Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi! :-) Arra is sor kerül hamarosan :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Igaz is, mikor várhatjuk a DS3 videókat? Én is szívesen nézegettem a korábbi dolgaidat 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Atisz
Nem ismerem, de majd belenézek. Nálam az is fontos szempont, hogy az adott arc milyen játékokkal játszik, tehát az AVGN pl. azért maradt ki, mert akkor is tré játékokhoz nyúlt, amikor éppen nem valami sz*rt akart bemutatni.

FreddyD-t viszont imádtam és talán elsőnek kezdtem nézni (még mielőtt felkapottá vált volna), mert nagyon élvezetesen mutatott be számos olyan szemetet, amihez nekem is volt (bal)szerencsém.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Abs. jogos. Mindig fáradt vagyok, rendkívül keveset alszom, de van rá mentségem: Lyme-kór. Ezt még a futás előtt szedtem össze, de a futás segít kicsit legyűrni...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Én belenéztem korábban és ha elfogadsz egy kritikát, akkor megjegyezném, hogy a hangod egy kissé unottnak tűnik. Ezt persze nem elegáns felhozni, hiszen 2-3 videó megnézése után nyilvánvaló, hogy egyáltalán nem unottan csinálod, pont ellenkezőleg, csak éppen a hangod ilyen, ami egy adottság és azon nem (nagyon) lehet csiszolni.
A kommentárod folyamatos és hasznos információkkal teli, nekem magával a játékkal van gondom (nem köt le) ezért nem néztem meg többet.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Rendi tőled, köszi... de az én wt-m pl. egy jelentéktelen kis szarsemmi még a magyar YT tengerében is. Pl. előbb kezdtem el a DaS 2 (alap) végigvitelét idehaza feltöltögetni, mint kb. bárki más és mégis az én kezdő videómat jó ha 1k ember látta, aki később kezdte azét meg 42k. Ez azért elég jó visszajelzés a nép részéről, hogy mennyire jó amit csinálok és mennyire jó másé, ergo az enyém sajna nem jó. De nekem ezzel szerencsére semmi gondom nincs, mert a megfelelési kényszer az rohadt szar dolog. Nekem ilyenem nincs, sőt kötelezettségem sincs nézősereg irányába és ez jó érzés :-)

zorrobomber
Én akárhányszor belenéztem egy adásukba egyből káromkodás volt... ennyit én tuti nem káromkodok játék közben. De mint ahogy Voltannal is megbeszéltük, leginkább az a probléma hogy nem szimpik, és ezen valószínűleg nem sok minden tud változtatni.

Tinman
Teljesen egyetérünk.

A sport példa tökéletes. Az elmúlt pár évben szó szerint több ezer kört tettem meg a 400m-es körpályát. (Ott konkrétan olyan 5000 körül járhatok.)
Na de annak pont nem az volt a lényege, hogy ezzel bekerüljek akárhová, hanem az egészségesebb életmód kialakítása volt a fő cél, meg persze állóképesség javítása, téli kehék elkerülése, etc. Be is jött. Ennek a monoton tevékenységnek szinte csak pozitív hozadéka volt... még példaképpé is sikerült válnom ott 1-2 ember szemében, ami meg mocsok jó érzés.

Viszont a srác eredménye értékelhetetlen. Nem fejlődött. Nem volt haszna. Még az egészségének is inkább csak ártott vele, mint használt. Hát ja, nyomott volna inkább fekvőket :-)

Newsflash még én is nézem őket....Akkor ordibálnak és káromkodnak amikor egy átlag gémer is (én is szoktam ha szívat a játék). Nagyon nézőközeliek a srácok én azért is kedvelem őket...A másik akit szoktam nézni paplovag....Egy korosztály vagyunk és bírom a stílusát is...mondjuk néha túltolja a dologkat, de bírom a stílusát.

Ha álintelligens fazonokat akarok hallgatni akkor csak bemegyek dolgozni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Across all Eras már egész jónak hangzik. Reméljük lesz benne tartalom bőven és akkor nem lesz itt gond.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jelen.

