Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
//Nyilván sokkal szívmelengetőbb lenne, ha több milliós eladásokat produkált volna, és az a több millió PC-ről, hogy "megmutassuk": megéri PC-re,,, de na... álmodozni csak szabad 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Úgy látszik, hogy jól teljesít a játék, amiben senki nem hitt. Eleve az első Nier fogadtatása sem volt egyértelműen pozitív: sokan nem szerették, azonban néhány meglátták benne az igazi zsenialitást, így egy igazi kis rajongótábor alakult ki körülötte. Ráadásul a Platinum Gamesről tudjuk, hogy képes kiemelkedő játékokat készíteni, viszont néha becsúszik egy-egy igazi szemét is.
Nos, a kritikák alapján a Nier Automata remekül sikerült, és úgy látszik, hogy ezt a vásárlók is értékelik. A kiadó Square Enix ugyanis bejelentette, hogy dobozosan és digitálisan már összesen több, mint 1 millió példány kelt el belőle. Azt sajnos nem tudjuk, hogy ebből mennyi ment el PC-n és mennyi PS4-en, mindössze annyi ismert, hogy a Sony konzolján az első héten 200 ezer példányt értékesítettek."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tegnap még csak pletyka szintjén számoltunk be arról, hogy a Microsoft akár már a héten bemutathatja az Xbox Scorpio kódnév alatt készülő új konzolt, olyan játékokkal, mint a Forza Motorsport 7 és a Red Dead Redemption 2.
Ma pedig már kész tényként erősíthetjük meg a hírt - mármint a hardver leleplezését, a játékokról továbbra sincsenek biztos információink. Az Eurogamer hardveres rovata, a Digital Foundry ugyanis kijelentette, hogy exkluzív cikk keretén belül számolnak majd be most csütörtökön az új Xboxról.
Ezzel párhuzamosan bennfentes források is megerősítették a leleplezést, és egyöntetűen arról írnak, hogy első hallásra a hardver meglehetősen komolynak hangzik."
ipon.hu
Firstly, Planar Conquest is visual & interface overhaul of World of Magic. It is not a sequel to WOM. It's basically Worlds of Magic 2.0, reskinned and the interface done over.
Secondly, Planar Conquest is a spiritual successor to Master Of Magic.
In the end, I really feel like this is as close to a spiritual successor to Master Of Magic as we will ever get. And I'm glad a company was able to finally make it happen.
szerk.: megtaláltam, thx!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.05. 15:35:19
G2A feliratkozónak FREE Planar Conquest jár... asse tudtam hirtelen mi ez a 20 euros játék, aztán látom ám, hogy már tavaly óta wishlistemen volt. Szimpi cucc, noha az értékelések vegyesek róla.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az első egy kártyás rouge-like: Monster Slayers
(Pénteken érkezik hozzá egy komolyabb frissítés 6 új hőssel és plusz kártyákkal.)
A másik egy korai hozzáférésű stratégia: Northgard
(Viking korban játszódik és ha elkészül lesz benne kampány is.)
Mindkét játék gépigénye nagyon baráti és idén nekem ezek lettek az indie kedvenceim. Ezért is gondoltam arra, hogy ajánlom őket, hátha másnak is elnyeri a tetszését.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Humble THQ Nordic Playstation Bundle - List of available countries
Keys for the Humble THQ Nordic PlayStation Bundle will redeem on a PSN account registered to any of the following countries:
(US) United States
(CA) Canada
(MX) Mexico
(BR) Brazil
(CL) Chile
(AR) Argentina
(PE) Peru
(CO) Colombia
(PA) Panama
(CR) Costa Rica
(EC) Ecuador
(GT) Guatemala
(SV) El Salvador
(PY) Paraguay
(HN) Honduras
(BO) Bolivia
(UY) Uruguay
(NI) Nicaragua
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Valakinek megvan innen? Nagyon ellentmondásos dolgokat olvastam róla, állíólag eléggé bugos is, de a megjelenés óta peccselték már gondolom.
