Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 hónap 35$
Pár ótvartól sikerült megszabadulni eddig visszajött 15.33$ tehát 19.67$-omba került eddig ez:
Total War Warhammer
Black Mesa
Event<0>0>
Layers of Fear: Masterpiece Edition
Dirt Rally
Inside
Eddig bukónak érzem 😞
Next PC upgrade: 2022
- The Witness - wishen volt
- Layers of Fear: Masterpiece Edition - wishen volt
- Black Mesa - jó régóta be akartam rántani, de az árazás nem tetszett, végül is ilyen modok is szoktak jönni, de így már ok
- Kingdom New Lands - wishre tettem már akkor mikor láttam belőle pár képet... tipikus pixelartos, indie cucc, de a rohadtul igényesebb fajtából
- Event<0>0> - úgy toltam anno wishre, mint a huzat
- Tumblestone - nem érdekel
- Slime-san - shitpickle
Következő haviból:
- Dirt Rally - phisztozs' jó, csak kár, hogy nem érdekel
- Inside - kaszát kapát eldobni, macskát a sarokba hajítani, epic!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akinek megvan a Deus Ex annak ingyen tölthető hozzá a Deus Ex Revision
"The classic Deus Ex enhanced with 200+ achievements, redesigned environments, new soundtrack, high-resolution textures, and more!"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.07. 19:58:25
Next PC upgrade: 2022
Ha jó a játék, akkor oké, adjanak ki hozzá plusz tartalmakat, lazán kötődő sztoriszálakat, de már a Mass Effect 3-nál is nagy köcsögség volt a From Ashes és Leviathan DLC, mert ezek nem csak lazán kötődtek, hanem alapjaiban változtatják meg a végét meg a sztorihoz való hozzáállást. A Witcher 3-féle hosszú, tartalmas, bazi jó kiegészítőkkel nincs bajom, mert abszolút opcionális, a fősztorihoz semmi köze, azt szépen lezárják az alapjátékban. Viszont az is igaz, hogy sok remek játékélménytől és szórakoztató órától esik el aki kihagyja, mert elképesztően jól sikerültek. Igaz, drágább is mint egy ilyen-olyan fegyver meg skin-DLC. De a GOTYban meg már benne vannak, hurrá, az ilyen komplett kiadásoknak mindig örülünk.
De semmi probléma, ha nem tetszik nem kell támogatni, meg is vannak rá az eszközök (nem állítom hogy etikus, de létezik), ME-hez is beszereztem az alapjátékot olcsón, aztán az összes DLC-t ingyen, és kapd be szépen EA a hülye DLC-politikádat. Hogy nem tudtak kiadni egy nyamvadék normális GOTYt minden játékhoz (vagy egy egybepakkot, nekem tökmindegy), és a megjelenés után 7 évvel is még Bioware pontokkal kellene szórakozni: <#duhos2>#duhos2>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Evoluti0N, <#eljen>#eljen> (csak ne rettentsen el a sok szöveg)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.04.07. 19:26:32
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Why so serious?
Why so serious?

Persze lehet azt mondani, hogy ez eg poénos játék, és ezzel a készítők becsempésztek egy kis prank-et, de szerintem ez már túl van a jóízlés határán.
Jelzem én már anno a Mass Effect 3-ban is kiakadtam, hogy a protean csapattárs - aki ugye nem keveset ad hozzá a történethez, meg az egész lore megértéséhez, kvázi fontosabb, mint több másik alap companion - az is csak pre order dlc-ként volt hozzáférhető.
Az egész dlc mizériáról megvan a véleményem amúgy, de a fenti két példa valóban az eddigi leggusztustalanabb sztem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
A chrono nem lopja el az adataidat - talán még emlékszel, hogy mögé állt még Cinikus Brit barátunk is.
24 óránként van váltás a játék címekben, ls indieket dobnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
https://chrono.gg/?=blueestate: "Blue Estate The Game"
STEAM oldala
Baromi szórakoztató kis railshooter.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//Kíváncsiságból fel is telepítem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.06. 18:21:52
<#vomit>#vomit>
<#kocsog>#kocsog>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A beszélgetés témája: Vajon mennyire normális, hogy egy játék valós befejezését dlc-ben kapod meg?
Történt ugyanis, hogy ugye leírtam véleményem a topikban a Dead Rising 4 végével kapcsolatban, erre most jön a hír nemrég (most nézem, hogy már rég kint van a hír, de csak most kristályosodik ki, hogy mi is a valós befejezés valójában), hogy folytatódik a történet és tulajdonképpen a valós befejezést majd dlc formájában kapjuk meg (úgy néz ki fizetős formában).
Én azt mondom ez már tényleg túl megy minden határon (történeti részét nem ecsetelem, de rendkívül összecsapott és logikátlan az alapjáték befejezése....Ahogy meg a dlc-ben folytatják a történetet az meg mindennek ellent mond amivel eddig a Dead Risingokban találkozni lehetett...Ennyi erővel Optimus Prime is leszállhatna Willamete-be zombit írtani).
Véleményem szerint nem elég, hogy fizettetnek a valós befejezésérét, ráadásul megerőszakolják az egész Dead Rising történetet ahogy ezt megteszik. Részemről innentől a Dead Rising 4 totális bojkottjába kezdek és nem vagyok hajlandó megvenni a true ending gúnynévre hallgató dlc-t.
Wesker szerint az, hogy dlc-ben adjanak ki befejezést teljesen normális és megszokott dolog (hirtelen egy ps3-as játék ugrott be az Asura's Wrath), de én nem nagyon emlékszem majd 20 éves pályafutásom alatt ilyen gyakorlatra.
Amit ebből ki szeretnék hozni az egy kérdés lenne felétek. Véleményetek szerint normális dolog így kiadni egy játékot, hogy a végét később dlc-ben adod ki és csak én reagálom túl vagy ez valóban egy határ átlépését jelenti? Érdekelne mindenki véleménye. Előre is köszönöm annak aki a vélemény nyilvánításra időt szán.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.06. 18:19:53
Sad to say goodbye: Raptr Rewards will be shutting down 4/30/17
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ez a játék még 1 menetre is éppenhogy elég, mire vége pont megunnád....itt nincs NG+ meg újrajátszási faktor, hacsak nem vagy mazoista. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Játszom vele, és szeretem, most vagyok ott az első végigjátszásban, amikor történt valami, és megváltozott a játéktér szerkezete. Khm, nem akartam spoilerezni, és ezért nem akartam spoiler tab-ot használni. 😄 (most szereztem meg a második podot) Viszont engem még nem szippantott be olyan szinten, hogy elcsöppenjek, de mindig nagyon szívesen megyek vissza a játékba, már amikor időm engedi. Valszeg az a baj, hogy minden mellékküldetést megcsinálok.
Értem én, értem, hogy hova kezd ez kifutni, de egy kicsit zavar a sok rohangálás. Egy kicsit. Mondom, még csak az első végigjátszás közepén vagyok, és már így is 12 órám van benne. Szóval nem estem vele szerelembe, de egyre közelebb kerülök hozzá.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.04.05. 22:08:35
ELJÖTT A VILÁGVÉGE!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!