Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy pc-re is hiába venném meg őket... itt vannak már konzolon az összes cím amit leírtam+ ps3-on kb még ennyi mégse tolom velük ,nincs idő 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.03. 21:59:04

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Sok mag kell? AMD :-D

Egyébként PS3-at már fillérekért lehet venni, nem sok értelme van ezeknek a 180 ezres prociknak a gaming érában.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Emuláció terén jelenleg a 4(8) mag a nagyon szűk keresztmetszet - "using an Intel Core i7 6700K @ 4.60 Ghz and can't get full speed all times in a lightweight game" - míg a korábbi generációs 6(12), 8(16), esetleg 10(20) magossal szépen stabilan megvan a tempó.
6 mag a CELL 6, játékok által is használható magjához, plusz a többi, ami az emulációt hajtja (azok elférnek a virtuális magokon, ahol épp kevesebb a munka, de az ajánlott a 8 valódi, fizikai mag). Elavult, nagyon drága, de erre a célra jelenleg ez a megfelelő eszköz.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.03. 21:00:28

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Vevő lennék a következőkre én is:

- Fable 2
- Halo összes
- Ninja Gaidenek

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Igen... sőt gamingre már akkor is jobban megérte egy jóval olcsóbb, de magasabb MHz-en szaladgáló példány :-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én csak a videót készítő CPU-ját tettem szóvá. <#vigyor3>

//Nyilván, hogy már egy modernebb éri meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy az lesz végül...
Mert jó sokáig nincs érkezése még egy PS4-nek... lesz az PS5 is, mire odajutok... szerintem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Volt olyan pillanat a proktológián, ami egész kellemes volt (különösen a távozás), de ettől az összhatás még egy megtestesült rémálom :-P

Seth
Én élveztem a ládatologatást benne 😄 EDGE!!!!

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Ez a proci egy baromság. Veszel egy 7700k-t és nem lesz CPU gondod semmivel, semmi alatt.

Főleg, hogy egy 22nm-es elavult szar méregdrágán. Felejtsétek el ezt a CPU-t. Nem létezik. (A +2 mag sok előnyt nem ér, játékok esetében sokkal fincsibb a magasabb MHz, mint a +2 mag.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.03. 20:46:57

grebber
Én ezeket megvenném pc-re xbox 360-ról (természetesen a saját magam által hozott és elfogadott értékben)

Amy
Battlefield Bad Company
Call of Duty 3
Fable 2
Forza Horizon és Forza Motorsport összes
Fuse
Halo összes
Baja Edge of Control
Jeremy McGrath S Offroad
Ninja Gaiden széria
Saw 2 Flesh and Blood
Silen Hill Downpour
The Darkness
Vanquish
Midnight Club Los angeles
Never Dead
Army of Two Devils Cartel
Army Of Two The 40th Day
Asuras Wrath

Tinman
Nézd végig YT-on az átvezetőket. A többi egyetlen lyukas garast sem ér, de a sztori az valóban vicces, jópofa, egyedi érdekes. Kár, hogy: Kockákat. Kell. Benne. Tologatni. Végig. Még az ingame arcade masinán is. Rettenet.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.03. 20:40:29

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Egyetértek. De jöhetne sok régi PC-s játék is full hd-re optimalizálva.

Titkon az RDR 1-ről még mindig álmodozom, hogy a Rockstar kiadja végre pc-re.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Ennyi idő elteltével csak nem büdös már a pc-s lóvé...
Bárcsak jönne még sok sok régi konzolos cím lazán 30-40 db-ot fel tudnék sorolni
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.03. 20:28:24

Akkor kimondom, ha már más nem meri...Ezzel kvázi ellopod (itt előhozakodhatnék a korábbi G2A kifakadásoddal, amikor letolvajbandáztad az egész oldalt....), mert hogy eredeti verziót nem veszel hozzá az innentől kezdve biztos (0 ft-ból feltételezem).

Ha meg eredeti verziót veszel hozzá akkor meg magad szopatod, hogy nem veszel hozzá konzolt. Nem ördögtől való a konzol. 70 000-et egyszer kifizeted és utána számtalan jó játékban van részed nem barkács verzióban. Továbbra sem értelek minek szenvedsz ilyen emu-s marhaságokkal (még a Switchnél értem is, ha csak a Zelda érdekel).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.03. 20:31:42

IMYke2.0.0.0
www.arukereso.hu --- i7-5930K (3.5 GHz)
Lássuk a legolcsóbbat: 188,481 Ft.

Fpocok
És ha már valakinek van ilyen gépe? Akkor 0 ftba kerülne, mert nem kell konzol.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kiírom helyetted akkor! Nem áprilisi tréfa volt és tényleg kiadják PC-re a Bayonetta első részét. Nem barkács verzióban, hanem hivatalos verzióban.

grebber
...de minek <#levele>

Érdekes hogy a top über címek sose jönnek. Azt fizeti a Sony,hogy ne is akarják próbálgatni vagy azok ennyire überek ,hogy esélyetelen velük próbálkozni?

