Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
The VR is, a játékok mellett, sok más érdekes kontentet is tolnak, rettentő közvetlenek és folyamatosan fejlődnek, újítanak + VR Tech.

Tizedét nem tudom megnézni amit készítenek, hisz inkább csinálok mást, de amikor hetente felnézek és megnézek pár érdekes vidit abból árad a minőség és hogy azért csinálják mert élvezik.

Gergő jó arc + a utazós csatornája még jobb.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.12. 10:13:26

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Voltan
Az angolja nem szar, halálosan idegesítő. Az, hogy nagy az arca, azt meg nem fizikailag értettem, hanem hogy el van szállva magától, te 😄

Felőlem Quasimodo is lehetne, nem érdekel, ki hogy néz ki, én sem vagyok egy hímestojás 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Nekem annyi bőven elég, hogy nagyon is intelligens, nem bazmegeli végig a videót és rohadtul összeszedettek a kritikái. Innentől meg, hogy nem szép, meg nem jó a hangja, meg szar az angolja, az hót mellékes. MESSZE kiemelkedik a mezőnyből.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igen a filmes szekcióra gondoltam, a gamer oldala teljesen felejtős számomra.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Nem, nem az.
Halálosan idegesít. Értelmes srác, kétségtelen. De a borzalmasan erőltetett bugyborékoló amerikai angoljától falra mászom, valamint igencsak nagyon nagy az arca, ami sajnos átjön a videókon.

Az pedig, hogy már-már tényleg jó lenne, de a fentiek időről időre tönkreteszik az egészet csak még jobban dühít.
OK, főleg a filmes dolgaiba néztem bele, a játék review-okat nem nagyon néztem.

Ugyanakkor meg kell mondanom, hogy sok jó gondolata van és tényleg értékes tartalmat oszt meg, lehet mondani. Szóval kár.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.04.12. 10:10:59

Dzsini
Ühüm, 2,5 millió xp-t jó esetben kb. négy-ötezresével (most rákerestem, hogy mennyi, mert emlékszem hol farmoltam a legtöbbet) 😊
Én ugyanúgy nem voltam normális ebben a témában, ahogy a lenti figura, de ez egy ilyen móka, ahogy írtam, nem sajnálom. Ő streamelte a dolgot, közben valószínűleg beszélgetett, elfoglalta magát, és a háttérben ment a pofozkodás.

Ez egy "szent őrület", szerintem mindannyian voltunk hasonló helyzetben, pont ezért nem hiszem, hogy illik megszólni a másikat azért, mert ő a maga módján választja meg az idő->szórakozás konverterét.

(nem neked, mindenkinek írtam a spoiler témát)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.12. 10:08:01

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Igen de inkább filmekben, a gameday irodát kevésbé érzem összeszedettnek, mondjuk eleve elég más műfaj.

Tinman
Szirmai nagyon jó.

Tinman
Oké, de az az első lemez. Ott azért van sok lehetőség grindelni, de a tutorialban kb. csak nullazéró ellenfelek jönnek.

Nem tudom miért nekem írod ezt a spoiler dolgot, soha nem szoktam tag nélkül spoilerkedni...

Voltan
Itthon nincsenek jó youtube-osok. Én legalábbis még eggyel sem találkoztam eddig.
Kint azért akadnak, AngryJoe nem rossz, TotalBiscuit az über, de jó még ZeroPunctuation is, meg még páran.

De tény, hogy az itthoniak, akiket eddig láttam vagy érdektelenek voltak, vagy iszonyatosan idegesítőek.

Dzsini
Én konkrétan több, mint egy évet töltöttem csak az FFVII-el 😊 egy percét nem sajnálom.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Köszi.
Nekem a PC-n elérhető ÖSSZES FF kimaradt még.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Tegnap láttam az egyik pályaudvaron a TheVR-t... a hideg kiráz ha meghallom a srác hangját 😊 Biztos jó fejek, de ők is ezt az ordibálós stílust képviselik.

