebb lesz ..

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
A "gyári fos" már régóta nem fos. Az előző konfigom azzal ment ~4 évig, semmi gond nem volt vele, hangja sem volt vészes, a dolgát meg tette. Ráadásul K-s procival, (nem fesz) tuninggal használtam.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.04.04. 09:44:08

[merlinw.org]

Tinman
Ennyi pénzért + a többi cím, ez így k. rendben volt...

Tinman
Akkor bíbelődj a skalpolással is :-/

zorrobomber
Gyakorlatilag semmi gond nincs vele, de azért mégiscsak elvesztettük a DRM free opciót.

kigyi
Minek húzni? Hát nosztalgiából, mert éppen olyan napom van, évente rámjön 1-1 alkalommal és akkor valamit tuningolok, igazán nincs értelme, de szeretek vele bíbelődni néha.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.04.04. 09:40:41

Tinman
Hát igen, azzal nehéz vitába szállni, hogy az Intel nagyon szarul oldja meg a hűtés kérdését, de nincs az a pénz, hogy megskalpolnám. Másét se vállalnám be és nem azért mert béna vagyok, hanem azért, mert nem ér annyi. Értem, hogy tuningnál priceless, hogy cirka 15 fokkal hűvösebb a proci, de ezért is írtam, hogy minek ezt húzni? Mire oda eljutsz, hogy húzni kéne, mert kevés, már rég vettél másikat... sőt már azon is túladtál, mert annyi idő eltelt.

Moby
Nyilván nem kell. Csak arra reflektáltam, hogy ha valaki szeretné, akkor nehéz lesz. Annyira nem is fontos itt a hűtés, hiszen az alapvető problémája a procinak az, hogy el sem jut a hő az IHS-ig. Gyakorlatilag hideg a hűtőm talpa, miközben csilliárddal teker rajta a venti a semmiért.. Tegnap oda jutottam, hogy csinálok hozzá manuál profilt, mert ennek semmi gyakorlati értelme nincs. És függetlenül attól, hogy kell-e húzni vagy sem, ez egy rossz konstrukció, és már generációkkal ezelőtt le kellett volna váltani. Az AMD is tudatosan dobta, nyilván(mondjuk oda kellett is, azok így is melegszenek, az intelek meg elmennek ezzel a takonnyal is).

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Ezzel mi a gond? Kiválasztod a Steam-est és bódog' vagy.

Tinman
100 fok a Tjunction maximuma, ergo a cicát nem érdekli, hogy 80 fokos, az csak egy adat ami van akit zavar. Anno az első genes Ci7-emet cirka 2.5 évig használtan 70-80 fok körül, nyáron még talán több is volt, nem érdekelt. Aztán tudtommal a mai napig teszi a dolgát. Húzva soha nem volt. Minek ezt húzni? Hová? Minek.

zorrobomber
Új Monthly Witness kulcsnál választani kell DRM free és Steam között... 😞

The Witness (Steam or DRM-Free Windows/Mac Build)

Steam Key
DRM-free Windows/Mac Build

Tinman
Az ha már az alap órajel magasabb ennyivel az bizony számít. Konkrétan a legjobb Ci7-es proci amit egy gamer vehet. Azt viszont tudd, hogy normális hűtő kell hozzá... olyannyira, hogy ez a CPU szeret melegedni, tehát ne 3k-s hűtővel próbálkozz.

kigyi
Való igaz, hogy melegszik ez a vacak, de ez van én ettől függetlenül is K-ra szavazok 😊

kigyi
Akármelyiket is választod nem lesz gondod vele egy darabig, de ugye a sima verziónál mindig ott lesz a gondolat, hogy vehettem volna a K-t is, nem volt sokkal drágább.... Hűtőnél én a Zalmant nem tudom ajánlani, mindig csak gondom volt vele, pedig tisztelem a márkát, de nekem mindig csalódás volt 😞

Moby
> és ugye tuning nélkül K-s procit minek vesz az ember 😄

Hát ezt te nem húzod sehova, erről gondoskodik az intel evvel a turha TIM használatával. Nem bírnak leszokni róla. Képtelenek. Mindeközben az AMD már forrasztja a ryzenekre az IHS-t. Az enyém is belenyal a nyolcvan fokba is gyári értékeken egy dark rock 3-al a hátán. Ahhoz, hogy ezt húzni lehessen, delidelni kéne. 20fok mínusz. Delildelje a halál. a 4690K-t is alig bírtam eladni, azt sem tudják mi az, meg mit nyernek vele.