ACG-t én is kedvelem.

wantonly
A te videóid kivételek voltak, szívesen néztem bele a Dark Souls végigjátszásodba miután én is kipörgettem, mert szívből csináltad, mert tanulni akartam belőle, de nem utalt "live stream" közben senki a bankszámládra közben, ahogy megy ez mostanában. Nálad is azokat a részeket kerestem amik érdekeltek, hogy te hogyan oldottad meg, de mialatt néztem gyakran hamar kedvet kaptam a játékhoz és neki is álltam. A kritikákat vagy trailereket én is szívesen nézem. De hogy azzal töltsem minden estémet, hogy egy 20-50-X órás végigjátszást végignézzek a YT-on... Mennyi értelmes dolgot csinálhattam volna ez idő alatt. <#zavart1>
Voltan
Pontosan. Számtalan módon törhetsz leg-leg-leg irányba, de ezeknek azért jórészt értelme is van. MIttudomén, valaki úgy dönt, hogy megcsinál 5000 fekvőtámaszt. Vagy valaki megtanulja a világ összes nemzetének himnuszát. Mert csak. Vagy mert fel akar vágni vele, mindegy.
Ez egyrészt vitán felül teljesítmény, és még saját maga is fejlődik közben, testileg, szellemileg.

De az ilyesminek tényleg semmi értelme nincs, ezzel nem bizonyítasz semmit, nem érsz el semmit, még csak tisztelet sem, ez csak nettó időpocsékolás és marhaság. A kedvencem az volt, mikor említette, hogy nagyon szereti a mana pontjait növelni valami potionnal, mert azt csak olyan 8-10 óránként kell, és az milyen ritka, meg mennyire más. LOL.

zorrobomber
Lényegében ugyanazt mondjuk, máshogy. Mert ha látod a Háború és Béke első két oldalát ezerszer sokszorosítva, utána felüdülés lesz az Izaura is... vagy akármi. A lényeg hogy valami más legyen.

Tinman
Csak ájroni volt, a smiley egy része meg is volt, csak a szája maradt le.

Engem pont ennek ellenkezője zavar! Túl kevés az infó és állandóan ugyan az! Ezt nehezen viselem mert értelmetlen... pontosan annyira, mint elolvasni a Háború és béke 1. és 2. oldalát. Majd újra. És újra. És megint és megint és megint. Rekordot is dönthetsz ezzel gondolom, csak totálisan elmebetegség.

Tinman
Majdnem teljesen osztom a véleményed.

De. Egy wt-t megnézni számomra akkor esik jól, ha már letoltam az adott játékot. Olyankor mások, néha profibb játékosok mutathatnak olyan trükköket, amikre nem gondoltál és ez segíthet tágítani a látóköröd.

Filmes kritikákkal is így vagyok. Addig ignore on, amíg nem láttam, de ha már megnéztem szívesen olvasok, megnézek egy jó kritikát a témában.

Az, hogy végignézzek úgy egy végigjátszást, hogy nem is toltam a játékot, az nekem sem fér bele... DE! Azt elfogadom, hogy aki nem akar adott platformot, vagy nem akarja az adott játékot, vagy nem a stílusa, de xy cím azért picit érdekli az végignéz ez ilyet. Megvan ennek szerintem a maga helye, de a tény, hogy ezt is lehet eszetlen mód művelni és gaming élmény nélkül lesni azt, hogy másnak milyen sikerei vannak...

zorrobomber
Szerencsére úgy vélem hogy fordítva működik a dolog: vagyok annyira biztos a szexualitásomban, hogy nyugodtan vethetek pillantást bármilyen bránerre, nem fogok rábukni 😊

Információ overload van kéremszépen, és ilyenkor a szervezet tiltakozó üzemmódba vált, ami olyan szempontból normális, hogy megőrülne az ember agya ha mindet befogadná. Ezért fogadsz be inkább olyat amit még nem láttál. Nem védem a jelenséget, csak próbálom megfejteni...

