Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a fordításról annyit, hogy megvettem 360-ra a freedom edition-t, de képtelen vagyok vele játszani, mert egyszerûen undorító az egész, ráadásul kikerülhetetlen a sok menüpontnak és feladatnak hála, a multiról nem is beszélve. úgyhogy most én is megveszem a pc-s deluxe edition-t és több magyarított játékot biztos nem veszek.

Tinman
Imi majd felfényesít szvsz, hogy sok esetben nem kap a fordító egyetlen példányt sem a játékból és blind-ra fordít! Ultra rövid határidõt viszont kap :-/

Kérdés: A felirat nem kikapcsolható amúgy? Ha igen, akkor tényleg nem annyira gáz, ha nem és folyamatosan olvasnod kell a hülyeségeket, az elég kellemetlen.

"Egy ilyen munkát én nem díjazok 12 000 Ft-al"

Ne díjazd! Nem kell pre-order, sõt Day 1 sem megvenned. Vedd akkor, ha szerinted megéri az árát.

Én is nagyon szeretem az AC sorozatot, pedig az 1. rész nagy csalódás volt, de nem vagyok hajlandó érte indulóban ilyen sokat kiadni. Ennyiért elég frankó CE kiadásokat lehet venni, ha már az ember minden áron költeni akar.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Domus megvolt már? Na az egy vért hú..ozós boss! De én végül 20 elhalás után csak kinyírtam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fabio Capello
Gyerekek, ez a Sine Mora fantasztikus, nagyon élvezem, habár helyenként kib*szott nehéz. A magyar szövegek zseniálisak, nagy kár, hogy mindemellett angol feliratozás van 😞 😄

szerintem jobban telne el az a pár óra ha LSD hatása alatt magadnak találnál ki érdekességeket, annyira nem okosak azok az 'írók' akik játékiparban dolgoznak
a Witcher írója (nem a játéké) is épp a napokban szólta le a witcher játékokat 😊

Engem ez zavar! Én nem adok ki szar munkát a kezeim közül és ezt
elvárom mástól is. Szar munkának számít az is, ha valaki a játékban nem ellenõrizte végig hogy az egyes szituációkban helytálló-e a fordítás.

Én a Playon helyében egy ilyen fordításhoz nem adnám a nevem. Csak kérlek az a baj, hogy nekik van bõr az arcukon ezt szemrebbenés nélkül megtenni. Ergó leszarják a játékost, leszarják a minõséget, õk csak a pénzt szeretnék bekaszírozni az angolul nem tudóktól. Gusztustlan és undorító dolognak tartom az ilyen hozzáállást és nem vagyok hajlandó pénzzel támogatni. Így tiltakozok az ilyen megoldások ellen. A pénzemmel szavazok, illetve most nem szavazok.

Érdekes módon Witcher 2-ben képesek voltak egy normális fordítást letenni az asztalra, de fura. Nem kell minden szart benyelni, csak mert a Playon-ról beszélünk. Egy ilyen munkát én nem díjazok 12 000 Ft-tal, jah és ráadásul még rám is erõltetik a fordításukat, ugyanis az angol feliratot módszeresen törlik a lemezrõl, mert bántja a szemüket (nem ezért, de nem is tudom megmagyarázni mi az értelme a dolognak).

Ac ügyileg meg vagyok akkora fan, hogy bármilyen pontatlanság rendkívüli módon sérti a lelki világomat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Nyilván a Sata kábel volt a hibás. ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
1000bõl 1, ugye? 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Valóban egyre hülyébbek a mai fiatalok. Hány éves vagy te? 12? Amit írsz, meg ahogy írsz (mondat eleji nagybetû és mondatvégi írásjelek hiánya, stb) eléggé erre utal.

Egy igazán jó történetnek az a lényege, hogy beleéld magad és jól érezd magad közben, ahogy haladsz elõre és deríted ki/derülnek ki az újabb és újabb részletek. Egy multi játékban levered az ellenfeled vagy nem. Abban nincs semmi érdekes.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Na kicseréltem a sata kábelt, super pi 32M teszt lefutott, intel burn teszt lefutott, COD-oztam vagy 1 órát és eddig semmi hiba. Remélem nem is lesz!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
"megváltozik a tested viselkedése"

Jogos! Régen MoH:AA multiban, kezdeteben mindig a tökömet szoktam vakarni a bal kezemmel, de az elsõ meccs kezdetén mindig kivettem onnan és fanszõrös kézzel a WASD-re tenyereltem. Good old times. /sóhajt

Meg eszembe juttattad ezt a számot:

"Zöld teát iszol? Buzi-e vagy?
Angolul tanulsz? Buzi-e vagy?
Kefíret eszel? Buzi-e vagy?"
Sztorit keresel a játékokba? Buzi-e vagy?

