Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Nekem 10 perce ezt írja:

Hang on!
We are processing your order...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
90 euróért én se!

Next PC upgrade: 2022

genndy
Az a szobor... <#merges2><#sir>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Hát ez a szobor egy vicc. Ezt sem fogom megvenni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Akartam GMG-rõl szólni, de már megelõzött grebber!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
19K-t még adnék érte ,de elvileg 27K lesz 😞

ollie
Azt hiszem, hogy ezt a kódot még nem adtam oda senkinek:

ClockStone Studios Avencast: Rise of the Mage
0JD6Y-QC5RV-T0N09

Steam-es

grebber
Én se birok bejutni most 😞 Pedig kell a cucc mert jó lesz visszaváltani majd karácsonyi akcióban!

Zomil
köszi, h szoltál, szépen le is halt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Ingyen Earth 2160 a GMG-en!

soo277
Szerintem atom fos lett!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

SpeedXHUN
multiba van valami újdonság? vagy ez is egy modernwarfare,csak új mapokkal?😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Tinman
+1

Shep
i3-nál szerintem bõven jó

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fabio Capello
Azért a 63 fokos proci igencsak a határon van, de még belefér asszem. Küldtem egy privátot, nálam mi volt a szitu.

Shep
Na mester urak futtattam este mem testet nem talált hibát, viszont elindítottam egy IntelBurn testet is maximum stress levelen és a második körnél kidobott egy hibát (proci max hõfoka 63 fok volt) akkor ez azt jelentené ,hogy a proci hibázik vagyis cseréljem vissza?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Hátha ha te élvezed a multit akkor örülök neki 😊
(és ezt mindenféle rosszindulat nélkül mondom)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fabio Capello
Nekiestem a Sine Morának, eddig bejön 😊

Fpocok
😄DD

Parasite Eve 2, best game EVER!

robotnyk
átlag 400 óra az elõzõ 3 multijában, szerintem nekem is megérte
Zomil
Activision-nak biztos 😄

robotnyk
most telepítem. de amúgy biztos.
davidka003
Megérte?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

robotnyk
hi.

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Világos, az a nagy rendezvény bizony a Golden Joystick. És tényleg jól emlékeztem:
"Ahogy minden évben, most is kiosztották a Golden Joystick Awardsot, mely a játékipar talán legrangosabb elismerése. A mezõny 2011-ben igen erõs volt, noha tény, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrimmel valahogy senki sem tudott versenyre kelni."
Na én ezt remélem hogy jövõre megnyeri a Fallout 4, és lesz Ultimate Game of the Year (ez a teljes titulus). <#vigyor5>

DarkSector
Ja bocs én most arra céloztam ami E3-on vagy melyik nagy rendezvényen szokott lenni...már nem emlékszem, nem ara értem hogy a gamestar meghirdeti hogy szavazzanak az olvasók, hanem azt ami a legnagyobb/elismertebb.

Persze én is mondhatnám hogy csinálok egy kérdõívet és pár szavazásból csinálok egy év játékát, de az nem olyan jelentõs. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Nem így van, hiszen minden nagyobb/híresebb magazinnak, weboldalnak, webáruháznak megvan a saját GOTY díja (ha megnézed a belinkelt oldalt, ott 4 GOTY van-különbözõ szervezetektõl, és ezen kívül még más díjak is).
Én úgy tudom, hogy talán a Golden Joystické a legelismertebb, arra mondják hogy "A" Game of the Year (a Fallout 3 amúgy ezt is megnyerte), de ha nem jól tudom, akkor majd valaki kijavít.

DarkSector
😛

Már az fura hogy 3 darab nagyértékû friss játékot...nincsenek csodák...😄

wantonly
Semmit, egy BAN-t. 😄

Újaknál jellemzõ, hogy nem ismerik a steamgifts mûködését és azt hiszik úgy kapják meg a játékot, ha indítanak egy sorsolást vagy nem tudom. Vagy egyszerûen csak ennyire sötét a lelki világuk hogy mások szopatásában lelik örömüket. De látod, még erre is jelentkeznek, amikor nyilvánvaló fake és nem is kevesen. Na, ez az amit én nem értek. Pedig még VAC ban is van a tag steam profilján. 😊
DarkSector
Hogy hogy melyik év játéka? 😄
Hát egy évben csak 1 év játéka lehet. 😄

genndy
A Fallout 3 biztosan. Wiki
Nyilván függ attól is, éppen melyik "Év Játéka" díjat nézzük.
Csak az a nagy kérdés, lesz-e egyáltalán... mert hír nincs nagyon róla... <#pardon1>

DarkSector
Már milliomos lennék ha ezekért a hírekért 1 ft-ot kapnék...
Méghogy álleejtés lesz. Jah persze.

