Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ráírhatod egy talicska ganéjra is, hogy Epic Sznob Elite Limited Edition, attól az még szarul néz ki.

Ez a helyzet a szoborral is. Nézd meg mi volt itt a többség véleménye? Rosszul voltak tõle.

Vagyis nem ártott volna más "stílusú" szoborban gondolkodni a kiadónak, mert ez a jó ízléssel megáldott játékosoknak instant skip.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Ubisofttól most kaptam meg a kb. 1 hete lévõ akciójuk alatt begyûjtött Shoot Many Robots kódot. Akinek játszott ezzel, de nem kapott kulcsot az csekkolhatja a mail címét/spam könyvtárát!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

TBTPumpa
Én örülök neki! A Wings of Liberty CE mellett jól fog majd kinézni... Csak furcsa, mert eddig 2 hónappal a megjelenés elõtt szokta a Blizz bejelenteni a tényleges megjelenési dátumot és a CE tartalmát, míg most 4 HÓNAPPAL elõbb - igen kemény negyedév múlva jelenik csak meg a játék... Arra már majdnem tavasz lesz! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

az egérpad valószínûleg steelseries lesz, tehát jó minõségû, továbbá ott van még az artbook is, amihez a blizzard nagyon ért. tényleg nem értem mi a gond, ha minõségi kiadványt keresünk, akkor a blizzard kiadásai az elsõ helyen szerepelnek. kicsit sok lett a topicban a rinya mostanában, már egy jó ideje nem tudnak az emberek örülni semminek, akkor meg miért játszanak?

TBTPumpa
Ez csak egy kiegészítõ! Kiegészítõknél mindig Egérpadot szokott osztogatni a Blizzard. Illetve a Galaxis még hûtõmágnes és poszter kombót is ad hozzá. <#taps> Én is örülnék, ha lenne egy Kerrigan szobor vagy hasonló, de elvileg 15-16000 Ft lesz a CE és ahhoz képest egész korrekt. Mass Effect 3 CE is 14 000 Ft volt és lófasz volt ehhez képest (Witcher 2 alapkiadás nem játszik)...

Carlos
NEM!
Kíváncsi voltam rá, mert szénné volt hype-olva. A kieget leszarom, lewarezolni se fogom, mert kábé nem érdekel a starcraft.

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Jah elhiszem, mindegy most már pénzt nem kapok vissza, beregelem azt a sorsra bízom magam. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
De ha annyira elég jó, hogy végigjátszd, akkor már illene megvenni...

TBTPumpa
Én beérem majd a Survival Edition-nal is!

Az elvileg csak 16 000 Ft lesz... Nincs fémdoboz és Lara szobor. A többi ugyanaz.

Carlos
á-á!!!
Starcraft nem az esetem! Az elsõt sem vettem meg. Lewarezoltam és végigtoltam és kábé annyi.

Azért némi matériával meg lehet fogni az embert (lásd koponya a D3-ban), de egy hülye egérpad...pfff...lószar.

Þór vígi þessi rúnar

nem fogják fel, hogy ez egy play arts figura, úgy látszik még nem láttak ilyet soha.

TBTPumpa

Zomil
3100? Nah annyit megér 😊

Carlos: Nincs ezzel semmi gond(mármint nekem sem kéne félre ne érts), ez nem egy szobor, hanem egy figura.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TBTPumpa
Akárcsak a Diablo 3 CE... Ugyanaz a CE már idõk óta a Blizzard-tól. Úgyis megveszed ezt is Carlos! <#idiota>

az alapjátékkal együtt csak 60€ a battle.net-en

Carlos
gagyi

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
Csak egy a probléma:
A sima változat 39 dollár, a CE pedig 59 dolcsi! Ennyit arról, hogy a kiegészítõk kevesebbe fognak kerülni, mint az alapjáték. A CE így is lesz egy 20-as...

TBTPumpa
HIVATALOS!!!
A StarCraft 2: Heart of the Swarm megjelenési dátuma: 2013. március 12.