Zomil
de hiányzott már a trollkodásod... 😄

sztem meg igenis van érdekes történetü játék is, pedig imádok olvasni és mindig is multi párti leszek 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Nekem még akkor rögtön. Tolom is a The Da Vinci Disappearance DLC-t, mert ugyi virágbolti mentést megette és már végig volt játszva. 😊

ha történet érdekel akkor könyveket olvasok, nem ratyi játékokkal baszakodok, amiben 3 oldalnyi szöveg van 5-20 óra játékmenettel felhígítva

egyetlen esetben tudnám elképzelni hogy jó valamennyire, ha nõ vagy ratyi lennék és sírnék a 'megható' zenés jeleneteken, más emberre nem tud igazán hatni
a multiplayer kihívása viszont meghozza az adrenalint, az elsõ meccs alatt megváltozik a tested viselkedése, és nincs visszaút
most mégis mit csináljak a géppel, valaki már úgyis megverte elõttem, ott van youtubeon lerajzolva hogy hogyan, most minek legyek kétszázadik abban? multiplayerben egy adott cél van mindig és mindig újra, sosincs vége
csak ha elbuksz 😄

genndy
+1

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wantonly
Valakinek megjött már az ubisoft-os AC: Brotherhood kód? Lassan már 3 napja "processing serial number".
:S
Tinman
Õszintén sajnálom, hogy elszaródott a fordítás, de ahogy Totti is írta, igazából ez ennek nagy gond, aki nem tud egy szót sem angolul, olyan meg jó kevés lehet. A beleélést szvsz segítheti a "hazai" pálya elõnye és tényleg ott van az angol beszéd.

Azért nem semmi, hogy a semmilyen nyelvû FELIRATTAL NEM rendelkezõ Assassin's Creed-tõl eljutottunk oda, hogy magyar felirat is van :-D

Rapid81
Nézegetem a Steam híreket, aztán látom, hogy Star Trek Online hétközi akció. No, rányomok. Hát nem F2P, basszus! Abból a legkönnyebb akciózni. XD

Most meglepõdtem! Srác azt mondta AC Revelations-t vesz belõle! Gondoltam lehet átver, aztán eltrédeli! Hát tényleg megvette! Már ott is van az játékai között! Na ritkán csalódok pozitívan, de most ez egy ilyen eset!

Kupon-t el is vitték!

Zomil
A jo történeteket én is nagyon szeretem, de a közepesek már nem tudnak lekötni, jobban szeretek igazi élö játékosok ellen küzdeni 😊
De persze senki sem egyforma, engem mindig is a multiplayer vonzott jobban.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Egyetértek... ISMÉT! :-D

Rapid81
Ismerem. Benne vagyok. 😊 A P2 javításába kicsit bele is kotnyeleskedtem. 😄

Rapid81
Ha nem toltad végig a történetet és mint itt valaki (<#wave>) elnyomod az átvezetõ videókat (igen bakker, ez a cutscene magyarul), akkor nem nagyon van mirõl beszélnünk. Ugyanis nem arról szól, amit írtál, már ha még az SC2-rõl van szó.

Zomil
Mondjuk ajánlom Portal 2-t magyarul végigtolni, mert már ki lett javitva a sok marhaság(ami természetesen még véletlenül se a megbizott cégnek, hanem fanoknak köszönhetö), sztem elég jo minöségü forditás. De ez is egy példája, h a Valve-nek milyen isteni 5letei vannak. Csináltak egy rendszert, ahova felrakják a játékaik string-jét, és aki jelentkezik forditonak az már mehet is forditani amit akar, majd a végén egy moderátor elfogadja. Igy általában egy forditást, legalább 2-3 ember lát. Dota2-höz jelenleg igy készül a forditás, megkapjuk a string-eket és forditjuk öket. Igy pénzt se kell költeniük külsö forditokra és a forditás minösége se lesz semmivel se roszabb. 😊

az a történet hogy valaki le akar gyõzni
és vagy jobb vagy, vagy elbuksz 😄

ingyenes minden, csak valami legenda volt a fizetõs rész (egyelõre, bobby elõl lehet eltitkolták hogy kijött a játék)
custom részt átdolgozták az Arcade bevezetésével, nem tökéletes de jobb már

Rapid81
RTS-t multiban csak lanpartin játszok. Pl sokat szoktunk Supreme Commanderezni vagy Starcraftozni, de neten sosem játszom velük.