Adversus solem ne loquitor

Scooter
Hűtő egyértelmű. Láttam, hogy a 7700k-hoz nincs. Viszont a 7700-hoz gondolom gyári szutyok Intel hűtőt adnak? Régen is dobozost vettem, mert akkor sima pont nem volt, viszont eszem ágában se volt azt a rohadt hangos gyári fost rátenni. Akkor egy baszott nagy Zalman hűtőt tettem rá.
kigyi
Átlag 10-15%-al gyorsabb a 7700K, de ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy megéri-e. Arra számolj hűtőt magadnak kell venned hozzá és ugye tuning nélkül K-s procit minek vesz az ember 😄 Én nem vettem volna K-s procit amikor vettem a 6700-at, de ugye ott is elenyésző volt az árkülönbség amikor vettem így természetesen nem volt kérdés, ha telik rá én a K-s verzát ajánlom (később többet is adnak érte, ha eladod).
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.04.04. 08:41:10

Scooter
7700 és 7700k közötti érték miatt megér annyival többet adni? A sima 7700 az 3.6 GHz, a 7700k meg 4.2 GHz (PCX-en: 91436 Ft és 108180 Ft Gondolom megéri azt a 17E Ft többletet a + 600 MHz?
Dzsini
A Ryzenekkel lehet, az előző generációknál kevés volt az 1 magra eső teljesítmény (egy alapvetően más mikroarchitektúrát kell JIT emulálni mag-mag alapon).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Amikor volt idöm így toltam, ma már ez luxusnak számít.

Tinman
Hát én aszittem' gamer vagyok, de ezek nekem semmit nem mondanak :-D

Na jó a BF1 igen... de a többi... mintha valami lápba süllyedt rég elfeledett kriptából kimászó holtak lennének. ^^

"12 órás cuccot leülök reggel estére befejezem"

Van ilyen. Azt úgy hívják kiváló játék, mert nem ereszt és félretolsz miatta mindent. Nem sok ilyen van, de akad.

grebber
Idén ezeket toltam végig eddig

Endless Room
Rescue Lucy
Chernobyl Commando
The Note
Gridberd
Hunted: One Step too Far
Way of Hero
Lost Base Escape
Locked-in Syndrome
Judas
Call to 10
Invention
Invention 2
Joannas Life
Nightmare
Bad Birthday
Nyctophobia
Visitors
The Albatross
Dark Project

+ BF1 (Ez kakukktojás mert 5 órás single player része van ami majdnem annyi mint a fentebb leiírt összes é kis túlzással)

Nos a steam listámon a stat erősen javult ,mert 20 játékot végigvittem amit eddig soha. Nos ennek a 20 játéknak a végigjátszási ideje összesen teszi ki kb az Uncharted 1 idejét.

Hosszú játékokba nem kezdek bele..már nincs az mint régen hogy egy 12 órás cuccot leülök reggel estére befejezem ezek az iskolás évek voltak csak 😞
100 millió Ft-os nyeremény ezen változtatna akkor nem kéne melózni többet.<#eplus2> De jó is volna

Lenne idő, csak félórás szarokra pazarlod.
grebber
Azért csak nem dísznek vettem...... PS3-on eddig csak ezekhez volt szerencsém

Uncharted 8 óra 15 perc
Uncharted 2 10 óra 3 perc
Uncharted 3 9 óra 40 perc
Killzone 3 8 óra
Killzone 2 10+ óra a végén szívás a főellenféllel
The Last of US 13 óra
Batman Arkham Origins 12 óra 20 perc

Mivel nem vártam egyiktől se semmit ,tisztában voltam vele mit tud a gép...így nem csalódtam. PC-s fejjel nem néztem a grafikát nem foglalkoztam vele. Öröm volt hiszen végig vihettem olyan címeket amik pl soha nem fognak pc-re jönni. Sajnos nagyon sok ilyen van még ,de kár hogy időt nem lehet bundlezni
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.03. 22:05:47

Próbáltad már a ps3-at tévén full hd-ben....okádék.... 21"-os monitoron még full hd-ba szódával elmegy, de nagy képernyőn.... Az a mindenre 720p eröltetése megöli az egészet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.