wantonly
Nem neked címzem, csak a témához szólnék hozzá. Lehet egyedül leszek itt a véleménnyemmel, de én rühellem az összes YT géming és egyéb videóst, ez az egész műfaj szerintem a játékos társadalom elbutítása, a lustaság kimaxolása, ahol még játszanod sem kell csak bámulni vacsora közben... Nézni egy játékbemutatót és egy rövid gameplay-t, hogy eldöntsd tetszik-e vagy sem, az teljesen rendben van, de ez nálam kiveri a biztosítékot. A kiabáló, visító magyaroktól kezdve az istenként tisztelt külföldi videósokon át, akik kivétel nélkül mind eladták magukat. Amikor ezek az emberek nem szórakozásból, hanem munkaként csinálják, milliókat keresnek vele és bevallottan megjátszák magukat, akkor mennyire kapok hiteles képet egy játékról vagy bármiről tőlük? Talán a Totalbiscuit volt az aki múltkor beszólt a G2A biznisz miatt twitteren az Ubisoftnak, hogy blokkolni fogja a játékaikat, erre a vállalat egyből összecsinálta magát és közleményt adott ki. Ma YT videósok mondják meg mi a jó és mit szabad és mit nem? Akkor se néznék végig egy konzolos végigjátszást, ha soha nem lesz konzolom, ez olyan mintha valaki ellopná tőlem az élményt. Vagy mondjam Linust, akit szintén mindenki istenít, aki kilóra eladta magát az AMD-nek és szemrebbenés nélkül tolja marketinget. Elnézést, ha valakinek a lelkébe gázoltam, de nekem nagyon nem tetszik ez az irány.
Tinman
Az úgy nekem új infó azért, hogy vonzanak ezek a kukis dolgok :-

De, hogy nagyobb nézettséget érnék el vele, mint normális tartalommal az k. élet. Pont ez a baj a világgal. A normális "fóóóós", a deviáns, megbotránkoztató az jóóóóóóó.

"hogy jó a monotónia tűrésük"

Ebben benne is van minden! Valamit amit tűrni kell! Tehát hibás/káros/negatív/nem jó, hiszen el kell viselni.

zorrobomber
"Én meg akkor végigjátszom úgy, hogy lefordított serpenyőkbe teszek mikrokapcsolókat, majd a péniszemmel csapkodom."

Hol a subscribe gomb??? <#nevetes1>

Cookie clicker szindróma társítva egy kis kitartással 😊 De írhatnánk azt is hogy jó a monotónia tűrésük.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.12. 15:12:29

Tinman
Ez egy semmi. Egy fing.

Én meg akkor végigjátszom úgy, hogy lefordított serpenyőkbe teszek mikrokapcsolókat, majd a péniszemmel csapkodom. Pont ez a szint lenne. Qrva sok ember, qrva sok felesleges ráérő idővel.

Semmi gond nincs azzal, ha valaki szórakozásból végigjátszik egy játékot és jól érzi magát közben. Szerinted mennyire érezheti jól magát az, aki 500 óra alatt milliószor veri le holt u.a. a nulla kihívást jelentő katonát, vagy banánnal kínlódja végig a DaS 3-at. Miért nem ül bele egy machete-ba és úgy tolja? Az is éppen ennyire lenne fájdalmasan értelmetlen.

Fpocok
Ne viccelj már.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Jim Sterling?
Rapid81
De az csupán az utolsó díszletet mutatja, a partot. Én azt olvastam, hogy az egész helyról van egy makett, de akkor hülyeséget írtak. A part meg ugyebár azt jelentheti, hogy nem is szabadultunk ki és még mindig bent vagyunk. Mondjuk furcsa is volt, hogy a játék szinte egészében lefelé haladtunk, aztán hirtelen kiértünk a szabadba.

Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.04.12. 14:24:33

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

mooo
Voltan
Igen, egyetértek.
Mondanám még az Angry VIdeo Game Nerd-öt, de ő is már egy más kategória, hiszen nem foglalkozik kurrens játékokkal, vagy csak nagyon ritkán. Ettől függetlenül ő az egyik all time fav nálam. Sajnos ő is egyre kevesebbet posztol.

dartonite
Angry Joe mar nem a regi, es egyre kevesebb a game review a csatornajan.TB meg mindig remek, es szeretem hallgatni ahogy mesel viszont o mar eleg szerteagazo temakat erint.
Aki nalam a nr.1 az az ACG (Angry Centaur Gaming)aki tenyleg egy nagyon profi foszer es nagyon reszletesen szokott elemezni minden jatekot.
Altalaban hallgatok ra, kiveve most az uj Mass Effect eseteben.(meg is bantam hogy nem tettem 😄)

Nalunk Szirmai roppant szorakoztato es intelligens, foleg az utazos es filmes csatornaja.A gameday iroda nagyon lapos es unalmas de azt nem is o csinalja ugy tudom.Teny hogy neha ripacs de valoszinuleg erre szukseg is van a figyelem fenntartasahoz.
A VR-bol csak par adast lattam de a folyamatos karomkodas es alpari stiluson kivul egyaltalan nem talalok benne semmi tartalmat.A gameplay videoik nagyon feluletesek.

Utoljára szerkesztette: dartonite, 2017.04.12. 13:57:52
Shep
Azért ránézek majd hátha ..., bár annyira már nem vonzanak az ilyen H&S ezer kombós cuccok.,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De Steve-et én nem ismerem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Controllel kell ide, ez nem is kérdés. 1-2 helyen van annyira nehéz, hogy bill-el szerintem erősen felejtős.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.12. 13:31:42

Csak Steve-vel.
Fpocok
<#nemtudom>

Shep
Billel lehet normálisan irányítani?

De, mi 😄 Ide lőjetek, de szégyentelen önreklám:

Bögre csatorna

Persze rengeteget kell fejlődnünk, de elég sokféle videót csinálunk, lehet, hogy valamelyik idegesítő lesz, de a másik típus bejön. Gyülölködni lehet, de a konstruktívabb kritikának jobban örülnénk.
Voltan
Egy nagy dioráma van ott, mielőtt a tartályba belemennél a végén. Aztán már blobként is elmész mellette. Egy marha nagy szoba, nehéz eltéveszteni 😊

Fpocok
A nagyobb német streamereknek sugárzási adót kell fizetnie!
<#mf1>
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.12. 12:25:44

Rapid81
Én az utolsóval értek egyet. Legalábbis nagyjából. 😊

Ha valaki tudja, hogy hol van a város makettje a laborban, az mondja már meg, plíz. Én nem találom, pedig azt írják, hogy van.

Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.04.12. 12:23:00

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Rakás olyan hely van, ahová nemhogy nem mennél, de az sem látszik, hogy van arra valami. Most videó alapján összeszedtem az összes acsit, de némelyik még videó alapján sem volt egyszerű...

A történetről meg annyit, hogy most olvasgatok utána, mert magamtól hülye vagyok hozzá, de eddig 6-7 teljesen különböző magyarázatot találtam és akkor még ott van az alternatív befejezés is... <#idiota>

Voltan
Igen, ez ennyi 😊

Annak idején az a nő, aki az Oscar gálákat közvetítette itthon - pár éve halt meg, most ha agyonütnek sem jut eszembe a neve - ő is ugyanezt csinálta, iszonyúan idegesített nála is. Mintha a palatáblát csikorgatnák százasszöggel, nem tehetek róla, ez van.

És nem várom el senkitől a tökéletes Oxford Englisht, nem vagyok sznob e téren, bármily hihetetlen 😊 Valamiért ez nagyon kiakaszt, és érdekes módon csak az erőltetett amcsi akcentussal. Iszonyú szövegidegenül hat.

De tényleg hagyjuk, mert ez már nagyon off, rég nem játékokról van szó 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.04.12. 10:38:22

zorrobomber
Értem honnan jössz, de ez eléggé nagymagyar hozzáállás. Vagy annak nem örülnél, ha a turista nem Bjudapesztet mondana, hanem venné a fáradságot és kiejtené rendesen? Mindegy ezen ne vesszünk össze, neked nem tetszik és ennyi.

