Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Sztori egy fos nonszense.
Túl akarták komplikálni és nem sikerült.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.10. 14:52:25

Parasite Eve 2, best game EVER!

A első után nekem rohadt unalmas volt a másodikban meg ugyanaz a környzet csak pepitában :\
"sőt, sztorija miatt egy fos"

wat?
Fpocok
Én játszottam vele és tényleg a leggyengébb, sőt, sztorija miatt egy fos. (játékmenet tetszett.)

Atisz
Igen, az Infinite vitán felül a leggyengébb rész (mondom ezt úgy, hogy nem játszottam), de a Bioshock-ot felvinni a mélytengeri környezetből a felhők közé, előre elég nagy hülyeségnek látszott (és az is lett). Az is tök egyértelmű, hogy ezt a készítők is észrevehették (bár elég későn), mivel a 2 DLC már megint a mélytengeri Rapture-ben játszódik...

Ettől függetlenül számomra is talány a(z anyagi) bukás, mivel a kritika és úgy általában mindenki (főként azok, akiknek ez volt az első Bioshock) odáig volt tőle.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
Nálam 85... <#zavart1> (az első is volt vagy 40-50, a másodikat ledaráltam, az talán 20-30 körül lehetett... talán)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nekem csak a "Bioshock: Infinite" 66 óra. DLC-kkel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tisztára hülye vagyok. 😄 Tudtam, h bezárt az Irrational Games, de ezt nem kötöttem össze azzal, h azért, mert csődbe mentek. 😄
MerlinW
Az, a fejlesztőcég le is húzta a rolót, csődbe mentek. 200 millió dollár volt a játék. Végül 2 év alatt ugyan eladtak belőle 11 millió példányt, de addigra már késő volt. A pénzügyi évben nem térült meg a játék.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.04.10. 00:15:23

[merlinw.org]

Bukás lett az Infinite? Ez nekem újdonság.
wantonly
Geek bakancslista: A Bioshock I-II és végül az Infinite is lepergett...

65-70 óra, ebből az Infinte volt 28. A Burial at Sea DLC mindenképp ajánlott!

Összességében egy nagyon erős sorozatról beszélünk, elképesztő világgal, azonban a harmadik rész újításai vegyes érzéseket keltettek bennem. A sztori a végletekig van húzva-fokozva, a grafika szép, de ugyanakkor túlságosan 'művészire' sikerült. Tudjuk, hogy bukás is lett, pedig ezt azért nem érdemelte meg, mert látszik, hogy nagyon sok munka van a játékban. Egymás után játszottam le mindhárom részt, szép volt, jó volt, de újra már nem fogom elővenni.
3Error
Óóó, mindenhol sikerül... Szerintem rendesen átportolnak valamit és utána ráeresztenek egy adag friss programozót, hogy "kicsit" rontsák el...
<#zavart1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Dzsini
Már javították, day2 kijött a patch és már teljesen jól működik, rendben vannak a töltésidők, van kontroller támogatás és minden 😊
(persze ez az első 2 nap rossz hozzászólásait nem fogja eltüntetni)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Ja.És sikerült egy legonál is elbaszni a pc-s verziót.De javítják, majd nyílván
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.09. 18:24:20

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
Szépen csendben, nagy hírverés nélkül megjelent a héten PC-re a 2013-as WiiU játék, a Lego City Undercover. Egy kis GTA Lego-módra.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Inkább yawn
Fpocok
hype
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.09. 10:25:37

IMYke2.0.0.0
Destiny 2 (CDGalaxis) -

IMYke2.0.0.0
Dishonored 2 - GMG - 59% OFF - 6000 Ft

TBTPumpa
Ott van az még.
Ami itt van az nagyon ott van! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
Platinumshopról eltűnt.

TBTPumpa
Maga Benoit Sokal bontja ki és kommentálja:

KSZ-nél lesz CE.

Meg a PlatinumShop-nál is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.08. 20:14:18

grebber
És mekkorát utne egy ilyen game mondjuk egy top engine-el. Nem is értem a nagyok miért nem foglalkoznak ezzel az oldalnézetes témával. Egy ilyen "indieszar" is mutatja lehet kegyetlen jó is.