Dzsini
Én is felhúztam 99-re a teljes partit még az első lemezen, a mittudoménhányadik végigjátszásra. Meg felhúztam az összes materiát masterre. Mert csak 😊
(ne spoilerezzünk el semmit, mert van, akinek még előtte a játék, minden élményével)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.12. 09:42:52

Rapid81
Egyetlen embertől nézek review-kat, az TotalBiscuit. A többi virnyákoló, idióta mai hülyegyerek a világból ki tudna kergetni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
<#nevetes1>

Tinman
FF VII kizárólag első fő helyszínén 500 órát grindelt a srác, hogy kimaxolja ott helyben még az első boss előtt Cloud-ot és Barret-et

Annyira, de annyira értelmetlen dolog ez, hogy egyszerűen felfogni nem tudom... konkrétan ez a tanuló pálya, a tutorial. -.-

Fpocok
Én NEM SZERETEM a platinum games játékokat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Atisz
"Let's play videók nem végigjátszások."

Lehet, hogy nem a legmegfelelőbb let's play videókat nézed. Magára valamit is adó, ezzel foglalkozó játékos bizony végigjátssza és fel is tölti az adott címet, az elejétől a végéig (intro + karaktergenerálás, stb. beleértve), mint pl. Kikoskia a Neverwinter Nights 169 részét (igaz, ezek csak ~20 perces epizódok). Ha ilyesmiket nézel, garantálom, hogy semmiről nem maradsz le, sőt (pláne ha még az alternatív befejezések is ott vannak)... tényleg "csak" maga a játékélmény.

Felejtsd el. Én is fel tudom kapni a vizet, ha valaki szidja pl. a Baldur's Gate-et, de ha rendes érveket fel tud hozni, ami alátámasztja az általa elmondottakat (akár let's play videók alapján is), akkor elfogadom.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Minden olyan stílusjegyet magán hordoz, ami miatt ellenszenves számomra, de annyian dicsérik, hogy biztosan egy nagyon jó kis hack & slash játék. A kezdő ár pedig tényleg kifejezetten pozitív.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

kigyi
Az első is lef...om a bokám volt ahogy kinézett, ha ebbe még tartalom is kerül esetleg meghallgatják a rajoingókat és egy single-t is belepakolnak legalább 6-7 óra játékidővel akkor tuti cucc lehet még belőle.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Fpocok
STAR WARS BATTLEFRONT 2 előzetes Már akit még érdekel a franchise...

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.12. 08:10:04

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Nagyon meg lennék lepve, ha bármilyen csalást használt volna hozzá.

/nem kattintok, mer' hátha spoiler

Meg is kérdezném tőle, de most éppen kapja be a nyergesvontatómat. Adtam neki ajándékba egy játékot. Be is aktiválta jó pár napja.

Reakció: -

Nyilván nem azt várom, hogy orálisan szeretgessen, de egy "kösz haver" az úgy alap lenne nem? Vagy én látom rosszul? Ez az új módi?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.11. 21:57:01

genndy
Na, hát ez kb. az, amit a játékban látni lehet 😊 De van mögötte összerakható sztori is, hidd el (az időrendről és az ok-okozatokról). Figyelni kell az apró dolgokra alaposan, az igaz (a feliratok is ilyenek).
Achik se bonyolultak egyébként, nagyjából mindig arra is el kell kolbászolni, amerre egyébként nem mennél. Az achik kisképei is segíthetnek hogy melyik pályarészen nézelődj jobban. Sőt utólag is meg lehet őket szerezni, mert gyakran ment a játék, és vissza lehet térni, nem veszik el ha valami megvan.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.04.11. 21:58:02

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
[url=http://steamcommunity.com/app/304430/guides/?browsefilter=trend&requiredtags[]=Walkthroughs&requiredtags[]=english#scrollTop=0]Összes acsi 12 perc alatt. 😊[/url]

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Nemtom ismerős mit szívott, de kb. mikor kijött a bundli rávetette magát, 4.5 óra és achimaxolva jött ki a végén. Soha nem csal. Soha.

Rapid81
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy gyerek kolbászol az erdőben, majd beszökik egy kísérleti telep szerűségre, ahol elmeirányítással "vezérelt" embereket klónoznak(?), majd a nagy kotnyeleskedésben végül maga a srác is kísérleti patkányként végzi.

Tinman:
Acsit egyet találtam meg. Vagyis egy olyan berendezést, amiért acsi jár. Meg még1et, de azt nem sikerült lekapcsolnom. Lehetett volna össze-vissza mászkálni akár 6 órát is, de végigjátszás videó nélkül kb esélytelen az acsikat összeszedni.

genndy:
Vannak benne feliratok?!

