Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Tudod, hogy harapok az ilyenekre, amikor valaki teljes meggyőződéssel osztja az észt, aztán közben egy percet sem játszott az adott játékkal... Ráadásul az Infinite nálam dobogós a minden idők legjobb játék(sztorij)ai versenyben.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.04.11. 18:08:24

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Itt már párszor átfutott a dolog a videóról véleményt mondunk témában és nem, azzal nem Te játszol és a sztorit sem érted meg belőle. Ráadásul a Let's play videók nem végigjátszások. Meg még ha éppen végigjátszást nézel is, abból esélytelen teljes képet kapni egy játékról, mivel azok végigrohanások, nem szépen végignyálazós, végigolvasós videók.

A személyeskedés témáról annyit, hogy Te osztod itt az észt olyanról, amiről fogalmad sincs...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Kikapcsolod a kamera mozgásokat és akkor nem lesz ilyen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Egyszerűen nem hiszem el hogy nem képesek rendes hangokat alátenni....

Seth
"DLC-ket le se toltam... majd egyszer. Talán."

Kötelező. Kb Asura's Wrath , DLC-ben az igazi ending kategória.

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Az utolsó mondatod szerintem túlzottan erős lett. Szvsz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
De, jó, hogy továbbolvastam, mert leírtad a véleményem az ügyben: Szerintem is remek a sztori, de a játékmenet uncsi. DLC-ket le se toltam... majd egyszer. Talán.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Anno mikor X360-on letoltam közepesen nehéz, de érdekes és egyedi játéknak éltem meg. Nekem nem a szívem csücske, de megértem azt, akinek meg igen.

Error + Imi borítékolhatóan csípni fogja :-D

Viszont! Ha valaki nekem anno azt mondja, hogy ez lesz legál megoldásban Steam-en, olyan szinten körberöhögöm, hogy a fal adja a másikat. Számomra ez egyszerűen hihetetlen!

Én megvettem 20 euróért a Bayonetta-t, ennyiért röhögve. Közben meg szidom a Platinum Games-t hogy mostanában csak lopják a pénzemet. (előbb a Nier miatt, most meg emiatt 😄)

Még soha nem volt szerencsém ehhez a gammához, remélem jó sokáig szórakozni fogok vele. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Atisz
Let's play video megtekintése, esetleg? 😊

Szerintem más is szokott néha nézni és nem nyom végig minden játékot azonnal.

(a személyeskedős rész /skip, üdvözlöm az óvónénit 😛)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Seth
Nekem is kimaradt a 2. rész, és nincs hiányérzetem 😄 Remek volt az első rész és kár kihagyni, főleg ennyi kezdőárért

Tudom, ezért nem fogom beszerezni soha. Sajnos.

Why so serious?

grebber

Next PC upgrade: 2022

Seth
Arra várhatsz, Nintendonál van minden jog

A játék érdekelne de max akkor ha kihozzák a második részt is. Nem veszek semmit aminek a folytatásához kéne vennem egy másik gépet, hogy játszhassam. 😊

Why so serious?

Fpocok
Na végre. Nem tudtam, mi hiányzik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

És a portolást meg manók oldották meg ingyen? Nyilván ez is pénzbe került...Ne legyünk naívak.

Az árral kapcsolatban igazad van az remek és ennyiért még szerintem én is gondolkodás nélkül megnézem mi olyan jó abban a játékban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha megbocsátasz én is megosztanám a saját véleményem. Szerintem a Bioshock Infinite sztorija eszméletlenül jó, a játékmenete viszont sajnos számomra unalmasabb volt mint az első két részé. Mindezek alapján én is a leggyengébb résznek tartom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Ez a pc-s kiadás nekik egy olyan plussz hogy kb minden eladott db már tömény bevétel... Ilyen áron meg garantáltan többen veszik mint 50-60ért vennék... Sőt ezt az árat akár évekig is tarthatnák neki... (de úgyse fogják és karácsonykor már 10-ért lehet majd beszerezni)

zorrobomber
Vicces az ár a remastered Bulletszar fényében 😊

Fpocok
Látod Imi 😄

Seth
Erősen ajánlott cucc 😄

grebber
Hátha valakit érdekel

Bayonetta - Ma jelenik meg a PC-s verzió
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.11. 16:09:20

Rapid81
Ezt Te írtad:
"az Infinite vitán felül a leggyengébb rész (mondom ezt úgy, hogy nem játszottam)"

Meg ezt is:
"A Bioshock 1 és 2 része zseniális, az Infinite csak nem rossz."