Pár olyan játék van, ami csak netes, de az FPS, ott meg 8. Killing Floor, Ghost Recon Online, stb...

Engem egy játéknak a története tud megfogni. Ha az nincs, akkor nálam erõsen bukta. Szeretem a jó és jól elõadott történeteket, amibe bele tudom élni magam.

Zomil
Hát pedig nagyon sokan a játékok nagy részét föleg multi miatt játszák 😊

Ráadásul egy RTS-ben ahol 1v1 van és veled egyszintü játékos ellen kell harcolni ott nem mind1, h totál idegen? 😄

Rapid81
Gyárilag magyarul kijött játékot sosem játszok magyarul. Portal 2-t elõször magyarul raktam föl, aztán még az elején a szobából ki sem jutottam, ki is léptem belõle és ment az átállítás. NFS százötvenhatodik részének volt gyári magyar nyelve, amiben akkora marhaságok voltak, hogy megfájdult tõle a fejem. Hírhedtség, meg hasonló baromságok.

Egyetlen játék volt, aminek a magyar nyelve és hangja(!) akkorát ütött, mint azóta sem semmi. Crysis Warhead.

Zomil
tudtommal a custom mapok használata multiban macerás(ha azota változott volna a helyzet akkor elnézést, ráadásul ugy tudtam néhány mapért még pénzt is kérnek)

Lan meg azért a valamit magára ado esport játékokban van.

Amugy multi hogy lesz? ketté lesz osztva a community?

Rapid81
Én meg nem vennék olyan játékot, ami csak multi. Fõleg, hogy a meglévõ játékaim 10%-ának játszom a multiját, mert sosincs kivel, a nagy része meg idegenekkel sz@r. Én ha játszani akarok, akkor kikapcsolódni akarok, nem mástól függeni vagy más hülyesége miatt szenvedni. Ha nekem éjfélkor van kedvem játszani, akkor elég nehéz olyan embert találni, akinek éppen akkor van kedve. Egy RTS-t ismeretlennel játszani meg hulladék.

Nézz be az AC3 topikba és nézd meg miket ír Hozhun! Mikor a mellékküldetéseket nem érted a félrefordítás miatt az eléggé gáz!

Egyébként playon követte el ha jól emlékszem a Vajákot is, amivel nem lopták be magukat a szívembe.

Értsd.: Azzal nincs baj, hogy magyar! Azzal van baj, hogy gamebreaking hibákkal van tele, igénytelen munka és rontja a színvonalat, ami nem kicsit baj!

Zomil
Az a baj, h a nagy cégek felbérelnek ilyen-olyan fordito csapatokat ahol, pl. akinek ellenöriznie kéne a dolgot nem is tud az adott nyelven(lásd Portal 2, ott is az egyik illetékes nem is tudott magyarul, igy naná, h a játék felében tegezve voltál aztán magázva, meg volt benne egy csomo marhaság).

grebber
Zavvi -10%: 2685-1803-4160

Next PC upgrade: 2022

nem zavar, de nincs értelme a gép ellen játszani egy multiplayer játékot, ráadásul úgy hogy nem is gyakorlás mert más egységek vannak benne és lassított hogy a nyommerek összeklikkeljék magukat 😄

inkább megnézném youtubeon a videokat minthogy 10 ezret adjak érte és még baszakodjak is vele órákat, ha más nem érint belõle

Totti5
Ha lenne benne angol akkor is magyaron hagynám. Miért? mert habár messze nem olyan igényes mint az MS féle fordítások ( Halo Wars, Geow2-3, Fable 2-3 ), azért messze nem olyan rossz. Fel van fújva a dolog. Persze vannak benne hibák, sõt ezek hamar szembeötlõek lesznek, de ezek csak hibák, vagyis olyan félrefordítások hogy a fordító nem látta mi megy a képernyõn és szótári alakban írta le ami rossz, és igen van amikor kicsit más az értelme is, de könyörgöm, ott az angol hang érteni lehet mindent. Aki 100%ban a feliratra támaszkodik, annak olyan mindegy nem? ha egyszer nem érti az angolt... aki meg érti az tudja, de ha 1-2 félrefordítás miatt félrevezet a játék, akkor arra hamar rá lehet jönni nem kell hozzá doktorátus.

