Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
> és lenne a másik amiben ott a multi

És lenne a másik, amiben ottvan mindkettő*. fixd.

*Nekem 😊

Adversus solem ne loquitor

Fpocok
Állítólag nem lesz hozzá season pass. Na erre kiváncsi leszek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Támogatnám a forradalmárt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Elkezdhetné ezt a vonalat (kettébontva jelennének mega játékok lenne egy single only amiben nyomokban sincs multiplayer shithole és lenne a másik amiben ott a multi) egyébként valami nagy cég ,de minden játékával é hátha lenne követője.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy nincs Single Player Only Edition belőle... akkor meg is venném. Franc akar sokkal több GB-ot leszippantani a kelleténél...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Pedig a BF1 toronymagasan a legjobb single BF eddig igaz megint rohadt rövid lett ,de ehhez már hozzászoktunk.

IMYke2.0.0.0
"hiszti alatt egymás szidasat értettem"

De jó, hogy én meg nem erre gondoltam...

Ok, látom pont az nem ment át neked h az volt a célom h véletlen se legyen sertodes ... mind1, engedjük el 😉
(Majd Tinman eldönti és elküld a csába privátban ha megbantottam 😊 )

Marhaoff: hiszti alatt egymás szidasat értettem ami sztem akkor sem engedhető meg ha 10 éve irogat ide vki. (Pont annak örülök h úgy vettem észre h mindenki jobban tiszteli a masikat)
FEARka
Ideje lenne már egy jó Star Wars single játéknak... Remélhetőleg nem egy BF1 szintű single player része lesz.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

grebber
Első résznek is ilyen trailereket löttek azt mi lett belőle...Majd megvárom mit mutat a singleplayer és ha jó, majd akkor 4 euroért letolom <#eljen>

jarlaxxe
Ez kell nekem.

IMYke2.0.0.0
Jáááj....

Fpocok

IMYke2.0.0.0
"tud itt hisztizni pár ember"

Szépen, lassan az a pár ember 10 éve ír ide... egymás közt meg is tehetik, hogy hisztiznek... egymásnak.

Mobilrol írok így nincsenek rendes smilie-k így h elkerüljem az esetleges félreértéseket írtam csak ennyit. (Mert tapasztalataim alapján tud itt hisztizni pár ember. 😄 )
IMYke2.0.0.0
"erre akkor is csak annyit h "Meeeeeeh" 😊"

Erről a mehezésról mindig egy beszédhibás kecske* ugrik be. S ez senkire nézvést nem hízelgő dolog.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.15. 19:55:23

Nem olvastam a fórumot kb két hete ill ízlések ês pofonok de erre akkor is csak annyit h "Meeeeeeh" 😊

Amúgy nem húztam be látatlanban a G2A-s deal-t hátha kapok Planar Conq-et én is szal ha van aki akit nem érdekli én szívesen elcserelem vele. (Vannak értékes xxl-es rózsaszín poloim vagy Devenyi Tibi bacsis relikviaim)
A Dio2 2000-ben jött ;D (nem tom mi volt 8 eve)

MerlinW
Uplay-en semmi sem jött hozzá, úgyhogy ez csak Steam-es bohóckodás.

[merlinw.org]

Sirch
Bekerült pár új nyelv, csak a steamen elcsesztek valamit, ezért az angol verzió lekapta a kínai lokalizációt, aztán utána ismét az angolt.

grebber
Jaja és azóta se tudja senki ,hogy mi is volt ez. Sokan a remastered upgrade-et sejtették ,de nem az.

Scooter
Mi az isten van tényleg az Assassin's Creed II-vel? Valamelyik nap 3GB-ot töltött le, ma meg 3.2GB-ot újból! <#wilting>
3Error
Bloodrayne 2 a mai napig üt.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

kigyi
Áááá én meg erre vártam már egy jó ideje, hogy legyen valami 😄 Na nem baj végül is meg van.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Az már rég. Én tesztelem hónapok óta. Csak nem mindenki kapja egyszerre a kulcsot.
Nem a játék korával van baj szerintem. Egy jó hack and slash játék 8 év után is jó.
kigyi
Elindult a Gwent closed beta, ha valaki jelentkezett lehet tesztelni! 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Shep
Addig nem biztos, hogy eljutok, annyira nem jön be 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Majd mondd ezt miután a játék felén túl vagy :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

3Error
Reméljük. <#hehe>

@Rapid, just like me. <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Rapid81
És én nemrég majdnem megvettem sokszor ennyiért, mert már régóta kívánságlistás volt DLC-vel együtt. 😊 Kártyapénzből be is húztam.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
A Bayonetta teljesen jól irányítható bill+egér kombinációval, a játék viszont háááát, nem egy nagy eresztés már ennyi évvel az eredeti megjelenést követően. Viszont legalább full maxon is jól fut 😊 60fps is megvan stabilan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jarlaxxe
Ez csak trailer nem gameplay vagyis lehet, hogy nem ez lesz a játékban.

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy nem kéne vele foglalkoznom --- alapvetően nem is szoktam ---, de ha ez lesz a végleges megjelenési formája a grafikának, a világ és a karakter(ek) ábrázolásának, akkor engem elveszítettek.
Mindig is rühelltem ezt a "rángatódzó rajzolt" stílust.

S bár a "A légy" c. Oscar-díjas kisfilmünk amúgy bejön, de attól is sokkot kapnak az agysejtjeim.

jarlaxxe
Bandai Namco új játéka.

" Prepare to Dine " akár még jót is jelenthetne...

Fpocok
Mario Kart vicces, sírok 😄

genndy
Endless Space Collection, Steam, -97%, 1,00 €

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Csak kórájheteseknek?

Fpocok
Má kész van gyakorlatilag.

Dzsini
Vissza is fog masszívan esni amint "kész" lesz a BoTW emuláció.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0

Fpocok

Fpocok
Elnézést.
Én nem ismertem.

PS4-en valahogy jobb a helyzet már a ps3-as állapothoz képest store szempontból vizsgálva a dolgot. Gördülékenyebb valahogy minden egy ps4 alatt (mondjuk erősebb eszköz szóval nem is csoda).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na látod neked ez a gondod az MS store-al....Hogy nem tudsz 5 euróért AAA játékot venni rajta. Minden más csak porhintés.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen>

Amúgy szerintem uplay-es játékot venni steamre balgaság, főleg annak tükrében, hogy uplay-re általában olcsóbb a játék.

IMYke2.0.0.0
Szívesen.

nagyonn szépen köszönöm be vált és telepittema játékot!
Tinman
Tab/tel user.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.