Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
FreddyD-t viszont imádtam és talán elsőnek kezdtem nézni (még mielőtt felkapottá vált volna), mert nagyon élvezetesen mutatott be számos olyan szemetet, amihez nekem is volt (bal)szerencsém.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A kommentárod folyamatos és hasznos információkkal teli, nekem magával a játékkal van gondom (nem köt le) ezért nem néztem meg többet.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A sport példa tökéletes. Az elmúlt pár évben szó szerint több ezer kört tettem meg a 400m-es körpályát. (Ott konkrétan olyan 5000 körül járhatok.)
Na de annak pont nem az volt a lényege, hogy ezzel bekerüljek akárhová, hanem az egészségesebb életmód kialakítása volt a fő cél, meg persze állóképesség javítása, téli kehék elkerülése, etc. Be is jött. Ennek a monoton tevékenységnek szinte csak pozitív hozadéka volt... még példaképpé is sikerült válnom ott 1-2 ember szemében, ami meg mocsok jó érzés.
Viszont a srác eredménye értékelhetetlen. Nem fejlődött. Nem volt haszna. Még az egészségének is inkább csak ártott vele, mint használt. Hát ja, nyomott volna inkább fekvőket :-)
Ha álintelligens fazonokat akarok hallgatni akkor csak bemegyek dolgozni...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez egyrészt vitán felül teljesítmény, és még saját maga is fejlődik közben, testileg, szellemileg.
De az ilyesminek tényleg semmi értelme nincs, ezzel nem bizonyítasz semmit, nem érsz el semmit, még csak tisztelet sem, ez csak nettó időpocsékolás és marhaság. A kedvencem az volt, mikor említette, hogy nagyon szereti a mana pontjait növelni valami potionnal, mert azt csak olyan 8-10 óránként kell, és az milyen ritka, meg mennyire más. LOL.
Engem pont ennek ellenkezője zavar! Túl kevés az infó és állandóan ugyan az! Ezt nehezen viselem mert értelmetlen... pontosan annyira, mint elolvasni a Háború és béke 1. és 2. oldalát. Majd újra. És újra. És megint és megint és megint. Rekordot is dönthetsz ezzel gondolom, csak totálisan elmebetegség.
De. Egy wt-t megnézni számomra akkor esik jól, ha már letoltam az adott játékot. Olyankor mások, néha profibb játékosok mutathatnak olyan trükköket, amikre nem gondoltál és ez segíthet tágítani a látóköröd.
Filmes kritikákkal is így vagyok. Addig ignore on, amíg nem láttam, de ha már megnéztem szívesen olvasok, megnézek egy jó kritikát a témában.
Az, hogy végignézzek úgy egy végigjátszást, hogy nem is toltam a játékot, az nekem sem fér bele... DE! Azt elfogadom, hogy aki nem akar adott platformot, vagy nem akarja az adott játékot, vagy nem a stílusa, de xy cím azért picit érdekli az végignéz ez ilyet. Megvan ennek szerintem a maga helye, de a tény, hogy ezt is lehet eszetlen mód művelni és gaming élmény nélkül lesni azt, hogy másnak milyen sikerei vannak...
Információ overload van kéremszépen, és ilyenkor a szervezet tiltakozó üzemmódba vált, ami olyan szempontból normális, hogy megőrülne az ember agya ha mindet befogadná. Ezért fogadsz be inkább olyat amit még nem láttál. Nem védem a jelenséget, csak próbálom megfejteni...
De, hogy nagyobb nézettséget érnék el vele, mint normális tartalommal az k. élet. Pont ez a baj a világgal. A normális "fóóóós", a deviáns, megbotránkoztató az jóóóóóóó.
"hogy jó a monotónia tűrésük"
Ebben benne is van minden! Valamit amit tűrni kell! Tehát hibás/káros/negatív/nem jó, hiszen el kell viselni.
Hol a subscribe gomb??? <#nevetes1>#nevetes1>
Cookie clicker szindróma társítva egy kis kitartással 😊 De írhatnánk azt is hogy jó a monotónia tűrésük.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.12. 15:12:29
Én meg akkor végigjátszom úgy, hogy lefordított serpenyőkbe teszek mikrokapcsolókat, majd a péniszemmel csapkodom. Pont ez a szint lenne. Qrva sok ember, qrva sok felesleges ráérő idővel.