Röviden annyi, hogy ugyan a Limbo utódaként emlegetik, köze nincs hozzá. Szépnek szép, de a történet nem olyan letisztult, mint a Limbo esetében. A Limbo sikerét nem sikerült megismételni.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.04.11. 21:48:35

genndy
Nyomd újra végig elölről. Sok dolog világosabb lesz, főleg ha a feliratokra is figyelsz (úgyse sok van).

Tinman
Még nem indítottam el, de egyik öreg róka TEK-es + gamersznob haverom (csak a minőséget veszi, de azt zömmel full áron), 4.5 óra alatt tolta le, achimaxolva, egy ültő helyében. Ez úgy nekem elég jó belépő.

Totti5
Rakd össze amit láttál és írd le, hátha más is azt élte át vagy valami teljesen mást...

Rapid81
INSIDE végigtolva. 3 órámba tellett. Értékelésem röviden:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi a pitával játszottam az imént?!

Scooter
A lap alján meg ingyen van a Galactic Civilizations I: Ultimate Edition.
genndy

IMYke2.0.0.0
Na, lassan kezdi elérni az ingerküszöbömet 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Need for Speed (2015) - 2690 Ft
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.11. 19:49:17

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Még csak a famer progi pörgethette, de hamarabb sorra kerül, mint gondoltam volna :-)

Totti5
Platinum játékoknak a 60 a jó, csak a fejlesztők képtelenek hozni a fix 60at, mert hiába van a kezükben a piac egyik ha nem a legjobb h&s mechanikája, technológiában mindig is gyengék voltak. A nem stabil 60 ebben az esetben jobb mint ha csak 30 lenne, mertg habár vannak droppok, amikor 60 akkor nagyon jó és nagyon kell.

Nyilván nem egy nagy kunszt h 2009es prevgen Bayonetta egy mai középkategóiás PCn atom 60.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.11. 19:20:44

zorrobomber
A Kingdom-al játszol? Nekem hiányzik az interaktivitás, igazán adhattak volna egy nyamvadt íjat legalább a király kezébe... amúgy a hangulata nagyon eltalált, de azért nem mondanám hogy vasmarokkal rángat visszafele...

Tinman
<#dumcsi><#wow2>

Olyan röccenések voltak 60 frém mellett X360-on, hogy csak na... PS3-on meg egy putri volt. X360-on zömmel 50-60 frém között elvolt, de volt amikor keményen benyalt alá. Tudom, hogy nem vagy frém fetisiszta, de hidd el a fix 30 is jobb, az össze-vissza ingadozósnál.

Tinman
Elég ám ilyenkor ennyi: "Teljesen hiteltelen amit mondasz, hiszen saját bevallásod szerint sem játszottál a játékkal."

IMYke2.0.0.0
"Constant 60 fps with max graphics at 1080p with GTX 960, no fullscren bug like NieR:Automata, but cutscenes locked at 30 fps. Also good mouse and keyboard controls."

<#vigyor3>

IMYke2.0.0.0
Tudom, én vagyok a Mázlista, de első naptól semmi bajom nem volt a NieR-rel.
A felbontás bug meg mindenkit érintett ... az tehát "fícsőr" volt 😊

Amióta van a FAR (Fix Automata Resolution) - v 0.5.2 - 4/11/17 még csak a felbontással sincs semmi bajom.

Tinman
Teljes őrület... komolyan, csak nézek, mint a vett malac ^^

IMYke2.0.0.0
Látom. <#wow1>

IMYke2.0.0.0
Baaaaaassszus.
Ez az év számomra anyagi csőd lesz. Nem kérdés.

IMYke2.0.0.0
Ez nyilván még csak munkafázis - majd kap csinosítást, és sok-sok bloom- és más effektet.
A glorious 60 rajongók meg csak egy kézzel fognak játszani <#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.11. 18:47:46

Ja és úgy tűnik, h a Nier Automatával ellentétben, nagyszerű portot kaptunk.
Rapid81
Francba... Lehet az időjárás... <#idiota>

Bocs, Atisz!

Abban igaza van Tinnek, hogy ezt kicsit szerintem is túltoltad. Nem kell ennyire harapni azért szerintem sem. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.