"Hatalmas meglepetést okoz majd a Rainbow Six: Patriots

A Ubisoft igazgatója megmondta a tutit és kis túlzással azt hangoztatta, hogy áll-leejtõ lesz a Rainbow Six: Patriots következõ megnyilvánulása.
Szinte alig hallhattunk a Rainbow Six: Patriots háza tájékéról az utóbbi idõben, még júniusban is csak annyi volt biztos, hogy a játék továbbra is fejlesztés alatt áll és jó kezekben van.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán és a rajongók egyre inkább kíváncsiak, hogy hová tûnt a Ubisoft népszerû Rainbow Six szériájának következõ szerelemgyereke, hiszen a hallgatás egy projekt körül a legkevesebb esetben jelent jót. A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillermot bár szûkszavúan, de eloszlatta a Rainbow Six: Patriots jövõjét beárnyékoló felhõket és szerényen kijelentette, hogy mikor legközelebb látjuk mozgásban a produktumot, gigászi meglepetésben lesz részünk. Guillermot úr szavai szerint nem csupán a játékostársadalom, de a teljes játékipar az állát fogja keresgélni a Földön, mikor újra megpillantják a Ubisoft PC-re, PS3-ra és X360-ra érkezõ, 2013-as taktikai lövöldéjét.
Szintén újdonsággal szolgálhat a nagyvezér azon megnyilvánulása is, miszerint jó esély van arra, hogy a Rainbow Six: Patriots következõ generációs konzolokra is megjelenjen. Pezsgõt bontunk?"

A meglepetés max az lesz hogy egy durva gépigény lesz. Vagy hogy PC-re késik egy fél évet.

DarkSector
Kíváncsi vagyok ennek mi az értelme?
Mit nyer ezzel az aki benyom ilyen fake szarokat? Nem értem... FACEPALM

DarkSector
Ja értem.

Total War: Rome 2

DarkSector
Az volt már év játéka régebben?

DarkSector
Azmi?

genndy
Fallout 4 - ha megjelenik <#pias>

Nálam szerintem a Rome 2 tuti érmes helyezésben lesz! Arany vagy ezüst.

DarkSector
Nálam nem. Igen.

jövõre én 3 játékot várok aminek bazinagy esélye van:

Alan Wake 2, RDR2 , BG&E 2

Na ez jó kérdés! Mi lesz jövõre az év játéka szerintetek? Vajon viszi majd a pálmát a GTA 5? Vajon kijön pc-re?

Szerintetek?

DarkSector
Én onnan tudom hogy nem év játéka lesz, hanem az egyetlen játék ami olyanyira megtetszett hogy nincs olyan gameplay mozzanat vagy hirmorzsa ami ne tetszene.
Maga az elképzelés hogy részben nyílt világ, hogy hasonlít a játékmenet a Uncharted-re, hogy miképpen fest a környezet, ahogy kinéz és mozog a fõhõs, hogy milyen a játék stílusa (elég darkos). Nekem ez elég.
Régóta nálam úgy megy hogy 1-2 gameplaybõl látom hogy az a játék engem le fog-re kötni vagy nem.

Végigtolom-e vagy nem.

Nem lesz év játéka, hiszen az év játéka nem igazán multiplatform lesz, de ha már nincs normális rE vagy sH, vagy nem jön RDR2 vagy AW2....akkor a következõ a sorban messze a legjobban a Tomb Raider.

zorrobomber
Már az év játéka topikban se értettem, honnan lehet tudni ELÕRE egy játékról hogy az márpedig tuti nem lesz csalódás/év játéka lesz, stb. Még egy sorozatnál, mint pl. Fifa, AssCreed még csak-csak megértem az elõrendelést, de egy régi cím teljes rebootolásánál én azért picit aggódnék. Persze van fent neten gameplay, de azért az mégsem ugyanaz mintha te tolnád, csak egy pici szeletét látod az egésznek. Meg mintha rémlene olyan pletyka is hogy nagyon rövid lesz a játék, ami oké, csak találgatás, de azért ott bujkál a kisördög.

Én is erõsen gondolkodom rajta, de inkább dobozos verzión.
DarkSector
ezt sem fogod, énis meg fogom venni szinte az egyetlen játék amit újonnan fogok venni de majd késõbb mert megcsúsztam kicsit anyagilag. 😄

Rapid81
Konzultáltam Ratgab-bal. Igencsak lecsapok rá a közeljövõben. Ez lenne a 2. elõrendelésem. Az elsõ és egyben Steam-es pályafutásom kezdete a Portal 2 volt. Azt nem bántam meg, az tuti. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Az is jó lehetett 😊