Honnan veszed, ha hozzá sem nyúltál? Az Infinite a játéktörténelem egyik jelentős, kiemelkedő és zseniális darabja. Először szerintem játszd végig, lehetőleg magyarítással, hogy értsd is, aztán gyere vissza és csupán akkor alkoss róla véleményt... Én mind3 részt letoltam. Az 1 elmegy, a 2 unalomba fullad, mert 90%-ig ugyanaz, mint az 1, az Infinite viszont elejétől végéig fenntartja az érdeklődést és olyat csattan a végén, hogy a fal adja a másikat. Szóval asszem látatlanba ne gyere ide generálni a flémet. Bújj vissza az odúdba, kicsi troll és csak akkor gyere vissza, ha lesz némi fogalmad is arról, amiről írsz...

kigyi
Hát ez nagyon rosszul néz ki, ha ilyen lesz kihagyom, már most hányingerem van tőle...

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
"ha valaki kiejti a Bioshock szót, akkor szinte mindenkinek a 60-as évek hangulatát idéző, art-deco vízalatti világ jut az eszébe és nem a színes léggömbök."

Nekem 3 dolog jut eszembe, ami 4:
* Little Sisters
* vízalatti világ
* Elisabeth
* a 3 játékot összefoglaló befejezés.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok

Atisz
Ugye a multimilliomos látogatottságú "Let's play..." kanálisok korszakában azért nem annyira égbekiáltó bűn (talán) így kezdeni egy mondatot, mivel a játékélményen kívül szinte minden tekintetben rálátást kapunk az adott játékra.

A Bioshock 1 és 2 része zseniális, az Infinite csak nem rossz. Persze megint a szubjektivitás vizére evezünk, de maradhatunk annyiban, hogy ha valaki kiejti a Bioshock szót, akkor szinte mindenkinek a 60-as évek hangulatát idéző, art-deco vízalatti világ jut az eszébe és nem a színes léggömbök.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.04.11. 15:02:28

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Játékmenetileg egy teljesen sima FPS, szerencsére azok közül a jobbak között van persze. Ami kiemeli az viszont a remek sztori és a hangulat, kevés FPS-t tudok többször végigjátszani de ezt már háromszor sikerült.

Why so serious?

Atisz
A David Lynch filmeknek bevallottan nincs forgatókönyve (bár ő legalább be meri vallani, nem úgy mint a Jancsó vagy a Coen fivérek), de ettől még persze nem minden filmje rossz automatikusan.

grebber
Az jó volna legalább hullana a férgese<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Mindkét üzenetedre: <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Ácsi. Attól hogy nem értek valamit, attól az nem lesz fos. Infinite sztorija egy valóban nehezebben befogadható, művészi, elgondolkodtató, mocskosul átgondolt megismételhetetlen alkotás. Be merték vállalni és megbukott. Várható volt, nem való mindenkinek. Mint a David Lynch filmek (Infinite sztorifelépítése nagyon sokban hasonlít a Mulholland Dr, c filmére - mármint technikailag). Bárcsak évente legalább 1 ilyen bátor alkotás jelenne meg.

[merlinw.org]

MerlinW
Infinite a trilógia magasan legjobb része és úgy játéktörténelmileg is erősen a legfelső mezőnyt erősíti. Tehát a hozzászólásod véleményem szerint bullshit.