A Gyûjtõi változat tartalma

Fpocok
danih írta... gondolom van neki rálátása, utánanézett.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carlos
OMG!
EZT A FOST!
OMFG!
Nem vagyok egy nagy tömbradír fan, de egy SZÉP és SZEXI lara szobrot talán énis beszereznék, de ez... Ááááá... Ez...
Ááá...

Sry. Csak most döbbentem.

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Mondjuk annyi még jó, hogy az oldalon azt írták hogy az aktíváláshoz kell VPN, vagyis csak aktiváláshoz kell az adott országokban tartózkodni, de majd kiderül.

Végülis 3100-200ft volt kb.
Bele nem halok legrosszabb esetben párszázzal olcsóbban továbbadok rajta olyannak aki tudja használni is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
A GMG-n sose adnak Steam-es játékot ingyen.

DarkSector
Lehetséges, majd kiderül. 😊

Shep
Ez egy jel ,hogy nem kellett volna pénzt kiadnod érte 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Black Ops 2 információ:
A játék teljes mértékben régiózárt, tehát a futtatásnál is van IP check. Az ilyen játék nem csak aktiváláskor igényel vpn-t, hanen futtatáskor, frissítéskor is (ezen némileg egy appid beállítás segít, de a játék akkor sem lesz teljes értékû - ilyenkor nem frissül, nincsenek achik és bizonyos játékmódok nem elérhetõk - ezekhez folyamatos vpn-ezés lenne szükséges).
Véleményem szerint nem éri meg, fõleg mert naponta fog patchelõdni, azaz vpn orrba-szájba, miegymás, sok lesz vele a macera.

Szabi
amúgy nem fogadja el a steam, szóval mindegy is 😄

viszont adott egy elkölthetõ eurót a vásárlásért <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

tutituti
dettó!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Rapid81
Az szép. nekem ez kimaradt a mélbõl.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Szabi
nekem ez jött mélben
(csak linkelem mert magas a kép 😄)

DarkSector
legalább értem már hogy miért nem váltott át a Pre-Order felirat, és miért nem kaptam még e-mail-t.

Bár nem mintha türelmetlen lennék, megvár a játék, úgyis dolgozom...Csakhát.

DarkSector
Most olvasom....

THX YuPlay.

"Figyelem: a kibocsátás a hivatalos szabvány kiadása Call of Duty: Black Ops 2 Oroszországban kerül sor december 3-án. Ha meg szeretné kezdeni a játékot, mielõtt, akkor meg kell vásárolni Limited Edition , ami jön ki november 13, 2012."

Ez kibaszás, életem második Pre-Order játéka, és szopatnak.

Rapid81
Mondjuk most nézem, hogy ott van, hogy View Keys, de a letöltõ oldala jön be a játéknak és sehol sincs kulcs.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Nekem nem jött semmilyen kulcs. Ez Capsule kliensben letölthetõ játék.

Kíváncsi vagyok megkapod-e.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Grat, nekem digitális Pre-Order van. 😄

Én is megkaptam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

n000rbi
Mass(z)Ops(z)2 😄😄😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

w77d
nna ez nagyon csúnya XXD

ME 2-vel jobban jártak volna. Sajnálhatják, h nem az volt az elsõ diszken is. <#nevetes1>
Zomil
fail 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Nahát, elfogyott a digitális példány? Többet kellett volna nyomtatni 😄

az nem szobor, hanem egy play arts figura (metal gear, final fantasy rajongóknak ismerõs lehet).

Szabi
én 2perc után becsuktam, majd egy 20perc múlva jött mélben a kulcs 😄

staem-re jó a kulcs ? 😄

Shep
És sikerült.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na már buy now van

Tinman
Csak úgy jelzi... de hamarosan...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Dehogy is!

"To alleviate current server troubles we're temporarily marking the game as Out of Stock - we've not actually run out of keys at the moment, it's just so we can take important measures to resolve the load issues! It shall be made available again soon."

Shep
OUT OF STOCK 😞

grebber
Én bezsákoltam mások azt írják már elfogyott!

Next PC upgrade: 2022

Jani21
Mikor megtudtam, ki lesz a gyártója a szobornak, már elõre féltem, hogy elszúrják úgy, mint az Uncharted Nathan Drake figurát. Félelmem beigazolódott.