Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a helyzet a szoborral is. Nézd meg mi volt itt a többség véleménye? Rosszul voltak tõle.
Vagyis nem ártott volna más "stílusú" szoborban gondolkodni a kiadónak, mert ez a jó ízléssel megáldott játékosoknak instant skip.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Kíváncsi voltam rá, mert szénné volt hype-olva. A kieget leszarom, lewarezolni se fogom, mert kábé nem érdekel a starcraft.
Þór vígi þessi rúnar
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az elvileg csak 16 000 Ft lesz... Nincs fémdoboz és Lara szobor. A többi ugyanaz.
Starcraft nem az esetem! Az elsõt sem vettem meg. Lewarezoltam és végigtoltam és kábé annyi.
Azért némi matériával meg lehet fogni az embert (lásd koponya a D3-ban), de egy hülye egérpad...pfff...lószar.
Þór vígi þessi rúnar
http://cdgalaxis.hu/PC/20264/starcraft-2-kiegeszito-heart-of-the-swarm-collectors-edition.html
Carlos: Nincs ezzel semmi gond(mármint nekem sem kéne félre ne érts), ez nem egy szobor, hanem egy figura.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A sima változat 39 dollár, a CE pedig 59 dolcsi! Ennyit arról, hogy a kiegészítõk kevesebbe fognak kerülni, mint az alapjáték. A CE így is lesz egy 20-as...
A StarCraft 2: Heart of the Swarm megjelenési dátuma: 2013. március 12.
A Gyûjtõi változat tartalma
EZT A FOST!
OMFG!
Nem vagyok egy nagy tömbradír fan, de egy SZÉP és SZEXI lara szobrot talán énis beszereznék, de ez... Ááááá... Ez...
Ááá...
Sry. Csak most döbbentem.
Þór vígi þessi rúnar
Végülis 3100-200ft volt kb.
Bele nem halok legrosszabb esetben párszázzal olcsóbban továbbadok rajta olyannak aki tudja használni is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A játék teljes mértékben régiózárt, tehát a futtatásnál is van IP check. Az ilyen játék nem csak aktiváláskor igényel vpn-t, hanen futtatáskor, frissítéskor is (ezen némileg egy appid beállítás segít, de a játék akkor sem lesz teljes értékû - ilyenkor nem frissül, nincsenek achik és bizonyos játékmódok nem elérhetõk - ezekhez folyamatos vpn-ezés lenne szükséges).
Véleményem szerint nem éri meg, fõleg mert naponta fog patchelõdni, azaz vpn orrba-szájba, miegymás, sok lesz vele a macera.
Parasite Eve 2, best game EVER!
viszont adott egy elkölthetõ eurót a vásárlásért <#idiota>#idiota>
"Nulla tenaci invia est via"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
(csak linkelem mert magas a kép 😄)
Bár nem mintha türelmetlen lennék, megvár a játék, úgyis dolgozom...Csakhát.
THX YuPlay.
"Figyelem: a kibocsátás a hivatalos szabvány kiadása Call of Duty: Black Ops 2 Oroszországban kerül sor december 3-án. Ha meg szeretné kezdeni a játékot, mielõtt, akkor meg kell vásárolni Limited Edition , ami jön ki november 13, 2012."
Ez kibaszás, életem második Pre-Order játéka, és szopatnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
staem-re jó a kulcs ? 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"To alleviate current server troubles we're temporarily marking the game as Out of Stock - we've not actually run out of keys at the moment, it's just so we can take important measures to resolve the load issues! It shall be made available again soon."