Ezt sose fogom megérteni...70-ért veszel ps4-et (pontosan 75 000-ért is...sőt lehet olcsóbban és ez vadiúj!!!...Használtan 70-ért is)....20-ért megveszed a játékot és azonnal tolhatod megjelenés után.

Ezzel a barkácsverzióval csak a saját élményedet rontod. Nem éri meg szerintem.

Fpocok
NI
<#nezze>

IMYke2.0.0.0
Azoknak, akik elmerengenének...

https://rpcs3.net/

Minimum Requirements?

Windows 7 64-bit or greater / Linux 64-bit.
A modern x64 processor with SSSE3 support.
A GPU that supports OpenGL 4.3 or greater.
Minimum: 4GB of RAM. Recommended: 8GB of RAM or greater.
Microsoft Visual C++ 2015 redistributable.
Microsoft DirectX End-User Runtime.
PlayStation 3 PS3UPDAT.PUP system software file.
PlayStation 3 self-dumped games or applications.
Storage requirements will expand depending on installed PlayStation 3 software.
We do not support piracy. All system software should be self-dumped.

//Személy szerint a 121 "Playable" (Playable: Games that can be played from start to finish) játék közül egyetlen egy játék érdekelne: "Catherine"

Ismerem Tinman véleményét a játékról, de na... <#vigyor5>

//Ja és még valami: "Persona 5 in RPCS3 (i7-5930k + interpreter + OpenGL)"
S szaggat, mint állat... köszcsyke.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.03. 20:05:57

Fpocok
Pár hét múlva jön a Persona5 PC-re.

zorrobomber
itt a pont, hülyék lennének kiadni megjelenés előtt <#eljen> (sajnos)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.03. 18:39:59

grebber
"Mondjuk kiadhatnák őket a játék megjelenése előtt is. " HÖH? PC-RE?

Gondolom figyeled a szemeddel hogy jöttek ezek ki pc-re ...Mafia 3-nak is most lett csak demója. Most már mondhatni készen vannak így ki lehet adni a demót mert hátha vásárlásra sarkal.
Ezeket kiadták volna korai stádiumba megjelenés előtt csak előrendelés visszamondások lettek volna.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.03. 18:32:24

Jó trend. Mondjuk kiadhatnák őket a játék megjelenése előtt is. Konzolokon még eléggé van hagyománya a dolognak. Meglepődtem, amikor megvettem a PS4-et, h milyen sok játékhoz van demó.
Voltan
Nohát, ez lesz az új trend?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Dishonored 2 Free Trial

We’re pleased to announce that we’re releasing a free trial for Dishonored 2 on April 6! Available on PlayStation 4, Xbox One and PC, the free trial will allow players to dive into the first three missions of the campaign as either Empress Emily Kaldwin or the Royal Protector, Corvo Attano.
The free trial can be downloaded from Dishonored 2’s store page on the PSN Store, Xbox Marketplace and Steam. What’s more, players that decide to upgrade to the full game during or after the free trial will keep all of the saves made during the trial, and can continue enjoying Dishonored 2’s campaign from where they left off.

Voltan
Érdekelni érdekelne, nagyon is, az egész VR dolog, de erre azért ennyi pénzt nem...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Maak
Rohadt gyors, palyakat sem ismerem, es igy 39 evesen mar kisse kopottasak a reflexeim. :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
PCre. Kár, hogy senkit nem érdekel.

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.03. 15:11:56

zorrobomber
ne a falnak dobd a gránátot <#nevetes1>

jó cuccnak tűnik, de ehhez én már tényleg kevés vagyok 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.03. 15:11:16

Maak
Titanfall 2 oreg vagyok en mar ehhez.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ja, Nintendo-játékként ártartó, utána akár még el is adható árában, de ha annyira kedvenccé válik, ahogy rá szoktak csavarodni az emberek, akkor úgyis polcos téma. Bár nem tudom, hogy itthon mennyire mennek a gyakorlatban.

Az SC2 viszont tényleg nagyon rossz példa, mert ahhoz egerészős játékosbázis kéne konzolra. A Blizzardon nem múlt volna, elhiheted. StarCraft 64 amúgy létezik, kimondottan hírhedt. Nemcsak azért, mert az irányítás nem szolgálta ki a mechanikát, de még a kampány sztorijának a szinkronját is kivágták*, sőt a feliratot cenzúrázták.