A Dungeon Keeper all-time fav nálam, jó ez a cucc?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
1$:
The Book of Unwritten Tales 2
Red Faction
Super Dungeon Bros
Deponia
ArcaniA: The Complete Tale
BTA:
Battle Worlds: Kronos
Destroy All Humans!
Legend of Kay Anniversary
Destroy All Humans! 2
15$:
MX vs. ATV Supercross
Darksiders
Darksiders II
MX vs. ATV Supercross Encore
Darksiders II Deathinitive Edition
Darksiders Warmastered
PS4 és PS3 játékok vegyesen, van ami mindkét verzió is.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
#287167 arra már nincs időm ezek a fellángolások csak 1-2 óráig tartanak aztán teszem a dolgom tovább.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
#287169: Nekem sose fordult meg a felyemben, hogy rátegyem a gyári hűtőt.
Amúgy egy hülye kérdés. Akkor ha dobozos cuccokat veszek és velük szereltetem össze, megkapom utólag a beszerelt cuccok dobozát és benne a leírásokat? VGA, processzor, alaplap stb. Azért kérdezem, mert sose szereltettem össze ott ahol vettem. Mindig saját magam raktam össze.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.04.04. 09:50:21
Remélem a köv. havi ütősebb lesz ..
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.04.04. 09:44:08
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.04.04. 09:40:41
Adversus solem ne loquitor
The Witness (Steam or DRM-Free Windows/Mac Build)
Steam Key
DRM-free Windows/Mac Build
Hát ezt te nem húzod sehova, erről gondoskodik az intel evvel a turha TIM használatával. Nem bírnak leszokni róla. Képtelenek. Mindeközben az AMD már forrasztja a ryzenekre az IHS-t. Az enyém is belenyal a nyolcvan fokba is gyári értékeken egy dark rock 3-al a hátán. Ahhoz, hogy ezt húzni lehessen, delidelni kéne. 20fok mínusz. Delildelje a halál. a 4690K-t is alig bírtam eladni, azt sem tudják mi az, meg mit nyernek vele.
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.04.04. 08:41:10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Na jó a BF1 igen... de a többi... mintha valami lápba süllyedt rég elfeledett kriptából kimászó holtak lennének. ^^
"12 órás cuccot leülök reggel estére befejezem"
Van ilyen. Azt úgy hívják kiváló játék, mert nem ereszt és félretolsz miatta mindent. Nem sok ilyen van, de akad.
Endless Room
Rescue Lucy
Chernobyl Commando
The Note
Gridberd
Hunted: One Step too Far
Way of Hero
Lost Base Escape
Locked-in Syndrome
Judas
Call to 10
Invention
Invention 2
Joannas Life
Nightmare
Bad Birthday
Nyctophobia
Visitors
The Albatross
Dark Project
+ BF1 (Ez kakukktojás mert 5 órás single player része van ami majdnem annyi mint a fentebb leiírt összes é kis túlzással)
Nos a steam listámon a stat erősen javult ,mert 20 játékot végigvittem amit eddig soha. Nos ennek a 20 játéknak a végigjátszási ideje összesen teszi ki kb az Uncharted 1 idejét.
Hosszú játékokba nem kezdek bele..már nincs az mint régen hogy egy 12 órás cuccot leülök reggel estére befejezem ezek az iskolás évek voltak csak 😞
100 millió Ft-os nyeremény ezen változtatna akkor nem kéne melózni többet.<#eplus2>#eplus2> De jó is volna
Uncharted 8 óra 15 perc
Uncharted 2 10 óra 3 perc
Uncharted 3 9 óra 40 perc
Killzone 3 8 óra
Killzone 2 10+ óra a végén szívás a főellenféllel
The Last of US 13 óra
Batman Arkham Origins 12 óra 20 perc
Mivel nem vártam egyiktől se semmit ,tisztában voltam vele mit tud a gép...így nem csalódtam. PC-s fejjel nem néztem a grafikát nem foglalkoztam vele. Öröm volt hiszen végig vihettem olyan címeket amik pl soha nem fognak pc-re jönni. Sajnos nagyon sok ilyen van még ,de kár hogy időt nem lehet bundlezni
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.03. 22:05:47
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.