Semmi gond nincs azzal, ha valaki szórakozásból végigjátszik egy játékot és jól érzi magát közben. Szerinted mennyire érezheti jól magát az, aki 500 óra alatt milliószor veri le holt u.a. a nulla kihívást jelentő katonát, vagy banánnal kínlódja végig a DaS 3-at. Miért nem ül bele egy machete-ba és úgy tolja? Az is éppen ennyire lenne fájdalmasan értelmetlen.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.04.12. 14:24:33
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Mondanám még az Angry VIdeo Game Nerd-öt, de ő is már egy más kategória, hiszen nem foglalkozik kurrens játékokkal, vagy csak nagyon ritkán. Ettől függetlenül ő az egyik all time fav nálam. Sajnos ő is egyre kevesebbet posztol.
Aki nalam a nr.1 az az ACG (Angry Centaur Gaming)aki tenyleg egy nagyon profi foszer es nagyon reszletesen szokott elemezni minden jatekot.
Altalaban hallgatok ra, kiveve most az uj Mass Effect eseteben.(meg is bantam hogy nem tettem 😄)
Nalunk Szirmai roppant szorakoztato es intelligens, foleg az utazos es filmes csatornaja.A gameday iroda nagyon lapos es unalmas de azt nem is o csinalja ugy tudom.Teny hogy neha ripacs de valoszinuleg erre szukseg is van a figyelem fenntartasahoz.
A VR-bol csak par adast lattam de a folyamatos karomkodas es alpari stiluson kivul egyaltalan nem talalok benne semmi tartalmat.A gameplay videoik nagyon feluletesek.
Utoljára szerkesztette: dartonite, 2017.04.12. 13:57:52
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.12. 13:31:42
Bögre csatorna
Persze rengeteget kell fejlődnünk, de elég sokféle videót csinálunk, lehet, hogy valamelyik idegesítő lesz, de a másik típus bejön. Gyülölködni lehet, de a konstruktívabb kritikának jobban örülnénk.
<#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.12. 12:25:44
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.04.12. 12:23:00
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A történetről meg annyit, hogy most olvasgatok utána, mert magamtól hülye vagyok hozzá, de eddig 6-7 teljesen különböző magyarázatot találtam és akkor még ott van az alternatív befejezés is... <#idiota>#idiota>
Annak idején az a nő, aki az Oscar gálákat közvetítette itthon - pár éve halt meg, most ha agyonütnek sem jut eszembe a neve - ő is ugyanezt csinálta, iszonyúan idegesített nála is. Mintha a palatáblát csikorgatnák százasszöggel, nem tehetek róla, ez van.
És nem várom el senkitől a tökéletes Oxford Englisht, nem vagyok sznob e téren, bármily hihetetlen 😊 Valamiért ez nagyon kiakaszt, és érdekes módon csak az erőltetett amcsi akcentussal. Iszonyú szövegidegenül hat.
De tényleg hagyjuk, mert ez már nagyon off, rég nem játékokról van szó 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.04.12. 10:38:22
Nála ez mocsok erőltetetten jön ki, és engem nagyon idegesít, ez már ilyen szakmai dili, nem tehetek róla, ennyi.
Mint írtam, amúgy valóban értelmes ember, és jó hallgatni a mondandóját, talán inkább le kéne írnia 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.04.12. 10:30:38
szerk.: hozzáteszem, fordított esetben én meg annak vagyok a híve, hogy my name is, és akkkor szépen magyarul elmondom a nevemet (a rendes, nem angol sorrendben!), meg nem Áj liv in bjudöpeszt, hanem annak igenis Budapest a neve. Az nem hangzik rosszul?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.12. 10:25:35
Akkor az angolról még egyszer - a problémám az, hogy magyar szövegkörnyezetbe nem kellene az egy-egy kóbor angol kifejezést - még rosszabb, nevet - bugyborékoló amerikaisággal beleszőni, mert nevetséges, és nagyon idegen.
Ha full angol szövegkörnyezetben beszél, akkor persze OK, onnantól már ízlés dolga. Mondanék példákat, de írásban nem jönne át. Erről le kéne szoknia nagyon.
A helyzet az, hogy 125 napon át én is toltam az FF-et, persze nem a tutorialt. Szóval, időben ez annyira nem is sok.
A te esetedben JÓVAL hamarabb mehetett az első CD-s grind, ettől függetlenül elég unalmas menet lehetett, mert engem már első végigvitelkor kifárasztott a játék végére a random encounter. Amikor ott voltál egy 4x4-es kis szobában, átmentél az egyik sarkába jött a harc, de azért a matériák miatt másik sarkot is megnézted, ott is harc... mennél ki, váltana a képernyő: harc. Gyűlöltem.
Egyébként az amit a srác művelt az mind az FF, mind pedig a gaming megcsúfolás. 0% szórakozás, 100% agyatlan, lélekölő, totálisan értelmetlen munka.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.12. 10:17:27
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.12. 10:14:35
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.12. 10:13:42