Fpocok
wat?
Eredeti sokkal szebb.

Moby
Recommended. Az. <#zavart2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Adversus solem ne loquitor

zorrobomber
Baromi jól néz ki, épp tesztelgetem.

Tinman
Tény, hogy 2017-ben elvárok egy minimális szintet. A Kingdom New Lands külleme pontosan az a minimum, amitől felfelé már egy szavam sincs. Ugye, hogy nem is kívánok sokat?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

vedd meg a g2a-n, én is ott vettem meg végül...
zorrobomber
Tegyük hozzá hogy a grafikára vagy finnyás.

Tinman
Ha én egy indie-re azt mondom, hogy fasza, akkor az jó eséllyel úgy is lehet, mert elég finnyás vagyok indie téren, de a Kingdom New Lands az bizony rendben van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Én nem tudom nem néztem a többiekét mivel elő vagyok fizetve így csak sajátom érdekelt. Az enyémet 1.2$-ért adtam el.
De így utólag megbántam ,mert utána néztem meg mi is ez és látom tetszett volna (hiszen wishlisten is ott van) + magyarítása is van. De ez van amikor a pénz nagy úr elvakít. Most vadászok rá steamgiftsen hátha.

IMYke2.0.0.0
Időpont még nincs, de már fellőtték a STEAM-re: "Mothergunship"

Emlékeztetőül a Teaser.

Tinman
Természetesen én beaktiváltam magamnak, hiszen wishen volt :-)

Nem tudom mennyiért bontják ez a bundlit... ebben Grebber a superior ultimate atomcaesar.

IMYke2.0.0.0
"Cynical Brit Gaming
reviewed Bulletstorm: Full Clip Edition - Recommended

"Since Bulletstorm is on our curator but can't be purchased anymore I'm adding this version. At full price the "remaster" is not worthwhile, the game remains extremely enjoyable. Look for it on sale."

A Kingdom New Lands -ot megvenném, bár nem tudom mennyire jönne ki az ára
IMYke2.0.0.0
Legyen őszinte: 19 éves játék... lehet, hogy tupírozásra kerül, de újra ~7000 (ha igaz lesz, amit írsz) - ~12.000 (ha nekem lesz igazam) Ft-ot nem fog érni a tatarozás.

TBTPumpa
Elvileg nem. Pletykák szerint 19.99€ lesz, ahogy manapság minden kisebb Blizzard tartalom.

IMYke2.0.0.0
https://www.gamersgate.com/offers: GamersGate Spring Sale

Voltan
Yyyup, Inside - totally true eternal epic awesomness godly amazement

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
StarCraft Remastered... ebben az ársávban fog mozogni az is.
Tény, hogy MÉG öregebb játék.
Tény az is, hogy ELFÉR azon a tupírozás... de alapvetően FELESLEGES annak is.

Voltan
LOL, tényleg 😄 LOÁL 😄😄 Erre most hirtelen nem tudok mást mondani 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Konzolra eladnak bőven eleget így csődbe nem mennek.

Fpocok
Bulletstorm: Full Clip Edition vásárlása
45,99€
STEAMen.

Release
NA: February 22, 2011
AU: February 24, 2011
EU: February 25, 2011

'nyátok picsáját! Remélem csődbe mentek.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.07. 20:45:07

Fpocok
Nem nézek TB videókat.

IMYke2.0.0.0
Majd CDKeysről megveszem. Ha fenn lesz .

8-al lejjebb videó a dolog hátteréről, ha érdekel.
Fpocok
grebber
Mondjuk valahol elveszítettem az éterben egy bundle bevételét sehol sem találom ahova felírtam őket, szóval kicsit jobb a helyzet de én 0-ra akartam kihozni <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.07. 20:30:40

Tinman
Az 3.2 dolcsis átlag nem éppen foscsi indigálás címékert... és még csak 30 perc alatt se tudod őket kivégezni :-D