Szóval én örülök hogy magyar, és mivel nem vagyok perfekt angol, sokat segít a story apró részleteiben és a párbeszédekben ( amikkel eddig nem volt semmi gond ) de annak a bagázsnak akik készítették az életbe nem adnék ekkora magbízást, mert trehányak. Ha nagyon fordítani akarnak akkor csinálják középszar játékokkal, hiszen PCre minden le van fordítva a farm szimulátortól kezdve...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Az ne zavarjon, hogy a Single player-nek története van... Az egyik legjobb az RTS-ek között.

Rapid81
"lan manapság semmiben nincs"

Borderlands 2

Minden pálya ingyenes, a blizzard dota/allstars is free2play lesz

lan manapság semmiben nincs, õk sem fogják magukat fejbelõni vele, sajnos a 'resume from replay' dolog késett 2 évet, de így nem lesz több gond

multiplayer szempontból még két teljesen új játékot kapunk, így 10 éven át tud az is játszani vele, aki nem totál hardcore kocka mint a maradék BW játékosok

ha meg single playert akarsz akkor kurvára rossz játékról olvastok feleslegesen híreket, csak viccbõl van benne, hogy lehessen egy mutatós trailert összevágni az amcsi tv reklámba 😄

ezt benyomják a megasztár szünetébe és +1 millió eladva, de azóta már ki is vették a single player gombot a fõmenübõl patchben :] egy darab szar a single player, minden pályán az épp bevezetett új egységbõl kifosod a 200/200at és amove

Tinman
Durván fáj, hogy pont a Playon-ra mondasz ilyet.

Egyébként aki nem tud angolul, szerintem az így nem kicsit boldog, még a hibák ellenére is.

Persze, persze ki nem tud ma már angolul valamilyen szinten... ok, de érted, mégis csak magyar földön húzzuk az igát.

By the way Deluxe kiadás vásárlásának okán szert tettem egy 50 %-os kuponra, mely AC címek vásárlására jogosít (Revelation-ig bezárólag)! Mivel november 20-ig érvényes, ezért BÁRKI viheti ingyen! Jelentkezés PÜ-ben.

Tinman
Nem, nem DLC-zik, helyette EPIZÓDOZIK.

Nem igaz, hogy nem látod és azt hiszed Expansiont veszel.

Megfelelõ ár? Egy EP 2-ért? 5k lenne.

Hát emberek tõlem idén nem láttok dobozos Assassin's Creed 3 Join or Die kiadást. Köszönhetõen a játék magyarul jelenik meg, aminek úgy néz ki installkor nem lehet változtatni a nyelvét. Ráadásul a konzolos kollégák nagyon panaszkodnak, hogy ordas nagy félrefordítások vannak benne, amik befolyásolják sajnos a küldetések elvégzését.

Úgyhogy Playon dugja fel magának a szarát. Majd ha nem szarolnak és skótoskodnak a fordítással és minõségi fordítást kapunk, akkor majd támogatom õket. De addig én egy szar fordításra, mely szétbuherálja a játékélményt nem adom a pénzbeli szavazatom

Steam jól járt, mert õ kapta az AC 3-ra szánt keretet. Ugye van aki a vásárlóért van és nem pedig csak a pénz beporszívózását tartja szem elõtt...

Zomil
cserébe nem mindegyik custom pálya ingyenes, nincs lan, egy teljes játék felbontva 3 részre, hádde jo fej a blizzard 😄

TBTPumpa
Starcraft 2 GOTY GOLD ALL DLC - WTF???
Milyen kár, hogy a Blizzard nem DLC-zik, hanem még mindig a jó öreg Expanziós cuccokat adják kiegészítõ címén. Megfelelõ tartalommal és megfelelõ áron. Nem pedig vicc tartalmat horror áron=DLC.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
GMG szokott szórakozni.

nem tudok vásárolni, a rendelés végén mindig kidob egy sikertelen tranzakcióval...

Rapid81
Green Man Gaming-en -35% kupon Borderlands 2-re, Chivalry-ra vagy XCOM Enemy Unknown-ra:

GMG35-5BRU6-ZDRX7

Tinman
Bevárom ebbõl a szánalomtengerbõl a 2020-ra megjelenõ Starcraft 2 GOTY GOLD ALL DLC pakkot és akkor majd méltóztatok egyben végigjátszani. Mer' ez így továbbra is pálpusztai szagú.