*Ugye azok a csodálatos cartridge-ek (szeretem őket, de...), marha nosztalgikus az alacsony minőség iránti nosztalgia, lásd a Yooka-Laylee gügyögését.
lalakov
Sajnos ez sem segített. 😞
Beleolvastam egy kicsit redditen a cemus zeldába. Ez azért még igencsak messze van a késztől, mondhatni a videó a már kész funkciókat demonstrálja, de a játék más konfigokon (például minden AMD kártyán) bugos és rengeteg játékelem, illetve a questek jelentős része még egyáltalán nem vagy csak félig-meddig üzemel.
Óva intek mindenkit, hogy ezzel a verzióval játsszon, mert a Zelda tényleg A Játék, olyan, amilyenből 5-10 évente csak 1 születik, nehogy kinyírjátok az élményt egy bugos verzióval.
Szerintem várni kell még néhány hónapot és jól összerakják az emulátort, de addig tényleg nagyon ajánlom, hogy kerüljétek el.

Egyébként már 70 órányira bent vagyok a játékban és még mindig fenomenális, komolyan játéktörténelmi alkotás és továbbra is áll, hogy a legnagyobb hibája, hogy platformexkluzív és emiatt nem játszhat vele mindenki. Szóval aki nem tervez nintendo platformot venni az is mindenképp essen majd neki, ha jó lesz az emuláció, de jelenleg még nagyon ajánlom, hogy legyen mindenki türelmes, tényleg méltatlan a játékhoz egy félkész verzióval játszani.

Jelenleg amúgy úgy érzem, hogy ha soha többé semmilyen játék nem jönne ki switchre akkor se bánnám, hogy befektettem rá. Tényleg olyan minőségű szórakoztatás ez a játék, hogy arra nincsenek szavak. Tippre 150-200 óra alatt érek a végére és holtbiztos, hogy ha nem valami alibi hülyeség lesz, akkor majd kipróbálom a DLC-ben érkező hard mode-ot is. Illetve elvileg jönnek hozzá új shrine-ok, challenge-ek, dungeonök és sztori. Simán elképzelhető, hogy a vége jócskán 300 óra fölött lesz.
3Error
Épp válaszolni akartam... kb. azt, hogy menj tovább a sztoriban picit, majd térj vissza. <#vigyor3>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Prince23
Uhh nem 😄

IMYke2.0.0.0
Bele sem gondolok, hogy a már megvásárolt RTS-seimmel mennyit lehetne játszani a "végigjátszásukhoz" ... (ami ugye végtelen).
Csak egy Age of Empires 2-be mennyit bele lehet még "tenni"... mindig.

A "GRID 2"-t pölö ezer éve "végigjátszottam" (60/60 öcsi), de mivel van egy kis társaságunk, amivel néha összefutunk az online versenyeken (most is onnan jöttem nemrég), még mindig játszom --- és ott vannak a heti Global Challenge-ek is. Szerintem, túlságosan megszoktuk már.
Holott, maga a játék ha nem is tele, de számos csíterrel dicsekedhet (online).
Fura ez.

IMYke2.0.0.0
Mintha kínaiak tévedtek volna ide... <#vigyor5>

el kell menni más bolgyóra, meg a Nexusra. Aztán mire visszamész, a hőség le fog menni és bárhová mehetsz majd a térképen
Utoljára szerkesztette: 062020, 2017.04.02. 19:52:08

"Everything that happens, happens for a reason"

TBTPumpa
Ezt biztos ide akartad írni? <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Prince23
jut eszembe Eos-on nem tudom tovább csinálni a küldetéseket, mert a légkör megfullaszt. Mit kell tennem hogy kiterjedjen a földi légkör teljesen? Elvileg a radiationnak meg kellett történnie, beszéltem Tann-nal. És btw most fejlesztettem a Nomádnak egy life Support képességet, ami automatikusan felkerült rá. Vajon ez lesz a kulcs hozzá, hogy tudjak tovább küldiket csinálni Eoson, alisa Prodromoson?

Tinman
Ez így igaz... elég egy CiV és elvagy vele min. 1 évig. Vagy elég egy full free játék és az is beránthat ezer órákra.

lalakov
Köszönöm, megpróbáljuk.
Totti5
Nyissa ki a NAT-ot az modem/ruterben.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lalakov
Játszott valamelyikőtök a Ghost Recon Future Soldierrel coopban? Két barátom simán csatlakozott, de a harmadik képtelen, természetesen mi sem tudunk hozzá. Van valami ötletetek?
IMYke2.0.0.0
Sajnos, már én is belefulladok a játékmennyiségbe - holott még 1000 sincs a STEAM-en... <#vigyor5>

//10 darab játék is sok tud lenni, ha az emberke olyanokat vett, és azokat "vakon-is-végigjátszom" ismeretig akarja ismerni.

Tinman
Fogtam a pólóm. Felhúztam. Felemeltem a kezem. Rácsaptam a hasamra. A kezem megfájdult. End of történet.<#finom>