Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.04.11. 18:08:24
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A személyeskedés témáról annyit, hogy Te osztod itt az észt olyanról, amiről fogalmad sincs...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kötelező. Kb Asura's Wrath , DLC-ben az igazi ending kategória.
PSN ID.: Beegabor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Error + Imi borítékolhatóan csípni fogja :-D
Viszont! Ha valaki nekem anno azt mondja, hogy ez lesz legál megoldásban Steam-en, olyan szinten körberöhögöm, hogy a fal adja a másikat. Számomra ez egyszerűen hihetetlen!
Még soha nem volt szerencsém ehhez a gammához, remélem jó sokáig szórakozni fogok vele. 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szerintem más is szokott néha nézni és nem nyom végig minden játékot azonnal.
(a személyeskedős rész /skip, üdvözlöm az óvónénit 😛)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
PSN ID.: Beegabor
Why so serious?
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
Az árral kapcsolatban igazad van az remek és ennyiért még szerintem én is gondolkodás nélkül megnézem mi olyan jó abban a játékban.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bayonetta - Ma jelenik meg a PC-s verzió
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.11. 16:09:20
"az Infinite vitán felül a leggyengébb rész (mondom ezt úgy, hogy nem játszottam)"
Meg ezt is:
"A Bioshock 1 és 2 része zseniális, az Infinite csak nem rossz."
Honnan veszed, ha hozzá sem nyúltál? Az Infinite a játéktörténelem egyik jelentős, kiemelkedő és zseniális darabja. Először szerintem játszd végig, lehetőleg magyarítással, hogy értsd is, aztán gyere vissza és csupán akkor alkoss róla véleményt... Én mind3 részt letoltam. Az 1 elmegy, a 2 unalomba fullad, mert 90%-ig ugyanaz, mint az 1, az Infinite viszont elejétől végéig fenntartja az érdeklődést és olyat csattan a végén, hogy a fal adja a másikat. Szóval asszem látatlanba ne gyere ide generálni a flémet. Bújj vissza az odúdba, kicsi troll és csak akkor gyere vissza, ha lesz némi fogalmad is arról, amiről írsz...
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Nekem 3 dolog jut eszembe, ami 4:
* Little Sisters
* vízalatti világ
* Elisabeth
* a 3 játékot összefoglaló befejezés.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugye a multimilliomos látogatottságú "Let's play..." kanálisok korszakában azért nem annyira égbekiáltó bűn (talán) így kezdeni egy mondatot, mivel a játékélményen kívül szinte minden tekintetben rálátást kapunk az adott játékra.
A Bioshock 1 és 2 része zseniális, az Infinite csak nem rossz. Persze megint a szubjektivitás vizére evezünk, de maradhatunk annyiban, hogy ha valaki kiejti a Bioshock szót, akkor szinte mindenkinek a 60-as évek hangulatát idéző, art-deco vízalatti világ jut az eszébe és nem a színes léggömbök.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.04.11. 15:02:28
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Why so serious?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"Péter Ács, a.k.a. Zak McKracken, is the founder of ZakStunts"
Igen, az a Stunts:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.11. 11:17:26
Alapvetően én is a "mindent elolvasok-mindent megnézek-mindent kipróbálok" típusú játékos vagyok.
Nem tagadom, volt már rá példa az elmúlt 20+ évben, hogy türelmetlen is voltam (és így nem mindig mindent próbáltam/olvastam el adott játékban), de azért igyekszem hű maradni az elveimhez.
Grebber: normál szinten játszottam és a léghajós részen én is szenvedtem, főleg, hogy egy idő után elfogyott a töltényem és valami csoda kellett hozzá, hogy túléljem, de valahogy sikerült elsőre. De elég alkalommal elhaláloztam a játékban enélkül is...
A sztori nagyon erős, de utána nem árt, ha az ember elgondolkodik és összerakja a mozaikot. A történetben is megléptek egy olyat, hogy nem azt kapjuk ami egy szokványos játék végén lenni szokott.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Whaaaaaaaaaaaat?! <#wilting>#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.10. 15:50:46
Aki azt legnehezebb szinten megcsinálta jár egy kib***ottnagy respect. Izire butítva is vért izzadtam pedig letoltam már pár fps-t legnehezebb szinten, de ez mindenen túltett. És sajnos még egyszer hátra van az eredeti verzió végigjátszása is 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.10. 15:37:19
Ettől függetlenül nekem örök élmény.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.10. 14:52:46