Voltan
Nem. Az nem. A Bjudapeszt az fasság. Pont ugyanakkora, mint az amit Szirmai csinál.

Nála ez mocsok erőltetetten jön ki, és engem nagyon idegesít, ez már ilyen szakmai dili, nem tehetek róla, ennyi.

Mint írtam, amúgy valóban értelmes ember, és jó hallgatni a mondandóját, talán inkább le kéne írnia 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.04.12. 10:30:38

zorrobomber
Nem értem hogy miért csak full angol környezetben ízlés dolga 😊 Legalábbis sose hallottam arról, hogy magyar szövegben magyarul kell kiejteni az angol szavakat... semmi erőltetettség nincs benne, egyszerűen figyel a kiejtésre. Persze hogy furcsa, mert sajnos Magyarországon még mindig az van meg a legtöbb emberben hogy a 7up az Zup... lehet fújolni rá, mert kisebbségben van, csak hülyeség. Szvsz.

szerk.: hozzáteszem, fordított esetben én meg annak vagyok a híve, hogy my name is, és akkkor szépen magyarul elmondom a nevemet (a rendes, nem angol sorrendben!), meg nem Áj liv in bjudöpeszt, hanem annak igenis Budapest a neve. Az nem hangzik rosszul?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.12. 10:25:35

Tinman
+1

Voltan
Lenyűgöző! ki hinné, hogy ő is ember.

Akkor az angolról még egyszer - a problémám az, hogy magyar szövegkörnyezetbe nem kellene az egy-egy kóbor angol kifejezést - még rosszabb, nevet - bugyborékoló amerikaisággal beleszőni, mert nevetséges, és nagyon idegen.
Ha full angol szövegkörnyezetben beszél, akkor persze OK, onnantól már ízlés dolga. Mondanék példákat, de írásban nem jönne át. Erről le kéne szoknia nagyon.

Tinman
Fura... én nem érzem, hogy nagyon el lenne szállva magától. Soha nem szaroz konkurenciát, vagy nem bánt kommentelőket és ahhoz képest, hogy mit elért ezzel még szerénynek is mondanám.

Tinman
A lenti figura 500 óra alatt megvolt, ez csak 125 nap, ha napi 4 óra gaminggel számoljuk. Amúgy az 500 óra csak ~21 nap, persze az akkor full time :-D

A helyzet az, hogy 125 napon át én is toltam az FF-et, persze nem a tutorialt. Szóval, időben ez annyira nem is sok.

A te esetedben JÓVAL hamarabb mehetett az első CD-s grind, ettől függetlenül elég unalmas menet lehetett, mert engem már első végigvitelkor kifárasztott a játék végére a random encounter. Amikor ott voltál egy 4x4-es kis szobában, átmentél az egyik sarkába jött a harc, de azért a matériák miatt másik sarkot is megnézted, ott is harc... mennél ki, váltana a képernyő: harc. Gyűlöltem.

Egyébként az amit a srác művelt az mind az FF, mind pedig a gaming megcsúfolás. 0% szórakozás, 100% agyatlan, lélekölő, totálisan értelmetlen munka.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.12. 10:17:27

zorrobomber
The VR-al nem a kontenttel van a bajom, addig el sem jutok, hanem az ordibálással+káromkodással (ettől még ofkorz lehetnek jó fejek, és a fiataloknak tetszik).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.12. 10:14:35

zorrobomber
Az angol kiejtés az olyan minden embernek amilyen, ez alapján nem ítélnék el senkit, se akkor ha rossz, se akkor ha erőltetett, az arc meg a határozottság velejárója. Nem mondom hogy spanok vagyunk, de hasonló a zenei ízlésünk, és rengetegszer láttam már szórakozni: teljesen normál halandónak tűnt, barátokkal meg mindennel ami az egészséges élet velejárója. Nem szétütve, hanem kultúráltan, jókedvűen szórakozott mindegyik alkalommal.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.12. 10:13:42