[merlinw.org]

zorrobomber
The remarkable community around a 27-year-old MS-DOS racing game

"Péter Ács, a.k.a. Zak McKracken, is the founder of ZakStunts"

Igen, az a Stunts:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.11. 11:17:26

Rapid81
Arénaharc nélkül 41 órám van benne, összes DLC-vel együtt. Igaz, én első nekifutásra 2x is végigtoltam. 😄

IMYke2.0.0.0
A "felhők" közti arénaharc nélkül is bőven 40 órám volt benne.
Alapvetően én is a "mindent elolvasok-mindent megnézek-mindent kipróbálok" típusú játékos vagyok.

Nem tagadom, volt már rá példa az elmúlt 20+ évben, hogy türelmetlen is voltam (és így nem mindig mindent próbáltam/olvastam el adott játékban), de azért igyekszem hű maradni az elveimhez.

wantonly
Fura, hogy nektek ennyi órátok van benne, pedig a 'mindent megnézek' típus vagyok, szóval nem tudom, hogy végeztem ki ilyen hamar hozzátok képest, bár nekem nem tűnt rövidnek. A Clash in the Clouds nekem kimaradt, csak egyszer kipróbáltam, épp elég harc volt a játékban... Gondolom ti azzal is játszottatok, mert láttam benne néhány nevet innen. 😊

Grebber: normál szinten játszottam és a léghajós részen én is szenvedtem, főleg, hogy egy idő után elfogyott a töltényem és valami csoda kellett hozzá, hogy túléljem, de valahogy sikerült elsőre. De elég alkalommal elhaláloztam a játékban enélkül is...

A sztori nagyon erős, de utána nem árt, ha az ember elgondolkodik és összerakja a mozaikot. A történetben is megléptek egy olyat, hogy nem azt kapjuk ami egy szokványos játék végén lenni szokott.
IMYke2.0.0.0
Multiban? A fiatalok, tuti 😊(

Fpocok
Egy ideje már gondolkodok a SF5ön, de baszki... SF2 óta nem játszottam vele. Bedarálnának, mint a szart 😄

IMYke2.0.0.0
https://www.greenmangaming.com/hot-deals/ - GreenManGaming Easter Sale

mooo
Ha nem játszotta akkor tényleg vitán felül van!!4 <#nemtudom>
<#nevetes1>
IMYke2.0.0.0
"Igen, az Infinite vitán felül a leggyengébb rész (mondom ezt úgy, hogy nem játszottam)"

Whaaaaaaaaaaaat?! <#wilting>

Azt hiszem tudom melyik részéről beszélsz, és az a legeslegvége (lehet, hogy a DLC-k miatt rémlik neked a közepének). Egy kép a pályáról:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
grebber
Finálé?? Nekem az a game közepe táján rémlik. Akkor minél előbb meg kel ejtenem a steam-es végigjátszást
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.10. 15:50:46

Hát az már a finálé, szóval akár lehet is nehéz 😄
grebber
Infinite legokádékabb része az volt amikor ezerhatszáztrilliárdan jöttek és löttek mint állat közbe meg még védeni kellett saját magadon kívül a léghajókat vagy mi a szart.
Aki azt legnehezebb szinten megcsinálta jár egy kib***ottnagy respect. Izire butítva is vért izzadtam pedig letoltam már pár fps-t legnehezebb szinten, de ez mindenen túltett. És sajnos még egyszer hátra van az eredeti verzió végigjátszása is 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.10. 15:37:19

Nekem meg minden aspektusa tetszett, bár én ritkán játszok FPS-sel, úgyhogy nagy elvárásaim nem voltak ilyen téren.
Totti5
Story, környezet, karakterek nagyon jók voltak. Gunplay, gameplay, AI viszont nagyon nem. Képességek nem voltak balanszolva, kényszeres lootolás unalmas volt, fegyvereket sem erőltette. Mentél előre, daráltad a bután helyezkedő bugos AIt. Kár volt érte, mert a művészi oldala nagyon erős volt.

Ettől függetlenül nekem örök élmény.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.10. 14:52:46